Hvala Ajli od srca na tome.Eto mu željezničar neka čeka svoj red.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako pogledate moje ranije postove nakon utakmice s Radnikom, mogli ste vidjeti da sam već tada napisao kako su Banić, Bralić, Turda, Paskalev i Jović trenutno najveći problem tima – upravo zbog njih dolazi do većine negativnih stvari. Turda je sam skrivio 3 od 4 gola protiv Craiove, a ostali su svojim greškama doprinijeli svemu ostalom. Što se tiče Mušije, nakon onoga protiv Radnika i sinoćnjeg nastupa, tu nema potrebe za puno komentara, momak jednostavno još nije za profesionalni fudbal. Ima potencijal, ali već godinama stoji u "junior mentalitetu" i nikako da napravi iskorak.
Velika greška je bila prodaja Bubanje, kao i puštanje Pavičića i Mustafića. Povrede nas dodatno uništavaju, pa se postavlja pitanje šta zapravo radi naš medicinski tim? Kako je moguće da toliki broj igrača koji bi trebali biti standardni prvotimci nije ni blizu rostera?
Taktički uglavnom odradimo utakmicu solidno. Realno, nismo ni Barcelona ni Liverpool da gazimo 90 minuta u svakom segmentu igre. Problem je što nam sve pada u vodu zbog individualnih grešaka u zadnjoj trećini terena. Od loših reakcija golmana do amaterskih kikseva stopera i bekova (spomenutih gore). Beganović i Kuprešak rade dobar posao, ali fale nam Mujkić i Gojković da to zaista počne ličiti na nešto ozbiljno.
Sve u svemu, nema potrebe za očajavanjem. Bitno je da hladne glave, bez međusobnih tenzija, navijamo i guramo da se riješe ovi problemi i identifikuju krivci za trenutno stanje.
Velika greška je bila prodaja Bubanje, kao i puštanje Pavičića i Mustafića. Povrede nas dodatno uništavaju, pa se postavlja pitanje šta zapravo radi naš medicinski tim? Kako je moguće da toliki broj igrača koji bi trebali biti standardni prvotimci nije ni blizu rostera?
Taktički uglavnom odradimo utakmicu solidno. Realno, nismo ni Barcelona ni Liverpool da gazimo 90 minuta u svakom segmentu igre. Problem je što nam sve pada u vodu zbog individualnih grešaka u zadnjoj trećini terena. Od loših reakcija golmana do amaterskih kikseva stopera i bekova (spomenutih gore). Beganović i Kuprešak rade dobar posao, ali fale nam Mujkić i Gojković da to zaista počne ličiti na nešto ozbiljno.
Sve u svemu, nema potrebe za očajavanjem. Bitno je da hladne glave, bez međusobnih tenzija, navijamo i guramo da se riješe ovi problemi i identifikuju krivci za trenutno stanje.
Po meni samo bezveze palamudimo po forumu.
Imamo sljedeću domaću utakmicu protiv Veleža, mobilizaciju napravit, pojavit se u što većem broju i pokazat šta mislimo o ovome što se radi.
Sve ostalo nema nikakvog efekta.
Imamo sljedeću domaću utakmicu protiv Veleža, mobilizaciju napravit, pojavit se u što većem broju i pokazat šta mislimo o ovome što se radi.
Sve ostalo nema nikakvog efekta.
MNON
-
- Kontakt:
On je nas najbolji igrac i jos jedan od kojeg cemo unistiti tako sto ne znamo koristiti i izvuci maksimum
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jedni smo bili sposobni da razjebemo igranku agenturi i lopovima koji su bili u klubu prije nego je usvojen statut nakon kojeg je dosao i Tan. Nema kluba u drzavi koji je u stanju **** lopove ud kluba. Sto mogu drugi mozemo i mi, cak je i dokazano da mozemo bolje.Homelander je napisao/la: ↑11 sep 2025, 14:04Kad izgubimo investitora i budemo zavisili sami od sebeSamoDaKazeem je napisao/la: ↑11 sep 2025, 13:57A sad smo ko nešto bolji?Nema sela koje nas nije ponizilo i spucalo 4-5 komada.Homelander je napisao/la: ↑11 sep 2025, 13:53Bojim se da odlaskom stranog investitora ne budemo u rangu komsija, ne znam koliko smo sposobni da podignemo klub na ozbiljan nivo
ja se iskreno nadam se da ce umjesto Mirvica doci neko sposobniji i to je to
Nemojte se zavaravati, znate svi ljude koji su digli ruke od kluba. To ce samo da se nastavi sa ovim degenericima koji ga vode. Kad dovoljno ljudi prestane da se interesuje dzaba investitor, i pare, i adidas, i ljaljic i sva druga sminka. To ce biti gore od kokuzluka.
