Adis Bećiragić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Adis Bećiragić
Adisova porodica živi u Turskoj i teško mu je jer malo vremena provodi sa njima dok radi na Kosovu i u Bosni i Hercegovini. Ne želi više tako već traži način kako da nastavi sa trenerskim poslom a ne bude odvojen od porodice. Ja sam razočaran poslije Poljske, Adisu ne ide u korist da se detaljno analiziraju potezi njega i Miličića jer bi ispalo da je taktički pregažen ali velike pobjede protiv Francuske, Slovenije, Hrvatske i Gruzije mu niko ne može oduzeti. Ko god ga naslijedi bit će mu teško ostvariti Adisove rezultate.
Ejs, pregazio. Koliko se ja sjecam, 6 min prije kraja kada se Roberson povrijedio, mi smo i dalje vodili ...
Ma Adis da hoće naći će angažman u Turskoj u roku tri dana, mislim okej ako ostane - super, ako ne naći će se neko rješenje.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
bhsport je napisao/la: ↑08 sep 2025, 19:38A predsjednik saveza kaze potpisao novi ugovor prije par mjeseci na dvije godine.QUARTERBACK je napisao/la: ↑08 sep 2025, 19:33Intervju po povratku u Sarajevo.
Opet kazem, mislim da vecina nije protiv da Bekir ostane ako ne mozemo pronaci rjesenje koje bi pristalo radit za nase pare koje nisu bogzna neke.Neizostavno pitanje je bilo o ostanku na selektorskoj poziciji?
"Ništa nije sigurno, neke probleme moram riješiti sa klubom gdje radim i od kojeg živim. Ima i stvari koje moramo završiti sa porodicom, pa ćemo vidjeti, ako se sve riješi ostat ću, ako ne, neću ostati."
Opet neke poluinformacije poput one da Musi treba par dana odmora.
Meni liči na to da je bio fajt sa Musom, ovaj napustio repku i pripreme, a Adis odradi EP i povlači se.
Neko drugi dodje Musa se vraca.
Nagadjanje je svakako ali dosta stvari smrdi u ovoj priči u zadnjih 50tak dana.
Nije bilo nikakvih problema,Musa je povrijeđen

Nije baš da sam neki mag košarke, ali bilo bi lijepo vidjeti Adisa kao trenera KK Bosna.
-
- Kontakt:
Ma kakvo gaženje. Po meni, jedine greške Adisa u toj utakmici su bile što je Atića prekasno ubacio i možda što se s Jusufom u četvrtoj predugo čekalo, iako sam mišljenja da je imao debeo razlog za ovo drugo, vjerovatno je Jusuf bio premoren, jer ga inače Adis ne štedi.
Sve ovo ostalo je produkt neraspoloženosti i straha naših igrača uloge koji su totalno podbacili, kao i sudijskog kriterija i lošeg matchupa za nas. Kao što sam i ranije već pisao u više navrata, sudije nisu svirale kretajuće blokove Balcerowskog i Dominika, što je stvaralo niz problema mismatchevima na preuzimanju i defanzivnom skoku.
S druge strane, u napadu, u drugom poluvremenu su počeli udvajati Nurkića i Robersona, a naši ostali igrači bili preplašeni da uzmu otvorene i poluotvorene šuteve. Samim tim, nisu više bili prijetnja iz viška koji se napravi udvajanjem našeg dvojca i cijeli napad nam je postao patnja.
Znas li sta za kondica, jel interes tu da zaigra za nas?lumani je napisao/la: ↑10 sep 2025, 14:42bhsport je napisao/la: ↑08 sep 2025, 19:38A predsjednik saveza kaze potpisao novi ugovor prije par mjeseci na dvije godine.QUARTERBACK je napisao/la: ↑08 sep 2025, 19:33Intervju po povratku u Sarajevo.
Opet kazem, mislim da vecina nije protiv da Bekir ostane ako ne mozemo pronaci rjesenje koje bi pristalo radit za nase pare koje nisu bogzna neke.
Meni liči na to da je bio fajt sa Musom, ovaj napustio repku i pripreme, a Adis odradi EP i povlači se.
Nije bilo nikakvih problema,Musa je povrijeđenNije igrao ni za Dubai prvu tekmu prije 3-4 dana a Kondic je igrao.
ElAn10 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 15:18Znas li sta za kondica, jel interes tu da zaigra za nas?lumani je napisao/la: ↑10 sep 2025, 14:42bhsport je napisao/la: ↑08 sep 2025, 19:38
A predsjednik saveza kaze potpisao novi ugovor prije par mjeseci na dvije godine.
Nije bilo nikakvih problema,Musa je povrijeđenNije igrao ni za Dubai prvu tekmu prije 3-4 dana a Kondic je igrao.
Srbija u srcu a ako zaigra biće iz interesa.
-
- Kontakt:
To se vidjelo i na onom videu što je Dubai postavio prije EB gdje pitaju svoje igrače ko će osvojiti EB, vidi se kako srčano ponovi Srbija, i pored činjenice da su mu dva saigrača iz Dubaija na tom istom prvenstvu iz iste države iz koje on dolazi...
Sto dalje od repke onda, ima dosta igraca koji hoceTripleThreat je napisao/la: ↑10 sep 2025, 15:35To se vidjelo i na onom videu što je Dubai postavio prije EB gdje pitaju svoje igrače ko će osvojiti EB, vidi se kako srčano ponovi Srbija, i pored činjenice da su mu dva saigrača iz Dubaija na tom istom prvenstvu iz iste države iz koje on dolazi...

U vezi njega i Djedovica treba staviti tacku jednom za sva vremena. Ne zvati ih vise nikad i kraj price. Kondic je vjerovatno cijelo ljeto proveo u treningu, kako bi se nametnuo Golemcu kad krenu pripreme (jer zna da u rosteru imaju skoro 20 igraca), a ovamo je prodao pricu da je povrijedjen. Kad se na to doda sve ono od ranije, jedini logican zakljucak je da nam takvi ne trebaju, bez obzira koliko kratak roster imali.
Veliki pozdrav za sve ljude koji vole ovu drzavu reprezentaciju.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.