FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
94
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
40
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
67
25%

Ukupno glasova: 267

Bordo10
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bordo10 » 11 sep 2025, 10:12

Noke995 je napisao/la:
11 sep 2025, 09:45
Stanje na terenu je odraz (ne)rada posljednje 4 godine.
Sve pogrešno će stat u ovu sezonu i obit nam se o glavu.

Najgore od svega što Homer neće otići, niti će se opametiti.
Em nema nikakvu viziju, em se okružio ljudima koji nikakav interes nemaju da bi ovaj klub bio uspješan

Kao navijači postali smo letargični i čini mi se da nemamo snage ovo popravit.
Gdje ce covjek otici iz njegovog kluba?

On je sve dao svima, ja mislim da njemu jako malo vracaju bas svi, ja bi volio da je on malo agresivniji, da im ponekad malo sidje dole i **** majku.
Uostalom ako pricamo o Zekicu, i ako je dobio devedeset posto onoga sto je trazio od covjeka, sta je problem ako je njegova zelja bila da dovede Ljajica, nek nesto i proguta, a ne odmah bjezanje, ko zadnja kuja. Ni sitijev trener ne dobije sve sto zamisli, pa ostaje i radi.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 11 sep 2025, 10:19

nokee je napisao/la:
11 sep 2025, 09:38
Madafaka je napisao/la:
11 sep 2025, 08:24
nokee je napisao/la:
11 sep 2025, 07:20

Ti si procjenio da je sve do formacije i Zekića bilo, pa evo ljepota sad sa novom formacijom i vrlim stručnjakom..
Ja sam bio protiv dolaska Musemica tako da nema potrebe da me citiraš.
Madafaka je napisao/la:
15 avg 2025, 12:22
“Sigurno više nećemo igrati s tri igrača nazad", rekao je Musemić.

Konačno.
Znam da ti je bas bilo gudra da smo promjenili formaciju, konacno. Bas onu s kojom smo puno jacem Zrinjskom derali guzove.
Naravno da mi je drago, nikad niko ovu ligu nije osvojio niti će osvojiti u toj formaciji ali puno veći problem od formacije je da ublehaši iz kluba misle da je Musemic rješenje u 2025 godini. :rol:

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 11 sep 2025, 10:20

Ovo što Mirvić radi klubu ne bi radio nijedan navijač anamo onih.

pitarcenga
Kontakt:

Post Postao/la pitarcenga » 11 sep 2025, 10:23

Maroon1946 je napisao/la:
11 sep 2025, 09:29
Gomis99 je napisao/la:
11 sep 2025, 09:24
TrofejiSuTu je napisao/la:
10 sep 2025, 23:46
Auuuu jbtee kakva je ovo organizacija hostaplera i kurava. Pa nama je klub zarobljen od istih.

Gledaj Husrage sto je uhljebio svoje pulene i fol on kao strucnjak ima i postavlja uslove,Cosic zbir mora biti tu.

I sad neko nesto Zekicu ima reci,sto je covjek pobjegao glavom bez obzira jer ne da obraza ovim hostaplerima.

Puuu prodane duse sve vam na kamaru.

Nije mi samo jasno saopstenje grupe za kup jer su ocito i oni kupljeni.
Ma sve je predstava bila da se otjera castan covjek. Udarili gdje ljude koji nisu beskicmenjaci najvise boli, prozvase covjeka koji im je jedina prepreka bio u svim tim talovima. Svi su kupljeni i zato vlada tisina. Doveli raspale vojnike kluba gdje nijedan nema ni fudbalsku niti trenersku karijeru. Misle lahko je biti trener kad nabacas igraca. Ajla je licno otjerala ZZ, odnosno natjerala na ostavku. Vidio covjek kakva je blentovina neki k.urcev direktor i ko mu naredjuje i pokupio se. Ona vise radi za kone nego za nas, svim potezima je to dokazala. Ali ona ostaje i trpa pare. Treba im poslati inspekciju da se provjeri koja joj je funkcija i na koje sistematizovano mjesto je postavljena. Tu ce ti sve jasno biti. Samo me interesuje vojnici kluba kad ima daju otkaze koliko ce s Ajlom i ostalom svitom u talu biti za taj otkaz da Mirvica izmuzu jer oni ostavke nece ponuditi sigurno.
Nadam se da ce izaci u javnosti i reci u cemu je problem. Inace, nevjerovatno nakon svih ovih godina aylah u klubu. Cudi me da HZ ne reaguju.
HUSEF najmanje kriv za sve sto se desava.i j..Vam Zekic vise kockar, alkoholacar i pola je njegovo djelo ovo danas
imas istrosene VIP :sick: igrace ˇKOJE NE SMIJES ni klupirati a tek neku kritiku da uputis . Da su imali sta bolje ne bi bili kod nas , unese nervozu u ekipu i to je vidljivo sve .. istresaju se na koga stignu sinoc na Jattu pa cojk jede u menzi i vise pruza . Kakvu prevagu cine igracine boli ih d ne kazem sta plata je redovna ..

NEKA PITARIMA KAPITALACA ..ZNAS TI NAS J .. TI NAS ...

Velkovski ako citasss j ti Ristoo fam svu i kad si doveoo ..kancer najveci za tim

nemamo TIM TO JE PROBLEM samo nafurane dobro placene istrošene igrace . :bih:

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 11 sep 2025, 10:32

U kakvom smo qrcu najbolje govori oprostajno pismo Latermea gdje kaze da je napravljen uspjeh osvojenim trećim mjestom! Mirvicu hebem ti majku i sve kurve iz kluba!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 11 sep 2025, 10:35

Bordo10 je napisao/la:
11 sep 2025, 10:12
Noke995 je napisao/la:

Em nema nikakvu viziju, em se okružio ljudima koji nikakav interes nemaju da bi ovaj klub bio uspješan

On je sve dao svima, ja mislim da njemu jako malo vracaju bas svi, ja bi volio da je on malo agresivniji, da im ponekad malo sidje dole i **** majku.
Uostalom ako pricamo o Zekicu, i ako je dobio devedeset posto onoga sto je trazio od covjeka, sta je problem ako je njegova zelja bila da dovede Ljajica, nek nesto i proguta, a ne odmah bjezanje, ko zadnja kuja. Ni sitijev trener ne dobije sve sto zamisli, pa ostaje i radi.
Ma ja. Dovede ti egomanijak igraca i kaze mora igrati a taj profil igraca uopste ne postoji u tvojoj zamisli igre i formacije. Pri tome trazi rezultate i ne smijes klupirati neke igrace, bez obzira sto oni ragbi gol ne mogu pogoditi.

Znaci redom:
Penaranda uzeo kes, prevara.
Oliveira donekle pogodak dok nije poceo da smrce.
Turkes fula teška
Ljaljic bomba s platom i nepotreban.

Sve igrace za koje znam da je homer doveo, vjerovatno ih ima jos. Promasaj do promasaja. Znači bukvalno od trenutka kad on popusti sa miješanem u sportski dio mi pocnemo igrati i na nesto licimo. Ali ne moze bez toga, dzaba. Ego je cudo.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 11 sep 2025, 10:38

Na Fejsbuk stranici Kluba, u komentarima na par posljednjih objava nema niti jedne jedine slike rooming liste, baš su se dobro potrudili da uklone tragove.
Zadnja izmjena: luckystrike, dana/u 11 sep 2025, 10:40, ukupno mijenjano 1 put.
šta šta je, je*em ti

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 11 sep 2025, 10:38

Madafaka je napisao/la:
11 sep 2025, 10:19
nokee je napisao/la:
11 sep 2025, 09:38
Madafaka je napisao/la:
11 sep 2025, 08:24

Ja sam bio protiv dolaska Musemica tako da nema potrebe da me citiraš.
Madafaka je napisao/la:
15 avg 2025, 12:22
“Sigurno više nećemo igrati s tri igrača nazad", rekao je Musemić.

Konačno.
Znam da ti je bas bilo gudra da smo promjenili formaciju, konacno. Bas onu s kojom smo puno jacem Zrinjskom derali guzove.
Naravno da mi je drago, nikad niko ovu ligu nije osvojio niti će osvojiti u toj formaciji ali puno veći problem od formacije je da ublehaši iz kluba misle da je Musemic rješenje u 2025 godini. :rol:
Nije osvojio niko ni Englesku sa 433 pa dodje Murinjo i prekuca igricu. Nije je niko osvojio sa 343 pa osvoji Conte, kasnije i Guardiola, i to sa 3 stopera bez wing backova. Fudbal napreduje, razvija se, kako evropski/svjetski, tako i nas. Ni meni licno Musemic nije problem, nego izostanak ikakve vizije i povratak 15 godina unazad. Bukvalno se dovode igraci i treneri kao na igrici, vidi ko ima dobre ocjene pa navaljaj, nema veze uklapa li se igdje.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 11 sep 2025, 10:39

nokee je napisao/la:
11 sep 2025, 10:35
Bordo10 je napisao/la:
Noke995 je napisao/la:

Ma ja. Dovede ti egomanijak igraca i kaze mora igrati a taj profil igraca uopste ne postoji u tvojoj zamisli igre i formacije. Pri tome trazi rezultate i ne smijes klupirati neke igrace, bez obzira sto oni ragbi gol ne mogu pogoditi.

