Moramo sve uciniti da dovedemo/vratimo Pejcinovica...od sviju mladjih on najvise obecava!DeeWa je napisao/la: ↑10 sep 2025, 16:28Teško je bilo šta loše reći čovjeku koji je opet i pored svega zabio i protiv San Marina i Austrije. Medjutim, prime Džeko bi u onoj sinoć utakmici zabio barem još jedan, a vrlo moguće i dva gola. Idealno bi bilo kada bi imali adekvatno rješenje umjesto njega, pa da čovjek ulazi u 60.minuti kada su protivnici već malo izmoreni. Ovako je zaista teško. A opet kad vidiš da je na klupi samo Baždar, teško je ne koristiti ga od prve minute.
Ako ništa, mogao je jednu onu loptu spustiti sunjicu koji bi zakucao u gol, umjesto što je dodao petom.
Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Babuka
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Ne slazem se. Prije bih rekao da shvata da je vodja ekipe i da treba on da bude taj koji donosi prevagu i povuce kad zapne. Naravno slazem se da je imao boljih rjesenja u odredjenim situacijama, ali ne vjerujem da je to radi pumpanja statistike.
naprijed rejal
-
- Kontakt:
Vi sto pricate da treba na klupu, objasnite mi kako mislite da gradimo napad? Nasa igra se bazira na Dzeki, to je ocigledno.
Mi nemamo vezne koji mogu pas igrom prenijeti loptu na protivnicku polovinu, nego ide sve preko njega, spusti, zadrzi, odigra itd. Dok ne nadjemo drugi stil igre on ce igrat.
Mi nemamo vezne koji mogu pas igrom prenijeti loptu na protivnicku polovinu, nego ide sve preko njega, spusti, zadrzi, odigra itd. Dok ne nadjemo drugi stil igre on ce igrat.
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeko je imao vise kontakta sa loptom od Tahirovica i Sunjica u ovoj utakmici, bezbroj situacija je bilo gdje je razigravao sredinu i bekove i otvarao dobre situacije za saigrace, i ovdje stvarno neki i to uspiju nekako na lose okrenuti.Sindikat12 je napisao/la: ↑11 sep 2025, 08:48Vi sto pricate da treba na klupu, objasnite mi kako mislite da gradimo napad? Nasa igra se bazira na Dzeki, to je ocigledno.

Fakt jeste da je 2-3 situacije lose odreagovao/presporo, ali ne znam stvarno sta vise ocekivati od igraca koji ima skoro 40 godina.
Dok nemamo boljih veznih igraca, on nam ostaje najbitniji kreator igre, kao sto kazes.
-
- Kontakt:
Tek cemo da vidimo koliko nam znaci Dzeko kad se oprosti. Mi se bez njega mucimo San Marinom,a isli bi na svjetsko.
Trenutno korisnika/ca: Homelander, Proximic, Sheyi i 38 gostiju.