Mi kad smo pricali da ce dolazak Ljajica syebat svlacionicu, kae nemoj tako, igrac u top formi. Yebo formu ba, gledaj ovo, 3 nova pojacanja imaju svoje sobe, nece cimere. Mogu mislit kakve jos povlastice imaju. Svaki igrac mora slusat kako neko hrce i prdi, ova trojica sami u sobama. Sutra ce doc pijan na trening i yebe mu se, mora igrat, on je VIP. Fuj ocm.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Naprijed bordEL bijeli ole ole

- luckystrike
- Kontakt:
luckystrike je napisao/la: ↑04 avg 2025, 19:59Usput, spomenuta M.K. - voditelj maloprodaje, je A.A. kolegica iz BAT-a i zato je tu i dovedena.
luckystrike je napisao/la: ↑03 jul 2025, 13:12kako misliš bila?ErosViverosViv je napisao/la: ↑03 jul 2025, 12:37Kao kad nam je aylah bila pa objavljivali pogresne stadione i najave za utakmicu.
luckystrike je napisao/la: ↑13 jun 2024, 16:22nama treba da se ayla razduži i sa njom njene jaranice, kol'ko sutra
luckystrike je napisao/la: ↑13 jun 2024, 14:03nažalost, moju barem, ayla je još uvijek alfa i omega u klubu.
Da ne rovim dalje.luckystrike je napisao/la: ↑04 mar 2024, 11:42Ako već neće trener ići, daj barem da se konačno otjeraju ayla i potura. Kad već nemamo muda na terenu da barem u upravi imamo pit bulla!
šta šta je, je*em ti
- napoleon72
- Kontakt:
Jos Aylah sama na trecem spratu, da i simbolicno pokaze da je iznad svih. Da s balkona pisa dole igracima u jutarnju kafu. Svima sobe 1xx ili 2xx, samo gospodja ima 301. 

GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Koji nam ljudi trube? Jel isti oni koji su pokrenuli bojkot Mirza/Ajla? Koji sve informacije znaju, a pišu nenormalne dopise koji su ocrnili klub za sva vremena? Jel vjeruješ u bajke da možeš naštimati kup, a da trener i igrači nisu involvirani u to pa oni kao imaju podršku haha.?De mi reci od svih navijača ko bi trebao da zna i da ima najviše informacija? Zašto nema nikakvog pritiska od strane navijača prema igračima? Lpnapoleon72 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 23:01Pa progledaj malo yebo ga ti, ljudi vam godinu dana trube da je zena BOG I BATINA u klubu, vi vjerujete chatgpt postu gdje se ona navodno povlaci. Evo ti iz prve ruke, casa soka se ne moze prodat na stadionu da ova u to nema uvid. Bukvalno alfa i omega kluba.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Golemo. Podjelim screenshot ove slike i dobijem ban sa zvanične stranice.

Nikad poraz, samo lekcija.
Vjeruj da tako razmisljaju.napoleon72 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 23:14Jos Aylah sama na trecem spratu, da i simbolicno pokaze da je iznad svih. Da s balkona pisa dole igracima u jutarnju kafu. Svima sobe 1xx ili 2xx, samo gospodja ima 301.![]()
A mozda Adem i nije sam u sobi, mozda je i on u 301-ci

