Edin Džeko

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

EdinjoBos
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la EdinjoBos » 10 sep 2025, 17:32

DeeWa je napisao/la:
10 sep 2025, 16:28
Teško je bilo šta loše reći čovjeku koji je opet i pored svega zabio i protiv San Marina i Austrije. Medjutim, prime Džeko bi u onoj sinoć utakmici zabio barem još jedan, a vrlo moguće i dva gola. Idealno bi bilo kada bi imali adekvatno rješenje umjesto njega, pa da čovjek ulazi u 60.minuti kada su protivnici već malo izmoreni. Ovako je zaista teško. A opet kad vidiš da je na klupi samo Baždar, teško je ne koristiti ga od prve minute.

Ako ništa, mogao je jednu onu loptu spustiti sunjicu koji bi zakucao u gol, umjesto što je dodao petom.
Moramo sve uciniti da dovedemo/vratimo Pejcinovica...od sviju mladjih on najvise obecava!

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 10 sep 2025, 18:26

Babuka
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 11 sep 2025, 08:24

h1a2s3o4 je napisao/la:
10 sep 2025, 07:54
Sinoc je bas bio sebican. Izgledalo je kao da igra za sebe i bildanje one all time statistike.

Zato mi je, sto se repke tice, uvijek drazi igrac bio Vedo Ibisevic.
Ne slazem se. Prije bih rekao da shvata da je vodja ekipe i da treba on da bude taj koji donosi prevagu i povuce kad zapne. Naravno slazem se da je imao boljih rjesenja u odredjenim situacijama, ali ne vjerujem da je to radi pumpanja statistike.
naprijed rejal

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 11 sep 2025, 08:48

Vi sto pricate da treba na klupu, objasnite mi kako mislite da gradimo napad? Nasa igra se bazira na Dzeki, to je ocigledno.

Mi nemamo vezne koji mogu pas igrom prenijeti loptu na protivnicku polovinu, nego ide sve preko njega, spusti, zadrzi, odigra itd. Dok ne nadjemo drugi stil igre on ce igrat.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 sep 2025, 08:50

Sindikat12 je napisao/la:
11 sep 2025, 08:48
Vi sto pricate da treba na klupu, objasnite mi kako mislite da gradimo napad? Nasa igra se bazira na Dzeki, to je ocigledno.

Mi nemamo vezne koji mogu pas igrom prenijeti loptu na protivnicku polovinu, nego ide sve preko njega, spusti, zadrzi, odigra itd. Dok ne nadjemo drugi stil igre on ce igrat.
Dzeko je imao vise kontakta sa loptom od Tahirovica i Sunjica u ovoj utakmici, bezbroj situacija je bilo gdje je razigravao sredinu i bekove i otvarao dobre situacije za saigrace, i ovdje stvarno neki i to uspiju nekako na lose okrenuti. :rol:

Fakt jeste da je 2-3 situacije lose odreagovao/presporo, ali ne znam stvarno sta vise ocekivati od igraca koji ima skoro 40 godina.

Dok nemamo boljih veznih igraca, on nam ostaje najbitniji kreator igre, kao sto kazes.

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 11 sep 2025, 09:07

Tek cemo da vidimo koliko nam znaci Dzeko kad se oprosti. Mi se bez njega mucimo San Marinom,a isli bi na svjetsko.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 11 sep 2025, 15:58

hurem je napisao/la:
09 sep 2025, 23:45
Jeste se borio i postigao pogodak, ali upropastio je 4 dobre situacije gdje je presporo i traljavo reagovao. I dalje ne mogu da vjerujem da kod one pete nije dodao Demiroviću koji je bio sam.
Da je bolje reagovao u jednoj od te četiri situacije, mi bismo vodili 1:0 i utakmica bi bila drugačija.
Valjda se iskupi u naredne tri utakmice. Nije gotovo još ništa.

A jednostavno sam očekivao vise od njega, bez obzira na godine.
Dva dana kasnije, da potvrdim da je glavni krivac za poraz!
I onda dodje pred kamere i priča kako je pogriješio ovaj, kako je pogriješio onaj. A svoju lošu partiju i uprskanih 4,5 prilika i mimo toga još nekoliko situacija ne spominje.
Priča o 2 primljena gola zbog nepažnje, a ne priča o 5,6,7 uništenih situacija da postignemo pogodak gdje je on glavni krivac bio.

Bez obzira sto na ledjima ima 39, on ako igra mora vise dati na terenu i manje sebičan biti.
Mora ispraviti ovu slabiju predstavu u oktobru i novembru.

ZmajOdBosne33
Kontakt:

Post Postao/la ZmajOdBosne33 » 11 sep 2025, 16:04

Ustati kad se babuka spomene. Dugo ce vremena proci dok neko kao on u napad nama dodje. Ne mogu da vjerujem da njemu neko nesto lose ima reci kad je reprezentacija u pitanju. Poklopite se i ne serendajte.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 11 sep 2025, 16:24

ZmajOdBosne33 je napisao/la:
11 sep 2025, 16:04
Ustati kad se babuka spomene. Dugo ce vremena proci dok neko kao on u napad nama dodje. Ne mogu da vjerujem da njemu neko nesto lose ima reci kad je reprezentacija u pitanju. Poklopite se i ne serendajte.
Taman da je uzeo i Zlatnu loptu, je li se to ne smije reci kad lose odigra? Najveci je bez dileme, ali je isto tako ocajno odigrao protiv Austrije i pored gola.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Quartararo
Kontakt:

Post Postao/la Quartararo » 11 sep 2025, 17:28

DamirT je napisao/la:
11 sep 2025, 16:24
ZmajOdBosne33 je napisao/la:
11 sep 2025, 16:04
Taman da je uzeo i Zlatnu loptu, je li se to ne smije reci kad lose odigra? Najveci je bez dileme, ali je isto tako ocajno odigrao protiv Austrije i pored gola.
Slažem se bruda. Igrač manje je bio. Vrijeme je za oprost. :yawn:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 11 sep 2025, 18:20

Realno mogli smo i pobjediti da je dodao, a imao je dva puta indeticne situacije gdje su saigraci sami bili
Nazalost nije i halali mu bilo, ali bolje malo s klupe da pocinje sljedece utakmice
Neka pusti Bazdara i Demirovica da igraju
Dzeko svjez kad udje u drugom odmah spadne teret umornoj odbrani
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Zra
Kontakt:

Post Postao/la Zra » 11 sep 2025, 21:09

NoDi80 je napisao/la:
11 sep 2025, 18:20
Realno mogli smo i pobjediti da je dodao, a imao je dva puta indeticne situacije gdje su saigraci sami bili
Nazalost nije i halali mu bilo, ali bolje malo s klupe da pocinje sljedece utakmice
Neka pusti Bazdara i Demirovica da igraju
Dzeko svjez kad udje u drugom odmah spadne teret umornoj odbrani
Realno, nije ti ovo PES

:kafa:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, COYGBiH, Google Adsense [Bot], kakarut, klasik, Sveti i 48 gostiju.