Nije podoban a i bolje mu je da ne sudi u ovom blatu. Zato naredne sedmice ide lagano u LPManijakdokraja9 je napisao/la: ↑11 sep 2025, 16:11Sta je sa Peljtom? Nikako ga skoro ne delegiraju.
+1.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑11 sep 2025, 16:30Ja licno ne mogu da vjerujem da jos uvijek nismo upali u savez i rastjerali ****. Glumimo neke mangupe ovdje i generalno po drustvenim mrezama, a ljudi nas ka*aju kako hoce. Pi*ke smo najvece.
Sudit ce Halkic normalno,VAR ce pokusati pogurati Borac ako bude prilike.bordobijeli je napisao/la: ↑11 sep 2025, 17:07Halkic ce biti 60:40 u korist Borca , al varioci ce odraditi posao.
Pa zato sto nikad nece biti jedinstva probosanskih navijaca da se izborimo za ono sto jedino mi volimo.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑11 sep 2025, 16:30Ja licno ne mogu da vjerujem da jos uvijek nismo upali u savez i rastjerali ****. Glumimo neke mangupe ovdje i generalno po drustvenim mrezama, a ljudi nas ka*aju kako hoce. Pi*ke smo najvece.
Threeplanetrees je napisao/la: ↑11 sep 2025, 17:33Podrška za Posušje i da istraju protiv lopovluka koji su namirisali
Ma nije moguće da se ovo dešava, ovo je urota šizopitara i šizoRA.U otvorenom pismu NS/FS BiH, HŠK Posušje traži trajno izuzeće dvojice sudija, navodeći incidente iz prethodnih utakmica i strah od novih tenzija pred okršaj sa Zrinjskim
Lakše se baviti glupostima ismijavat Tuzlu,Zenicu,Bihać,Velež i Vrapčiće,dok Borac i Zrinjski lagano pored Želje i Sarajeva trljaju ruke i određuju sebi i ko ce im sudit i kad ce igratManijakdokraja9 je napisao/la: ↑11 sep 2025, 16:30Ja licno ne mogu da vjerujem da jos uvijek nismo upali u savez i rastjerali ****. Glumimo neke mangupe ovdje i generalno po drustvenim mrezama, a ljudi nas ka*aju kako hoce. Pi*ke smo najvece.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.