Realnost je da nas Mirvic vuce ka dnu. Pad je neminovan, pitanje je samo koliko cemo jako zveknut o tlo i koliko cemo se razbit.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Velkoski u VIP sobi, loče pri povratku iz Banja Luke, drka qurac i ima bogovska primanja. Yebemo i njega, pizzda prodana.
+1000
Ma na kraju je i Husref marioneta. Vjerovatno niko ozbiljniji ne bi ni pristao da radi ovdje, da ti neko namece sastav. Pored Ljajica i Guliasvilija, za koje Shrek garantuje i trpa ih, sad imas i ovih manje vaznih igraca koje guraju Junuzovic i ala Junuzovic. Otkud Kapetanovic u rosteru u ovako vaznoj utakmici? Momak koji je u 2025. odigrao 150 takmicarskih minuta, od tog 45 dobio protiv Radnika poslije crvenog kartona Mujkica, pa morao uci kao u21 igrac i uz to lijevi bek. Ko je njega odjednom ugurao, i to protiv Zrinjskog?
Ma znam, sve stoji. Junuzovicev je Nurkovic, ne znam ko je iza Kapetanovica, ima neko vjerovatno. Pogotovo jer je Musija vec zadovoljio U21 pravilo.napoleon72 je napisao/la: ↑11 sep 2025, 07:28Ma na kraju je i Husref marioneta. Vjerovatno niko ozbiljniji ne bi ni pristao da radi ovdje, da ti neko namece sastav. Pored Ljajica i Guliasvilija, za koje Shrek garantuje i trpa ih, sad imas i ovih manje vaznih igraca koje guraju Junuzovic i ala Junuzovic. Otkud Kapetanovic u rosteru u ovako vaznoj utakmici? Momak koji je u 2025. odigrao 150 takmicarskih minuta, od tog 45 dobio protiv Radnika poslije crvenog kartona Mujkica, pa morao uci kao u21 igrac i uz to lijevi bek. Ko je njega odjednom ugurao, i to protiv Zrinjskog?
Narkomani sa sjevera > krezube nepismene pitarčine sa istokaboki86 je napisao/la: ↑11 sep 2025, 07:37Ja samo ne vidim kakve veze ima ajla sa tim, sto turda daje loptu u noge navijacima zrinsjkog, sto imamo nula fizicke spreme, vucemo se ko sline po terenu, igraci nezainteresovani i u bojkotu? **** vas ajla, nismo mi firma, vec fusbalski klub, boli me k za njom i drugim zenama u klubu
Nikad nisam bio za husrefa, ali ovo se moglo naslutiti, uzimajuci u obzir njega i reputaciju.
Sta igrace briga za upravu, njihovo je da igraju i do strucnog staba da im kaze kako da igraju. To sto je mirvic ispao budala i da udovolji narkomanima sa sjevera dovede husrefa za trenera je iskljucivo njegova krivica.
Zato što je sve povezano uzročno-posljedično. (Ne)sklad ekipe i igranje FM-a direktno utiče na to da nijedan trener ne može napraviti ništa - i ovo je već viđeno u milion klubova, od Uniteda do Chelseaja.boki86 je napisao/la: ↑11 sep 2025, 07:37Ja samo ne vidim kakve veze ima ajla sa tim, sto turda daje loptu u noge navijacima zrinsjkog, sto imamo nula fizicke spreme, vucemo se ko sline po terenu, igraci nezainteresovani i u bojkotu? **** vas ajla, nismo mi firma, vec fusbalski klub, boli me k za njom i drugim zenama u klubu
Nikad nisam bio za husrefa, ali ovo se moglo naslutiti, uzimajuci u obzir njega i reputaciju.
Sta igrace briga za upravu, njihovo je da igraju i do strucnog staba da im kaze kako da igraju. To sto je mirvic ispao budala i da udovolji narkomanima sa sjevera dovede husrefa za trenera je iskljucivo njegova krivica.
E cuj mrze nas ostali fudbalski radnici, pa normalno da cete mrziti, ko i u svakom poslu, rivali smo, plus kod nas puno bolji uslovi plate sve. Hvala Bogu da cete mrziti onaj iz radnika, sirokog odakle vec, kad tamo radi za duplo manje para. Ali to nije ni bitno.Oikamid je napisao/la: ↑11 sep 2025, 08:17Zato što je sve povezano uzročno-posljedično. (Ne)sklad ekipe i igranje FM-a direktno utiče na to da nijedan trener ne može napraviti ništa - i ovo je već viđeno u milion klubova, od Uniteda do Chelseaja.boki86 je napisao/la: ↑11 sep 2025, 07:37Ja samo ne vidim kakve veze ima ajla sa tim, sto turda daje loptu u noge navijacima zrinsjkog, sto imamo nula fizicke spreme, vucemo se ko sline po terenu, igraci nezainteresovani i u bojkotu? **** vas ajla, nismo mi firma, vec fusbalski klub, boli me k za njom i drugim zenama u klubu
Na stranu što nas apsolutno svi fudbalski radnici u BiH mrze zbog ponašanja tandema koji vodi klub i imaju dodatni motiv protiv nas.
Fudbal je mnogo više od taktike i zato su operativci podjednako bitni kao trener i igrači. Neće trener lobirati da nam ne sude kazlagići, da ne izradimo cijeli FS KS i još mnogo toga drugog što se spominjalo godinama otkad je dotična alfa i omega.
Treneri i igrači su postali nebitni, promijenili smo vagon i jednih i drugih.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], pitarcenga, propoklopac, Rigoletto i 28 gostiju.