Hoces li ti govoriti nekime ko ce ici na utakmicu?Odje.bi klosarcino ogranicena i maloumnaGG3 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 09:00Ma zadnji put isto katastrofa bila sa nekim djetetom Invalidom
I dovodjenje djece i zena na utakmicu je![]()
Kad su prijateljske nek idu, ovako samo BHF navija ovi ostali sjede i sute… dodje mi da se uclanim u BHF samo zbog toga
San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Izgubili bi mi svakako, zabili bi oni u drugom gol i da nisu zabili one na srecu. Mnogo su fizicki dominantiji, iskusniji i imaju siri roster. Njihove zamjene bile pravovremene, uz to jos i dobre. Nismo mogli meda do kraja, vidio si koliko smo ispuhali. Ona vratolomija s 3 napadaca i 2 krila nece ni na manageru niti fifi proci.
-
- Kontakt:
Inače ne branim Tahirovića ali taj momak jedini zna podvaliti loptu. Upravo on je poslao dugu loptu za Džeku kad je petom proba, upravo on je poslao loptu Demiroviću kod 1-1. Problem se pojavio kod stavljanja Gigovica na krilo, koji to nije. Drugi problem se pojavio, opet na lijevoj strani, sto Mujakić igra beka i kod prvog gola izbija loptu pravo njihovom igraču na volej, a kod drugog gola ispada ko tele u početku akcije kada dolazi lopta do arnautovića, i kada na njegovom mjestu ostaje muharemović koji je pokušao zakrpiti rupu u početku akcije.itatabisine je napisao/la: ↑10 sep 2025, 08:51Trenerski mag zeli da odigra utakmicu bez klasicnog kreativca tipa Pjanica Misimovica, Hadziahmetovica ili Hajradinovica. Nije mi jasno kako je zamislio da jedan debilni Tahirovic moze nekome "podvaliti" loptu ili povezati odbranu i napad.
Ono sinoc sto smo gledali je bio klasicni hrkljus, nabij na Dzeku a on neka pokusa nekome spusti i to je smisao nasih akcija.
Zaista se sinoc nije imalo sta vidjeti i Barbarez je fulio kompletnu postavku igre, sto se najbolje primjetilo zadnjih 5 minuta u formaciji 3-2-5.
Ako izgubimo na Kipru bice ovo protracene jos jedne kvalifikacije gdje menadjeri kroje ekipu i unistavaju reprezentaciju
-
- Kontakt:
Uostalom,na jednoj strani imamo Sergeja Barabreza kojem 70 posto utakmice pored terena vodi Mirko Hrgovic,ej... Mirko Hrgovic. Dok na drugoj strani sjedi Ralf Ragnick.
lobiranje je napisao/la: ↑10 sep 2025, 09:07Hoces li ti govoriti nekime ko ce ici na utakmicu?Odje.bi klosarcino ogranicena i maloumna
Ma **** konju…
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sad i navijači krivi, oni bi da zabrane ženi i djecama da idu na utakmice jbt, ko da je Afganistan
Neka ide ko god je platio utakmicu, nije ni moj ni vaš problem. Pola najjačih reprezentacija na našem kontinentu igra u pozorišnim atmosferama mimo navijačke grupe koja bude tu pa bilježe rezultate.

Neka ide ko god je platio utakmicu, nije ni moj ni vaš problem. Pola najjačih reprezentacija na našem kontinentu igra u pozorišnim atmosferama mimo navijačke grupe koja bude tu pa bilježe rezultate.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ja bi prije bio u pozorisnoj atmosferi nego da mi bhf navija vico ped er u i savez napolje 

