FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
94
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
40
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
67
25%

Ukupno glasova: 267

skullcrusher
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skullcrusher » 10 sep 2025, 23:35

Posto citate
Ajla i Ismire i vasi botovi forumski pisam vam se u usta svima zajedno. Nicija nije do zore pa ni vasa, ti si svoje zavrsio mislio si nece te niko izofirat sto si ovu debilusu ostavio u klubu. Namjerno nam ovo radite sve. Mislim da si se 90% navijaca zgadio i da zele da odes. Nadam se da ce velika vecina od sad pa sve dok ne odes da ili bojkotuje utakmice ali to bi tebi i tvojoj trebi Ajli koristilo pa je bolje ovo drugo a to je da te tjeramo svaku utakmicu. Hvala sto si nas na najnize grane doveo sa svojom trebicom. Jos jednom ti se pisam u ta feminizirana usta i tebi i skupim pojacanjima. Bolje u kantonu kao klub nego u premijer ligi kao maskote i influenserke !!
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 10 sep 2025, 23:36

H8Z7 je napisao/la:
10 sep 2025, 23:34
HyperOS je napisao/la:
10 sep 2025, 23:30
Ovo lose sto nam se desava mozda u konacnici i nesto dobro izvucem
Misliš da se ide u rat sa Mirvićem?
Moraš.
Vjeruj da ovim tempom da ce nas SIPA "zatvoriti". Nemamo puno vremena.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 10 sep 2025, 23:37

25.4.
luckystrike je napisao/la:
25 apr 2025, 18:09
relativizam je napisao/la:
25 apr 2025, 14:29
Da li se Ajla još vodi na platnoj listi ?
Ona isplaćuje plate :)
Dozvolite mi da se citiram još jednom i ponovim po ko zna koji put već, NEMA NAMA NAPRIJED DOK SU NAM HAMŠE U ADMINISTRACIJI, da ne kažem upravi.
šta šta je, je*em ti

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 10 sep 2025, 23:38

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Mi, ispodpotpisani članovi i simpatizeri Fudbalskog kluba Sarajevo, izražavamo duboko nezadovoljstvo trenutnim stanjem u klubu, kako na sportskom, tako i na organizacionom planu.

FK Sarajevo je institucija sa bogatom tradicijom, koja zaslužuje rukovodstvo sposobno da vodi klub u skladu s njegovim vrijednostima, istorijom i očekivanjima navijača. Nažalost, aktuelna uprava svojim odlukama, neuspješnim strategijama i nedostatkom jasne vizije dovela je do gubitka povjerenja javnosti i navijačke baze.

Zbog svega navedenog, smatramo da je u najboljem interesu kluba i njegove budućnosti da aktuelno rukovodstvo podnese neopozivu ostavku. Samo na taj način može se otvoriti prostor za nove ljude, nove ideje i istinsku obnovu FK Sarajevo.

Naša jedina želja i cilj jeste da klub kojem pripadamo ponovo zauzme mjesto koje mu pripada – u vrhu bosanskohercegovačkog i regionalnog fudbala.

Pozivamo sve nadležne organe kluba, kao i širu javnost, da podrže naš zahtjev i stanu u zaštitu interesa Fudbalskog kluba Sarajevo.

Za Sarajevo – bez kompromisa.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Djulboni
Kontakt:

Post Postao/la Djulboni » 10 sep 2025, 23:39

Samo me epizoda mućki može izvući iz ovog beda.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 10 sep 2025, 23:39

H8Z7 je napisao/la:
10 sep 2025, 23:38
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Mi, ispodpotpisani članovi i simpatizeri Fudbalskog kluba Sarajevo, izražavamo duboko nezadovoljstvo trenutnim stanjem u klubu, kako na sportskom, tako i na organizacionom planu.

FK Sarajevo je institucija sa bogatom tradicijom, koja zaslužuje rukovodstvo sposobno da vodi klub u skladu s njegovim vrijednostima, istorijom i očekivanjima navijača. Nažalost, aktuelna uprava svojim odlukama, neuspješnim strategijama i nedostatkom jasne vizije dovela je do gubitka povjerenja javnosti i navijačke baze.

Zbog svega navedenog, smatramo da je u najboljem interesu kluba i njegove budućnosti da aktuelno rukovodstvo podnese neopozivu ostavku. Samo na taj način može se otvoriti prostor za nove ljude, nove ideje i istinsku obnovu FK Sarajevo.

Naša jedina želja i cilj jeste da klub kojem pripadamo ponovo zauzme mjesto koje mu pripada – u vrhu bosanskohercegovačkog i regionalnog fudbala.

Pozivamo sve nadležne organe kluba, kao i širu javnost, da podrže naš zahtjev i stanu u zaštitu interesa Fudbalskog kluba Sarajevo.

jel ovo zvanično ili?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 10 sep 2025, 23:42

Surreal je napisao/la:
10 sep 2025, 23:39
H8Z7 je napisao/la:
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

jel ovo zvanično ili?
Zvanično !
Nikad poraz, samo lekcija.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 10 sep 2025, 23:42

Surreal je napisao/la:
10 sep 2025, 23:39
H8Z7 je napisao/la:
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

jel ovo zvanično ili?
Ma jok šala sa moje strane

L'otavo re di Roma F.T.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 10 sep 2025, 23:43

Amcho1 je napisao/la:
10 sep 2025, 23:33
napoleon72 je napisao/la:
10 sep 2025, 23:27
Amcho1 je napisao/la:
10 sep 2025, 23:19

Koji nam ljudi trube? Jel isti oni koji su pokrenuli bojkot Mirza/Ajla? Koji sve informacije znaju, a pišu nenormalne dopise koji su ocrnili klub za sva vremena? Jel vjeruješ u bajke da možeš naštimati kup, a da trener i igrači nisu involvirani u to pa oni kao imaju podršku haha.?De mi reci od svih navijača ko bi trebao da zna i da ima najviše informacija? Zašto nema nikakvog pritiska od strane navijača prema igračima? Lp
Ko je njih spomenuo uopste? Vidis da gore repliciram liku koji optuzuje ekipu za namjesten kup, da iznese dokaze. Mislim na ljude na forumu koji pisu pola godine vec, evo gore @luckystrike izvukao 10 svojih postova. Neko napise da je Ajla i dalje glavna, pola foruma skace, kae nije, smijenili su je, ima na klixu. Dusice naivne.
Sve to stoji što si napisao ali onda očito ljudi na forumu imaju više i bolje informacija od jedine zvanične grupe koja sve "zna" ili grupa žmiri ili su dušice naivne ;). Lijep pozdrav ti želim
Zasto grupa suti, u to ne ulazim. Nemam veze s grupom i necu da prepostavljam nista. LP i tebi.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

maroon46
Kontakt:

Post Postao/la maroon46 » 10 sep 2025, 23:43

Koji dušmani kluba postavljaju ai sliku ccc. Vidite da Kenan Handzic nije VIP, a i ne pise aylah. Bezveze se dize negativna atmosfera, ne bi shrek nikada izradio navijace. Nismo bolje ni zasluzili.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 10 sep 2025, 23:44

HyperOS je napisao/la:
10 sep 2025, 23:36
H8Z7 je napisao/la:
10 sep 2025, 23:34
HyperOS je napisao/la:
10 sep 2025, 23:30
Ovo lose sto nam se desava mozda u konacnici i nesto dobro izvucem
Misliš da se ide u rat sa Mirvićem?
Moraš.
Vjeruj da ovim tempom da ce nas SIPA "zatvoriti". Nemamo puno vremena.
S obzirom da smo nekako kaznu izbjegli ne sumnjam u to.

