otkud Ajla Alimanovic?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Hotelska soba 301

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- napoleon72
- Kontakt:
Sta ono kazu, nije Ayla u klubu, napisali su statement, ne pita se ona nista

GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- napoleon72
- Kontakt:
Pa progledaj malo yebo ga ti, ljudi vam godinu dana trube da je zena BOG I BATINA u klubu, vi vjerujete chatgpt postu gdje se ona navodno povlaci. Evo ti iz prve ruke, casa soka se ne moze prodat na stadionu da ova u to nema uvid. Bukvalno alfa i omega kluba.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
A ko je kurava ocam pa je toliko bitna u klubu, sta ta zena ima pa je ne moze tito otjerati u pm
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Klub vode kompleksaši,logično da se sve prenosi na teren.
Gdje onaj brat što je pisao o moćnom Mirviću,kaže kolko je jak on može sve završiti
Gdje onaj brat što je pisao o moćnom Mirviću,kaže kolko je jak on može sve završiti

Zadnja izmjena: SamoDaKazeem, dana/u 10 sep 2025, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
- skullcrusher
- Kontakt:
Eto fino dokaz da ne moze jasniji i jaci. Ajla Alimanovic se sve pita a Ismir Mirvic je opet prevario navijace i ko zna zasto je ovako losa igra i da ja volim Husrefa ali mislim da ga je doveo samo da zamaze oci jer je sa Zekicem zasrao i da ce ga otjerat cim prije. TAJ LIK JE ZLO ZA NAS KLUBnapoleon72 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 23:01Pa progledaj malo yebo ga ti, ljudi vam godinu dana trube da je zena BOG I BATINA u klubu, vi vjerujete chatgpt postu gdje se ona navodno povlaci. Evo ti iz prve ruke, casa soka se ne moze prodat na stadionu da ova u to nema uvid. Bukvalno alfa i omega kluba.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
pa zbog nje je zekic i otisao, sve ostale price su za malu djecu
Bas tako jos soba VIP yebe se njoj mirvah placa.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Ristovski, Ljajic i Cimirot kao najvece zvijezde, izgleda ne žele cimere, Ajla kazu nema veze sa klubom, ali ovo mi je najjače Somun - Salman, imamo dakle dva trenera golmana na platnom spisku

FAKE NEWS!napoleon72 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 23:01Pa progledaj malo yebo ga ti, ljudi vam godinu dana trube da je zena BOG I BATINA u klubu, vi vjerujete chatgpt postu gdje se ona navodno povlaci. Evo ti iz prve ruke, casa soka se ne moze prodat na stadionu da ova u to nema uvid. Bukvalno alfa i omega kluba.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Pa i horde znaju optuživati da je utakmica namještena, de sad neku izjavu nešto, ako nisu kupljeni
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Mozda su znali prije utakmice da ce belgijanac dati ostavku, pa su morali Aylu vratiti. Ne mora biti uvijek sve crno 

dobro je on izdrzao toliko koliko jeste, dok mu je ova kurava bila iznad glaveSamoDaKazeem je napisao/la: ↑10 sep 2025, 23:05I to pošto se Zekić nešto opet poćeo prenemagati, hoće da ide neće da ide...Ajla ga je nazvala i rekla mu ovim riječima,Gospodine Zekiću nosite se u p. materinu.
Aylah Alimanovic je video analiticar, nije to ona Ajla ne budite ludi. Dok se keno handze navikne dolaziti na Kosevo, ova mala ce preuzeti video analizu.
Sta vam je, nije ona Ajla vise u klubu, reko Mirvic, zakleo se tri put'.
Sta vam je, nije ona Ajla vise u klubu, reko Mirvic, zakleo se tri put'.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
GalileoGalilei je napisao/la: ↑10 sep 2025, 22:51Neka Husrefa još tri godine, treba skinuti taj mit već jednom. Ponavljam, plakaćemo za Zekićem dugo jer je bila prilika da se napravi odličan tim. Osvojen kup, druga sezona na klupi, uigrani, moderan trener, sinergija sa navijačima, dobar prijelazni rok i onda puf. Druga šansa poslije odlaska Kodre..
Ovo sve vodi u golemu propast. Svi koji su ga pljuvali sad gledaju iz kola u kolo šta znači kad tu nije dobar trener i kad je tu obični šablonista.
Uživajte, pozdrav.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)