"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Otprilike se desilo Ono sto Sam ocekivao I cega Sam se bojao da ce se desiti. Gluperda barba SA svojim retardiranim potezima je poklonio utakmicu austrijancima. Ali bukvalno poklonio.
Covjek radi iste Ali bukvalno iste retardirane poteze koje su radili njegovi prethodnici a kojima SE smijao I cerekao preko drustvenih medija.
Prvo je stavljanje igraca na neprirodne pozicije. Gigovic na krilu
. Pa sta treba da SE desi da covjek vidi da momak to ne moze I ne zna igrati niti je to u zivotu igrao. Bukvalno najboljeg igraca pravis beskorisnim.
Drugo, ja Sam mislio da covjek polako dolazi sebi jer u izjavama se bar nije prosipao ko prije. Onda vidis mujakic na rosteru, a onda ga gura u prvu postavu I to jos na neprirodnu poziciju. Znaci imas 2 igraca na lijevoj strani Koji igraju neprirodnu poziciju od toga je jedan amater. Nemoze me Niko uvjerit da je prirodni stoper kuracspora bolji od prirodnog lijevog beka ekipe koja igra grupnu fazu el.
Ovaj poraz boli ne zato sto smo izgubili nego zbog cinjenice da nismo iskoristili najbolje sto smo imali na raspolaganju kao sto nismo protiv danske 2004te, srbije 2006te, Portugala 2010te, 2012te, rep I sjeverne irske 2016 I 2020te. Nemoze me Niko uvjerit da smo imali karica I hadziahmetovica u ovoj tekmi da ne bi bili blize pobjedi. Da je gigovic igrao Ono sto igra u klubu, da je alajbegovic poceo utakmicu kao sto je morao garantujem da NE bi izgubili. I meni je nevjerovatno da mi na forumu to vidimo I upozoravali smo to prije tekme a ljudi Koji su placeni da to vide prave SE slijepi I prkose zdravom razumu.
Ove stalne povrede dedica I kolasinca dvojice najbitnijih igraca su samo kozmicka Pravda za barbin bezobrazluk, idiotizam, kur.enje, nepravdu,licemjerje, duple arsine itd.
Sljedece okupljanje karic, hadziahmetovic, hadzikadunic moraju biti tu inace idemo u 3 lijepe I protiv kipra.
Covjek radi iste Ali bukvalno iste retardirane poteze koje su radili njegovi prethodnici a kojima SE smijao I cerekao preko drustvenih medija.
Prvo je stavljanje igraca na neprirodne pozicije. Gigovic na krilu

Drugo, ja Sam mislio da covjek polako dolazi sebi jer u izjavama se bar nije prosipao ko prije. Onda vidis mujakic na rosteru, a onda ga gura u prvu postavu I to jos na neprirodnu poziciju. Znaci imas 2 igraca na lijevoj strani Koji igraju neprirodnu poziciju od toga je jedan amater. Nemoze me Niko uvjerit da je prirodni stoper kuracspora bolji od prirodnog lijevog beka ekipe koja igra grupnu fazu el.
Ovaj poraz boli ne zato sto smo izgubili nego zbog cinjenice da nismo iskoristili najbolje sto smo imali na raspolaganju kao sto nismo protiv danske 2004te, srbije 2006te, Portugala 2010te, 2012te, rep I sjeverne irske 2016 I 2020te. Nemoze me Niko uvjerit da smo imali karica I hadziahmetovica u ovoj tekmi da ne bi bili blize pobjedi. Da je gigovic igrao Ono sto igra u klubu, da je alajbegovic poceo utakmicu kao sto je morao garantujem da NE bi izgubili. I meni je nevjerovatno da mi na forumu to vidimo I upozoravali smo to prije tekme a ljudi Koji su placeni da to vide prave SE slijepi I prkose zdravom razumu.
Ove stalne povrede dedica I kolasinca dvojice najbitnijih igraca su samo kozmicka Pravda za barbin bezobrazluk, idiotizam, kur.enje, nepravdu,licemjerje, duple arsine itd.
Sljedece okupljanje karic, hadziahmetovic, hadzikadunic moraju biti tu inace idemo u 3 lijepe I protiv kipra.
- JohnCleese
- Kontakt:
Igraci uvrijeđeni sto se ponekad u toku utakmice skandira protiv Vice i mafije pa ih na kraju nisu ni pozdravlili
Mislim da 80 % nasih igraca voli pozdraviti navijace i to bi uradili i veceras, ali imaju kapitena koji je odgovoran za takve stvari a ispostavlja se da je pravi ćaci

Mislim da 80 % nasih igraca voli pozdraviti navijace i to bi uradili i veceras, ali imaju kapitena koji je odgovoran za takve stvari a ispostavlja se da je pravi ćaci
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- JohnCleese
- Kontakt:
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 09:16Sad i navijači krivi, oni bi da zabrane ženi i djecama da idu na utakmice jbt, ko da je Afganistan![]()
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovakvih na svakoj utakmici ima barem 100-200, ništa neobično, živimo u dobu tiktokova, reelsova i sl. pa je za očekivati da se ovakve stvari objavljuju. Ljudi platili svoje karte uredno, što se mene tiče mogu vala i dokumentarce snimati po tribinama, nije im zabranjeno, niti im ko može zabraniti.JohnCleese je napisao/la: ↑10 sep 2025, 09:45baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 09:16Sad i navijači krivi, oni bi da zabrane ženi i djecama da idu na utakmice jbt, ko da je Afganistan![]()
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Ovo je reprezentacija a ne klub ne znam zasto se ocekuje neko ludo navijanje 90 minuta.
Ljudi su bolji taman za taj gol, kvalitetniji, iskusniji i na kraju krajeva trenere na klupama je nemoguće upoređivati. Pokušati ne kiksati na Kipru, mada će biti jako teško i protiv Rumuna kući i u martu naredne godine lagano u play-off...
Dan te ****JohnCleese je napisao/la: ↑10 sep 2025, 09:45baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 09:16Sad i navijači krivi, oni bi da zabrane ženi i djecama da idu na utakmice jbt, ko da je Afganistan![]()