Samo nzm kako ce mirvic reagovati kad sazna

Telenovela u najavi
Najjaci admini na fb kad neko stavi ovu sliku u komentare iste sekunde se brise. Ej sta nam klošari uradise od kluba ali nece ni njihovo zauvijek.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
Mislim da ipak Aylah Alimanovich sama brise i blokira, egomanijak, kao i Homer Mirvic.
- napoleon72
- Kontakt:
Ko je njih spomenuo uopste? Vidis da gore repliciram liku koji optuzuje ekipu za namjesten kup, da iznese dokaze. Mislim na ljude na forumu koji pisu pola godine vec, evo gore @luckystrike izvukao 10 svojih postova. Neko napise da je Ajla i dalje glavna, pola foruma skace, kae nije, smijenili su je, ima na klixu. Dusice naivne.Amcho1 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 23:19Koji nam ljudi trube? Jel isti oni koji su pokrenuli bojkot Mirza/Ajla? Koji sve informacije znaju, a pišu nenormalne dopise koji su ocrnili klub za sva vremena? Jel vjeruješ u bajke da možeš naštimati kup, a da trener i igrači nisu involvirani u to pa oni kao imaju podršku haha.?De mi reci od svih navijača ko bi trebao da zna i da ima najviše informacija? Zašto nema nikakvog pritiska od strane navijača prema igračima? Lpnapoleon72 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 23:01Pa progledaj malo yebo ga ti, ljudi vam godinu dana trube da je zena BOG I BATINA u klubu, vi vjerujete chatgpt postu gdje se ona navodno povlaci. Evo ti iz prve ruke, casa soka se ne moze prodat na stadionu da ova u to nema uvid. Bukvalno alfa i omega kluba.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
-
- Kontakt:
Jao kako intenzivno radite na tome da mi klub ogadite, mayku li vam yebem, i mrtve i žive i sve sto vrijedno imate....
A tebi Ismire posebno !
A tebi Ismire posebno !
Svi stavljajmo ovo u komentare mamu im yebem. Ne mogu oni nas blokirati koliko mi mozemo lijepiti.
To i brisu ove lezbace Ayline.
I kazu sta bi bili da nam nije Mirvaha? Pa licili bi barem na nogometni klub pa taman i u kantonalnoj ligi da zavrsimo.
To i brisu ove lezbace Ayline.
I kazu sta bi bili da nam nije Mirvaha? Pa licili bi barem na nogometni klub pa taman i u kantonalnoj ligi da zavrsimo.
- Vrhbosnian
- Kontakt:
Ovo je šlag na tortu.
Ako se nakon ovakvih igara, blamiranja, užasne politike i odluka kluba, plus ovog očiglednog pravljenja budala od svih kojima je stalo do ovog kluba, sada ne počnu javno je..vati majke, prozivati, dizati parole i sl. Onda bolje nismo ni zaslužili...
Šta vam je ba, nije to ona. Čak su joj i ime krivo napisali, izostavili su slova y i h
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ovo lose sto nam se desava mozda u konacnici i nesto dobro izvucem
Vizija se mijenja, odlazi ZZ, odlazi ovaj Latmere kako se već zove, Musemiću slobodno da nas bruka sa igrom i postavkom. Nešto golemo smrdi ovdje,ako nas i široki nabije onda treba nogu u g*** Musemiću pa makar nas Krle vodio do zime.
Sve to stoji što si napisao ali onda očito ljudi na forumu imaju više i bolje informacija od jedine zvanične grupe koja sve "zna" ili grupa žmiri ili su dušice naivnenapoleon72 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 23:27Ko je njih spomenuo uopste? Vidis da gore repliciram liku koji optuzuje ekipu za namjesten kup, da iznese dokaze. Mislim na ljude na forumu koji pisu pola godine vec, evo gore @luckystrike izvukao 10 svojih postova. Neko napise da je Ajla i dalje glavna, pola foruma skace, kae nije, smijenili su je, ima na klixu. Dusice naivne.Amcho1 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 23:19Koji nam ljudi trube? Jel isti oni koji su pokrenuli bojkot Mirza/Ajla? Koji sve informacije znaju, a pišu nenormalne dopise koji su ocrnili klub za sva vremena? Jel vjeruješ u bajke da možeš naštimati kup, a da trener i igrači nisu involvirani u to pa oni kao imaju podršku haha.?De mi reci od svih navijača ko bi trebao da zna i da ima najviše informacija? Zašto nema nikakvog pritiska od strane navijača prema igračima? Lpnapoleon72 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 23:01
Pa progledaj malo yebo ga ti, ljudi vam godinu dana trube da je zena BOG I BATINA u klubu, vi vjerujete chatgpt postu gdje se ona navodno povlaci. Evo ti iz prve ruke, casa soka se ne moze prodat na stadionu da ova u to nema uvid. Bukvalno alfa i omega kluba.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Jedini nacin da klub ozdravi i stane na noge je odlazak Mirvica i njegovih kuravela kojih se je nakotilo u klubu.
MIRVICU ODLAZI!
MIRVICU ODLAZI!
Misliš da se ide u rat sa Mirvićem?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, riki46, WeekendOffender i 40 gostiju.