FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Niste normalni, a sta uradi
To je taj evropski stoper, rasni...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Koji K mi uzimamo stranog igraca ako ne moze 2 klase biti bolji od domaceg? **** Rumunski stoper...
Zadnja izmjena: lobiranje, dana/u 10 sep 2025, 20:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo sabur. Sta je tu je
- MokraKifla
- Kontakt:
Ne postoji trener koji ovo moze ispraviti, tj. nauciti matorog konja da ne daje protivniku loptu u noge.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Nema druge nego razmišljati o koliko ljudi se ovaj klub ogriješio pa nam se dešavaju ove stvari. Nevjerovatno, il okrećemo ili debakl sad kad se otvorimo. Nema štopera u BiH, nek smo išli u Rumuniju po Turdu.
ma K ball
Ne moze se Husrefu nista zamjerit, osim sto je stavio Turdu u prvih 11. Ali koga bi mogao stavit kad imamo jednog i po stopera.
-
- Kontakt:
Luzerčine raspale
Svima nama je tesko ovo sve prezivljavat, al ovo nije do HUSREFA IGRACA (jer greske su sastavni dio nigometa) al ovo upravo sve govori koliko se vrsi neki pritisak na igrace ss mirvica..
Ovaj ss i ovi igraci da su u zrinjskom sve ijednu ekipu bi dobili sa vise od 3 gola..
Kod nas nemoze jer odma ude pobjedio te metvi zeljo nadigro te ublehac zuzovic ojebins itd
Uzimate platu ovoliku onoliki, pa svi igraci u pl bh zaradjuju dobre plate u borcu zrinjsko i zelji jos bolje kod nas su mjace plate al to mi gledamo kao lose i negativno nesto a u BITI JE TO ODLICNA STVAR I PONOSIM SE TIM.
Izgubice se neke utakmice odigrace se lose pokrasce te sudija al doce 5 minuta FK SARAJEVA a cjela Bosna i ex yuga sta ce tad bit.. BICE ONO STO RADI TRENUTNO BAYERN
MINHEN
VOLIM TE SARAJEVO
Ovaj ss i ovi igraci da su u zrinjskom sve ijednu ekipu bi dobili sa vise od 3 gola..
Kod nas nemoze jer odma ude pobjedio te metvi zeljo nadigro te ublehac zuzovic ojebins itd
Uzimate platu ovoliku onoliki, pa svi igraci u pl bh zaradjuju dobre plate u borcu zrinjsko i zelji jos bolje kod nas su mjace plate al to mi gledamo kao lose i negativno nesto a u BITI JE TO ODLICNA STVAR I PONOSIM SE TIM.
Izgubice se neke utakmice odigrace se lose pokrasce te sudija al doce 5 minuta FK SARAJEVA a cjela Bosna i ex yuga sta ce tad bit.. BICE ONO STO RADI TRENUTNO BAYERN
MINHEN
VOLIM TE SARAJEVO
-
- Kontakt:
Dovedes autobus stopera i nikakvog kvaliteta
Dobro Ismire ba, gledaj utakmicu maloPitar6785 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 20:21Svima nama je tesko ovo sve prezivljavat, al ovo nije do HUSREFA IGRACA (jer greske su sastavni dio nigometa) al ovo upravo sve govori koliko se vrsi neki pritisak na igrace ss mirvica..
Uzimate platu ovoliku onoliki, pa svi igraci u pl bh zaradjuju dobre plate u borcu zrinjsko i zelji jos bolje kod nas su mjace plate al to mi gledamo kao lose i negativno nesto a u BIoTI JE TO ODLICNA STVAR I PONOSIM SE TIM.
MINHEN
VOLIM TE SARAJEVO
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Kako maloprije lopta ide u korner i on je bajg udari da nabaci i izadje u gol aut koliki je to stepen inteligencije od cistog kornera ti nabijas loptu u gol aut da bog sacuva
Mirvaha ovo ne zanima...cisto da se zna
Nadao sam se nekom poboljsanju u igri, ali nista. Mrtvo bezidejno, vezni red kao da ne postoji. Teska nas sezona ceka.
U novi boj ...
Za sad dobro stojimo.
Nikad goru odbranu nismo imali od '95 pa do sad
primamo 2 gola po utakmici e jeste nas neko ukleo svaka mu čast....
Nažallost smrdi na još jednu propalu sezonu
primamo 2 gola po utakmici e jeste nas neko ukleo svaka mu čast....
Nažallost smrdi na još jednu propalu sezonu
Ma sta se ne moze zamjerit. Sta mi igramo veceras? Eto prosla je i pauza, imali su vremena da se spreme i da se vidi bar neki pomak, razlika. U ovih pola sata sto vidimo, i dalje se nezna ko sta radi na terenu… Greska ko greska, strasna, neobjasnjiva al desi se.. Primili go, pa sta sad… I da izgubimo, ok. Problem je to sto smo totalno takticki nedefinisani, a to je do trenera.KarlMarx je napisao/la: ↑10 sep 2025, 20:17ma K ball
Ne moze se Husrefu nista zamjerit, osim sto je stavio Turdu u prvih 11. Ali koga bi mogao stavit kad imamo jednog i po stopera.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], gh0stHZ, SamoDaKazeem i 43 gosta.