Dvorana Ramiz SalčinTele33 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 21:34Bilo bi sjajno samo ne znam koja je to dvorana gdje bi se igralo.DirkNowitzki je napisao/la: ↑09 sep 2025, 21:19Trenutno su finalni pregovori i pregledi Aerodroma za 2 utakmice Eurolige koje bi Dubai trebao da odigra u Sarajevu.
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
- svrakino1921
- Kontakt:
Mislis na VrabcaJHam je napisao/la: ↑06 sep 2025, 14:16Sad nesto gledam, kako je Turska igrala, ovu selekciju KK Bosna pionirsku kad je Osman bio tu, zna li neko jel jos ko zaigrao profesionalno kosarke od ovih? Sjecam se da su tad jos pricali o njemu i jos jednom da su bas dobri, mislim da je u pitanju bio ovaj s loptom, dva mjesta od njega.
![]()
![]()

Aziz Bekir: 'Ljudi su pričali da nama treba još jedan visok čovjek.Morate biti glupi da mislite tako,a takvih ljudi je puno u BiH'.
Prema onome što sam uspio izračunati na mapi prikazanoj kod prodaje sezonskih karata, kapacitet je 4662 mjesta, gore-dole 50 mjesta.
ne lici mi na vrabca, ali nije nemoguce jelMaverick je napisao/la: ↑09 sep 2025, 23:51Mislis na VrabcaJHam je napisao/la: ↑06 sep 2025, 14:16Sad nesto gledam, kako je Turska igrala, ovu selekciju KK Bosna pionirsku kad je Osman bio tu, zna li neko jel jos ko zaigrao profesionalno kosarke od ovih? Sjecam se da su tad jos pricali o njemu i jos jednom da su bas dobri, mislim da je u pitanju bio ovaj s loptom, dva mjesta od njega.
![]()
![]()
![]()

Sve čekam da me Dirk obraduje centrom...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Sta je bilo potrebno da imamo ekipu u Aba2 ? Ako je do love, vjerujem da bi to Dubai pogurao, pa da recimo mali Subasic vec dogodine igra na solidnom nivou kosarke...A tu bi skupljali iskustvo i ovi ostali, koji su prisiljeni grijat klupu
Ja bih vise volio da Manojlovic dobije minute nego da dovodimo nekog, koliko god mi je rezultatski uspjeh Bosne bitan, bitno mi je i da razvijaju igrace za repku
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
arelinho je napisao/la: ↑09 sep 2025, 21:36Dvorana Ramiz SalčinTele33 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 21:34Bilo bi sjajno samo ne znam koja je to dvorana gdje bi se igralo.DirkNowitzki je napisao/la: ↑09 sep 2025, 21:19Trenutno su finalni pregovori i pregledi Aerodroma za 2 utakmice Eurolige koje bi Dubai trebao da odigra u Sarajevu.

A sto bi igrali u Sarajevu?DirkNowitzki je napisao/la: ↑09 sep 2025, 21:19Trenutno su finalni pregovori i pregledi Aerodroma za 2 utakmice Eurolige koje bi Dubai trebao da odigra u Sarajevu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
treba uc sa ovim student bosna timom u prvu ligu i odma se moze dogovorit.Tako je Igokea sad usla u prvu ligu i odma aba 2
-
- Kontakt:
Zato sto Dejo Kamenjasevic zeli na svaki nacin pomoci Sarajevu i Bosni..L-Train je napisao/la: ↑10 sep 2025, 14:57A sto bi igrali u Sarajevu?DirkNowitzki je napisao/la: ↑09 sep 2025, 21:19Trenutno su finalni pregovori i pregledi Aerodroma za 2 utakmice Eurolige koje bi Dubai trebao da odigra u Sarajevu.
P.S. Bas je steta sto Sasu Salin nije potpisao za Bosnu za narednu sezonu, a malo je falilo..
E yebem mu mater, sad se okahri, kakvo bi on pojačanje bioDirkNowitzki je napisao/la: ↑10 sep 2025, 18:40Zato sto Dejo Kamenjasevic zeli na svaki nacin pomoci Sarajevu i Bosni..L-Train je napisao/la: ↑10 sep 2025, 14:57A sto bi igrali u Sarajevu?DirkNowitzki je napisao/la: ↑09 sep 2025, 21:19Trenutno su finalni pregovori i pregledi Aerodroma za 2 utakmice Eurolige koje bi Dubai trebao da odigra u Sarajevu.
P.S. Bas je steta sto Sasu Salin nije potpisao za Bosnu za narednu sezonu, a malo je falilo..
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ako nam Dejo ne spasi kosarku niko neceDirkNowitzki je napisao/la: ↑10 sep 2025, 18:40Zato sto Dejo Kamenjasevic zeli na svaki nacin pomoci Sarajevu i Bosni..L-Train je napisao/la: ↑10 sep 2025, 14:57A sto bi igrali u Sarajevu?DirkNowitzki je napisao/la: ↑09 sep 2025, 21:19Trenutno su finalni pregovori i pregledi Aerodroma za 2 utakmice Eurolige koje bi Dubai trebao da odigra u Sarajevu.
Bas je steta za Salina,vjerovatno kad on nije onda je dosao Joeensar
-
- Kontakt:
Ako ce Bosna igrati i domace prvenstvo onda ima dovoljno prostora i za mlade igrače kao sto je Manojlovic pa cak ima smisla i ostanak reprezentativca Gutića
nece igrati, tek zavrsnicuHomelander je napisao/la: ↑11 sep 2025, 13:22Ako ce Bosna igrati i domace prvenstvo onda ima dovoljno prostora i za mlade igrače kao sto je Manojlovic pa cak ima smisla i ostanak reprezentativca Gutića
Izvuceni parovi, igra se regularni dio?

-
- Kontakt:
I na kraju ode za Srbiju.
Ako je zelja Bosne bila da se igra, mozda je i dobro. Niko ne garantuje da ce se igrati FIBA Europe Cup, a onda bi bilo premalo utakmica. Ako je odluka saveza da se Igokea postedi, a Bosna da mora igrati, onda sam protiv

Trenutno korisnika/ca: Amirutah1988, Cwirek, InatSilniBosanski i 18 gostiju.