Edin Džeko

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

h1a2s3o4
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la h1a2s3o4 » 10 sep 2025, 11:00

DamirT je napisao/la:
10 sep 2025, 10:56
Nigdje veze iskreno. Ako iko razigrava saigrace, onda je to Dzeko. Pogotovo otkad je ona generacija otisla. Druga stvar sto niko drugi ne zna dati gol osim njega.

Sto se tice sinocnjeg meca, itekako je bio sebican u par navrata.
Pa o sinosnjem mecu u pricamo.

Ovo od ranije se vise odnosi na njegovo lumpovanje sa Pjanicem.

Hoce lik da glumi pamet, a posvadja se sam sa sobom u pola sopstvenog posta. :facepalm:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 10 sep 2025, 11:33

bhfanatic14 je napisao/la:
10 sep 2025, 10:24
:puke: pe.derikos jedna obicna pi..cka koji je mlade momke povuko odvuko od fanatikosa. Tarik,esmir,jusuf hoce da stane da ih pozdrave ovaj papak se ne oglasava ignorira saigrace I pokazuje u svlacionicu. Smeta skandiranje njegovom yebacu Vici,kako vas nije stid ima te najbolje navijace evrope niko nema ovake navijace da vas prate na svakoj utakmicu na svakom gostovanju,koraku. Nemas 3 minute da stanete sa momcima i pozdravite se. On je "kapiten" i zna se da od njega svo zlo potice. Sramota velika juce.

Savez Napolje i to vec odavno trebalo da se desi.
A desiće se jer se skandira svaku utakmicu kad ne treba?
Dosad bi i međed skonto da od toga nema ništa.
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 10 sep 2025, 11:36

DamirT je napisao/la:
10 sep 2025, 10:56
Nigdje veze iskreno. Ako iko razigrava saigrace, onda je to Dzeko. Pogotovo otkad je ona generacija otisla. Druga stvar sto niko drugi ne zna dati gol osim njega.

Sto se tice sinocnjeg meca, itekako je bio sebican u par navrata.
Bilo je situacija zakašnjela reakcija, ono kod kontre, onda na 1-1 ono kad je zapuca preko gola, a desno sam čovjek bio, al ok, činjenica je da on jedini zna dati gol, pa mora biti i svega ostalog navedenog.
Mi smo bez njega ekipa rang niže.
Koševo Zapad

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 10 sep 2025, 11:56

h1a2s3o4 je napisao/la:
10 sep 2025, 10:46
jasmin10 je napisao/la:
10 sep 2025, 09:24
To ti je razlog sto ti Dzeko nije najdraži jer ima najviše golova ?
Znao sam da si glup, ali da si toliko Boga mi nisam.

Evo da ti pojasnim, razlog je jer je sebican. Sinoc se to vidjelo, imao je bolja rjesenja. Sta drugo da covjek pomisli nego da zeli da bilda statistiku.

I u vremenu iza nas, a Boga mi i do danas, stice se osjecaj da je on donekle podredio reprezentaciju sebi i da je privatizovao do neke mjere. A ovo je timski sport, da je toliko veliki i vazan igrac (opet ne kazem da nije velik i vazan) kao sto se zeli predstaviti vodio bi nas sam na prvenstva sam bez pomoci Lulica, Ibisevica i Co.

Ostace upamceno da nas je Ibisevic svojim golom odveo na SP i da je tamo dao prvi gol za ovu drzavu na SP.

Ili ti treba dodatno nacrtati?
Čestitam. Gluplji si od Fanatica.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 10 sep 2025, 12:07

Edin Dzoko je najveci krivac za sinosnji poraz. Tri situacije pred golom Austrije je upropastio u prvom poluvremenu. Umjesto da da loptu svojim saigracima on nesto petlja i izgubi loptu. A sto je najgore nije dozvolio saigracima da idu pred fanatikose. Slusa naredbu od Gice krmka Zeljkovica yebo mu on zenu u pakas :puke: :puke: :puke:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 10 sep 2025, 12:24

Tipicno nase, izgubimo jednu i odma se napada Dzeko, cuj sebican, pa svi napadaci svijetske klase su sebicni i moraju biti, koliko puta je odlucio utakmice sam jer je zeljan golova, 70+ golova za nasu repku je nevjerovatno. Koliko puta je sinoc vratio se na centar terena, sacuvao loptu i prebacio je perfektno na drugu stranu terena za mujakica, gigovica, dedica, memica itd. Pa osim njega niko u nas ne moze sacuvati loptu sekundu da je ne izgubi, skoro sve visoke loptu sto su isle prema njemu je zagradio u spustio je perfektno za saigraca. Ova repka nije jos spremna za Dzekin odlazak, a to se vidi svaki put kad igramo bez njega, pa mucimo se i san marinom, ustati pa reci Edin Dzeko.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 10 sep 2025, 12:29

Sinoć je podbacio, to je činjenica. Ali smiješno je tovariti ga zbog toga.

UtdBiH21
Kontakt:

Post Postao/la UtdBiH21 » 10 sep 2025, 12:44

izdzezveubrazil je napisao/la:
10 sep 2025, 12:29
Sinoć je podbacio, to je činjenica. Ali smiješno je tovariti ga zbog toga.
Nije on podbacio on je odigrao kolike su mu mogucnosti u trenutnom stanju kakvom jeste , kad je pokusao ono petom odma mi prodje kroz glavu koliko je puta onako gol dao ubaci se iza odbrane okrene se na lijevu i zabije ali vise ne moze izgleda toliko slampavo na terenu ko da mu je 58 a ne 38 a sto je najgore i ako se plasirali u baraz on ce nam za pola godine morati igrat a bit ce jos sporiji a ne vjerujem i da ce u Fiorentini nesto igrat , jednostavno on je najveci igrac ikad kojeg je ova zemlja izbacila i kao lidera i kao igraca al daj boze da ne budemo taoci njegovog moranja da igra svaku sa 38 godina i dalje jer necemo ni dokle sa njim , on je stvoren u trenutnom stanju za utakmica protiv bas losijih reprezentacija tipa San marino i niko nece bolje odigrat od njeg u tim utakmicama jer protivnik nema nikakav tempo i on ce na svoje iskustvo sam zavrsavat te utakmice , ali protiv boljih reprezentacija pa i reprezentacija tipa Kipar on ne smije igrat od prve , mogu se zaklet da je igro od prve protiv Kipra i da nije izaso protiv Rumunije prvu da ne bi uzeli 6 bodova ili prosli baraz protiv Ukrajine kad nije ispratio igraca ne zato sto nije htio nego sto jednostavno ne moze , da je bilo ko bio na njegovom mjestu tada mi ne bi primili gol , hvala mu za sve ali dosta je vise

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 10 sep 2025, 12:57

h1a2s3o4 je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:

Evo da ti pojasnim, razlog je jer je sebican. Sinoc se to vidjelo, imao je bolja rjesenja. Sta drugo da covjek pomisli nego da zeli da bilda statistiku.

I u vremenu iza nas, a Boga mi i do danas, stice se osjecaj da je on donekle podredio reprezentaciju sebi i da je privatizovao do neke mjere. A ovo je timski sport, da je toliko veliki i vazan igrac (opet ne kazem da nije velik i vazan) kao sto se zeli predstaviti vodio bi nas sam na prvenstva sam bez pomoci Lulica, Ibisevica i Co.

Ostace upamceno da nas je Ibisevic svojim golom odveo na SP i da je tamo dao prvi gol za ovu drzavu na SP.

Hoće li slučajno ostati upamćeno da je te iste kvalifikacije Džeko dao 10 golova,od čega 2 koja su srušila najvećeg konkurenta za plasman u grupi?Možda će ostati i upamćeno da je namjestio taj gol Ibiševića Litvaniji.

Takva vrsta razmišljanja je stvarno šuplja.

Što se te privatizacije reprezentacije tiče,sve su to prejake riječi. Deceniju je,već, Džeko skoro pa jedini ozbiljan igrač koji vuče ekipu.
Naravno ovakvi igrači često mogu postati balast ekipi i njihova veličina ponekad zna biti preteška.

Kod nas to,još uvijek,nije slučaj. Nadam se da ni neće biti.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 10 sep 2025, 13:21

U jacim tekmama dzeko treba uc u drugom poluvremenu jer covjek ne moze igrat 90min i tjt...u slabijim moze od prve do 60te
=\_1921_/=

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 10 sep 2025, 14:43

imekorisnicko je napisao/la:
10 sep 2025, 12:57
h1a2s3o4 je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:

Hoće li slučajno ostati upamćeno da je te iste kvalifikacije Džeko dao 10 golova,od čega 2 koja su srušila najvećeg konkurenta za plasman u grupi?Možda će ostati i upamćeno da je namjestio taj gol Ibiševića Litvaniji.

Takva vrsta razmišljanja je stvarno šuplja.

Što se te privatizacije reprezentacije tiče,sve su to prejake riječi. Deceniju je,već, Džeko skoro pa jedini ozbiljan igrač koji vuče ekipu.
Naravno ovakvi igrači često mogu postati balast ekipi i njihova veličina ponekad zna biti preteška.

