San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- BenjooJutub
- Kontakt:
Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Lupaju bezveze ili su pročitali na nekom kvazi sportskom portalu ili još gore na nekoj FB stranici.
-
- Kontakt:
Koliko jos 17- godisnjaka nose svoju repku od ovih najboljih 20 u svijetu?mirsonetz je napisao/la: ↑09 sep 2025, 17:43De ba sta vam je jos jije zvanicna postava objavljena, ali mujakic ne smije poceti utakmicu tu bi prije gazibegovica jer ima iskustva iz austrije lige i op i svega zna sistem a dobar je igrac da se ne lazemo, po desnoj MORA igrati dedic memic radi brzine i Alajbegovic je zreo za poceti pa jbt u spaniji jamal williams nosioci igre sa 16,17 god kod nas nije zreo igrac pa kad je sa 25-30 godi
Eto Jamal u spaniji,ajde sad englezi,spanci,njemci,holandjani...
Austrija je dobra ekipa sa odlicnim trenerom, ali realno dobili smo mozda najslabiju iz prvog sesira. Svako moze imati los dan i svakoga se moze pobijediti.
Jasno je da su oni u prednosti, imaju u ovom momentu bolje igrace, uigraniji su, dugo su zajedno, ali nama se skoro nikada nije desilo da iznenadimo nekog favorita. Osim mozda Grcku 2013 kada smo otisli na SP, ali ne znam bas da li su tada oni bili favoriti kao sto je Austrija danas. Nadam se da je sada ta utakmica kada cemo mi dobiti favorita.
Odigrali smo mi neke solidne utakmice pod Barbarezom protiv jacih ekipa, prije svega mislim na Holandiju, Njemacka prva utakmica. Samo hrabro i sta Bog da. Realno jaci su i u kontinuitetu dobri, niko se nece iznenaditi ili ljutiti ako nas dobiju. Sto ce reci nemamo puno toga za izgubiti, a moze dobiti "sve". Euforija bi bila na vrhuncu, Barbarez bi kriticarima zatvorio usta
, igraci bi dobili na samopouzdanju, sve bi lakse kasnije bilo.
Potuci se sa njima pa ko koga. Nisu Spanija.
Jasno je da su oni u prednosti, imaju u ovom momentu bolje igrace, uigraniji su, dugo su zajedno, ali nama se skoro nikada nije desilo da iznenadimo nekog favorita. Osim mozda Grcku 2013 kada smo otisli na SP, ali ne znam bas da li su tada oni bili favoriti kao sto je Austrija danas. Nadam se da je sada ta utakmica kada cemo mi dobiti favorita.
Odigrali smo mi neke solidne utakmice pod Barbarezom protiv jacih ekipa, prije svega mislim na Holandiju, Njemacka prva utakmica. Samo hrabro i sta Bog da. Realno jaci su i u kontinuitetu dobri, niko se nece iznenaditi ili ljutiti ako nas dobiju. Sto ce reci nemamo puno toga za izgubiti, a moze dobiti "sve". Euforija bi bila na vrhuncu, Barbarez bi kriticarima zatvorio usta

Potuci se sa njima pa ko koga. Nisu Spanija.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Ma ne lupaju baš iz puke dosade, već su upratili markere sa fotografija posljednjeg treninga.
Naravno da još uvijek ne znamo zvaničnu postavu, biće tek za sahatak.
Naravno da još uvijek ne znamo zvaničnu postavu, biće tek za sahatak.
Pošteno, pa kako bude.
Joj trave na Bp jbt
Pa dobro, napisali su nezvanicno saznajemo 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zenicani su pripremili teren kako Austrijanci ne bi mogli igrati svoju igru
Niko ne zna sastav,niti je jos izasao..sta bezveze lupate..RollingPaper je napisao/la: ↑09 sep 2025, 18:03Hladno frajer Mujakica stavio jel moguce.
Moramo se nervirat a nije ni počela utakmica.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Treba im Naila poslati u tunel da ih dočeka i prepadne.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Al eto de mi reci najbolje se iskustvo stice na ovakvim utakmicama. Momak igra dobro nema straha pa pusti ga nek igranapapijri1987 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 18:27Koliko jos 17- godisnjaka nose svoju repku od ovih najboljih 20 u svijetu?mirsonetz je napisao/la: ↑09 sep 2025, 17:43De ba sta vam je jos jije zvanicna postava objavljena, ali mujakic ne smije poceti utakmicu tu bi prije gazibegovica jer ima iskustva iz austrije lige i op i svega zna sistem a dobar je igrac da se ne lazemo, po desnoj MORA igrati dedic memic radi brzine i Alajbegovic je zreo za poceti pa jbt u spaniji jamal williams nosioci igre sa 16,17 god kod nas nije zreo igrac pa kad je sa 25-30 godi
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Ima pokeras tu Demirovica da igra na krilu umjesto Alajbegovica,kod nas talenat mora cekat do 27 godine priliku da zaigra,yuga sistem druze haha..mirsonetz je napisao/la: ↑09 sep 2025, 18:51Al eto de mi reci najbolje se iskustvo stice na ovakvim utakmicama. Momak igra dobro nema straha pa pusti ga nek igranapapijri1987 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 18:27Koliko jos 17- godisnjaka nose svoju repku od ovih najboljih 20 u svijetu?mirsonetz je napisao/la: ↑09 sep 2025, 17:43De ba sta vam je jos jije zvanicna postava objavljena, ali mujakic ne smije poceti utakmicu tu bi prije gazibegovica jer ima iskustva iz austrije lige i op i svega zna sistem a dobar je igrac da se ne lazemo, po desnoj MORA igrati dedic memic radi brzine i Alajbegovic je zreo za poceti pa jbt u spaniji jamal williams nosioci igre sa 16,17 god kod nas nije zreo igrac pa kad je sa 25-30 godi
Brate ne znam koliko pratis sirom fudbalImamkarbarum je napisao/la: ↑09 sep 2025, 18:57
Ima pokeras tu Demirovica da igra na krilu umjesto Alajbegovica,kod nas talenat mora cekat do 27 godine priliku da zaigra,yuga sistem druze haha..
Pogledaj malo Grcku imaju nekoliko sjajnih talenta koji ce biti igracine poput Karetsasa koji ima 17 godina
Trenutno smo jako slicne repke s mladim momcima i par iskusnih igraca
Igrali su neki dan protiv Bjelorusije 5:1 pobjedili s mladim snagama
Jucer potpop izgubili kuci 0:3 od Danske, jer nisu nista mijenjali i istu su ekipu stavili
Trebamo biti mudri, pametni i da neutralisemo Austrijance
Ne treba Alajbegovica gurati u vatru protiv Austrije
Bitno je rezultat da imamo, a lahko nam je Kerima ubaciti u drugom poluvrememu
I ja sam brate tako razmisljao jos prije godinu dana govorio sam da Alajbegovic i Bajraktarevic treba da igraju krila
Medjutim sto sam iskusniji vidim da je Memic trenutno itekako bolja i sigurnija opcija
Polako samo bez nerviranja brate
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 09 sep 2025, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BenjooJutub je napisao/la: ↑09 sep 2025, 18:23Lupaju bezveze ili su pročitali na nekom kvazi sportskom portalu ili još gore na nekoj FB stranici.

Konacno da neko napise.NoDi80 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 19:03Brate ne znam koliko pratis sirom fudbalImamkarbarum je napisao/la: ↑09 sep 2025, 18:57
Ima pokeras tu Demirovica da igra na krilu umjesto Alajbegovica,kod nas talenat mora cekat do 27 godine priliku da zaigra,yuga sistem druze haha..
Pogledaj malo Grcku imaju nekoliko sjajnih talenta koji ce biti igracine poput Karetsasa koji ima 17 godina
Trenutno smo jako slicne repke
Jucer potpop izgubili kuci 0:3 od Danske, jer nisu nista mijenjali i neiskusnu su ekipu stavili
svaka cast.
- Principatus
- Kontakt:
Ja mislim da veceras repka sa Dzekom u timu ima bolje sanse. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Sto se tice prvih 11, Tahirovic sigurniji od Dzeke 

- Quartararo
- Kontakt:
Tebra samo mi kaži koliko džoja ispušiš uz tekmu?NoDi80 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 19:03Brate ne znam koliko pratis sirom fudbalImamkarbarum je napisao/la: ↑09 sep 2025, 18:57
Trenutno smo jako slicne repke s mladim momcima i par iskusnih igraca
Jucer potpop izgubili kuci 0:3 od Danske, jer nisu nista mijenjali i istu su ekipu stavili
Trebamo biti mudri, pametni i da neutralisemo Austrijance
I ja sam brate tako razmisljao jos prije godinu dana govorio sam da Alajbegovic i Bajraktarevic treba da igraju krila
Medjutim sto sam iskusniji vidim da je Memic trenutno itekako bolja i sigurnija opcija
Polako samo bez nerviranja brate

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 37 gostiju.