Ne zaboravi ni Zenicu. I protiv nas nisu zasluzili da izgube.DamirT je napisao/la: ↑09 sep 2025, 23:48Jest da je statistika, ali su ubili i Rumune. Dosta vise suteva, u drugom poluvremenu se viktorija igrala pred golom Rumunije. Sve u svemu, daj Boze sa ovom igrom da ih uzmemo. A negdje se i njima mora vratiti za ove zadnje 2 utakmice gdje su zasluzili najmanje 4 boda. Samo da se ne vrati protiv nas...BoixosNois1899 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 23:43Isto mirišem kiks na Kipru. Do sad što smo igrali u gostima kod njih, oba puta je pretežak meč bio a bili smo daleko bolji nego sad. A i generalno nam uvijek probleme prave.
San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
-
- Kontakt:
Isproban je i on, i Huseinbašić, i Ifet (Isak Ramo), i premijerligaški igrači, i bukov panj, i svaki stvor po nebeskim svodom...i zaključak je da u ovoj generaciji nemamo kvalitetnog veznjaka, i gotovo.
Jel igrao Bosanski Messi
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Kad bismo na klupi samo imali igrača koji je tempaš, a koji u klubu često igra CM/DM iako ga mi guramo na LB, hmmm.signalidunapark je napisao/la: ↑09 sep 2025, 23:52Isproban je i on, i Huseinbašić, i Ifet (Isak Ramo), i premijerligaški igrači, i bukov panj, i svaki stvor po nebeskim svodom...i zaključak je da u ovoj generaciji nemamo kvalitetnog veznjaka, i gotovo.
Pošteno, pa kako bude.
U svako doba bi prije Amira stavio, makar je defanzivno jaci. Ja kad vidim ovog Basica ubije mi zelju da gledam tekmu uopste. Ono nekako kilav ko slina, nikakvog zara, nikakve emocije ko da ga neko puskom tjera da igra. Defanzivno rupa, pas igra katastrofa, pamet ko u kokoske ...ja uopste nemam pojma koja svrha igraca je on. Neko pomocno smetalo ili strasilo na njivisignalidunapark je napisao/la: ↑09 sep 2025, 23:52Isproban je i on, i Huseinbašić, i Ifet (Isak Ramo), i premijerligaški igrači, i bukov panj, i svaki stvor po nebeskim svodom...i zaključak je da u ovoj generaciji nemamo kvalitetnog veznjaka, i gotovo.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Huseibasic 250 minuta u repki i prelijepa asistencija protiv Nizozemske
Itekako bolji od svih nasih veznih igraca sto se tice guranje lopte kroz sredinu
Gledao sam ga neki dan i napredovao je
Vjerujem da ce igrati protiv Wolfsburga
Basic, Hajradinovic, Djakovac, Saric i tako ti su ispod nivoa Huseinbasica i Hadziahmetovica
Ahmehodzic prvi na tabeli sa Feynoordom
Kolasinac ce se vratiti
Djuric izmislio veznu poziciju za nase veznjake
Vidjet ce te kako je strasan igrac
Itekako bolji od svih nasih veznih igraca sto se tice guranje lopte kroz sredinu
Gledao sam ga neki dan i napredovao je
Vjerujem da ce igrati protiv Wolfsburga
Basic, Hajradinovic, Djakovac, Saric i tako ti su ispod nivoa Huseinbasica i Hadziahmetovica
Ahmehodzic prvi na tabeli sa Feynoordom
Kolasinac ce se vratiti
Djuric izmislio veznu poziciju za nase veznjake
Vidjet ce te kako je strasan igrac
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 sep 2025, 00:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Pobjedu protiv Kipra mozete zaboraviti. Strasno.teska i cvrsta reprezentacija, muda imaju puno vise od nas. Imali smo srece protiv Kipra i Rumunije u prvim mecevima. Austrija nije odigrala lijepo, ali je odigrala pametno, iskusno i taman dovoljno za pobjedu. Tako rade ozbiljne reprezentacije. Mi igramo kao da si stoku pustio i mislimo da cemo samo borbom ostvariti zamisljeno.
Ovo je bilo i za ocekivati ne znam cemu atomski optimizam mnogih? Na osnovu pobjede nad San Marinom?
Molim vas smanjite malo to onanisanje na Bajraktarevica. Sve je divno i krasno, ima potencijal, ali daleko je to od onoga kakvim ga raja predstavlja. Alajbegovic je dosta kvalitetniji.
Ovo je bilo i za ocekivati ne znam cemu atomski optimizam mnogih? Na osnovu pobjede nad San Marinom?
Molim vas smanjite malo to onanisanje na Bajraktarevica. Sve je divno i krasno, ima potencijal, ali daleko je to od onoga kakvim ga raja predstavlja. Alajbegovic je dosta kvalitetniji.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Ljudi nema vezne linije, ubili nas austrijanci u sredini. Mi smo pokušali igrati na preskok škotski fudbal, sa puno trke ali to je pročitano prije 50 godina...
Dok ne nađemo 2 vezana igrača da su čemu nema od nas ništa, kao što sam neki dan napisao možeš imati super napad i krila, ali kad nema ko da poveže igru džaba - što se je i vidjelo kad smo imali 6 igrača u napadu, a do nikog lopta ne može doći...