Slažem se, treba od početka do kraja da svi zajedno poručimo šta mislimo o svemu.
Ko da poruci ???
Previse je ovde LICNIH INTERESA.
Najvijaci optuze klub za namjestanje utakmica, i svi se usute. Gdje su ti famozni dokazi ?
S druge strane dio navijaca gleda na sadasnjeg trenera kao na bozanstvo i sve dok je on u klubu, branit ce svaku odluku koliko god ona bila losa.
Sinoc se pojavio DOKAZ da je Ajla i dalje u klubu, gdje je ocitovanje navijaca protiv iste. Slovom njeno ime i prezime da se istakne ?
I mogao bih ovako do jutra...
A ko trpi, trpi klub i ono malo navijaca KLUBA a ne pojedinaca...
Previse je ovde LICNIH INTERESA.
Najvijaci optuze klub za namjestanje utakmica, i svi se usute. Gdje su ti famozni dokazi ?
S druge strane dio navijaca gleda na sadasnjeg trenera kao na bozanstvo i sve dok je on u klubu, branit ce svaku odluku koliko god ona bila losa.
Sinoc se pojavio DOKAZ da je Ajla i dalje u klubu, gdje je ocitovanje navijaca protiv iste. Slovom njeno ime i prezime da se istakne ?
I mogao bih ovako do jutra...
A ko trpi, trpi klub i ono malo navijaca KLUBA a ne pojedinaca...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Jel moze neko poslati press nakon utakmice sa zrinjskim? Hvala
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Bitno je da se nacvrlja grafit podgrupe i posao završen
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Sve vise zelju imam da se vratimo na virsle,jer dzaba Ljaljici,i ostali stranci,nazalost nas klub je izgubio dušu,zelim da gledam nove Avdice,Zukice,Obuce,Saranovice .......itd itd,hocu da vidim.da ginu,pa neka je i za opstanak,ljudi boli me nerviram se duṣ̌a mi pati,dok oni uzimaju lovu i nimalo ẓ̌ara nema u njima,ne osjecaju nikakvu vezu sa nasim klubom,ja sam za da se sve rastjera
Samo Sarajevo
Zekić kaže klub nije prćija ode, Korda kaže klub ide novim smjerom od prijašnjeg (novim lošijim) ode, Musemić kaže čudne stvari se dešavaju, Leterme ponovi ono što Korda ispriča.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Nakon mog odlaska, dogodile su se neke promjene. Vratile su se neke osobe koje su prije bile u klubu, sada se stvorilo da imaš duple ljude na pozicijama, kao dva sportska direktora, jedna skautska služba i druga skautska služba. Malo je nejasno ko tu šta radi, ko diktira sve. Jasno je ko diktira, ali da li to ide u pravom smjeru, nisam baš siguran, navodi bivši skaut bordo tima.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Homelander je napisao/la: ↑11 sep 2025, 13:53Bojim se da odlaskom stranog investitora ne budemo u rangu komsija

Najbolji komentar do sada.
Bojis se znaci da cemo se popraviti???

Imaš te ljude u klubu.kanarinac je napisao/la: ↑11 sep 2025, 17:05Sve vise zelju imam da se vratimo na virsle,jer dzaba Ljaljici,i ostali stranci,nazalost nas klub je izgubio dušu,zelim da gledam nove Avdice,Zukice,Obuce,Saranovice .......itd itd,hocu da vidim.da ginu,pa neka je i za opstanak,ljudi boli me nerviram se duṣ̌a mi pati,dok oni uzimaju lovu i nimalo ẓ̌ara nema u njima,ne osjecaju nikakvu vezu sa nasim klubom,ja sam za da se sve rastjera
Restartujemo se mi pasha otkako je Mirvah tu, Yebem li ti Coronu i dan kad je Nam prodao svoje dionice ovome preverantu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Samo TAN moze otjerati hrasnickog lopova
-
- Kontakt:
Ne pravi se kuca ni od krova ni od dnevnog boravka nego od temelja
A temelj za uspjeh svega u zivotu je vlasnik/gazda koji u nasem slucaju treba da ide na kraju sezone/polusezone
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I to oko skauting službe da se razjasni, mi od prekjučer nemamo skauting službu, bar kad je riječ o seniorskom skautiranju. Ne znam situaciju povodom skauting službe zadužene za akademiju.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nikad gora uprava, nikad gori sjever, nikad gori trener.
Plod toga je ovo stanje u klubu i na terenu.
Plod toga je ovo stanje u klubu i na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, hotonjskimaher, N3R3D i 37 gostiju.