Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Raonffa
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Raonffa » 10 sep 2025, 21:41

Coolpanda24 je napisao/la:
10 sep 2025, 20:42
Raonffa je napisao/la:
10 sep 2025, 20:38
Upitno je u kakvom će stanju biti Kolašinac, čovjek nije igrao pola godine, ne znam je li uopšte i trenira sa ekipom. Bez njega smo vjerovatno donji i na Kipru za mjesec dana, a vjerovatno nema šanse da tada zaigra.
Evo baš sad čitam, prije dva dana se vratio individualnim treninzima na teren.
Pretpostavljam da će individualno trenirati minimalno 15-ak dana, pa tek onda ući u trenažni proces sa ekipom. Dakle, realno otpada za Kipar ali eto za nadati se da će biti u rosteru za novembarski prozor.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 10 sep 2025, 21:46

Masqareda je napisao/la:
10 sep 2025, 20:27
soko je napisao/la:
10 sep 2025, 19:04
Masqareda je napisao/la:
10 sep 2025, 15:06

Ma nema od nas nista kad lik nije shvatio da Demirovic i Dzeko ne mogu obojica pocinjati. Duplo jace repke od nas ne igraju sa dva spica. To je isfuralo jos prije dvadesetak godina. Onda Gigovic mu redovno bude zavaljen na krilu i ocigledno je da ce tako nastaviti. Svi forumasi su shvatili da Alajbegovic mora poceti tekmu jer jedini ima igru jedan na jedan ali on nije. Pa mi bi se protiv San Marina patili ovu sad jednako kao kuci sto je bilo da on nije poceo taj mec. Haj Tahirbeg je za svoje standarde bio ok protiv Austrije, al je i ispuhao za poluvrijeme i morao ga je vaditi ranije.

A izgleda da mu i oni jarani sto ih je okupio il nemaju pojma kao on ili mu ne smiju nista reci. Imali smo srece sa grupom kao u kvalama za prvenstvo 2014. i steta za propustenom prilikom. :yawn:
Mogli bi igrati sa dva napadaca da je Dzeko 5 godina mladji i da imas dva igraca poput Sunjica al da imaju misketovu magiju u nogama.
Ovako ne ide.
Ja se jos nadam da cemo sa Seom otici na SP. Samo da nas malo srece prati pa da se pojedini igraci povrede u naredna dva mjeseca. Onda ce morati nesto mjenati :yawn:
Gotova je ta prica. Sad mora Austrija kiksat jednom i plus izgubit od nas kuci. Bice zanimljivo protiv Baustelije u barazu. Sreca dodje ovaj x Rumuna tako da bi trebali biti drugi. :yawn:
Nije nista gotovo bruda, kiksat ce oni i mi cemo ih nabubati.
Seo se vraca, najesce se suhog mesa, sudzuka i ovcetine momciluk. Inace momak je legenda da vas jos podsjetim da se radi o sea.

Nego cekacete Alem u Hjustonu da ti pokaze teksas.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 10 sep 2025, 21:53

invincible1921 je napisao/la:
10 sep 2025, 13:38
Jedno pitanje nevezano za sastav i taktiku...KOJI QRAC JE S KORNERIMA?
Zabili smo Njemcima iz uigranog kornera, sinoc jednom zaprijetili, drugi put los centarsut ili nesporazum. Ja ne vidim sta je lose s time
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 10 sep 2025, 22:38

Madal je napisao/la:
10 sep 2025, 21:53
Zabili smo Njemcima iz uigranog kornera, sinoc jednom zaprijetili, drugi put los centarsut ili nesporazum. Ja ne vidim sta je lose s time
Nesto se ne sjecam da je bilo uigrano protiv Njemacke
Ono je bio klasican korner u peterac

Ma korneri su katastrofa realno
Treba biti iskren i reci da se brukaju sto se tice toga
Sinoc svi nesto na prvoj, a lopta zavrsava na drugoj stativi
Par utakmica prije Austrije isti slucaj smiju nam se ljudi
Ono sto je najgore od svega pojeli smo austriju u skok igri
Dodje korner mi umjesto u peterac da ubacujemo, mi nesto izmisljamo i filozfiramo

Evo gola vrlo jednostavno
Ovako treba uvijek da izvodimo kornere, jer nam je skok igra jako dobra
Sinoc ovo da smo radili pobjedili bi

Gledaj sta oni rade i mudruju
Za ovo veliki minus, jer im se ponavlja ova glupost
Sinoc su isto uradili mene stid bilo
Prvo visoki smo, drugo spori smo i trece zakljucak nije ovo za nas taktika
Svaki skok smo uzeli sinoc i dodje korner oni ovo urade, a lopta zavrsi skroz na drugoj strani
slika

slika
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 sep 2025, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

perun
Kontakt:

Post Postao/la perun » 10 sep 2025, 23:04

Odlična tekma naših koja je lako mogla završiti u našu korist i ne bi bilo nezasluženo.
Selektor na visini zadatka što se tiče pripreme same tekme.
Jedina zamjerka su neadekvatne izmjene tj. da je uvođenjem Alajbegovića i Barjaktarevića umjesto dvojice srednjaka oslabio vezni red pa se u nastavku morala preskakati sredina terena dugim pasovima što je olakšavalo zaštitu kaznenog iskusnijim austrijancima.
Sve u svemu, vidi se napredak i momci će do eurpskog 28 izrasti u konkurentnu ekipu koja će se moći ravnopravno potući i sa jačim ekipama od Austrije.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 10 sep 2025, 23:34

chily-rz je napisao/la:
10 sep 2025, 00:17
zeljovolimte je napisao/la:
10 sep 2025, 00:04
chily-rz je napisao/la:
09 sep 2025, 23:55

Ljudi koji vode klub za koji navijaš su u istom kolu sa Dodikom, idu Vici na noge u Bl, uzimaju pozajmice, izradili Veleža kad se krenulo nešto kontra saveza a Vicinog prvaka ste dočekali sa buketom cvijeća na Grbavici da se ne zaboravi.

Dakle, nemoj dvostrukih aršina, prvo meti u svojoj avliji ako je već grijeh poslovati sa Vicom i ekipom, traži od svojih da istupite iz lige u kojoj Vico vedri i oblači.
I jeste vicini sjebali Borca za titulu. Ne lupaj gluposti molim te. Niti smo cestitali, kao svi ostali klubovi niti bilo sta.

Nismo htjeli da branimo interese FKS i Veleza, jer su jednaki sa interesima Borca.

Daj mi jedan dokaz da smo posudili pare od Vice?
I odakle Vici pare?
Cije interese branite kad odete Vici u Bl na noge?

Jestel docekali sa cvijećem šampionski Borac ili niste?

Znači u Veležu i Sarajevu kriminalci pa je poštenom Želji ostalo da ne talasa? :mrgreen:

Nemam dokaza, pisalo se nekad o tome.

Pored banjalučkog Borca, još su i Široki Brijeg, Zrinjski, Željezničar dobijali pozajmice od Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, mimo Statuta i pravilnika NFSBiH, ali i protivno pravilima o raspodjeli sredstava dobijenih od UEFA-e. Odgovornost za ovo je prvenstveno na čelnim ljudima Saveza, od predsjednika Vice Zeljkovića do sekretara Adija Džemidžića, uključujući članove Izvršnog odbora koji daju kontradiktorne izjave o ovom slučaju. Postoji li saglasnost Izvršnog odbora NFSBiH ili je odluku donio sam Adnan Džemidžić, odnosno njegovi nadređeni? Da li su prekršeni UEFA standardi, Statut NFSBiH i državni zakoni?
Piše: Dino Cviko Objavljeno: 28. oktobar 2022
Ne mlati zivota ti. Vidi se da premijer ligu pratis jos samo preko onih bolesnika na forumu.

Nije posudba od Vice nego od NFSBiH. Godina 2022 s razlogom kao i ostali klubovi.
Trebali su valjda putem Celika svi ovi da krenu..
Bore se za vlastiti interes, a ne krijuci se iza nacionalnog ili drzavnog.

Kako to da nakon svega bas Zeljeznicar izbije titulu Borcu?
Sto se Sarajevo skloni i zamjeni za kup, Velez nista isto protiv Borca?'

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 10 sep 2025, 23:39

NoDi80 je napisao/la:
10 sep 2025, 22:38
Madal je napisao/la:
10 sep 2025, 21:53
Nesto se ne sjecam da je bilo uigrano protiv Njemacke
Ono je bio klasican korner u peterac
Lose se sjecas, sa stadiona se vidjelo da je uigrano a i na prenosu se vidi po poziciji igraca.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], nebeskasila i 13 gostiju.