FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Piksi veceras podsjetio na Zekica, istumbao par pozicija u 3-5-2, zeleci da iznenadi Tuhela 

Na **** reprez.sutra aBd igra Sarajevo

Hajdeeeeeeeee!!!!
Hajdeeeeeeeee!!!!
Igrali su protiv Sloge tako pa sta bi..hazarder je napisao/la: ↑09 sep 2025, 22:35Mi imamo takav roster da je najpametnije Husu da pita igrače šta bi oni i kako. Isto tako da sebi kapitena izaberu. Prepišali bi Štimca garantujem vam.
Kamen spoticanja ove ekipe su one cedulje "šta se mora i ko je u izlogu", al' i to će poslije prelaznog da se smiri pa očekujem da par utakmica zube pokažemo.
Dobro tad je bila friška rana i neki knockdown nakon Zekićevog ****, sad je malo drugačija situacija. Trenirali su zajedno, upoznali se. Nemoguće je da 30 igrača padne u depresiju zbog odlaska trenera. Ono što je nekima pad drugima je prilika da isplivaju u prvi plan. Na Husu je samo da izvede onih 11 koji su najviše gladni. Ostalo će sve da se složi. I formacija i taktike. Nije šah. 11 protiv 11 i meta od 7 i kusur metara.Pena je napisao/la: ↑09 sep 2025, 23:27Igrali su protiv Sloge tako pa sta bi..hazarder je napisao/la: ↑09 sep 2025, 22:35Mi imamo takav roster da je najpametnije Husu da pita igrače šta bi oni i kako. Isto tako da sebi kapitena izaberu. Prepišali bi Štimca garantujem vam.
Kamen spoticanja ove ekipe su one cedulje "šta se mora i ko je u izlogu", al' i to će poslije prelaznog da se smiri pa očekujem da par utakmica zube pokažemo.
Da se nelazemo ovo je dobro dosad sto je Husref uradio posebno ako se vrati na 3-5-2 sutra.
Nadat se da ce Mujkic bit spreman
Sa 4 pozada husref je uzo 6 bodova i kupio je neki mir ovih 9 dana..
Nadat se da je Djoerdjevic sad 100% spreman za 80 minuta i da je Gojko na kondicionom nivou 100% za 35 minuta..
Ako elezi i mukjic bud spremni i hus promjeni formaciju na 3-5-2 zrinjski nema sanse
Uz to da Gulisa bude rezerva i da udje u 60 minuti
Nadat se da ce Mujkic bit spreman
Sa 4 pozada husref je uzo 6 bodova i kupio je neki mir ovih 9 dana..
Nadat se da je Djoerdjevic sad 100% spreman za 80 minuta i da je Gojko na kondicionom nivou 100% za 35 minuta..
Ako elezi i mukjic bud spremni i hus promjeni formaciju na 3-5-2 zrinjski nema sanse
Uz to da Gulisa bude rezerva i da udje u 60 minuti
Nista babuka 4231 ko Jakir ?
Mislim da ti je malo tesko

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Mušija
Englez Turda Jović
Ristovski Đorđević Jatta Kuprešak
Guliashvili Ljajić
Mlinarić
Englez Turda Jović
Ristovski Đorđević Jatta Kuprešak
Guliashvili Ljajić
Mlinarić
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- napoleon72
- Kontakt:
Oni 352 igraju otkako je Piksi selektor, u toj formaciji su dobili Portugal usred Lisabona u odlucujucoj utakmici za odlazak u Katar. Al ti to neces spomenut i mislis ispast duhovit ovdje s nekim forama.
Btw mene je s ovih 5 komada u svojoj mrezi vise podsjetio na Husrefa, to je njegov modus operandi.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Ma znam da igraju tu formaciju godinama, ali sinoc je sve izmješao i istumbao kao nikad prije. Srpski mediji su to isto napisali i još dodali da je pokušao zbuniti Tuhela, pa mi pade Zekić na pametnapoleon72 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 07:09Oni 352 igraju otkako je Piksi selektor, u toj formaciji su dobili Portugal usred Lisabona u odlucujucoj utakmici za odlazak u Katar. Al ti to neces spomenut i mislis ispast duhovit ovdje s nekim forama.
Btw mene je s ovih 5 komada u svojoj mrezi vise podsjetio na Husrefa, to je njegov modus operandi.

napoleon72 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 07:09Oni 352 igraju otkako je Piksi selektor, u toj formaciji su dobili Portugal usred Lisabona u odlucujucoj utakmici za odlazak u Katar. Al ti to neces spomenut i mislis ispast duhovit ovdje s nekim forama.

