Trazi Barba ratnikeImamkarbarum je napisao/la: ↑09 sep 2025, 16:47Ako Katic pocne prije jednog Muharemovica koji je na lopti bolji i mladji i konstantan u Seriji A treba ugasit odma reprezentaciju...zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑09 sep 2025, 16:36Ne sviđaju mi se pretjerano ove prognoze oko prvih 11.
Možda sam dosadan, gotivim momka jer je borben ko niko, ali strah me je pomisliti da Katić igra protiv Austrije. Strah me je scena ala Radeljićevo proklizavanje protiv SM. To je igrač za Kipar, eventualno Rumuniju, i eventualno za ako vodimo Austriju a oni se pred kraj unervoze pa trpaju "daj šta daš" politikom. Ugl mislim da je za protivnike koji dižu lopte u 16, nipošto za tempaše koji se dodaju od gola do gola.
Za Mujakića niko ne konta, al ajd, svakako krpimo tamo. Da je do sad bio kriminalan i nije (al je za ovo godinu dana odigrao samo prijateljsku i amatersku: Slovenija i SM). Ovo ostalo ništa nije aman neočekivano. Benjo i Armin vjrv izlaze na poluvremenu. Da je preživiti prvih 45 bez primljenog pa ćemo nešto krpiti u drugom.

Nadam se da nece stvarno sa Katicem poceti. Momak je operisan od igre sa loptom. Jedino za sta je dobar je kada se grcevito branimo i igru izbij nabij. Sve ostalo je na strani Muharemovica.