FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pazite ovo momci Turda,Bralic,Paskalev hahahahahahahahahahha.Da ne nabrajam ostali skrat. Pa znaci kriteriji za dovodjenje igraca u nas klub ne postoje.Sta se cudite igri.Pa ovo ja nebi dusmanu doveo.
Dobra igra, Vidi se usrin rukopis.
Bezze širite negativu. Ne moze se ocekivati da nadigramo i rasturimo zrinski. Igramo sasvim OK. Samo dati gol i bice to u redu.
-
- Kontakt:
Ja sam ravnodušan postao na sve ovo i cinim se i vecina raje . Tako se i igraci ponasaju ,igraju samo sto moraju .
-
- Kontakt:
Trazili ste ga eto vam ga.
Yebo vas on sve redom,ssd sutite pickurine.
Ovaj psovac vec izgubio svlacionicu,a realno nije je ni imao.
Ne yebu ga igraci ni za suhu sljivu.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Pa slavili su ovdje kad su se panjevi gomilali Ismijavali i vrijeđali svakog ko bi se usudio upitnik staviti pored ovih vedeta.
Svi koji pisu Husref ovo Husref ono, ne zaboravite da je Zekic navuko ovaj skart u klub !!!!
U novi boj ...
Ide 29 1 0 do kraja sezonejurisicduska je napisao/la: ↑10 sep 2025, 20:58Postavio je Husref tako utakmicu da los Zrinjski izgleda Ko Real. Ovaj Zrinjski Adžem sa oskudnim igračkim kadrom ponizio. Toliko. A Adžem trener nivoa Braco Vrbanjusa. Pa vidite gdje Ko šta smo.
Ako Bog da nadam se nekom čudu ali ovo ne može ovako na dobro.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
zeljeznicmaar je ove rasturio
Ne možemo mi dobiti ni jednu jaču ekipu sa ovom odbranom, šest kola odigrano a imamo već 3 poraza.
-
- Kontakt:
I nas ce jer igraju 100 puta srcanije i sa onako igracima, za manje plate

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Meni je pritisak 160/110, **** ti Turda porijeklo i onog ko te doveo! Lik je na svakoj lopti nesiguran, svaki pas mu je kao da udara nogom u kolac, a ne u loptu. Jovic napravi onu gresku, sreca pa se ispravi i nisu je presjekli. Ne moze se iz utakmice u utakmicu mijenjati po jedan stoper imamo pun **** stopera, svi hoce da igraju, ali brate mili, nadji dvojicu i drzi se njih! **** ga hljeb, ovako cemo svi oboliti i dobiti secer zbog ovakvih golova i glupih poraza.
Primis go kreni naprijed, a ne setas se po terenu kao da te boli ****. Nema nikakve zelje u igracima, ponasaju se kao da su dosli samo po pare. Od cistog kornera nabijas loptu u go aut pa na cemu smo vide? Do koga je problem? Ne mogu da razumijem.
Koliko vidim, ovo je bolno samo za nas navijace patnja za apoteke i lijekove, a igracima i upravi kluba izgleda puca **** za sve!
Primis go kreni naprijed, a ne setas se po terenu kao da te boli ****. Nema nikakve zelje u igracima, ponasaju se kao da su dosli samo po pare. Od cistog kornera nabijas loptu u go aut pa na cemu smo vide? Do koga je problem? Ne mogu da razumijem.
Koliko vidim, ovo je bolno samo za nas navijace patnja za apoteke i lijekove, a igracima i upravi kluba izgleda puca **** za sve!
-
- Kontakt:
Ma ko je sta trazio ?? 90 % nije trazilo da mjenjamo trenera . A mi ovo gledamo vec 5 godinu isto scenario , znaci treba se zapitati do koga je .TrofejiSuTu je napisao/la: ↑10 sep 2025, 21:04Trazili ste ga eto vam ga.
Kako aad zekic navukao skart (ekipa koja mora uzeti titulu, amijesno je uopste o tome komentarisati), kada se zna kako se dovode igraci
Zekic kaze hoxu stoepra, laterme.i ekipa nadju i kazu evo imas tri opcije...

Danas nije sudija kriv vec zekic
Bez obzira na krajnji rezultat, igra drugih ekipa je koplje ispred nase.
Kao sto rekoh... Samo da ne bude jos jedan potop od 3-4 komada...mada od nekih nista novo
Zekic kaze hoxu stoepra, laterme.i ekipa nadju i kazu evo imas tri opcije...
Danas nije sudija kriv vec zekic
Bez obzira na krajnji rezultat, igra drugih ekipa je koplje ispred nase.
Kao sto rekoh... Samo da ne bude jos jedan potop od 3-4 komada...mada od nekih nista novo
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 10 sep 2025, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Jooooooooj odbraneeeeeeee
Allahuuuuu dragiiii
Allahuuuuu dragiiii
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Bilbija brzi od Jovica jbt fudbal .
**** im svima sve od do. Gasim ovo sranje, mirvicu zovi mater da ti za 15 KM gleda ove uhljupe !!!!!! Husrefe, idi bolan igraj saha negdje, nije vise ovo za tebe!!!!!!
U novi boj ...
Ma ovaj klub je po sihirom
- SilaMoc1946
Husrefe daj otkaz poslije utakmice molim te zajedno sa ovim ****.a
Sarajevo ljubavi moja 1946
Trenutno korisnika/ca: fks74, Tatamata1946 i 35 gostiju.