Eurobasket 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Eurobasket 2025
šta je ovaj momak toliko skrivio,ako je uopće nesto skrivio?
Procenti za pobjedu nisu isto sto i tip na kladari.kraljttbvb je napisao/la: ↑08 sep 2025, 06:19To si u pravu, a Svrbiju i Francusku si pogodio![]()
Srbija - Finska 80%-20%
Francuska - Gruzija 75%-25%
Srbija nije bila na nivou kako sam i rekao, podcjenili su Finsku i nije bio taj ocekivani pristup, dok se Gruziji poklopilo da Francuzi ne mogu pogodit bazen sto sam i naglasio.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- invincible1921
- Kontakt:
Evo sad odgleda Djedovica, cuj francuzi imali 70+ posjeda, Gruzija nije ni 50VensanKasel je napisao/la: ↑07 sep 2025, 22:17Džaba su im ti skokovi u napadu bili , kada nisu mogli ništa pogoditi ...invincible1921 je napisao/la: ↑07 sep 2025, 20:27Cista kocka..fancuzi more otvorenih promasili, vako je makedonija dobila Litvu sa mcalebomVensanKasel je napisao/la: ↑07 sep 2025, 20:23Da mi je znati koje su sile uz Gruziju , prvo Španija promaši 25 trojki , a danas Francuska čak 30 ...
Očekujem da izbace Finsku , koja će promašiti 35 trojki ...
Uostalom Gruzija dns maltene savrsena partija:
Trojke 10/18
Bacanja 20/24
Meni je fascinatnije da su francuzi imali 18 skokova u napadu i izgubili![]()
Imaju šansi protiv Finske , ovo je njihovo prvenstvo .

=\_1921_/=
https://mondors/sport/kosarka/eurobaske ... sketu.html
Samo stavi tacku izmedju o i r.
Ma bezveze. Preuvelicavanje kao i uvijek. Ne yebe momak zivu silu. Ako ovako nastavi, Finci ce jos jednog superstara imati.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
To "ne **** žive sile" se ogledalo u tome što je udarao protivničkog saigrača. I naravno nije sankcionisano.
Stvarno preuveličavanje.
Stvarno preuveličavanje.
- invincible1921
- Kontakt:
Srbi koji svrsavaju na Avramovica ce nekome rec da je prljav....lik se krsti i laze...
=\_1921_/=
invincible1921 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 11:48Srbi koji svrsavaju na Avramovica ce nekome rec da je prljav....lik se krsti i laze...

Naravno da ce reci samo ono sto njima odgovara. Nista novo.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
jao,jao od čega srbi prave problemDamirT je napisao/la: ↑08 sep 2025, 11:14https://mondors/sport/kosarka/eurobaske ... sketu.html
Samo stavi tacku izmedju o i r.
Ma bezveze. Preuvelicavanje kao i uvijek. Ne yebe momak zivu silu. Ako ovako nastavi, Finci ce jos jednog superstara imati.
Ibrahimagic ponovo preuzima ulogu glavnog trenera Njemacke. Mumbru nije dovoljno spreman, ali ce sjediti na klupi.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Sretno Finska! 