-
- Kontakt:
Te iste stvar se skandiniraju zadnje 4 godine, i vidi cuda, Dzeki sad pocelo smetati...JohnCleese je napisao/la: ↑10 sep 2025, 09:34Igraci uvrijeđeni sto se ponekad u toku utakmice skandira protiv Vice i mafije pa ih na kraju nisu ni pozdravlili![]()
Ali vi lupate gluposti, dan te neyebo...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Instrukcija iz Saveza. Treba im j3bati mater i igracima i savezu. Ljudi trose pare koje mogu trositi na familiju,itd,vole nogomet,vole repku,da bi se nasi fudbaleri ku*cili zajedno s savezom i pokazali nepostovanje prema navijacima. Mat3r vam j3bem.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 10:14Te iste stvar se skandiniraju zadnje 4 godine, i vidi cuda, Dzeki sad pocelo smetati...JohnCleese je napisao/la: ↑10 sep 2025, 09:34Igraci uvrijeđeni sto se ponekad u toku utakmice skandira protiv Vice i mafije pa ih na kraju nisu ni pozdravlili![]()
Ali vi lupate gluposti, dan te neyebo...
- relativizam
- Kontakt:
Vama svaka čast ako ste upratili formacije koje igramo, po čemu vi to gledate.
Ja nisam ništa upratio, igra rinaka velika kao u bilvakte. Doduše nismo odigrali neku utakmicu lijepu ne pamtim.
Smijali se Susicu kako je imao najlaksu grupu potcjenjivali čovjeka a vidi ove grupe,kao da smo je sami sastavljali.
Dzeko nije igrač za 90min,Demirovic mora postati novi vođa, mali iz salzburga mora početi utakmicu
Ja nisam ništa upratio, igra rinaka velika kao u bilvakte. Doduše nismo odigrali neku utakmicu lijepu ne pamtim.
Smijali se Susicu kako je imao najlaksu grupu potcjenjivali čovjeka a vidi ove grupe,kao da smo je sami sastavljali.
Dzeko nije igrač za 90min,Demirovic mora postati novi vođa, mali iz salzburga mora početi utakmicu
Zašto BHT kada već ima tv prava ne objavi sažetke na YouTube, pa mi smo jedina reprezentacija čije golove ni prolike ne možeš vidjeti.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Prvo polo vrijeme jw bilo dobro zato sto Austrijanci nisu nikakav presing nisu radili prema našoj zadnjoj liniji. Čim su počeli u drugom pola vremenu da izlaze visoko naši su samo lopte izbacivali . Nama je vezni red katastrofalan. A šta se tiče zadnje linije nerazumijem te promjene Barišić/Radeljic pa Katić/ Muharemovic svi koji au igrali fudbal znaju da zadnja linija mora biti uigrana. Pustite te price dvije utakmice za tri dana bla bla bla . Jedan Alaba dvije godine utakmice odigrao nije a može odigrati dvije za tri dana .
-
- Kontakt:
Zato sto barisic katic i radeljic imaju obecane minute kao i bazdar recimo. I to marioneta mora da ispuni, taj plan. To morate shvatit pa ce vam bit lakse. Zato i 14 razlicitih formacije,40 igraca na spiskovima,nista uigrano jer je sve nebitno koliko je bitno da se ispune menadzerske šeme i igre. To kada skontate sve ce vam se samo dati odgovori na mnoge stvari. To odmorit , cuvanje, nemoze se 2 utakmice u 3 dana bla bla okacite macku o rep. Ovo su profesionlaci koji samo to rade i od toga zive.AnelMid je napisao/la: ↑10 sep 2025, 10:32Prvo polo vrijeme jw bilo dobro zato sto Austrijanci nisu nikakav presing nisu radili prema našoj zadnjoj liniji. Čim su počeli u drugom pola vremenu da izlaze visoko naši su samo lopte izbacivali . Nama je vezni red katastrofalan. A šta se tiče zadnje linije nerazumijem te promjene Barišić/Radeljic pa Katić/ Muharemovic svi koji au igrali fudbal znaju da zadnja linija mora biti uigrana. Pustite te price dvije utakmice za tri dana bla bla bla . Jedan Alaba dvije godine utakmice odigrao nije a može odigrati dvije za tri dana .
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo