Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Dobro postavljeno veceras. Na kraju pogotovo. Nas Thiago Motta. 

1. Pol odlicno, drugo lose. Izmjene su kasnile 10-15min. Nekad ne mora 3 odjednom vec ubaciti makar jednog ranije.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Ja sam bio za to da mu se da prilika ali ako ces ti inat tjerati do kraja, hajde ti druze zeni inat kuci prosipaj. Bajraktarevic i Alajbegovic su jedina dva igraca, iako su djeca, koja mogu uciniti najvise naprijed a njemu Sunjic i Gigovic igraju. De nemoj me zaebavati. Kospu treba forsirati takodje. Sto ih prije gurnes u vatru, prije ces znati hoce li biti ista od njih. Yamal je sampion Evrope sa 16. Najbolji na svijetu u tom momentu bio. Pusti djecu da igraju. Njih nije problem istrpiti.
-
- Kontakt:
Dobra postavka i dobra priprema meča.Balorda je napisao/la: ↑09 sep 2025, 22:47Forumski debili bi tjerali selektora koji je nakon pet kola prvi u grupi i 5 bodova ispred trećeg![]()
Uglavnom, dobra postavka, dobra priprema, ravnopravna utakmica protiv kudikamo kvalitetnijeg i igrački ozbiljnijeg protivnika, međutim trener ne može uticati na igrački nekvalitet i jeftino/nespretno primljene golove.

Lik ušao u meč bez najboljeg ofanzivnog igraca. Kasnije ostavlja samog Sunjica i igra sa 3 napadaca i 2 krila.
Ja razumijem da postoje debili koji će braniti Barbareza samo jer je iz Mostara i jer se navijači Veleza nemaju čemu radovati. Klub im zadnji, nemaju igraca u reprezentaciji a nadam se uskoro ni na selektorskoj poziciji.
Balorda opet na rozim tabletama, haman pobjeda oo njegovom.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ljudima tesko pao poraz od Austrije koja je dsleko trenutno ispred nas igracki, organizaciono u svakom smislu. Mozda ih trehnemo u po Beca ko i Rumuniju tamo,odkud znas.
Mi tek stvaramo ekipu nemojte to zaboraviti. Tamo gdje je bilo bez rizika i Kerim i Esmir su igrali ne mozete ocekivati od njih posle 1,ili 2 ili 3 utakmice da oni nesto ....eto dobili su 15 min i nista.
Uvjeren sam da idemo na Svjetsko sa 1 mjesta.moze malo vjere i pozitive umjesto pljuvanja. Strucnjaci.
Istraj Sergej **** nas nama ni Mourinjo ne bi valjo sa nas jaca ekipa trehne.
Mi tek stvaramo ekipu nemojte to zaboraviti. Tamo gdje je bilo bez rizika i Kerim i Esmir su igrali ne mozete ocekivati od njih posle 1,ili 2 ili 3 utakmice da oni nesto ....eto dobili su 15 min i nista.
Uvjeren sam da idemo na Svjetsko sa 1 mjesta.moze malo vjere i pozitive umjesto pljuvanja. Strucnjaci.
steta za ovo veceras. postavka odlicna, ali zakasnio je sa izmjenama. moglo je zavrsiti drugacije.
ne moze se promjenit sad i samo se trebamo nadati da ce ga srat sreca kao i do danas, jer ako sad ne odemo u ovoj grupi, necemo se do daljnjeg nagledati nekih vecih takmicenja, valjda da na ovaj neki ho ruk i elan dodje do tog cilja
Kera je za 15 minuta pokazao svasta a ne nista. Ko to ne vidi, ne zna fudbal.FKBilder je napisao/la: ↑09 sep 2025, 22:55Ljudima tesko pao poraz od Austrije koja je dsleko trenutno ispred nas igracki, organizaciono u svakom smislu. Mozda ih trehnemo u po Beca ko i Rumuniju tamo,odkud znas.
Velika legenda Sergej mora znati da moderni fudbal ne trpi igru sa dva klasična špica, bez krila, bez AMCa. To je sporo i bezidejno. Praistorijski fudbal.

Forumski debili su na aparatima, ne mogu uživati u porazu jer smo
dobro igrali i parirali ozbiljnoj reprezentaciji. Lijepo.
dobro igrali i parirali ozbiljnoj reprezentaciji. Lijepo.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Nemac pojma ce upropastiti objektivno potencijalnu ekipu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Dobro parirali i igrali. 

1/1 krivac za ovo je Barbarez.
Meni iskreno losa prva postava, cim nisu mogli realizovati nista. Lijeva strana jako losa sa stoperom i laznim krilom u vidu Gigovica.
Izmjene su bas kasnile i lose odabrane.
Ono na kraju sto je ubacio 3 spica je najveca glupost, imalo bi smisla da su isli na to da penal izbore.
Nikog ne bi krivio od igraca jer su igrali top, samo su lose postavljeni. Mozda bi zamjerio Basicu na greskama, ali i to nije on kriv kad je defanzivnije orijentisan inace.
Meni iskreno losa prva postava, cim nisu mogli realizovati nista. Lijeva strana jako losa sa stoperom i laznim krilom u vidu Gigovica.
Izmjene su bas kasnile i lose odabrane.
Ono na kraju sto je ubacio 3 spica je najveca glupost, imalo bi smisla da su isli na to da penal izbore.
Nikog ne bi krivio od igraca jer su igrali top, samo su lose postavljeni. Mozda bi zamjerio Basicu na greskama, ali i to nije on kriv kad je defanzivnije orijentisan inace.
Podrška selektoru, godinu dana ranije nas je Luksemburg napucavao u Zenici, ova Austrija više sretno nego spretno do pobjede, još ko zadnji firgosi kradu vrijeme od kako su gol zabili.
Kako mislis da sad zavrsimo ispred Austrije?
Nema od Pokerasa nista. Kad jos nije shvatio da ne mogu zajedno igrat Dzeko i Demirovic. Da ne mozes od Gigovica ocekivat da probija po krilu i slicno.

Bilo bi dobro da se neznalica otjera dok jos imamo neke sanse za prvo mjesto. Mogu se ovi austrijanci napasti i pobjediti u Becu, al sa ovim parmakom na klupi to je nemoguce.
Pijacari se standardno brukaju i cirkuzaju, samo zato sto je kockar prije 35 godina odigrao par utakmica u kadetima Veleza.
Pijacari se standardno brukaju i cirkuzaju, samo zato sto je kockar prije 35 godina odigrao par utakmica u kadetima Veleza.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 09 sep 2025, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Smrdo smrdljivi
-
- Kontakt:
Ok, hoće nam taj novi izmislit lijevog beka i dva solidna centralna vezna? Ako hoće, ja sam za smjenu.let3 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 23:04Bilo bi dobro da se neznalica otjera dok jos imamo neke sanse za prvo mjesto. Mogu se ovi austrijanci napasti i pobjediti u Becu, al sa ovim parmakom na klupi to je nemoguce.
Sve tacno komsija. Sa ovim ridjobradim klosarom vico je dobio svoj mir a BiH izgubila sve.let3 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 23:04Bilo bi dobro da se neznalica otjera dok jos imamo neke sanse za prvo mjesto. Mogu se ovi austrijanci napasti i pobjediti u Becu, al sa ovim parmakom na klupi to je nemoguce.
A pijacare treba vratiti tamo gdje im je mjesto, tj na pijacu.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Hansestadt, Proximic, UtdBiH21 i 57 gostiju.