Biti srcem vezan, u tome leži snaga
-
- Kontakt:
Sretno veceras igracima, SŠ i navijacima!
-
- Kontakt:
Normalno da ce se vratiti na 352 ako ima trunku mozga, jer je 90% ekipe dovedeno za taj sistem.
Zadnja linija kompletna, dobar dio vezne linije. Bilo je vise nego očekivano da ce bilo ko da dodje umjesto Zekića nastaviti sa tom formacijom zbog xy razloga.
Nije ovdje pitanje sta ko voli i preferira, jednostavno imas igrace za bas te formacije.
Naravno treba uigrati i plan B i formaciju protiv ekipa koje igraju bunkere na kosevu..
Samo ne znam koliko je profil Ljaljica za te formacije gdje ne postoji 10ka.
Zadnja linija kompletna, dobar dio vezne linije. Bilo je vise nego očekivano da ce bilo ko da dodje umjesto Zekića nastaviti sa tom formacijom zbog xy razloga.
Nije ovdje pitanje sta ko voli i preferira, jednostavno imas igrace za bas te formacije.
Naravno treba uigrati i plan B i formaciju protiv ekipa koje igraju bunkere na kosevu..
- relativizam
- Kontakt:
Mislim da je ovo zadnji ispit za husrefa
- Varijantas8
- Kontakt:
I ako ne prođe ispit ti prestajes pratiti Sarajevo i ici na Koševo?
- relativizam
- Kontakt:
Ako te i zrinjski uzme normalno da eksperiment s njim nije uspio ni onaj neki šok pozitivni, ni promjena igre a rezultati sve gori.Varijantas8 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 10:15I ako ne prođe ispit ti prestajes pratiti Sarajevo i ici na Koševo?
Ako dobije onda se nešto mozemo nadati da ide na bolje.
A ti ako mislis da je Husref veći od kluba,vodi ga kući upoznaj ga sa zenskim dijelom porodice, gledaj ga po cijeli dan
-
- Kontakt:
Na sve to Glavni igraci su idealni za ovu formaciju, dok su na 4 2 3 1, Kera i Guli bezopasni-bukvalno!!nokee je napisao/la: ↑10 sep 2025, 10:11Normalno da ce se vratiti na 352 ako ima trunku mozga, jer je 90% ekipe dovedeno za taj sistem.
-Guli, Keremeh, Mlinaric, Adem vape da se igra bez krila-klasicnih, kao sto su Jović i Ristovni idealni za desni i lijevi stoper, uglavnom ekipa 2 godine profilisana za Zekićevih 3 5 2.
PS mada formacije su generalno manje bitne stavke od onoga s koliko igraca dolazis u zavrsnicu ili s koliko discipline se branis...
Gledam sad i kvote na Sarajevo se krece oko 5. Po meni to nedjeluje realno, jesu mozda bagi favoriti Zrinjski, ali gledajuci imena, vrijednost tima itd u tom segmentu smo jaci. Jesu bolje uigrani ali ipak skroz nerealna kvota. Po meni samo 1 ili 2 igraca su bolja/tu negdje sa nasim igracima kad se uzme heads up. Hoceli Guli moci igrati danas?
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Da. I da se ne lažemo ove 3 utakmice od kako je Husref promjenio formaciju je bilo horor za gledati, uzasno smo izgledali na terenu. Bukavno smo dobili na individualni kvalitet Rudara.propoklopac je napisao/la: ↑10 sep 2025, 10:26Na sve to Glavni igraci su idealni za ovu formaciju, dok su na 4 2 3 1, Kera i Guli bezopasni-bukvalno!!nokee je napisao/la: ↑10 sep 2025, 10:11Normalno da ce se vratiti na 352 ako ima trunku mozga, jer je 90% ekipe dovedeno za taj sistem.
-Guli, Keremeh, Mlinaric, Adem vape da se igra bez krila-klasicnih, kao sto su Jović i Ristovni idealni za desni i lijevi stoper, uglavnom ekipa 2 godine profilisana za Zekićevih 3 5 2.
PS mada formacije su generalno manje bitne stavke od onoga s koliko igraca dolazis u zavrsnicu ili s koliko discipline se branis...
Nama puno vise odgovara da igramo sa wing bekovima, bar na ove igrace.
Banic
Beganovic Ristovski Turda Jovic Kupresak
Krdzalic Jatta
Ljaljic
Mlinaric Kyeremeh
Ovako otprilike (pozicije zanemari) bi ja izašao, kad bi Hus imao muda da ostavi Gulija na klupi. Jedino ako sam kaze da ne moze zbog repke i umora.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, napoleon72, Pact1921 i 37 gostiju.