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nakon ispadanja sa Evrobasketa: Igor Rakočević digao glas!
Košarkaška reprezentacija Srbije eliminisana je u osmini finala i na drugom Evrobasketu zaredom.
Ovim povodom je glas digao bivši naš reprezentativac Igor Rakočević, osvajač zlatnih medalja sa Evropskog prvenstva 2001. i Svetskog prvenstva godinu dana kansije, a akcenat je bio na strancima koji mogu da igraju za nacionalne timove.
– Dve reprezentacije koje su važile za izrazite favorite Evropskog prvenstva u košarci su ispale od drastično slabijih ekipa u osmini finala ovog takmicenja. I to isključivo svojom krivicom slabe igre, loše forme, ali i povreda i loših odluka u najbitnijim momentima utakmice, konstatovao je Rakočević, ali je potom izrazio frustraciju zbog prevelikog broja stranaca u reprezentacijama.
– Ali, iako ovo ne bi trebalo da bude izgovor, niti je opravdanje za neuspeh jer su i Francuska i Srbija daleko kvalitetnije od Gruzije i Finske, jedan faktor je poprilično doprineo ovom neočekivanom raspletu. A to su stranci u nacionalnim ekipama. Način i ideja FIBA košarkaške organizacije da ‘pogura’ i ispromoviše slabije reprezentacije ‘manjih košarkaških zemalja’ je jasna i ide u prilog globalizaciji i komercijalizaciji košarkaškog tržista i razvijanja slabijih ekipa. FIBA je tvrdila jos pre desetak godina da ovo neće moći da utiče toliko na rezultate i da će zemlje koje imaju po jednog stranca ipak gubiti od najjačih košarkaških reprezentacija. Ali efekat koji je implementiranje ovog ‘pravila’ doneo je ogroman i potpuno je poremetio košarkašku ‘hijerarhiju’ kvaliteta timova, definisanu rezultatima i košarkaškom tradicijom. Ovaj sistem i igranje sve većeg broja i to sve boljih stranaca u nacionalnim timovima se potpuno kosi sa sportskom tradicijom, fer plejom i celom poentom nacionalnih takmičenja. Neke ekipe sada imaju i po dva stranca, od kojih neki mozda jesu legitimno dobili pravo da nose dres tima za koji igraju, ali neki možda i nisu…, zapitao se bivši naš reprezentativac, pa potom na dnevni red stavio i temu o kojoj se do sada nije raspravljalo i koja je dosta radikalna:
– Što se mene tiče, ni treneri ‘stranci’ nisu fer plej, jer se tako ‘uvozi i plaća’ strano znanje, koje pravi ogromnu razliku. Vreme će pokazati dokle će ovakav sistem ići, i kakve će uticaje imati na dalji razvoj Evropskog nacionalnog takmičenja. Moje mišljenje – istina je, utakmice su kompetitivnije, zanimljivije, mnoge manje razvijene zemlje konačno imaju šansu da naprave rezultate, ekonomski je atraktivnije za sponzore i profitabilnije za FIBA, ali ako gledamo sportsko poštenje i izvorni pravi FER PLEJ, ovaj sistem mi se ne sviđa i ne podržavam ga, naveo je Rakočević.

Drzi se ti sutanja lopte prema kosu, nemoj puno razmisljati...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Srbima za sve kriva Amerika i Amerikanci.
Evo sad su krivi i za ispadanje Srbije na EB.

Evo sad su krivi i za ispadanje Srbije na EB.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ja se slazem sa njim. U kosarci jedan igrac pravi veliku razliku i ne vidim smisao da se moze uzet Amer koji nikakve veze sa drzavom nema.19vendetta87 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 20:17Srbima za sve kriva Amerika i Amerikanci.![]()
Evo sad su krivi i za ispadanje Srbije na EB.![]()
Kad se sjetim da je za nase zene onaj female Durant nastupao i sam donosio pobjede amaterkama.

Uostalom da Poljaci nisu imali Loyda mi bi mozda prosli dalje.

Kako ih Vucic trpa to nije humano,za kosarkase i strucni stab nema slobodan avion domace kompanije,dok za cacije ima

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pobjedjuju sve sa 10+ razlike i osvajaju kad su oni pravi, ko i zadnjih 20 godina
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- kraljttbvb
- Kontakt:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Quartararo
- Kontakt:
Tako je bruda. Kad smo kod žena, dojma sam da treba ukinuti sve ženske selekcije. Bespotreban trošak.Masqareda je napisao/la: ↑08 sep 2025, 20:51Ja se slazem sa njim. U kosarci jedan igrac pravi veliku razliku i ne vidim smisao da se moze uzet Amer koji nikakve veze sa drzavom nema.19vendetta87 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 20:17Srbima za sve kriva Amerika i Amerikanci.![]()
Evo sad su krivi i za ispadanje Srbije na EB.![]()
Kad se sjetim da je za nase zene onaj female Durant nastupao i sam donosio pobjede amaterkama.
Uostalom da Poljaci nisu imali Loyda mi bi mozda prosli dalje.![]()

Edin ne prenosi ovu tekmu?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], JackW, kakarut, MaroonBjelave, Shategabri, VensanKasel i 38 gostiju.