nisam ni ja zadovoljan, niti mi je jasno zasto je npr. mujakic uopste na spisku, a ne u prvih 11, ali treba sacekati da vidimo sta je selektor smislio. valjda on zna bolje od nas.
pozelimo srecu nasim momcima veceras.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Opusti se bruda. To je vjerovatno pusteno u javnost da se zavara protivnik. Pokeras blefira.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 13:03To su uigravali na treningu, 95% da je to prva postava. Potvrđeno je već da starta haški osuđenik Mujakić od izvora na forumu![]()
Tako je bruda, to je njegov djoker. Zna pokeras, izvuce ga iz rukavaMasqareda je napisao/la: ↑09 sep 2025, 15:11Opusti se bruda. To je vjerovatno pusteno u javnost da se zavara protivnik. Pokeras blefira.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 13:03To su uigravali na treningu, 95% da je to prva postava. Potvrđeno je već da starta haški osuđenik Mujakić od izvora na forumu![]()
![]()
Poslao sam mu ja sta treba postaviti veceras:
Vasilj
Dedic-Katic-Muharemovic-Gazibegovic
Sunjic-Basic
Memic-Bajraktarevic-Alajbegovic
Demirovic
Dzeko ulazi u 65. i zabija u 80.![]()
soko je napisao/la: ↑09 sep 2025, 15:52Tako je bruda, to je njegov djoker. Zna pokeras, izvuce ga iz rukavaMasqareda je napisao/la: ↑09 sep 2025, 15:11Opusti se bruda. To je vjerovatno pusteno u javnost da se zavara protivnik. Pokeras blefira.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 13:03To su uigravali na treningu, 95% da je to prva postava. Potvrđeno je već da starta haški osuđenik Mujakić od izvora na forumu![]()
![]()
Vasilj
Sunjic-Basic
Demirovic
![]()
![]()
Ma vala ne razumijem ni čemu tolika hajka na Mujakića. To je već neka tradicija još od Vršajevića da se nađe neki bočni igrač i ubija u pojam. Mujakić je jedan solidan igrač,solidna karijera koji uopšte nije ispod prosjeka naše reprezentacije. Krpit će poziciju lijevog beka što je često znao raditi i u klubovima zato što poštenog lijevog beka mi osim Kolašinca i nemamo i tjt.svemalim1 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 14:43gdje ima da novinari ovako rano objave sastav?![]()
nisam ni ja zadovoljan, niti mi je jasno zasto je npr. mujakic uopste na spisku, a ne u prvih 11, ali treba sacekati da vidimo sta je selektor smislio. valjda on zna bolje od nas.
pozelimo srecu nasim momcima veceras.
Pa čovjek je prvotimac u ekipi koja je prošle godine bila šesta u Turskoj. Ostatak ekipe: Kasimpasa,Brondbi,Astana,Heracles,cvajta,segunda.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 16:10Mujakić nije solidan igrač ni u našoj ligi. Pričamo o čovjeku koji je redom tjeran iz: Kortrijka, nikad goreg Hajduka i nikad goreg Partizana. Ako je to solidno onda ne znam.
Nema on fetis, Ermedin je u Augsburgu dostavio puno asistencija i gol sansi za saigrace. Kao da ne pratite fudbal, majka mu stara.
Bio je i Bešiktaš 4. pa je ispao iz evropskih takmičenja od ekipe koja je do skoro bila drugoligaš Švicarske. Smiješan igrač u smiješnoj ekipi i frajer ne treba ni biti na spisku a ne u prvih 11. Isto je žalostan i drugi igrač Bismillahspora na spisku (Hajradinović).imekorisnicko je napisao/la: ↑09 sep 2025, 17:02Pa čovjek je prvotimac u ekipi koja je prošle godine bila šesta u Turskoj. Ostatak ekipe: Kasimpasa,Brondbi,Astana,Heracles,cvajta,segunda.
Nije baš da se nameće u ekipi punoj vodecih igraca iz liga petice.
Uvijek mi je bilo čudno kako se nešto proglašava dobrim ili lošim bez komparacije,dakle dobro ili loše u odnosu na šta. Ne volim ni ja specijalno Tursku ligu i mislim da bi imali više koristi da su nam igrači skoncentrisani negdje drugo,ali nisu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 17:21Bio je i Bešiktaš 4. pa je ispao iz evropskih takmičenja od ekipe koja je do skoro bila drugoligaš Švicarske. Smiješan igrač u smiješnoj ekipi i frajer ne treba ni biti na spisku a ne u prvih 11. Isto je žalostan i drugi igrač Bismillahspora na spisku (Hajradinović).imekorisnicko je napisao/la: ↑09 sep 2025, 17:02Pa čovjek je prvotimac u ekipi koja je prošle godine bila šesta u Turskoj. Ostatak ekipe: Kasimpasa,Brondbi,Astana,Heracles,cvajta,segunda.
Nije baš da se nameće u ekipi punoj vodecih igraca iz liga petice.
Turska liga je žalosna i smiješna, sve ekipe sem Fenerbahcea i Galatasaraya.
Djokerbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 16:10Mujakić nije solidan igrač ni u našoj ligi. Pričamo o čovjeku koji je redom tjeran iz: Kortrijka, nikad goreg Hajduka i nikad goreg Partizana. Ako je to solidno onda ne znam.
Brate Kulenovic van forme, njemu je dovoljno sto je samo tu uz repku
Masqareda je napisao/la: ↑09 sep 2025, 15:56soko je napisao/la: ↑09 sep 2025, 15:52Tako je bruda, to je njegov djoker. Zna pokeras, izvuce ga iz rukavaMasqareda je napisao/la: ↑09 sep 2025, 15:11
Opusti se bruda. To je vjerovatno pusteno u javnost da se zavara protivnik. Pokeras blefira.![]()
Vasilj
Sunjic-Basic
Demirovic
![]()
![]()
All in danas na pobjedu.![]()
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, hurem, torbica i 50 gostiju.