Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Oikamid

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la Oikamid » 11 sep 2025, 03:05

Reci Trumpovcima kako se zoveš, odakle si i koja je najraširenija religija u tvojoj matičnoj državi. Možda onda shvatiš neke stvari, možda ne. A možda te počaste i sa famoznom četničkom kebab pjesmicom.

PS

Nešto zanimljivo se desilo u Minnesoti, ne tako davno, Narandža se nije udostojila ni otići tamo.
"Empathy is a harmful new-age term" - Charlie Kirk

"Don't let mass shooting victims control the narrative with empathy" -Charlie Kirk

"Gun violence deaths are the cost of keeping our 2nd amendment rights" - Charlie Kirk
:stop:

#totsendprejers

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 sep 2025, 03:12

alemsa je napisao/la:
11 sep 2025, 01:15
soko je napisao/la:
11 sep 2025, 00:58
AshburtonG je napisao/la:
11 sep 2025, 00:35
Na ovom Kirku se bukvalno vidjelo da je lik nezadovoljan samim sobom, sto je pocetna premisa za mrznju koju je sirio. Bas mu vidis u ocima taj genotip zle osobe.
Jedan idiot manje.
Nije ba, on skontao kako da okrene pare ovim maga neznalicama. Puca fore da je skolovanje bacanje vremena. I svi ovi glupi maga idoti sto jedva srednju zavrsili misle da je to to.
Baca fore ovim woke idiotima takodjer, zna da su likovi poremecene neznalice.
Alem ko alem puko na ovi antiwhite sranje. Zna se sta kriscansko bijelo smece radi, iskoristava, krade, ubija po africi, bliskom istoku. Ovi ako se brane onda su savages, kriminalci teroristi i tako u krug.

Ma ti nisi svjestan vremena ni prostora u kojem se nalazis bez uvrede.

A to bijelci ovo ono, to je mozda politika vlade, bijelci/Amerikanci kao ljudi/drustvo, vrh Amerike, imaju najbolja naselja, najbolje skole, najmanje kriminala, opcenito posteni i cestiti ljudi.
Brate takvi ko ti mene ne mogu uvredjeti. Dokazno vise puta da se ti ne razumijes u vecinu stvari. Bez uvrede.
Drzi se Nike patika

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 sep 2025, 03:17

AshburtonG je napisao/la:
11 sep 2025, 01:15
To svakako. Medjutim, gadosti koje prica ne moze konstruirat normalna osoba i na to sam aludirao. Jedno je okoristit se glupostima i supljom pricom poput Tatea i slicnih, a drugo je sirit mrznju, rasizam, bit politicka figura, te se preko toga okoristit. Slozit ces se da je njegov nacin opasniji. Ako je to fkt sve radio radi koristi, onda je jos veci mentol.

Medjutim, kao sto rekoh, jedno go.no manje.
Slazem se, mislio sam vise ovo da nije zadovoljan sa sobom. Pametan lik bio, zla osoba sigurno. Gledao pare i skontao kad da pokupi pare preko maga morona i woke morona.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 sep 2025, 03:23

Oikamid je napisao/la:
11 sep 2025, 03:05
Reci Trumpovcima kako se zoveš, odakle si i koja je najraširenija religija u tvojoj matičnoj državi. Možda onda shvatiš neke stvari, možda ne. A možda te počaste i sa famoznom četničkom kebab pjesmicom.

#totsendprejers
Nikakav problem ja nemam, ja sam odrastao s Amerima, skoro svako drugi dan rostiljamo, gledamo tekme, znam tacno kako razmisljaju u "uzem krugu" sto nece reci javno. Tipa vecina Amera (bijelaca) su protiv ilegalne migracije, i to nece reci javno nego dodje Trump i kaze da ce to rijesiti i on zaokruzi Trumpa :rol: Ono sasvim banalni primjer ali da ne duljim. Ne mogu ti ja objasniti pozadinu, isto kao i ti sto ne mozes objasniti neke stvari, imas li sta protiv cigana? Vjerovatno da nemas, ne smetaju ti, a hoces li otic da zivis u ciganskoj mahali? Neces. Sto neces? :rol: Ja nemam kad da idem dublje, pa to mozda zvuci glupo, sto razumijem.

@soko

Kad budes zivio u ghettu shvatat cu te ozbiljno, odnosno tvoju pricu, do tad hipokrata halali odnosno palamudjenje
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 11 sep 2025, 03:29, ukupno mijenjano 1 put.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 sep 2025, 03:29

Jos da napisem da @baboedindzeko ima sta procitit uz kahvu
Samo cu promjenit par rijeci od maga lovera

A to izraelci ovo ono, to je mozda politika vlade, zidovi/Izraelci kao ljudi/drustvo, vrh Izraela, imaju najbolja naselja, najbolje skole, najmanje kriminala, opcenito posteni i cestiti ljudi

I da dodam na to, palestinci kriminalci teroristi. Hoce svoja prava, da imaju poslove, da praktikuju svoju religiju, da zive u miru.

