NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Sad lagano red zone do Texansa, divota 

Ovo nema više Red Zone na Areni? Kakvo sranje.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
dobri pekersi, samo ovako nastaviti i to protiv konkurenta
Kako glup poraz
ali nisu ni zasluzili bolje, OL losa, running game nema, ne mozes svaki 3rd down ici 3&8/9. Odbrana je beton, uzeli su loptu i napad dodje do 25 yardi a sa TD dobijaju tekmu i lik fumble 

sekunda je falilo da uzmu, al eto, prve tekme pa dosta slicnih gresaka, i inta generalno
rodjo 4td-na, ko bi reko, izgleda dokazivo svoje jetsima
rodjo 4td-na, ko bi reko, izgleda dokazivo svoje jetsima
joj sta prosuse ravensi, loptu i 15 razlike 7 minuta do kraja
Kakva tekma 

Autodraft je dovoljan za te Edo opajdari 70 razlike prvu heftu. A jest mi drago što si mi uletio u diviziju i odmah prvu heftu da se nadovezem na ove budalaštine. A još jednom moramo igrat ove sezone

Allen + Henry 66,96 poena
jestamaji 65,88 poena

Dobar autodraft nema šta, nadam se da si zadnji ove godine i da letiš ko flak jer si nam pokvario draft.

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Pa da je OL bolja moglo bi se i uzet sta trcanjem. QB postaje biti upitnik, jest mu OL losa i nema pomoci trcanjem, ali isto tako drzi loptu predugo x puta, ako ne mozes napraviti play u 4 secunde u NFL-u, svaka OL ce pasti. 2 sack-a je bukvalno sam usao u iste.
Jest da je tek prvo kolo, ali Goff ni blijeda sjenka od prosle sezone...vidjecemo hoce li se sta promjeniti kako sezona bude odmicala.
Bilsi i Ravensi
SB utakmica u prvom kolu, svaka cast.
Nadam se da ce slijedece nedelje biti spektakl na Arrowheadu.
Sto se tice Redzonea, ima li onog momka sa Arene @ZutiSa cini mi se, de bolan prebacite na sesticu redzone, ne gledaju samo kladionicari Redzone, ima i nas drugih bolesnika
Gledam sinoc na sestici neka dokumentarna glupost koja ide n-ti put u reprizi, a nigdje tekmi. A ko ima 1x2 ? Samo ako se dodatno plazi HD paket na Telecomu.
Bilsi i Ravensi

Nadam se da ce slijedece nedelje biti spektakl na Arrowheadu.
Sto se tice Redzonea, ima li onog momka sa Arene @ZutiSa cini mi se, de bolan prebacite na sesticu redzone, ne gledaju samo kladionicari Redzone, ima i nas drugih bolesnika

McCarthy prvo poluvrijeme los, drugo odro, jak nema sta
Caleb bust
Caleb bust
Hvala Muru za izgubljeni fumble u posljednjoj sekundi. Bez toga bih izgubio prvo kolo
Pretposljednji drive Chicaga, meni vjerovatnost pobjede 99%, nakon postizanja TD-a Chicaga, ta vjerovatnost se spustila na 2%
I onda dolazi Moore i rijesava mi pobjedu.

Allen nije normalan.
Bas gledam Ravens-Bills na YT. Klasik
Bas gledam Ravens-Bills na YT. Klasik

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.