Znam, ali je licemjerno onda pitati kakve mi veze imamo sa ovim, kao sto radi ovaj vendeta.fks74 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 11:14Navijači drugih evropskih klubova podržaju Palestinu a nemaju nikakve veze sa Palestinom. Podrška je zato što se ubijaju nedužni civili.Vorovus je napisao/la: ↑09 sep 2025, 11:07Pitanje je trebalo biti sta vi imate sa Palestinom? Odnosno da li vise Srbi imaju veze sa Kosovom ili Bosnjaci sa Palestinom? Parole i skandiranja su tu.19vendetta87 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 10:39
Pa nista. Kad si cuo da se kod nas skandinira nesto u vezi Pazara ili pisu parole u vezi njega?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Gledaj što su se upalili na jednostavnu konstataciju da ih zanima (i da su najglasniji) sve osim fudbala.
Čak i ono malo što pišu o fudbalu nema veze sa fudbalom jer pravdaju i podržavaju pljačkanje ostalih klubova u korist snsd prčije.
Čak i ono malo što pišu o fudbalu nema veze sa fudbalom jer pravdaju i podržavaju pljačkanje ostalih klubova u korist snsd prčije.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Možeš podržavati koga hoćeš, osim ratnih zločinaca.Vorovus je napisao/la: ↑09 sep 2025, 11:21Znam, ali je licemjerno onda pitati kakve mi veze imamo sa ovim, kao sto radi ovaj vendeta.
Objavila stranica iz Slovenije i napisali su da je prvi put otkad prate Sarajevo prestiglo Zagreb.
Cekali su godinama ovo, kao da nisu mogli ranije da slažu.
Srpsko-slovenačka urota protiv šehera.
- Combattente87
- Kontakt:
Zna li se kada su termini utakmica narednog kola?
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A kakvo je nevrijeme sutra najavljeno pitanje je hoce li se uopce i odihrati utakmica
- Shategabri
- Kontakt:
U Mostaru?Krajina1999 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 13:08A kakvo je nevrijeme sutra najavljeno pitanje je hoce li se uopce i odihrati utakmica
Znači sutra vaterpolo.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Teski vaterpoloShategabri je napisao/la: ↑09 sep 2025, 13:13U Mostaru?Krajina1999 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 13:08A kakvo je nevrijeme sutra najavljeno pitanje je hoce li se uopce i odihrati utakmica
Znači sutra vaterpolo.
Ok lijepo od tebe, svaka čast, ali mislim preliminarni rezultati

- Combattente87
- Kontakt:
Kaže Štimac, Sarajevo još nije igralo protiv ekipe koja je kompaktna kao mi, a ljudi primili u 4 utakmice 12 golova....znači sada kad budu protiv kompaktne ekipe igrali, ima 9 komada da prime....
"Sarajevo je pokazao kvalitetu u vrhu napada, mislim da su ekipa s najviše udaraca prema golu. Međutim, dosad ih niko nije dovoljno pritisnuo. Mi smo ipak tim koji igra kompaktnije od njihovih dosadašnjih protivnika, protiv nas će imati puno manje prostora", dodao je Štimac.

"Sarajevo je pokazao kvalitetu u vrhu napada, mislim da su ekipa s najviše udaraca prema golu. Međutim, dosad ih niko nije dovoljno pritisnuo. Mi smo ipak tim koji igra kompaktnije od njihovih dosadašnjih protivnika, protiv nas će imati puno manje prostora", dodao je Štimac.

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Ima li neki novinar onako da istraži jedan podatak. Interesuje me koliko su kartona dobile ekipe protiv Borca? I neki omjer penala, prekršaja...
- Shategabri
- Kontakt:
Klaun.Combattente87 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 14:28Kaže Štimac, Sarajevo još nije igralo protiv ekipe koja je kompaktna kao mi, a ljudi primili u 4 utakmice 12 golova....znači sada kad budu protiv kompaktne ekipe igrali, ima 9 komada da prime....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hoće reći da su bolja ekipa od Craiove? Teško.
Koševo Zapad
- Combattente87
- Kontakt:
Bolje da ne istražuješ to u vezi penala, razočaraćeš se

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Tacno ove teme i pisanja u toku pauza su meni pravi hit, od kulina bana do kosova
a izmedju ceca i arkan 

K'o da je bitno koliko ko sluša Cecu. Ono što je bitno je da, ako Srbi opet u Sarajevu probaju ono što su devedesetih, će ih kući nositi u kanisterima, baš kao i tad.

Za mjesec dana 12-13 miliona pregleda? Cisto sumnjam.
Inace Cecu i ja slusam i poznajemo se duze nego sto neki ovdje imaju godina. Privatno Ceca je raja i gospodjetina kakvih je malo na nasim prostorima.
I arkana sam poznavao mnogo prije nego je bilo ko od vas uopste cuo za njega. Nije on bio bas toliko opasan koliko ga predstavljaju ali je imao drzavu iza sebe koja ga je kasnije i smaknula. Isti slucaj kao sa ljubom zemuncem. U bg je u njegovo vrijeme bio veliki broj puno zajebanijih momaka od njega ali drzava kakva god da je jaca je od svih njih zajedno i zbog toga su ga oni cijenili, ali nikada on nije bio vladar.
U ratu u BiH se najbolje vidjelo koliko je opasan. Isticao se u paljenju i pljackama sela i ubijanju bespomocnih civila ili zarobljenika i to uvjek nakon sto ih drugi uzmu i predaju njemu i njegovim “zestokim” momcima. Nikada on i njegovi nisu ostvarili neku pobjedu u direktnom okrsaju sa armijom a Isto tako je bilo na ulicama beograda, arkan nikada sam nije pobijedio nekoga poznatoga zestokoga momka, ali drzava ga je stitila dok im je trebao a kasnije zna se.
Svi oni koji vole slavu zavrse ili u zatvoru ili budu ubijeni.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.