Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amar Dedić
Momak je staklen i na putu da bude novi Kolasinac. Kad god je najpotrebnije on ne moze. 

-
- Kontakt:
Koljeno stradalo kaže Barba. Šteta.
Dobio udarac u koljeno u prvom poluvremenu i poslije osjecao nesigurnost prilikom oslanjanja na tu nogu. Sad jos samo fali da je nesto ozbiljnije i da je pokidao nesto... 

Svilen baš..
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- akisarajevo92
- Kontakt:
Dojam kao da nije htio protiv "svoje" Austrije
jel mu cura Austrijanka ili sta
Don't believe the hype.
Nadam se samo da nije ništa ozbiljno i da će biti u punom pogonu uskoro.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
De ne provaljuj se. Ne moras svaku misao otkucati, pametnije je...akisarajevo92 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 23:03Dojam kao da nije htio protiv "svoje" Austrije
-
- Kontakt:
Prelose. Voli puno pricat i folirat se. Nekad vise teren neka prica amare. Jos jedan minus izgleda od stakla jos odmaro protiv marina i opet nije mogo 90 da izdrzi. Mlad a puno povreda nije dobro.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- akisarajevo92
- Kontakt:
Jesi li ti ta Austrijanka?
Sad si me citirao i nikad vise.
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 09 sep 2025, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Momak je ocito povrijedjen igrao i kada je skontao da ne moze, odustao.
Sramotna partija.. Jedan od najzasluženijih za poraz večeras, dva Dedića bi dao za Seu večeras..
Pljujte vi Barbu kolko oćete mi smo odličnu partiju pružili i stručni štab je utakmicu top pripremio, e sad što uvijek podbace ovi od kojih najviše očekuješ da bi mogli donijet neku prevagu, na to ni jedan selektor ne može uticat..
To je njima u glavi.
Oba gola totalno sretna i fliper jbni u kaznenom prostoru, ovo je lako moglo bit i 1:0 pa bi se druga pjesma pjevala ovdje..
Moj savjet vam je da podržite ovaj stručni štab jer se stvara jedna dobra priča, a i rezultati neće izostat.. Ko zna možda i ovo svjetsko nije nemoguća misija., nije još ništa matematički izgubljeno. Opkladit bi se smio da će i Austrijanci kiksat barem na jednom od ova dva preostala gostovanja.
Volim te Bosno.
Pljujte vi Barbu kolko oćete mi smo odličnu partiju pružili i stručni štab je utakmicu top pripremio, e sad što uvijek podbace ovi od kojih najviše očekuješ da bi mogli donijet neku prevagu, na to ni jedan selektor ne može uticat..
To je njima u glavi.
Oba gola totalno sretna i fliper jbni u kaznenom prostoru, ovo je lako moglo bit i 1:0 pa bi se druga pjesma pjevala ovdje..
Moj savjet vam je da podržite ovaj stručni štab jer se stvara jedna dobra priča, a i rezultati neće izostat.. Ko zna možda i ovo svjetsko nije nemoguća misija., nije još ništa matematički izgubljeno. Opkladit bi se smio da će i Austrijanci kiksat barem na jednom od ova dva preostala gostovanja.
Volim te Bosno.

-
- Kontakt:
Gledam upravo reprizu utakmice na BHRT-u. U prvom poluvremenu sve smo pokušali izgraditi preko lijeve strane i nije mi nikako jasno zašto, s obzirom da su na lijevoj strani oba igrača na neprirodnim pozicijama dok je desna strana s Dedićem i Memićem puno potentnija i eksplozivnija. Istina je da je Dedić pokušao dva, tri puta odigrati s Memićem dupli pas ali bezuspješno, jednostavno vidi se da nisu zajedno nikada igrali i da tu nema sinergije i razumijevanja. Dedić mu doda, uhvati sprint naprijed čekajući Memićev pas, a Memić vrati nazad, onda Dedić dodaje Memiću iza leđa dok ovaj sprinta naprijed itd itd. Cilj je kao uigravanje ekipe, 10. utakmica pod Barbinom palicom ništa nije uigrano jer svaki yebeni put nešto rotira.
Sad sam vidio i momenat kad je Dedić pao i odmah se uhvatio za koljeno. To je bilo oko neke 25. minute i poslije toga on nije bio na nivou. Mada činjenica je i ono što je Sergej rekao na pressu, ne može se porediti Dedićevo igranje u Benfici i u reprezentaciji jer se jednostavno ne igra isti fudbal. Benfica igra ofanzivno, brzo i naravno da njegov ofanzivni kvalitet puno više dolazi do izražaja.
U 45. minuti gubi loptu na centru, brzo se podiže i sprinta kako bi ispravio grešku, a nakon toga se vidi šepanje. Čudi me da je uopšte izašao u drugom poluvremenu na teren. Nije mi jasno kako je toliko staklen, kad samo vidim kakve udarce i padove je Demirović pretrpio, a lik k’o beton. I još nešto, možda nije bio naprijed efektan, ali nazad je radio dobar/solidan posao, a to se posebno osjetilo kad ga je Gazibegović zamijenio.
Previše se možda očekivalo od njega, ja prvi jesam, da će na individualni kvalitet uraditi nešto i bljesnuti, međutim blijeda partija.
Nadam se da nije u pitanju nikakva velika povreda, bila bi šteta baš sad kad je uhvatio zalet u Benfici. U petak će svakako pauzirati zbog crvenog.
Sad sam vidio i momenat kad je Dedić pao i odmah se uhvatio za koljeno. To je bilo oko neke 25. minute i poslije toga on nije bio na nivou. Mada činjenica je i ono što je Sergej rekao na pressu, ne može se porediti Dedićevo igranje u Benfici i u reprezentaciji jer se jednostavno ne igra isti fudbal. Benfica igra ofanzivno, brzo i naravno da njegov ofanzivni kvalitet puno više dolazi do izražaja.
U 45. minuti gubi loptu na centru, brzo se podiže i sprinta kako bi ispravio grešku, a nakon toga se vidi šepanje. Čudi me da je uopšte izašao u drugom poluvremenu na teren. Nije mi jasno kako je toliko staklen, kad samo vidim kakve udarce i padove je Demirović pretrpio, a lik k’o beton. I još nešto, možda nije bio naprijed efektan, ali nazad je radio dobar/solidan posao, a to se posebno osjetilo kad ga je Gazibegović zamijenio.
Previše se možda očekivalo od njega, ja prvi jesam, da će na individualni kvalitet uraditi nešto i bljesnuti, međutim blijeda partija.
Nadam se da nije u pitanju nikakva velika povreda, bila bi šteta baš sad kad je uhvatio zalet u Benfici. U petak će svakako pauzirati zbog crvenog.
-
- Kontakt:
Amar Dedić je bio na procjeni kod medicinskog tima Benfice te je utvrđeno da je zadobio uganuće desnog koljena sa istegnućem zglobne kapsule. Prosječno vrijeme oporavka za ovu vrstu povrede je oko 15 dana, tako da bi Dedić mogao propustiti prvi meč Benfice u grupnoj fazi UEFA Lige prvaka protiv Qarabaga, utakmicu protiv Aves SAD u Vili das Aves, kao i zaostali duel protiv Rio Avea.
Elhamdulillah, dobro je. Jedna lijepa vijest nakon sinoćnjeg poraza.
Bilo bi mi bas zao da je riječ o težoj povredi a tek došao u Benficu i tako dobro ga krenulo.
Dobro i za našu reprezentaciju, naravno.
S Kolasincem i Dedicem na Rumuniju i Austriju u novembru, ako Bog da.
Bilo bi mi bas zao da je riječ o težoj povredi a tek došao u Benficu i tako dobro ga krenulo.
Dobro i za našu reprezentaciju, naravno.
S Kolasincem i Dedicem na Rumuniju i Austriju u novembru, ako Bog da.
kakarut je napisao/la: ↑10 sep 2025, 02:12
To je njima u glavi.
Volim te Bosno.![]()

Dedić 10-15 dana odsutan.. 

Hvala ljekarima, bit će on brzo onaj stari uz takvu ekipu medicinskih stručnjaka oko sebe.Coolpanda24 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 21:47Amar Dedić je bio na procjeni kod medicinskog tima Benfice te je utvrđeno da je zadobio uganuće desnog koljena sa istegnućem zglobne kapsule. Prosječno vrijeme oporavka za ovu vrstu povrede je oko 15 dana, tako da bi Dedić mogao propustiti prvi meč Benfice u grupnoj fazi UEFA Lige prvaka protiv Qarabaga, utakmicu protiv Aves SAD u Vili das Aves, kao i zaostali duel protiv Rio Avea.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
- Beduin
- Kontakt:
Vala i igrao je u takvom ritmu i sa toliko minuta da je cudo sto je izdrzao toliko. I onda kod nas baksuz dozivi to uganuce. Kud je i onaj teren sinoc izgledao bas lose, barem meni.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, zastitaIdentiteta, Zglavkar i 37 gostiju.