FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jooj da nas Husref hoce preuzeti pa da im se vojnik kluba nayebe mrtvih...Ovako su pisali neki...
-
- Kontakt:
A sto bi Hus dao otkaz, ovakve pare nece vidjet do kraja zivota 

Igrajte pi*ke
Husrefe vrijeme je.
Husrefe vrijeme je.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
ŠTAJETUJE! 
NEKA JE I 5000 SAMO NEK JE REDOVNA.

NEKA JE I 5000 SAMO NEK JE REDOVNA.

Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 10 sep 2025, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
- Vrhbosnian
- Kontakt:
Ne pamtim utakmicu Sarajeva sa ovoliko loših pasova, situacija da igrači prime loptu i apsolutno nemaju ideju šta dalje...
Užasna pozicija, nagomilalo se igrača i to zvučnih imena a doveden je trener koji nažalost nema pojma šta će sa tim kadrom. Da barem vidiš da ima neka ideja, pa da se samo treba uigrati, ali nema... Neuspješna sezona se nazire sredinom septembra.
Užasna pozicija, nagomilalo se igrača i to zvučnih imena a doveden je trener koji nažalost nema pojma šta će sa tim kadrom. Da barem vidiš da ima neka ideja, pa da se samo treba uigrati, ali nema... Neuspješna sezona se nazire sredinom septembra.
Zadnja izmjena: Vrhbosnian, dana/u 10 sep 2025, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Najporaznije, da ne može biti gore, dok nam ustašoidi psuju državu, nevjerovatno kakvo šepurenje, kakvi polukontakti, šta je ovdje rješenje, neobjašnjivo…
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
-
- Kontakt:
Bas to , ovo sad je uzas kako se igraci odnose prema klubu ,dresu , igri . Al njima dobro hebe im se .
Razlog ovog je upravo to stalno tjeranje i igrača i trenera. Što nemaš igrača koji je duže od 2 godine u klubu. S takvim stavom navijača i kluba koji isti to primjenjuje nemamo se čemu nadati dugo godina.
A što se tiče trenera, ne može on biti kriv što igrač napravi grešku na početku utakmice gdje su te već prelomili na pola.
Kao i kod Zekića kad je Bralić protiv U.Kraiove kriv za 3 gola... Tako da podrška treneru i stručnom da se što prije iz ove krize izvuke radi koje sam neraspoložen ima mjesec dana...
A što se tiče trenera, ne može on biti kriv što igrač napravi grešku na početku utakmice gdje su te već prelomili na pola.
Kao i kod Zekića kad je Bralić protiv U.Kraiove kriv za 3 gola... Tako da podrška treneru i stručnom da se što prije iz ove krize izvuke radi koje sam neraspoložen ima mjesec dana...
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
Nama je šut pored gola misaona imenica, a šut u okvir gola nuklearna fizika. Vrati se Dudicu ne moramo nikad dobiti samo da dozivimo opet one precke, stative, penale, napade!!!!!
- Kockoglavi
- Kontakt:
Eto vam Muaemic **** vas on ko ga je prizivao na klupu
Može i to al eto pojaviše se danas nek informacije za Rusiju i Tursku pa sam zato to napisao.
Ova ekipa mora igrati 352 nemamo mi igrače za ovo što Husref hoće pogotovo u odbrani
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Ovo je za izucavanja, nikakve zelje i motiva, ko da dzaba igraju.bordobijeli je napisao/la: ↑10 sep 2025, 21:58Bas to , ovo sad je uzas kako se igraci odnose prema klubu ,dresu , igri . Al njima dobro hebe im se .
...sve drugo ce proci! ❤️🇱🇻
- Maroon1946
- Kontakt:
Isto bi bilo i sa ZZ i sa bilo kojim drugim trenerom. Nesto je dobro trulo u klubu. Ja ne mogu da vjerujem nakon one tekme protiv Craiove kontam uzeti cemo duplu krunu sad se nadam da cemo biti u top 5.
Popisam se na Mirvica, Zekica, Husrefa, igrace pa sve do onih u fanshopu koji su me bukvalno ismijavali kada sam kupio 3 godisnje za istok i rekli “gdje ces toliko dati, nisi ti dobar…”
Hvala vam svima od srca sto danas nisam imao volje ni zelje da gledam tekmu. Uzeli ste mi klub.
Jos jednom sve najgore vam zelim.
Hvala vam svima od srca sto danas nisam imao volje ni zelje da gledam tekmu. Uzeli ste mi klub.
Jos jednom sve najgore vam zelim.
Kako od 24 7 i one noci doci do 10 09 gsje je klub ubijen na svim poljima ?
Svaka čast , nikad u historiji fudbala to nije zabilježeno.
P.S. Zekiću odlazi.
Svaka čast , nikad u historiji fudbala to nije zabilježeno.
P.S. Zekiću odlazi.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
Ljudi al ovo je stvarno užas ,toliko nezainteresovano i bez emocija djelujemo , nevjerojatno.
Sreća je pa smo prije njega redovno uzimali duplu krunu i pobjegli konkurentima s brojem trofeja.Kockoglavi je napisao/la: ↑10 sep 2025, 22:02Eto vam Muaemic **** vas on ko ga je prizivao na klupu