Kod nas to,još uvijek,nije slučaj. Nadam se da ni neće biti.
Ne bi ni ovog gola koji pominje bilo da nije bilo Edina ;)
Koševo Zapad

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 10 sep 2025, 15:02

Djeko, Djekooo, Djekooo culo se najvijanje supljoglavaca.

Sve je Djeko sam, al u khurcu. Kako su se oprostili Ibisevic, Lulic, a otjeran Begovic da bi branio haver Sehic prasirali smo se na svako veliko takmicenje jer je Djeko potegao. :urnebes:

Njegovi golovi su njegov individualni uspjeh. Sta mi kao reprezentacija trebamo navoditi Djekine golove kao uspjeh?

Dzeko jeste veliki igrac, nema govora, ali za nasu repku nije toliki da ga se toliko velica. Za ovu nasu reprezentaciju 5x je vazniji igrac Pjanic bio, a pljuvao se 10x vise.
Ovdje kazes Djeko sebican, javi se Ligata kojem Djeko placa da mu lise supak da prosipa poluretardirane fazone.

Ibisevic nas je odveo na nase prvo i za sada jedino veliko takmicenje (Gol u zadnjoj utakmici, asistencija Hajrovicu protiv Slovacke). Tamo je postigao i prvi gol za nas jer je to i zasluzio.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 10 sep 2025, 15:05

h1a2s3o4 je napisao/la:
10 sep 2025, 15:02

Sve je Djeko sam, al u khurcu. Kako su se oprostili Ibisevic, Lulic, a otjeran Begovic da bi branio haver Sehic prasirali smo se na svako veliko takmicenje jer je Djeko potegao. :urnebes:

Njegovi golovi su njegov individualni uspjeh. Sta mi kao reprezentacija trebamo navoditi Djekine golove kao uspjeh?

Dzeko jeste veliki igrac, nema govora, ali za nasu repku nije toliki da ga se toliko velica. Za ovu nasu reprezentaciju 5x je vazniji igrac Pjanic bio, a pljuvao se 10x vise.
Ovdje kazes Djeko sebican, javi se Ligata kojem Djeko placa da mu lise supak da prosipa poluretardirane fazone.

Ibisevic nas je odveo na nase prvo i za sada jedino veliko takmicenje (Gol u zadnjoj utakmici, asistencija Hajrovicu protiv Slovacke). Tamo je postigao i prvi gol za nas jer je to i zasluzio.
:rol:

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 10 sep 2025, 15:14

imekorisnicko je napisao/la:
10 sep 2025, 15:05
h1a2s3o4 je napisao/la:
10 sep 2025, 15:02

:rol:
Sta se ovde nece sve procitati :shock:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 10 sep 2025, 15:23

Daleko najveća fudbalska figura u BiH :bih:
Koševo Zapad

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 10 sep 2025, 15:31

Realno, usro je 4-5 dobre akcije i kostao nas utakmice
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 10 sep 2025, 15:32

Budi gospodin i reci Pokerasu da nisi u stanju igrati vise od pola sata ozbiljnog fudbala. Ocigledno da isti jedini to nije u stanju da vidi. :yawn:

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 10 sep 2025, 16:26

Istina je da je dzeko najbolji igrqc u historiji BiH i opcenito na ovim prostorima jedan od najboljih ikad ali isto tqko sinoc nas je sebicnoscu kostao 3 boda i pobjede

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 10 sep 2025, 16:28

Teško je bilo šta loše reći čovjeku koji je opet i pored svega zabio i protiv San Marina i Austrije. Medjutim, prime Džeko bi u onoj sinoć utakmici zabio barem još jedan, a vrlo moguće i dva gola. Idealno bi bilo kada bi imali adekvatno rješenje umjesto njega, pa da čovjek ulazi u 60.minuti kada su protivnici već malo izmoreni. Ovako je zaista teško. A opet kad vidiš da je na klupi samo Baždar, teško je ne koristiti ga od prve minute.

Ako ništa, mogao je jednu onu loptu spustiti sunjicu koji bi zakucao u gol, umjesto što je dodao petom.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

kakarut
Kontakt:

Post Postao/la kakarut » 10 sep 2025, 16:31

Pokupio je brdo lopti i dosta skokova imo pa čak i go dao, al po meni jedan od glavnih krivaca za poraz.. Bas loša partija i loše odluke u završnici

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, GG3, Google Adsense [Bot], greenwood, Hansestadt, kakarut, Micron, perun, zastitaIdentiteta i 44 gosta.