Dok ne nađemo 2 vezana igrača da su čemu nema od nas ništa, kao što sam neki dan napisao možeš imati super napad i krila, ali kad nema ko da poveže igru džaba - što se je i vidjelo kad smo imali 6 igrača u napadu, a do nikog lopta ne može doći...
Hebe nas Pjanic sto je iz Barselone otisao u Katar pa Cska i eto zadnje 3g njegovu poziciju niko ne krpi u rep. jos nas je i Sucic otkanto i to je problem sto nemamo kvalitetnog CM ,a Sunjic je ala Rahimic ok al DMF
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Za tačno mjesec dana ćemo znati na čemu smo kada mi igramo sa Kiprom u gostima a Austrijanci sa Rumunijom u gostima.
Ukoliko bi spletom okolnosti uzeli 3 boda na Kipru a Austrijanci prosuli iste u Rumuniji, apsolutno je sve otvoreno i treba ići na sve ili ništa u zadnje dvije utakmice (Rumunija i Austrija).
Ukoliko Austrija uzme 3 boda u Bukurešku, kvalifikacije su za nas gotove.
Ukoliko bi spletom okolnosti uzeli 3 boda na Kipru a Austrijanci prosuli iste u Rumuniji, apsolutno je sve otvoreno i treba ići na sve ili ništa u zadnje dvije utakmice (Rumunija i Austrija).
Ukoliko Austrija uzme 3 boda u Bukurešku, kvalifikacije su za nas gotove.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Austrija ima jos jednu u Nikoziji, napatili su ih Kipran i u Beču, vjerujem da im nece biti lahko ni u gostima.
Samo Djurica neka zovne i rijesio je dosta problema
Nije Pjanic ali garantujem da bi igrao prvih 11
I on 22 godine ima mlad je vjerujem da bi s njim bez problema pobjedili Kipar
Ne bi vjerovao koliko je brzi od ovih nasih trenutnih veznih
Od nogu do razmisljanja
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 sep 2025, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Pa to isto vrijedi i za nas.Blackwargreymon je napisao/la: ↑10 sep 2025, 00:14Austrija ima jos jednu u Nikoziji, napatili su ih Kipran i u Beču, vjerujem da im nece biti lahko ni u gostima.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Naravno, samo upućujem na to da nista nije izgubljeno i da je i dalje sve otvoreno, čak i da smo dobili ovo, ima još dosta fudbala da se odigra.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 00:15Pa to isto vrijedi i za nas.Blackwargreymon je napisao/la: ↑10 sep 2025, 00:14Austrija ima jos jednu u Nikoziji, napatili su ih Kipran i u Beču, vjerujem da im nece biti lahko ni u gostima.![]()
-
- Kontakt:
Hebe nas što je Kolasinac staklen, i to nas već godinama hebe.
Bez njega nema ni odbrane, a ni napada.
Bez njega nema ni odbrane, a ni napada.
-
- Kontakt:
Mi ne mozemo uzeti 9 bodova u naredne tri utakmice, tako da je za nas prilicno gotovo.Blackwargreymon je napisao/la: ↑10 sep 2025, 00:17Naravno, samo upućujem na to da nista nije izgubljeno i da je i dalje sve otvoreno, čak i da smo dobili ovo, ima još dosta fudbala da se odigra.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 00:15Pa to isto vrijedi i za nas.Blackwargreymon je napisao/la: ↑10 sep 2025, 00:14Austrija ima jos jednu u Nikoziji, napatili su ih Kipran i u Beču, vjerujem da im nece biti lahko ni u gostima.![]()
Bar sto se tice borbe za prvo mjesto.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- invincible1921
- Kontakt:
Steta, fkt steta...mozda i najbolja utakmica u kvalifilacijama, totalno su nas bezveze dobili.
Barbarez zakasnio sa izmjenma totalno
Stajao sam na zapadu nisko..Gigovic, Mujakic i Tahirovic vise puta imaju prosotra oni ne smiju i vrate je nazad..Kerim kad je uso ne da je napado prostor nego i trazi loptu da mu se da...
Ostaje zal, ali nije sve izgubljeno
Barbarez zakasnio sa izmjenma totalno
Stajao sam na zapadu nisko..Gigovic, Mujakic i Tahirovic vise puta imaju prosotra oni ne smiju i vrate je nazad..Kerim kad je uso ne da je napado prostor nego i trazi loptu da mu se da...
Ostaje zal, ali nije sve izgubljeno
=\_1921_/=
Ako se situacija u grupi odigra na nacin da zadnja utakmica u Becu odlucuje o prvom mjestu, vjerujem da ce nasih biti ogroman broj na stadionu, nesto kao "pariz 2" kad smo igrali protiv francuza 2012
Ne znam zasto spominjete Kolasinac covjek potrgao ligamente i da pocne igrati nece igrati za mjesec dana a sljedeca je vec oktobar i novembar tako da odbrana je i dalje ista samo je pitanje veznog reda i forme medjutim sreca veceras nije bila na nasoj strani kao prethodne 4 utakmice i to se ocekivalo ne moze svaki put na hrkljus
- Pensioner26
- Kontakt: