Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Je li vicino ridjobrado krme otislo?
- invincible1921
- Kontakt:
Jedno pitanje nevezano za sastav i taktiku...KOJI QRAC JE S KORNERIMA?
=\_1921_/=
Sta kaze sinoc Spaho, dobar ubacaj, a lopta sve preletila i otisla u autinvincible1921 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 13:38Jedno pitanje nevezano za sastav i taktiku...KOJI QRAC JE S KORNERIMA?

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Njemu treba zabranit komentarisanje nema frajer ni trunku entuzijazma, kod drugog gola Austrije taman sto rece dobro smo zatvorili prostor i primismo posleDamirT je napisao/la: ↑10 sep 2025, 13:40Sta kaze sinoc Spaho, dobar ubacaj, a lopta sve preletila i otisla u autinvincible1921 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 13:38Jedno pitanje nevezano za sastav i taktiku...KOJI QRAC JE S KORNERIMA?![]()

- invincible1921
- Kontakt:
Ne kontam fkt sta se pokusava uigrat ...jbt ubaci kako bog zapovjeda i tjtDamirT je napisao/la: ↑10 sep 2025, 13:40Sta kaze sinoc Spaho, dobar ubacaj, a lopta sve preletila i otisla u autinvincible1921 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 13:38Jedno pitanje nevezano za sastav i taktiku...KOJI QRAC JE S KORNERIMA?![]()
=\_1921_/=
To je prepustio miljeniku Tahirbegu tako da nista cudno.invincible1921 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 13:38Jedno pitanje nevezano za sastav i taktiku...KOJI QRAC JE S KORNERIMA?

Cetiri stvari se moraju desiti da bi mi bili konkurentiji u buducnosti i mogli se nadati plasmanu. Nece ni iduca grupa za Euro biti laksa ako ostanemo u trecem sesiru treba i tad imati srece da iz drugog ne dodje neko jaci. Dakle:Masqareda je napisao/la: ↑10 sep 2025, 14:02To je prepustio miljeniku Tahirbegu tako da nista cudno.invincible1921 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 13:38Jedno pitanje nevezano za sastav i taktiku...KOJI QRAC JE S KORNERIMA?![]()
1. Dedic i Seo moraju biti zdravi i u top formi
2. Krila moraji biti krila tj. Kerim i Esmir moraju stasati kroz klubove u top igrace
3. Moramo izmisliti kvalitetnog veznjaka
4. Treba molit Boga da Bazdar izraste u golgetera, od Demirovica nema hajra, **** trcanje, trebaju nam golovi.
-
- Kontakt:
Odlicna postavka sinoc i bara bara utakmica s Austrijom koja nije slucajno prvi sesir. Konacno smo i takticki sazreli za vece utakmice. Dosta srece i nijanse su odlucile.
Ma nema od nas nista kad lik nije shvatio da Demirovic i Dzeko ne mogu obojica pocinjati. Duplo jace repke od nas ne igraju sa dva spica. To je isfuralo jos prije dvadesetak godina. Onda Gigovic mu redovno bude zavaljen na krilu i ocigledno je da ce tako nastaviti. Svi forumasi su shvatili da Alajbegovic mora poceti tekmu jer jedini ima igru jedan na jedan ali on nije. Pa mi bi se protiv San Marina patili ovu sad jednako kao kuci sto je bilo da on nije poceo taj mec. Haj Tahirbeg je za svoje standarde bio ok protiv Austrije, al je i ispuhao za poluvrijeme i morao ga je vaditi ranije.Sheyi je napisao/la: ↑10 sep 2025, 14:39Cetiri stvari se moraju desiti da bi mi bili konkurentiji u buducnosti i mogli se nadati plasmanu. Nece ni iduca grupa za Euro biti laksa ako ostanemo u trecem sesiru treba i tad imati srece da iz drugog ne dodje neko jaci. Dakle:Masqareda je napisao/la: ↑10 sep 2025, 14:02To je prepustio miljeniku Tahirbegu tako da nista cudno.invincible1921 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 13:38Jedno pitanje nevezano za sastav i taktiku...KOJI QRAC JE S KORNERIMA?![]()
2. Krila moraji biti krila tj. Kerim i Esmir moraju stasati kroz klubove u top igrace
4. Treba molit Boga da Bazdar izraste u golgetera, od Demirovica nema hajra, **** trcanje, trebaju nam golovi.
A izgleda da mu i oni jarani sto ih je okupio il nemaju pojma kao on ili mu ne smiju nista reci. Imali smo srece sa grupom kao u kvalama za prvenstvo 2014. i steta za propustenom prilikom.

Evo pogledao sam reprizu..i onako amaterski zaključak....Austrija malo jača od kisele vode.. realno loši su..ali naši su uspjeli biti lošiji.Izmjene su došle kasno,prekasno...igrač treba imati bar pola sata na terenu..15 minuta pitanje hoćeš li dobiti loptu ...dalje džaba ti pet igrača naprijed..kada nam je sredina prazna po ko će im dati loptu prema naprijed...Austrijanci su nam u jednom trenu bar 10 min.neprekidno držali loptu.. znači to je apsolutno do Sergeja..i dalje neki igrači npr.Bašić prave pet nepotrebnih faulova ali totalno nepotrebnih..svako izvođenje traje minut možda i više i dobijemo ovo da se od 70 min nismo sastavili sa loptom..do Sergeja mi je samo drugi dio utakmice,izmjene vršiš na vrijeme a ne stihijski i naravno planirano..kako će naša dva veznjaka nešto iskreirati prema napadačima..nema ih ...nadam se da je Barba nešto naučio...
Za ove komentare sto govore da je austrija prosjek
Da li vam je dosla ideja da su odigrali koliko im je trebalo? Njima je i X odgovarao, da ne spominjemo razliku u kvaliteti selektora…Rutinski su rijesili utakmicu i iskoristili poklon za 1:2… Takodjer, koliko god neki hvalili pojedince, generalno su igraci prosjek, Dzeko moze ponuditi 30/40min kvalitetne igre… Daleko od toga da je barbarez dorastao selektorskoj poziciju ali nije toliko lose, licno sam da se dovede kvalitetniji selektor ako ima mogucnosti ali ni barbarez nije uradio los posao…Ima zamjerki, naravno, prvenstveno zbog menadzerskih dogovora ali je prolazna ocjena.. Ako popravi odredjene nedostatke, solidna prilika preko baraza da se ode na SP..
Da li vam je dosla ideja da su odigrali koliko im je trebalo? Njima je i X odgovarao, da ne spominjemo razliku u kvaliteti selektora…Rutinski su rijesili utakmicu i iskoristili poklon za 1:2… Takodjer, koliko god neki hvalili pojedince, generalno su igraci prosjek, Dzeko moze ponuditi 30/40min kvalitetne igre… Daleko od toga da je barbarez dorastao selektorskoj poziciju ali nije toliko lose, licno sam da se dovede kvalitetniji selektor ako ima mogucnosti ali ni barbarez nije uradio los posao…Ima zamjerki, naravno, prvenstveno zbog menadzerskih dogovora ali je prolazna ocjena.. Ako popravi odredjene nedostatke, solidna prilika preko baraza da se ode na SP..
Ključna tačka da se nadamo nekom uspjehu.Sheyi je napisao/la: ↑10 sep 2025, 14:39Cetiri stvari se moraju desiti da bi mi bili konkurentiji u buducnosti i mogli se nadati plasmanu. Nece ni iduca grupa za Euro biti laksa ako ostanemo u trecem sesiru treba i tad imati srece da iz drugog ne dodje neko jaci. Dakle:Masqareda je napisao/la: ↑10 sep 2025, 14:02To je prepustio miljeniku Tahirbegu tako da nista cudno.invincible1921 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 13:38Jedno pitanje nevezano za sastav i taktiku...KOJI QRAC JE S KORNERIMA?![]()
-
- Kontakt:
Po onome sto sam ja sinoc vidio,zaboravit plasman na SP lakse ce nam bit.
Mozda se broj 3. moze rijesiti sa Ajdinom Hasicem, treba pokusati maklar u prijateljskoj pa vidjeti jel to to...fanatik19 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 16:50Ključna tačka da se nadamo nekom uspjehu.Sheyi je napisao/la: ↑10 sep 2025, 14:39Cetiri stvari se moraju desiti da bi mi bili konkurentiji u buducnosti i mogli se nadati plasmanu. Nece ni iduca grupa za Euro biti laksa ako ostanemo u trecem sesiru treba i tad imati srece da iz drugog ne dodje neko jaci. Dakle:
Hasic nije veznjak. Mozda bi mogao dati ruke kao ofanzivni vezni, ali on bas i nije sklon trcanju i defanzivnim zadacima. Nama treba veznjak koji ce vuci konce igre i organizovati napade. Jedini koji je to pristojno radio je Hadziahmetovic, ali se on sad treba nametnuti u novom klubu i pokazati da ima jos dobrog fudbala u nogama.
Hajradinovic je morao dobiti sansu sinoc dosta prije ostalih izmjena.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Mogli bi igrati sa dva napadaca da je Dzeko 5 godina mladji i da imas dva igraca poput Sunjica al da imaju misketovu magiju u nogama.Masqareda je napisao/la: ↑10 sep 2025, 15:06Ma nema od nas nista kad lik nije shvatio da Demirovic i Dzeko ne mogu obojica pocinjati. Duplo jace repke od nas ne igraju sa dva spica. To je isfuralo jos prije dvadesetak godina. Onda Gigovic mu redovno bude zavaljen na krilu i ocigledno je da ce tako nastaviti. Svi forumasi su shvatili da Alajbegovic mora poceti tekmu jer jedini ima igru jedan na jedan ali on nije. Pa mi bi se protiv San Marina patili ovu sad jednako kao kuci sto je bilo da on nije poceo taj mec. Haj Tahirbeg je za svoje standarde bio ok protiv Austrije, al je i ispuhao za poluvrijeme i morao ga je vaditi ranije.Sheyi je napisao/la: ↑10 sep 2025, 14:39Cetiri stvari se moraju desiti da bi mi bili konkurentiji u buducnosti i mogli se nadati plasmanu. Nece ni iduca grupa za Euro biti laksa ako ostanemo u trecem sesiru treba i tad imati srece da iz drugog ne dodje neko jaci. Dakle:
A izgleda da mu i oni jarani sto ih je okupio il nemaju pojma kao on ili mu ne smiju nista reci. Imali smo srece sa grupom kao u kvalama za prvenstvo 2014. i steta za propustenom prilikom.![]()
Ovako ne ide.
Ja se jos nadam da cemo sa Seom otici na SP. Samo da nas malo srece prati pa da se pojedini igraci povrede u naredna dva mjeseca. Onda ce morati nesto mjenati

Gotova je ta prica. Sad mora Austrija kiksat jednom i plus izgubit od nas kuci. Bice zanimljivo protiv Baustelije u barazu. Sreca dodje ovaj x Rumuna tako da bi trebali biti drugi.soko je napisao/la: ↑10 sep 2025, 19:04Mogli bi igrati sa dva napadaca da je Dzeko 5 godina mladji i da imas dva igraca poput Sunjica al da imaju misketovu magiju u nogama.Masqareda je napisao/la: ↑10 sep 2025, 15:06Ma nema od nas nista kad lik nije shvatio da Demirovic i Dzeko ne mogu obojica pocinjati. Duplo jace repke od nas ne igraju sa dva spica. To je isfuralo jos prije dvadesetak godina. Onda Gigovic mu redovno bude zavaljen na krilu i ocigledno je da ce tako nastaviti. Svi forumasi su shvatili da Alajbegovic mora poceti tekmu jer jedini ima igru jedan na jedan ali on nije. Pa mi bi se protiv San Marina patili ovu sad jednako kao kuci sto je bilo da on nije poceo taj mec. Haj Tahirbeg je za svoje standarde bio ok protiv Austrije, al je i ispuhao za poluvrijeme i morao ga je vaditi ranije.Sheyi je napisao/la: ↑10 sep 2025, 14:39
Cetiri stvari se moraju desiti da bi mi bili konkurentiji u buducnosti i mogli se nadati plasmanu. Nece ni iduca grupa za Euro biti laksa ako ostanemo u trecem sesiru treba i tad imati srece da iz drugog ne dodje neko jaci. Dakle:
A izgleda da mu i oni jarani sto ih je okupio il nemaju pojma kao on ili mu ne smiju nista reci. Imali smo srece sa grupom kao u kvalama za prvenstvo 2014. i steta za propustenom prilikom.![]()
Ovako ne ide.
Ja se jos nadam da cemo sa Seom otici na SP. Samo da nas malo srece prati pa da se pojedini igraci povrede u naredna dva mjeseca. Onda ce morati nesto mjenati![]()

Upitno je u kakvom će stanju biti Kolašinac, čovjek nije igrao pola godine, ne znam je li uopšte i trenira sa ekipom. Bez njega smo vjerovatno donji i na Kipru za mjesec dana, a vjerovatno nema šanse da tada zaigra.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Evo baš sad čitam, prije dva dana se vratio individualnim treninzima na teren.
Trenutno korisnika/ca: eaglebvb09, kakarut, zaostrog i 28 gostiju.