Znaci redom:
Penaranda uzeo kes, prevara.
Oliveira donekle pogodak dok nije poceo da smrce.
Turkes fula teška
Ljaljic bomba s platom i nepotreban.

Sve igrace za koje znam da je homer doveo, vjerovatno ih ima jos. Promasaj do promasaja. Znači bukvalno od trenutka kad on popusti sa miješanem u sportski dio mi pocnemo igrati i na nesto licimo. Ali ne moze bez toga, dzaba. Ego je cudo.
Pa neće niko Šreku govoriti kako se igra FM. :kafa:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 11 sep 2025, 10:44

Dok je Mirvića kod nas, naprijed nećemo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 11 sep 2025, 10:50

Bordo10 je napisao/la:
Noke995 je napisao/la:

Zekicu zamjeram sto je ko pizda otisao iz kluba, nakon sto su mu je bruku zelja ispunjeno, maksimalno mu se izlazilo u susret i dovedeni igraci po zelji. Pizda se okrene i pokupi nakon prvog kola. Nije ispostovao klub i jos gore ostavio nespremnu ekipu gluho bilo. Poserem mu se na pripreme. Trener u kojeg je najvise ulozeno poslije rata

Mirvicu krivica sto nije doveo drugog, boljeg trenera od husrefa, ali pitanje zbog tajminga, bi li mogao naci nekog boljeg. I nek se malo preispita oko ljudi koji ga okruzuju

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 11 sep 2025, 10:55

Ekipa nam je fizicki u qurcu, sta je Zekic i njegov tim radio ostaje veliko pitanje, al odavno nisam gledao nespremniju ekipu od ove. Potrajace jos neko vrijeme ovo ovako stanje, a tad ce vec biti kasno kad uhvate neku formu

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 11 sep 2025, 10:55

Orvel je napisao/la:
11 sep 2025, 09:04
Antikloc je napisao/la:
11 sep 2025, 09:01
Puno kritike. Uglavnom neobjektivne,neumjesne,licno motivisane. To se ne moze uzeti ozbiljno.
Cinjenica je da je osjecki ublehas potpuno upropastio ekipu,navukao puno nekvaliteta,svojih havera iz Rvacke. Tesko se sad iz toga iskopati. A liga 10 se igra,puno teskih tekmi.
No,sad imamo dobrog trenera,imamo i solidnu ekipu. Samo treba vremena. Pocetak dobrih igara se moze ocekivati na proljece. Za titulu je naravno kasno ali ima Kup i Superkup. I najvaznije izgradnja ekipe za iducu godinu.
Treba dati punu podrsku,Sefu,strucnom stabu,Velkoskom kao i Gazdi !!
Puna podrska i od nas!
Poslijednja opomena Orvel...

UltraNorth
Kontakt:

Post Postao/la UltraNorth » 11 sep 2025, 10:57

Cuj boli ih neka stvar plata redovna , a platu nisu primili 4 mjesca . Jedini klub na svijetu koji ima 2 milijardera vlasnika i plate kasne

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 11 sep 2025, 11:01

Bordo10 je napisao/la:
Noke995 je napisao/la:

Nek nas nekom pokloni za rođendan, teško da neko može gore vodit klub od njega.
I nije problem što on ne zna, nego em što ne zna em što je postavio ljude na čelne pozicije koji veze o životu nemaju a ne o fudbalu.
Isto da ja otvorim firmu koja će se baviti prodajom namještaja, a u nju zaposlim sve ljude koji veze s tim nemaju i nisu nikad radili ni slično, još se uvjeravam da će to uspjeti, hoće al u k.
Zatim podvale navijačima kako je Ajla bivša, čak su toliko dobro glumili da je dotična pokupila svoje stvari iz Titove i otišla, lično su je vidjeli navijači koji su sjedili s njim na sastanku.
Jedan obični lažov i egoista koji možda želi dobro ovom klubu, ali to ne pokazuje ni na jedan jedini način.
Inače ne vidim svrhu da svoje pare daješ u nešto što nema ama baš nikakvog uspjeha i da se ni jednom ne zapitaš gdje sam to pogriješio.
Doduše možda oni u poslovima kojim se bave u klubu imaju jako puno uspjeha, ali ga mi ne vidimo, tj ne doživljavamo, jer je nama teren jedino mjerilo.
MNON

GianlucaPagliuca71
Kontakt:

Post Postao/la GianlucaPagliuca71 » 11 sep 2025, 11:01

Vidi se da pojedini tileva ovdje nisu culi za tempiranje forme..

