FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
94
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
40
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
67
25%

Ukupno glasova: 267

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 11 sep 2025, 13:00

Homelander je napisao/la:
11 sep 2025, 12:53
Štoper, bekovi i napadač to nam nedostaje da bi se borili za titulu. Znalo se od starta da je nerealno ocekivati da ce Mlinaric (koji igra solidno) biti prevaga i golgeter bez obzira na odlican ucinak prosle sezone.
mlinaric je doveden za formaciju i ideju Zorana Zekica, normalno da ce u nekoj drugoj postavci biti flop.

kao sto ce biti flop i turda i jovic, i kupresak, ristovski i sve sto je dovedeno da igramo formaciju sa bekovima/veznim po krilima.

sad se vracamo na 4-4-2 gdje trebaju totalno drugaciji tipovi stopera, totalno drugaciji tipovi bekova, totalno drugaciji napadac od Mlinarica npr Turkes ali ni on ne moze iznijeti..

brod lagano tone, leterme se prvi ispalio idemo dalje.

sizofrenijom do medalje, kako sijes tako zanjes..

vidim ovdje pobjednicke usklike sto je HM trener a nije neka hrvatska prevara.

sibicarski, mahalski mentalitet nam ne da dalje.. uvijek u krug, ohladjeni smo svi ...

boli me qurac makar ispali, toliko..

sve najbolje onim iskrenim, navijacima bez licnog interesa jel trener sa jarcedola ili iz sibenika.. itd neka ga pushe svi zasluzni..
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 11 sep 2025, 13:02

Orvel je napisao/la:
11 sep 2025, 09:04
Antikloc je napisao/la:
11 sep 2025, 09:01
Puno kritike. Uglavnom neobjektivne,neumjesne,licno motivisane. To se ne moze uzeti ozbiljno.
Cinjenica je da je osjecki ublehas potpuno upropastio ekipu,navukao puno nekvaliteta,svojih havera iz Rvacke. Tesko se sad iz toga iskopati. A liga 10 se igra,puno teskih tekmi.
No,sad imamo dobrog trenera,imamo i solidnu ekipu. Samo treba vremena. Pocetak dobrih igara se moze ocekivati na proljece. Za titulu je naravno kasno ali ima Kup i Superkup. I najvaznije izgradnja ekipe za iducu godinu.
Treba dati punu podrsku,Sefu,strucnom stabu,Velkoskom kao i Gazdi !!
Puna podrska i od nas!
Zamolio bih te da ne pišeš na ovoj temi ubuduće, u suprotnom ćeš morat biti odstranjen foruma.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 11 sep 2025, 13:02

lobiranje je napisao/la:
11 sep 2025, 12:19
fks74 je napisao/la:
11 sep 2025, 11:59
lobiranje je napisao/la:
11 sep 2025, 11:56
Prihvatite sto prije da ste iznad prosjecan klub sa solidnim finansijama..Sumnjam da je nekom iz ex yu san da igra za sarajevo…Kao i cinjenica na evropskoj sceni da je debelo ispod prosjeka…Ostaju samo igraci koji ganjaju novac i zadnji ugovor koji mogu unovciti
Koji si ti ?
Jesam li napisao nesto pogresno? Nije mi cilj provociranje vec cinjenice…Nevezano samo za sarajevo vec i za kompletnu bih…Nebitni smo…Eventualno ce doci neko ime prvenstveno zbog novca…Bolje je uigravati djecu pa sta bude
Ti kao navijač Jedinstva, nemaš šta pisati na našoj temi. I kad budeš imao problem s logovanjem na forum, shvatit ćeš o čemu pišem.

Homelander
Kontakt:

Post Postao/la Homelander » 11 sep 2025, 13:33

Potreban je novi početak Vol 454594594 nije popularno ali je ocigledno neminovnost

Novi trener, zadrzati svega par igrača iz postojećeg kadra. Jatta, Gojkovic, Elezi, Cimirot, Ljajić, Mlinarić, Ristovski, Kyeremeh ostalo prodati i dovesti deset novih igrača plus prekomandovati momke iz omladinskog pogoan i B ekipe koji imaju kvalitet.

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 11 sep 2025, 13:40

Hordas1990 je napisao/la:
11 sep 2025, 12:32
Sta reci da nije napisano vec X puta. Drago mi je barem sto mnogi otvaraju oci i shvataju gdje plovi ovaj brod. Jednostavno ne mozes ocekivati napredak i boljitak u pravom smislu te rijeci dok ovi ljudi vode klub koji ga sad vode i nacinom koji ga vode.

Pise neko iznad kao ne znaju igraci sta je Sarajevo gdje su dosli, znaju itekako dobro. Vjerujte mi nisu oni glupi svaki igrac brzo pohvata kako i sta. Dosli su u klub gdje ti legne na racun 15, 30, 50 ljami necega dobio ili izgubio. Odgovornosti nema, pritisak nikakav, ocekivanja niska, kriteriji nepostojeci.

Stadion u raspadu lisice korziraju a ionako zjapi, ocekivanja su neko 3-4 mjesto jer pobogu ne mozemo vise nemamo sudije. Na celu vlasnik kojem je prioritet da mu titraju muda, stavljaju bilborde, da se slika u lozi sa Jalom i raznim njuskama polu-kriminalnim, da neku lovu zavrti, proda igraca i da mu klicu klimoglavci.

Tu je navijacka grupa koja mozda prolazi kroz krizu ali i kad pozove na bojkot ili na nesto, oglusi se 90% navijaca. Taj famozni pritisak o kojem se stalno prica se svodi na 13 pedesetogodisnjaka na istoku koji psuju al kazu eto tesko je ma **** je moj tesko, nema boljeg kluba za klepit lovu i uzivati.

Ajle ima nema (satro) botovi farbaju ljude po forumima i drustvenim mrezama, narucuju se tekstovi, sjedi se sa Vicom, UEFA te klempa, citati se lupaju po Facebooku, karte se dizu spustaju, gura se Krste miljenik navijaca da pravda, admnistracija se zajebava, akademija ne zna se ko pije ko placa, djeca ligamente i zglobove unistavaju na plastici, na platnom spisku 50 igraca tali se ko stigne...

Zekic je ozbiljna njuska i on je svojim dobrim vodjenjem prvog tima zamaskirao mnoge probleme privremeno, ali oni kad tad isplivaju kao i uvijek. Husref je meni drag ali mislim da on nazalost ne moze da se izbori sa ovim prvenstveno zbog zdravlja i godina nema on vise tu energiju. I njegovo imenovanje je jos jedan u nizu populistickih poteza Mirvaha.

Mi imamo individualno toliko jaku ekipu da je vjerovatno pitanje dana kada ce se desiti pomaci u igri. Ja mislim da se hoce desiti ali to daje rezultate samo privremeno. I to ce dobro doci da se svi ovi problemi ponovo gurnu pod tepih do iduce krize a botovi ce i dalje da verglaju svoje, zajedno sa administracijom i upravom sacinjenom od poltrona i amatera.
Nije uopste do ovih ljudi, nego do ivraca koji ovde dodju bez ikakve zelje i ambicije, kad napravimo iskorak, i kad igrace shvate da ovdje igra samo titula i sto dalje u Evropi tada ce biti bolje.
Do tada ovde samo dolaze rekreativno,

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 11 sep 2025, 13:42

11 sep 2025, 13:33
Potreban je novi početak Vol 454594594 nije popularno ali je ocigledno neminovnost

Novi trener, zadrzati svega par igrača iz postojećeg kadra. Jatta, Gojkovic, Elezi, Cimirot, Ljajić, Mlinarić, Ristovski, Kyeremeh ostalo prodati i dovesti deset novih igrača plus prekomandovati momke iz omladinskog pogoan i B ekipe koji imaju kvalitet.
Jedini novi početak je sa novim investitorom,trenutno smo na žalost u živom blatu iz kojeg se teško izvući.

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 11 sep 2025, 13:48

Al nakon svega kad kazu nama treba ovaj napadac, nama treba onaj veznjak nama treba stoper :urnebes: :urnebes:

Misle da ce dovodjenjem novih igraca problemi sami nestati.

Evo dovodimo svakoga ko zeli i ne zeli u klub, imamo igraca mozemo 3 ekipe napraviti za PLBiH.

Problemi su dublje prirode, duboko u supku mirvica

KarloIvandic
Kontakt:

Post Postao/la KarloIvandic » 11 sep 2025, 13:49

samo otjerati mirvica,ajlu i zene u klubu i svi ce problemi nestati

Homelander
Kontakt:

Post Postao/la Homelander » 11 sep 2025, 13:53

Bojim se da odlaskom stranog investitora ne budemo u rangu komsija

KarloIvandic
Kontakt:

Post Postao/la KarloIvandic » 11 sep 2025, 13:56

11 sep 2025, 13:53
ispod njih smo na tabeli kako smo gori

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 11 sep 2025, 13:57

A sad smo ko nešto bolji?Nema sela koje nas nije ponizilo i spucalo 4-5 komada.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 11 sep 2025, 13:58

Bordo10 je napisao/la:
11 sep 2025, 13:40
Hordas1990 je napisao/la:
11 sep 2025, 12:32
Sta reci da nije napisano vec X puta. Drago mi je barem sto mnogi otvaraju oci i shvataju gdje plovi ovaj brod. Jednostavno ne mozes ocekivati napredak i boljitak u pravom smislu te rijeci dok ovi ljudi vode klub koji ga sad vode i nacinom koji ga vode.

Pise neko iznad kao ne znaju igraci sta je Sarajevo gdje su dosli, znaju itekako dobro. Vjerujte mi nisu oni glupi svaki igrac brzo pohvata kako i sta. Dosli su u klub gdje ti legne na racun 15, 30, 50 ljami necega dobio ili izgubio. Odgovornosti nema, pritisak nikakav, ocekivanja niska, kriteriji nepostojeci.

Stadion u raspadu lisice korziraju a ionako zjapi, ocekivanja su neko 3-4 mjesto jer pobogu ne mozemo vise nemamo sudije. Na celu vlasnik kojem je prioritet da mu titraju muda, stavljaju bilborde, da se slika u lozi sa Jalom i raznim njuskama polu-kriminalnim, da neku lovu zavrti, proda igraca i da mu klicu klimoglavci.

Tu je navijacka grupa koja mozda prolazi kroz krizu ali i kad pozove na bojkot ili na nesto, oglusi se 90% navijaca. Taj famozni pritisak o kojem se stalno prica se svodi na 13 pedesetogodisnjaka na istoku koji psuju al kazu eto tesko je ma **** je moj tesko, nema boljeg kluba za klepit lovu i uzivati.

Ajle ima nema (satro) botovi farbaju ljude po forumima i drustvenim mrezama, narucuju se tekstovi, sjedi se sa Vicom, UEFA te klempa, citati se lupaju po Facebooku, karte se dizu spustaju, gura se Krste miljenik navijaca da pravda, admnistracija se zajebava, akademija ne zna se ko pije ko placa, djeca ligamente i zglobove unistavaju na plastici, na platnom spisku 50 igraca tali se ko stigne...

Zekic je ozbiljna njuska i on je svojim dobrim vodjenjem prvog tima zamaskirao mnoge probleme privremeno, ali oni kad tad isplivaju kao i uvijek. Husref je meni drag ali mislim da on nazalost ne moze da se izbori sa ovim prvenstveno zbog zdravlja i godina nema on vise tu energiju. I njegovo imenovanje je jos jedan u nizu populistickih poteza Mirvaha.

Mi imamo individualno toliko jaku ekipu da je vjerovatno pitanje dana kada ce se desiti pomaci u igri. Ja mislim da se hoce desiti ali to daje rezultate samo privremeno. I to ce dobro doci da se svi ovi problemi ponovo gurnu pod tepih do iduce krize a botovi ce i dalje da verglaju svoje, zajedno sa administracijom i upravom sacinjenom od poltrona i amatera.
Nije uopste do ovih ljudi, nego do ivraca koji ovde dodju bez ikakve zelje i ambicije, kad napravimo iskorak, i kad igrace shvate da ovdje igra samo titula i sto dalje u Evropi tada ce biti bolje.
Do tada ovde samo dolaze rekreativno,
Igraci dodju s ambicijom al im nakon 5 minuta u klubu bude jasno koliko je sve neozbiljno. Onda skontaju da mogu hladno bit cetvrti i minimalno se trudit bez ikakvog pritiska, posljedica, bilo cega. Sve uvijek ide s vrha, Celzi je promjenom upravljacke strukture od prvaka Evrope pao na ekipu sredine tabele za pola godine. Nekad su mogli kupit svakog i uboli su sa 80% igraca, sad dovedu 70 igraca da ubodu 5-6, Boehly je bogatiji od Abramovica al klub je neozbiljniji 50 puta.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Homelander
Kontakt:

Post Postao/la Homelander » 11 sep 2025, 14:04

SamoDaKazeem je napisao/la:
11 sep 2025, 13:57
Kad izgubimo investitora i budemo zavisili sami od sebe :roll:, ne znam koliko smo sposobni da podignemo klub na ozbiljan nivo :urnebes: ja se iskreno nadam se da ce umjesto Mirvica doci neko sposobniji i to je to

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 11 sep 2025, 14:05

Kompletan restart ljudi u klubu od uprave preko SŠ nema druge pomoci sve ostalo je nastavak života na aparatima.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 11 sep 2025, 14:08

11 sep 2025, 14:04
SamoDaKazeem je napisao/la:
11 sep 2025, 13:57
Kad izgubimo investitora i budemo zavisili sami od sebe :roll:, ne znam koliko smo sposobni da podignemo klub na ozbiljan nivo :urnebes: ja se iskreno nadam se da ce umjesto Mirvica doci neko sposobniji i to je to
Ma vidi mi kad nismo postigli ozbiljan nivo sa Tanovim parama i našim ljudima u upravi koji su/bili istinski navijači Sarajeva nećemo ni sa ovim hoštaplerima.
I pravo da ti kažem radije bih gledao Sarajevo na viršlama nego ovaj skup piqketina i preplačenih mešetara .
Sarajevo je sve drugo sem fudbalskog kluba,a nije se ugasila ni raspala Sloboda pa neće ni Sarajevo.

Homelander
Kontakt:

Post Postao/la Homelander » 11 sep 2025, 14:10

Meni je to iskreno ko kad das otkaz u drzavnoj sluzbi i odes raditi na ugovor o djelu kod privatnika. U teoriji mozes puno dobiti u praksi samo najebes

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 11 sep 2025, 14:13

U praksi profitiraju uprave i igrači jer mešetare,također u praksi navijači imaju samo crvene obraze jer se Real sa Koševa ofira gdje stigne .To ti je praksa,a teorija je da ćemo se nekako krpiti,ali bar mene kao navijača neće predstavljati štrumfeta Ajla,nekakav Laterme,Potura itd itd

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 11 sep 2025, 14:16

Mirvic je dobar, ali mu ne vracaju dovoljno.

Od 0 do 10, na ljestvici najdebilnijih komentara za odbranu neodbranivog, ovaj je 9.8 !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Metalac
Kontakt:

Post Postao/la Metalac » 11 sep 2025, 14:24

Nedavno Fedja Dudić se zahvalio Mirviču kad ga je zvao da bude trener i rekao dok je AJLA u klubu nema tih.para da bi se vratio

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 11 sep 2025, 14:32

lobiranje je napisao/la:
11 sep 2025, 14:16
MaroonBjelave je napisao/la:
11 sep 2025, 13:02
lobiranje je napisao/la:
11 sep 2025, 12:19

Jesam li napisao nesto pogresno? Nije mi cilj provociranje vec cinjenice…Nevezano samo za sarajevo vec i za kompletnu bih…Nebitni smo…Eventualno ce doci neko ime prvenstveno zbog novca…Bolje je uigravati djecu pa sta bude
Ti kao navijač Jedinstva, nemaš šta pisati na našoj temi. I kad budeš imao problem s logovanjem na forum, shvatit ćeš o čemu pišem.
Jesi li cuo za demokratiju? Pi.cka ti materina bolesna…Bice da ti je vrhunac zivota govoriti ko ce gdje pisati..Mars u 3 pic.ke materine govedo napaceno
:wave: :wave:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], boki86, Lecler i 35 gostiju.