FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prije 10ak dana Adzem je izrutinirao ovog Zrinjskog i Stimca…
-
- Kontakt:
Jeste samo se u ligi nismo mogli sastaviti sa loptom,onda odjednom proigramo u kupu.napoleon72 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 22:34U dvomecu protiv Rumuna i u toj tekmi sa Radnikom smo imali sta vidjet. Rumune ubili 135 minuta, Radnika razvlacili po terenu. Jesmo se naprimali al smo se barem mogli nadat da se to utegne malo. Sta sad mozemo, brate evo tri utakmice nismo smislene akcije odigrali, primili 7 komada od dva konkurenta. Cijelu proslu sezonu od Zrinjskog i Borca kombinovano primili 8 golova, a igrali smo i ligu i kup s obje ekipe, znaci u 10 tekmi 8 golova. Sad u dvije 7.TarpiTarpi je napisao/la: ↑10 sep 2025, 22:25Kralju što Zeka sa tim igračima primi 4 u Poljskoj pa 4 protiv radnika?napoleon72 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 22:20
Kako Zekic navukao, zar nije bila prica da Leterme dovodi? Koji skart kralju, Ljajic, Cimirot, Mlinaric, Ristovski, Elezi skart? Sta treba, Yamala i Palmera kupit Musemicu da dvije sanse stvorimo?
Baš čudno

Yebem li vam majku svima u klubu od debila Mirvaha pa do svakog igraca ponaosob!!!
Ovaj klub je syeban do balcaka
Ovaj klub je syeban do balcaka
Ko bi rekao da psovke i galami na igrače nece donijeti rezultat
al boli nas neka stvar, imamo Adema

- napoleon72
- Kontakt:
Gdje su vam dokazi za tu pricu? Bacili mrlju na klub i nista, pojeo vuk magarca.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑10 sep 2025, 22:38Jeste samo se u ligi nismo mogli sastaviti sa loptom,onda odjednom proigramo u kupu.napoleon72 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 22:34U dvomecu protiv Rumuna i u toj tekmi sa Radnikom smo imali sta vidjet. Rumune ubili 135 minuta, Radnika razvlacili po terenu. Jesmo se naprimali al smo se barem mogli nadat da se to utegne malo. Sta sad mozemo, brate evo tri utakmice nismo smislene akcije odigrali, primili 7 komada od dva konkurenta. Cijelu proslu sezonu od Zrinjskog i Borca kombinovano primili 8 golova, a igrali smo i ligu i kup s obje ekipe, znaci u 10 tekmi 8 golova. Sad u dvije 7.TarpiTarpi je napisao/la: ↑10 sep 2025, 22:25
Kralju što Zeka sa tim igračima primi 4 u Poljskoj pa 4 protiv radnika?
Baš čudno![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Ljudi čuvajte zdravlje... poslije kiše dodje 
ŽIVI BILI ...Čujemo se kad progrije

ŽIVI BILI ...Čujemo se kad progrije
Naslijedio klub od Zekica a bgmi naslijedio i preuzimanje odgovornosti 

Majku li vam manekensku, sve je ovo predstava za javnost. Lafo teško im, muce se, a izvlace pare i uzivaju u haram markama.
Prisjelo vam, aBd.
Majku li vam manekensku, sve je ovo predstava za javnost. Lafo teško im, muce se, a izvlace pare i uzivaju u haram markama.
Prisjelo vam, aBd.
Ja ne shvatam da neki igrači režu granu na kojoj sjede. Ne trćiš, ne boriš se i nemaš rezultat. Jbga, neko je već spomenuo ali i na igrače se mora prebaciti pritisak, izgleda da su zaboravili gdje i za koga igraju.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Neka Husrefa još tri godine, treba skinuti taj mit već jednom. Ponavljam, plakaćemo za Zekićem dugo jer je bila prilika da se napravi odličan tim. Osvojen kup, druga sezona na klupi, uigrani, moderan trener, sinergija sa navijačima, dobar prijelazni rok i onda puf. Druga šansa poslije odlaska Kodre..
Ovo sve vodi u golemu propast. Svi koji su ga pljuvali sad gledaju iz kola u kolo šta znači kad tu nije dobar trener i kad je tu obični šablonista.
Uživajte, pozdrav.
Ovo sve vodi u golemu propast. Svi koji su ga pljuvali sad gledaju iz kola u kolo šta znači kad tu nije dobar trener i kad je tu obični šablonista.
Uživajte, pozdrav.
Evo Leterme odlazi sam
Evo ode Leterme, valja novog SD-a tražiti
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
To se radi u dogovoru sa shrekom. Godinama na isti nacin pljackaju vlasnika i investitore
Zekicu zamjeram samo sto nije javno progovorio o nekim stvarim pa da raja bar malo progledaGalileoGalilei je napisao/la: ↑10 sep 2025, 22:51Neka Husrefa još tri godine, treba skinuti taj mit već jednom. Ponavljam, plakaćemo za Zekićem dugo jer je bila prilika da se napravi odličan tim. Osvojen kup, druga sezona na klupi, uigrani, moderan trener, sinergija sa navijačima, dobar prijelazni rok i onda puf. Druga šansa poslije odlaska Kodre..
Uživajte, pozdrav.
Nažalost kao sto sam i govorio nama je raspad sistema nastupio onog trenutka kad je Zekić dao ostavku jer sigurno nebi bezveze bacio pod noge godinu dana rada gdje je nešto napravio, nekakav sistem.
Mislim da je narcisoidni idiot poceo da divlja sa svojim izmišljanjem i kupovinama igraca bez konsultacija itd kao sto rece onaj hrvatski skaut otislo se u drugom smijeru, bojim se bez povratka. Počeli su se dovoditi istroseni igrači za ogromne pare i gdje je onaj sto se smijao kad sam pisao da ce Ljaljiceva plata biti potencijalna bomba u svlačionici. Nema tu kohezije medju njima a sa takvim razlikama u plati to si sam napravio.
A šteta, bili smo na pravom kursu od prošlog ljeta, pa bas do dolaska Ljaljica (ne krivim momka ni za sta da se ne fatate strumfovi) i odlaska Zekića, koji je ubjedjen sam bio protiv toga bas iz razloga koje sam pisao a i ta pozicija nije postojala u njegovoj postavci.
Zavsicu sa jednom recenicom koju napisase ovdje veliki insajderi pdfa
E nek se riješismo ove futave formacije i Zekica.
Laku noc, sanjali Husrefa dabogda!
Mislim da je narcisoidni idiot poceo da divlja sa svojim izmišljanjem i kupovinama igraca bez konsultacija itd kao sto rece onaj hrvatski skaut otislo se u drugom smijeru, bojim se bez povratka. Počeli su se dovoditi istroseni igrači za ogromne pare i gdje je onaj sto se smijao kad sam pisao da ce Ljaljiceva plata biti potencijalna bomba u svlačionici. Nema tu kohezije medju njima a sa takvim razlikama u plati to si sam napravio.
A šteta, bili smo na pravom kursu od prošlog ljeta, pa bas do dolaska Ljaljica (ne krivim momka ni za sta da se ne fatate strumfovi) i odlaska Zekića, koji je ubjedjen sam bio protiv toga bas iz razloga koje sam pisao a i ta pozicija nije postojala u njegovoj postavci.
Zavsicu sa jednom recenicom koju napisase ovdje veliki insajderi pdfa
E nek se riješismo ove futave formacije i Zekica.
Laku noc, sanjali Husrefa dabogda!
- skullcrusher
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kakvu priču?Neka svako izvlači svoj zaključak ali ekipa nije ista bila u ovda dva takmičenja pa neka priča ko šta hoće.napoleon72 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 22:42Gdje su vam dokazi za tu pricu? Bacili mrlju na klub i nista, pojeo vuk magarca.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑10 sep 2025, 22:38Jeste samo se u ligi nismo mogli sastaviti sa loptom,onda odjednom proigramo u kupu.napoleon72 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 22:34
U dvomecu protiv Rumuna i u toj tekmi sa Radnikom smo imali sta vidjet. Rumune ubili 135 minuta, Radnika razvlacili po terenu. Jesmo se naprimali al smo se barem mogli nadat da se to utegne malo. Sta sad mozemo, brate evo tri utakmice nismo smislene akcije odigrali, primili 7 komada od dva konkurenta. Cijelu proslu sezonu od Zrinjskog i Borca kombinovano primili 8 golova, a igrali smo i ligu i kup s obje ekipe, znaci u 10 tekmi 8 golova. Sad u dvije 7.
Baš čudno![]()
Klub baca mrlje sam na sebe otkako je glavonja na čelu pa mu prosječni bošnjo plješće svaki dan zbog Turde,Pakaleva,Bralića itd.
Zadnja izmjena: SamoDaKazeem, dana/u 10 sep 2025, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Da u ekipi imaš 2,3 igrača koja su prije svega rođena u ovom gradu, koji su ponikli u klubu i znaju šta nama pacijentima znači ovaj klub imao bi ko zagalamiti i prenijeti malo emocije. Šta očekujete da Fransis, Gulli, Mlinarić, Adem ili neko od prisutnih zagalame i daju vjetar u leđa saigračima.
Nek si Mirva ukinuo školu fudbala AFH da i ovo malo male raje nema osjećaj pripadnosti prema klubu i tradiciji svojih očeva, pa sad moraju prve fudbalske korake učiti u raznim Bambinosima itd ...
Novcem ljubav i emociju nikad niko nije kupio ...
Treba Krle pred derbi opet lopte bojiti, svakako će nas ovakve svilene i mekane raskomadati, pa neka se ima šta pričati, a da je od nas pa makar i šala. Ne kažu džabe gore imati pare, a ne znati šta i kako sa njima nego ne imati.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ANamelessGhoul, boki86, Lokomotifa, N3R3D i 70 gostiju.