Pametnom dosta

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 11 sep 2025, 03:37

slika

Ovo je banalni primjer, ovako razmišljaju svi kirkovi i oni koji se dive takvoj retorici. Umjesto 'crnaca' ubaci bilo šta drugo. Možda shvatiš jednog dana.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 sep 2025, 03:41

Oikamid je napisao/la:
11 sep 2025, 03:37
[

Ovo je banalni primjer, ovako razmišljaju svi kirkovi i oni koji se dive takvoj retorici. Umjesto 'crnaca' ubaci bilo šta drugo. Možda shvatiš jednog dana.
Candace Owens ja gotovim, Kirka nisam

Kad ces preseleti u cigansku mahalu, i zasto ne bi mi reci?

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 11 sep 2025, 03:42

alemsa je napisao/la:
11 sep 2025, 03:41
Oikamid je napisao/la:
[

Kada mi kupiš stan u njihovoj mahali i opremiš ga po mojim željama.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 sep 2025, 03:46

Oikamid je napisao/la:
11 sep 2025, 03:42
alemsa je napisao/la:
Oikamid je napisao/la:
[

Znaci nikad :rol:

Ljubi brat

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 11 sep 2025, 03:52

alemsa je napisao/la:
11 sep 2025, 03:46
Oikamid je napisao/la:
alemsa je napisao/la:

Ljubi brat
Nema potrebe da pričamo o hipotetičkim stvarima. Ako ti je lakše, uzmi mi stan u South Side Chicagu i uredi ga kako ja hoću, sredi mi GC i eto me i tamo.

Ako ćemo se gađati glupostima, kada počinješ da trpaš u logore sve ove koji ti se ne sviđaju? :mrgreen:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 sep 2025, 03:57

Oikamid je napisao/la:
11 sep 2025, 03:52
alemsa je napisao/la:
11 sep 2025, 03:46
Oikamid je napisao/la:

Ljubi brat
Nema potrebe da pričamo o hipotetičkim stvarima. Ako ti je lakše, uzmi mi stan u South Side Chicagu i uredi ga kako ja hoću, sredi mi GC i eto me i tamo.

Ako ćemo se gađati glupostima, kada počinješ da trpaš u logore sve ove koji ti se ne sviđaju? :mrgreen:
Jel i ti zivis u cemerci? Ne zna on sta je south side, nikad nije bio.

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 11 sep 2025, 04:03

soko je napisao/la:
11 sep 2025, 03:57

Ma kakvi, samo Sarajevo, kad krepam želim da me ukopaju negdje na Dobrinji.

U Ameriku pogotovo ni lud, Evropa je po svim pitanjima nivo više, zapravo osim po mudima, ona su nestala 1945. godine.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 sep 2025, 04:05

Oikamid je napisao/la:

Pa nisu gluposti, nego ti zelim barem bogdu staviti neku stvar u perspektivu. Sta, ne moras okolisati, nemas nista protiv bilo koga ali nemas potrebe da zivis u ciganskoj mahali, nije to dio tvog nacina zivota :kafa: Ne bi ti mogao u south side Chicago.

soko je napisao/la:

E moj soko, ti si dosao sa 20 godina, ja sam znao biti jedini bijelac na casu :rol: , prve dvije godine dok nismo preselili u suburb, tako da sam veoma upoznat sa "culture", nemam nista protiv, dapace meni su neke stvari i cool i dobro mi je bilo, ali isto tako razumijem zasto neko ne vidi sebe u tome. To je skroz druga furka od suburban life.

.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 11 sep 2025, 05:33, ukupno mijenjano 4 puta.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 sep 2025, 04:17

Oikamid je napisao/la:
11 sep 2025, 04:03
soko je napisao/la:

Ma kakvi, samo Sarajevo, kad krepam želim da me ukopaju negdje na Dobrinji.

U Ameriku pogotovo ni lud, Evropa je po svim pitanjima nivo više, zapravo osim po mudima, ona su nestala 1945. godine.
Nebi se slozio da je Europa nivo vise. Sto se tice posla, skolovanja i mogucnosti je dosta bolje ovdje u americi
Zivim ovdje od 98. U Europi, barem meni ljepsi je taj socijalni zivot. Pogotovo BiH i Hrvatska(primorje) bar meni.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 sep 2025, 04:24

alemsa je napisao/la:
11 sep 2025, 04:05
Oikamid je napisao/la:

Pa nisu gluposti, nego ti zelim barem bodgu staviti neku stvar u perspektivu. Sta, ne moras okolisati, nemas nista protiv bilo koga ali nemas potrebe da zivis u ciganskoj mahali, nije to dio tvog nacina zivota :kafa: Ne bi ti mogao u south side Chicago.

soko je napisao/la:

E moj soko, ti si dosao sa 20 godina, ja sam znao biti jedini bijelac na casu :rol: , prve dvije godine dok nismo preselili u suburb, tako da sam veoma upoznat sa "culture", nemam nista protiv, dapace meni su neke stvari i cool i dobro mi je bilo, ali isto tako razumijem zasto neko ne vidi sebe u tome. To je skroz druga furka od suburban life.
Lutko, ja sam isao na community college sa crncima u ghetu. Pun kriminala, droge i ostalog smeca.
Al ti ne kontas, djaba.
Evo ti slika mozda pomogne da skontas sta su bijeli kriscans