L'otavo re di Roma F.T.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 10 sep 2025, 23:46

Auuuu jbtee kakva je ovo organizacija hostaplera i kurava. Pa nama je klub zarobljen od istih.

Gledaj Husrage sto je uhljebio svoje pulene i fol on kao strucnjak ima i postavlja uslove,Cosic zbir mora biti tu.

I sad neko nesto Zekicu ima reci,sto je covjek pobjegao glavom bez obzira jer ne da obraza ovim hostaplerima.

Puuu prodane duse sve vam na kamaru.

Nije mi samo jasno saopstenje grupe za kup jer su ocito i oni kupljeni.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 10 sep 2025, 23:47

BegovicRamiz je napisao/la:
14 avg 2025, 16:02
ne treba kriviti ni Ajlu ni Melisu ni sisu nit bilo koga
jedini krivac za sve sto se dogadja je Ismir Mirvic
:!:
odlazi ubleho holesterloska

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 10 sep 2025, 23:50

Zna li se koji je rok da husref uigra ekipu, hocemo jos celati sljedecu pauzu za mjesec dana :kafa:

Inspiracija
Kontakt:

Post Postao/la Inspiracija » 10 sep 2025, 23:50

Jel ih Adi Karić čuva zna li se šta ili samo filuje Ajlu qrvetinu

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 10 sep 2025, 23:53

10 sep 2025, 23:43
Amcho1 je napisao/la:
10 sep 2025, 23:33
10 sep 2025, 23:27

Ko je njih spomenuo uopste? Vidis da gore repliciram liku koji optuzuje ekipu za namjesten kup, da iznese dokaze. Mislim na ljude na forumu koji pisu pola godine vec, evo gore @luckystrike izvukao 10 svojih postova. Neko napise da je Ajla i dalje glavna, pola foruma skace, kae nije, smijenili su je, ima na klixu. Dusice naivne.
Sve to stoji što si napisao ali onda očito ljudi na forumu imaju više i bolje informacija od jedine zvanične grupe koja sve "zna" ili grupa žmiri ili su dušice naivne ;). Lijep pozdrav ti želim
Zasto grupa suti, u to ne ulazim. Nemam veze s grupom i necu da prepostavljam nista. LP i tebi.
I ne trebaš, pretpostavka je majka svih zajebaa i ako 90 % postova na ovom PDFu je naslonjeno na pretpostavke. Ja sam uvjeren da neki i zvanične dopise sastavljaju na osnovu pretpostavki. LP
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 10 sep 2025, 23:53

Možemo početi sa rekonstrukcijom stadiona,neće nam trebati za evropu sljedece godine

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 10 sep 2025, 23:56

HyperOS je napisao/la:
10 sep 2025, 23:50
Zna li se koji je rok da husref uigra ekipu, hocemo jos celati sljedecu pauzu za mjesec dana :kafa:
Poslije slj reprezentativne pauze ima da dva puta ošutamo na gol svima! A nakon novembarske ide bod u gostima kao najava za zlatno proljeće! Trust in progress!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 11 sep 2025, 00:00

slika

Amco46
Kontakt:

Post Postao/la Amco46 » 11 sep 2025, 00:00

Benkara21 je napisao/la:
10 sep 2025, 23:05
slika

E moje budalice, Ayla je glavna u klubu
On naslijedio nju na toj poziciji, ona za nagradu dobila jos jacu poziciju.
A ovaj leterme je pokazao kakav je debil kad navodi kao uspjeh kluba sto smo treci bili prosle godine i to nam je najbolji plasman od 20/21 sezone.
Sramotno kako nas klub koriste svi od cistacice do direktora kao neki boost u karijeri.
Cudo nije naveo da prije njega u svlacionici je temperatura bila 22 a kad je on dosao ugrijao svlacionice na 24 stepena .
Ovo je tragikomedija na vrhuncu bas smo najveca smijurija u drzavi...

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: GIBRA, Varijantas8, zagorski i 51 gost.