Kipar - Bosna i Hercegovina 09.10.2025. | Malta - Bosna i Hercegovina 12.10.2025
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Maroon1946
- Kontakt:
Re: Kipar - Bosna i Hercegovina 09.10.2025. | Malta - Bosna i Hercegovina 12.10.2025
Ubit ce nas Kipar ako ne pocnemo nesto igrati...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Re: Kipar - Bosna i Hercegovina 09.10.2025. | Malta - Bosna i Hercegovina 12.10.2025
Protiv Kipra (a i protiv Malte zbog uigravanja) moramo krenuti sa krilima tj. Kerimom i Esmirom.
Vasilj
Dedić - Katić - Tarik - Kolašinac/Karić
Tahir
Hajradinović - Gigović
Esmir Alajbegović
Demirović
Kod napadanja bekovi igraju visoko
Kod odbrane Tahiru obavezno mora pomoći Gigović s pozicijom ispred štopera. I važna stvar je da se Esmir i Kerimu naredi da se obavezno moraju vraćati (kao sto je radio Memić protiv Austrije)
Džeksona čuvati za zadnih 30min ako ovi ne uspiju dati gol
Šta mislite o ovome?
Vasilj
Tahir
Hajradinović - Gigović
Esmir Alajbegović
Demirović
Kod odbrane Tahiru obavezno mora pomoći Gigović s pozicijom ispred štopera. I važna stvar je da se Esmir i Kerimu naredi da se obavezno moraju vraćati (kao sto je radio Memić protiv Austrije)
Šta mislite o ovome?
Slazem se, jedino mislim da ce Barisic umjesto Katica jer je malo bolji na lopti. I na ljevom beku Bog zna, vjerovatno Burnic.travuljasSs je napisao/la: ↑10 sep 2025, 13:39Protiv Kipra (a i protiv Malte zbog uigravanja) moramo krenuti sa krilima tj. Kerimom i Esmirom.
Vasilj
Tahir
Hajradinović - Gigović
Esmir Alajbegović
Demirović
Šta mislite o ovome?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pokeraska neznalica nece dobit Kipar u gostima. Srecu je ispucao. 

Ide Alajbegovic na stopera, Bajraktarevic na go. Pobjeda 1:2 jer su se protivnici sjebali zivotom sta radimo.
Vjeruje li iko u direktan prolaz?
-
- Kontakt:
Pa i ne bas. Prilicno nerealna situacija.
Sve i da uzmemo 9 bodova do kraja, opet bi Austrija prosla zbog gol razlike, jer imaju jos jednu utakmicu sa San Marinom kod kuce, ispod 4:0 rezultat nece biti.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Nadam se da ce do ovih utakmica naci zajednicki jezik s Ahmedhodzicem bez njega nemamo sta traziti realno. Hadzikadunic uz njega i stoperski par sa duge staze. Ostalo imamo vezni red top s Benjom i Sunjicem, fali jos lijevi bek jer je Kolasinac staklen.
Ne znam zašto ali sam optimističan da će austrijanci prosuti bodove ili u kipru ili u rumuniji.Al opet mi moramo dobiti i kipar i rumuniju.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 14:45Pa i ne bas. Prilicno nerealna situacija.
Sve i da uzmemo 9 bodova do kraja, opet bi Austrija prosla zbog gol razlike, jer imaju jos jednu utakmicu sa San Marinom kod kuce, ispod 4:0 rezultat nece biti.
Ako bog da da esmir i kerim udju u formu još vise i dobiju minutazu do kipra.protiv slabijih repki sa dobrim krilima nece biti problema.bar se nadam.
Pregledao sam tekmu kipra protiv rumuna i mogu reci da je kipar odlična repka s obzirom na igrače.
Ako pobjedimo kipar ja bi protiv malte probao nekako opet isti sastav ili 1-2 izmjene da uigravamo početnih 11.a ne svako malo izmjene.nikad ista odbrana nije bila dok je barba tu.
Ova tekma s Kiprom nam je biti ili ne biti, odnosno popravni za ono od sinoc 

Dugo dvije nebitnije utakmice nisu bile.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Mi ako uspijemo dobiti Kipar, ova utakmica Rumunija-Austrija je isto prevažna. Ili će Rumuni porazom ispasti iz igre i skoro pa garantovati nam baraž, ili će pobijediti Austrijance i ostaviti nas u igri za prvo mjesto. Ako bude neriješeno, oboje.
- invincible1921
- Kontakt:
Buduci da nam samo igra pobjeda krenuti sa:
Demirovic, Bazdar, Esmir, Kerim, Sunjic, Tahirovic..
Dzeko da udje u 60oj
Na stranu imperstiv pobjede, Moramo ih napast, vidis da ko god je sa njima pokuso nesto na snagu da je bilo povuci potegni....pokusat ih tehnicki rasut
=\_1921_/=
Austrija neće dobiti sve 3 tekme do kraja. Ne pikam SM.
Problem je što nećemo ni mi. Ovo je bila super šansa da odemo na +6. Psihološki.
Elem, meni je više krivo sto su nas istukli, i to dobro istukli... sto su nas u "mahalskoj" igri pobjedili gdje smo to mi trebali njih da uzmemo i da mi njima prodajemo fazone i da ih "isprovociramo". Al dobro, mlada ekipa, sve je to škola.
Problem je što nećemo ni mi. Ovo je bila super šansa da odemo na +6. Psihološki.
Elem, meni je više krivo sto su nas istukli, i to dobro istukli... sto su nas u "mahalskoj" igri pobjedili gdje smo to mi trebali njih da uzmemo i da mi njima prodajemo fazone i da ih "isprovociramo". Al dobro, mlada ekipa, sve je to škola.
Nadam se da cemo bar igrati na Grbavici protiv Rumunije. Bilino Polje je zaista postalo pateticno.
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Ja se nadam da ćemo mi konačno pronaći nekog kreativnog veznjaka. To nam je jedini spas. Sramota je vidjeti da Tahirović mora apsolutno sve prekide izvoditi. Stvarno smo na niskim granama kada je tako.
Šunjić je dobar defanzivno i ima tu neku kvalitetu da prekida igru. Medjutim, ja stvarno ne znam kakvi su nam ovo ostali veznjaci. Uz dužno poštovanje svih...ja ne znam niti jednog drugog veznjaka u našoj reprezentaciji koji zna igrati ili odbranu, ili koji zna dodati neki prelijep pas niotkuda, da proigrao nekoga ili barem da je izuzetno opasan pred protivničkim golom, pa čak ni neki dribler da predje kojeg igrača.
Imam osjećaj da bukvalno samo popunjavaju prostor na terenu.
Šunjić je dobar defanzivno i ima tu neku kvalitetu da prekida igru. Medjutim, ja stvarno ne znam kakvi su nam ovo ostali veznjaci. Uz dužno poštovanje svih...ja ne znam niti jednog drugog veznjaka u našoj reprezentaciji koji zna igrati ili odbranu, ili koji zna dodati neki prelijep pas niotkuda, da proigrao nekoga ili barem da je izuzetno opasan pred protivničkim golom, pa čak ni neki dribler da predje kojeg igrača.
Imam osjećaj da bukvalno samo popunjavaju prostor na terenu.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.