A sad im lukaku i ostali igraju

slika

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 11 sep 2025, 04:25

soko je napisao/la:
11 sep 2025, 04:17

Nebi se slozio da je Europa nivo vise. Sto se tice posla, skolovanja i mogucnosti je dosta bolje ovdje u americi
Zivim ovdje od 98. U Europi, barem meni ljepsi je taj socijalni zivot. Pogotovo BiH i Hrvatska(primorje) bar meni.
Ma dobro, to dolazi od mog svjetonazora. Preferiram evropsko polusocijalističko uređenje, čisto iz razloga što smatram da je kapitalistički infinite growth nešto što će odvesti društvo do kolapsa. Moglo bi se reći i da sam doomer. A drugo, ne bih volio da živim u društvu u kojoj svaka moguća budala (lijevo, desno, centar - nebitno) ima oružje u džepu.

Američke mogućnosti jesu bolje, samo je pitanje dokad, pogotovo u doba kada kompletan C-level pokušava automatiziranjem maksimizirati 'quarter profite'.

Vidjet ćemo gdje će planeta biti za 50 godina, ali ja ne vidim blistavu budućnost za bilo koga. Kada je u pitanju baš Amerika, meni je civil war inevitable.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 sep 2025, 04:38

Oikamid je napisao/la:
11 sep 2025, 04:25
soko je napisao/la:

Ma dobro, to dolazi od mog svjetonazora. Preferiram evropsko polusocijalističko uređenje, čisto iz razloga što smatram da je kapitalistički infinite growth nešto što će odvesti društvo do kolapsa. Moglo bi se reći i da sam doomer. A drugo, ne bih volio da živim u društvu u kojoj svaka moguća budala (lijevo, desno, centar - nebitno) ima oružje u džepu.

Američke mogućnosti jesu bolje, samo je pitanje dokad, pogotovo u doba kada kompletan C-level pokušava automatiziranjem maksimizirati 'quarter profite'.

Vidjet ćemo gdje će planeta biti za 50 godina, ali ja ne vidim blistavu budućnost za bilo koga. Kada je u pitanju baš Amerika, meni je civil war inevitable.
Zato prvo se slazem. Pogotovo sa ovim naradjastim kretenom koji ce unistiti ovu drzavu al ovi maga idioti to ne kontaju.
Ja imam plan da ovdje ostanem jos neki 10-15 godina i onda pravac BiH i Hrvatska. Da uzivam u toj ljepoti. Ako se sta desi, ja mogu naci posao bilo gdje u svjetu, mozda to zvuci sebicno al nazlost je tako.
Sto se tici tog drugog, jeste moguce, al nije to sad da ljudi nose oruzje i samo tako pocnu pucat.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 sep 2025, 04:43

soko je napisao/la:
11 sep 2025, 04:24

Lutko, ja sam isao na community college sa crncima u ghetu. Pun kriminala, droge i ostalog smeca.
Al ti ne kontas, djaba.
Evo ti slika mozda pomogne da skontas sta su bijeli kriscans

A sad im lukaku i ostali igraju

[url=https://postimages.
Jebte to ja zivio, prostituke ulicom hodaju k'o u filmovima, hood-hood. Ukucaj Sunnyside Houston ;) i pogledaj demographics :mrgreen: Ali i to je iskustvo.
slika
:kafa:

Lazu te, ovo ^ je istina :kafa:

Oikamid je napisao/la:
11 sep 2025, 04:25
soko je napisao/la:

Ma kakav civil war, moze se samo desiti da bijelci vrate svoju drzavu :kafa:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 sep 2025, 06:30

Opet maga cojk ne konta. Hocel vratit drzavu indijancima?
Hocel englezi vratit bogastvo i zlato sto su pokrali indijcima?
Hocel belgijaci vratiti dijamante i to sto su pobili milione crnaca po kongu?
Hocel pogani zidovi vrati zemlju palestincima?
Evo ti, zna se ko je najpogani narod na svijetu. Dzaba im lizes dupe, nikad te neci prihvatiti.
Znam ja da su crnci ovdje kriminalci, nisu obrazovani. Njih su ovdje silom doveli i tretirali ko stoko do neki 70 godina. Evo ti opet slika da vidis kako djete fino ide u skolu.
Po tvom maga razmisljanju ovo djete ide u skolu k'o princeza, ima pratnju

@baboedindzeko, nadam se da imas stosta procitat ako admin ne izbrise do sutra.
https://www.splcenter.org/****/hat ... bjs-study/
slika

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 11 sep 2025, 06:51

Ma ovo je neki America First lik pucao, dosadilo mu gledati kako mu Izrael kontrolira drzavu. Da je neko iz druge kakve grupe cisto sumnjam, ovi ostali ne koriste nasilje za politicke ciljeve.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: alemsa, rio_Ferdy88 i 4 gosta.