Cuj pokupio se kao picka, a covjek htio da odstrani panjeve iz svlacionice.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 11 sep 2025, 11:13

UltraNorth je napisao/la:
11 sep 2025, 10:57
Cuj boli ih neka stvar plata redovna , a platu nisu primili 4 mjesca . Jedini klub na svijetu koji ima 2 milijardera vlasnika i plate kasne
Nisi u pravu. 2 plate su nedospjele i to je skoro u svakom klubu u regionu normalna stvar.

Osim toga, plate našim igračima nisu 1200 maraka pa da se moraju krpiti od 1. do 1. i da ne znaju kako će kiriju izmiriti.

Nema opravdanja za nezalaganje igrača na terenu!
šta šta je, je*em ti

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 11 sep 2025, 11:13

Ako nastavis trolati mogao bi i ti jedno 4 mjeseca odmoriti od foruma

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 11 sep 2025, 11:14

ronaldo99 je napisao/la:
11 sep 2025, 10:55
Ekipa nam je fizicki u qurcu, sta je Zekic i njegov tim radio ostaje veliko pitanje, al odavno nisam gledao nespremniju ekipu od ove. Potrajace jos neko vrijeme ovo ovako stanje, a tad ce vec biti kasno kad uhvate neku formu
Radio je ono sto je radio i prosle sezone, tempirao formu za jace utakmice. To je, izmedju ostalog, odlika MODERNOG trenera i strucnog staba, a ne dronovi i formacija 352. Za one koji se ne sjecaju, prosle sezone prva 3 kola:

Sar SloTuz 3:1, 2 gola do poluvremena
SloDob 1:3 Sarajevo, svi golovi do 35. minute
Sar GOSK 3:1, 2 gola do poluvremena

Tek poslije te utakmice smo poceli dodavat gas i do kraja, trcat i zabijat golove poslije 60te minute. Obicno smo rjesavali protivnike do poluvremena i onda povucemo rucnu do kraja, nismo se trosili. Rezultat - dobili Borca u BL, pokradeni u Sirokom 3:3, Zelju ubili igrom al et 1:1, i onda rapsodija, u narednih 6 kola 5 pobjeda i remi, gol razlika 19:1. Prvi poraz krajem novembra, neregularnim golom. Ko se sjeca Vinka i njegovog SS, isto je bilo. Prva 4 kola pobjeda protiv Krupe, nerijeseno sa Mladosti, nerijeseno sa Velezom i pobjeda protiv Tuzle, kad smo se branili zadnjih pola sata a Nalic uveo 3 spica i stisnuo nas u peterac. Poslije toga krenula rapsodija koja je trajala do kraja sezone, bez ijednog poraza.

Vjerujem da je isti plan priprema bio i sad. Radnik smo slomili do 55. minute. Realno 95% ekipa padne nakon 3:0, ovi zabise nekako gol, drugi im mi poklonismo i jbg, tu se sve okrece. Al siguran sam da je forma tempirana za ovaj dio sezone, da se prezivi narednih mjesec dana. A sad smo fino krenuli, 2 poraza u 2 derbija.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 11 sep 2025, 11:17

luckystrike je napisao/la:
11 sep 2025, 11:13
Nisi u pravu. 2 plate su nedospjele i to je skoro u svakom klubu u regionu normalna stvar.

Osim toga, plate našim igračima nisu 1200 maraka pa da se moraju krpiti od 1. do 1. i da ne znaju kako će kiriju izmiriti.

Nema opravdanja za nezalaganje igrača na terenu!
Platu za septembar, po do sada viđenom, nisu zaslužili.

A sad idu lištičani, po običaju skidanje gaća na Bradini, Velež kojem bodovi gore i derbi.
Nikad poraz, samo lekcija.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: KarlMarx, Varijantas8, ŠTA_JE i 47 gostiju.