Barbine bebe

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Barbine bebe
Potpisujem!Imamkarbarum je napisao/la: ↑09 sep 2025, 11:44Ako izadje s Demirovicem kao krilom,to je samoubistvo vcrs..poz
Pa starta Memić na krilu, a na drugom krilu Demirović.
E lud je ako ovo izvede vcrs. Valjda lupa portal.Navijače najviše zanima u kojem sastavu će naša selekcija večeras istrčati na Bilino polje.
Prema nezvaničnim informacijama, naša selekcija bi večeras trebala početi meč u formaciji 4-2-3-1.
Tačnije, mogući sastav za večerašnju utakmicu izgleda ovako: Vasilj, Muharemović, Katić, Mujakić, Dedić, Šunjić, Tahirović, Gigović, Memić, Demirović, Džeko.
U ovom sastavu selektor može koristiti dvije formacije, a to je 4-3-2-1 gdje bi Dedić i Mujakić bili bekovi, a Katić i Muharemović štoperi, Memić i Demirović bi igrali krila, Gigović za Džeke koji bi bio u napadu, a Šunjić i Tahirović bi držali sredinu terena.
Također, može prelaziti u formaciju 3-5-2 sa tri igrača nazad Muharemović, Katić i Mujakić, a tom slučaju Memić i Dedić bi bila krila, dok bi Demirović i Džeko bili u napadu, to znači da bi se branili sa pet nazad, a mogli bi napadati i sa četvoricom prema naprijed.
E ****. Daj Boze da sta mozemo izvuci ovako. Mozda je jedina prednost sto ce Ragnicka iznenaditibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 13:03To su uigravali na treningu, 95% da je to prva postava. Potvrđeno je već da starta haški osuđenik Mujakić od izvora na forumu![]()
Po meni najbolja mogući sastav. Ovo je vjerovatno jedina utakmica u kojoj su Šunjić-Tahirović u paru ok opcijaHordas1990 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 13:02E lud je ako ovo izvede vcrs. Valjda lupa portal.Navijače najviše zanima u kojem sastavu će naša selekcija večeras istrčati na Bilino polje.
Prema nezvaničnim informacijama, naša selekcija bi večeras trebala početi meč u formaciji 4-2-3-1.
Tačnije, mogući sastav za večerašnju utakmicu izgleda ovako: Vasilj, Muharemović, Katić, Mujakić, Dedić, Šunjić, Tahirović, Gigović, Memić, Demirović, Džeko.
U ovom sastavu selektor može koristiti dvije formacije, a to je 4-3-2-1 gdje bi Dedić i Mujakić bili bekovi, a Katić i Muharemović štoperi, Memić i Demirović bi igrali krila, Gigović za Džeke koji bi bio u napadu, a Šunjić i Tahirović bi držali sredinu terena.
Također, može prelaziti u formaciju 3-5-2 sa tri igrača nazad Muharemović, Katić i Mujakić, a tom slučaju Memić i Dedić bi bila krila, dok bi Demirović i Džeko bili u napadu, to znači da bi se branili sa pet nazad, a mogli bi napadati i sa četvoricom prema naprijed.
Pa nece ni probavat igrati 1 na 1. Imat ce puno defanzivnih zadataka. On je igrac koji mozda najvise moze parirati intenzitetu Austrijanaca. Sluzit ce za trku,tucu i kontru.Imamkarbarum je napisao/la: ↑09 sep 2025, 13:22Demirovic nema sta traziti na krilu,igra 1na 1 ne postoji ko njeg,sa takvom postavkom imat cemo igraca manje citavu tekmu..daj Boze da grijesim,
Mozda bude 4 2 2 2 sa Gigovicem i Memicem ispred Sunjica i Tahirovica a Dzeko i Demirovic u napadu logicnije bi bilo nego Demirovic na kriluImamkarbarum je napisao/la: ↑09 sep 2025, 13:22Demirovic nema sta traziti na krilu,igra 1na 1 ne postoji ko njeg,sa takvom postavkom imat cemo igraca manje citavu tekmu..daj Boze da grijesim,
To je to manje vise sto imamo...sad mozda dal Kerim umjesto Memica nije tolko ni bitno, ubacice ga ako trebalo ganjat rezultat.imekorisnicko je napisao/la: ↑09 sep 2025, 13:20Po meni najbolja mogući sastav. Ovo je vjerovatno jedina utakmica u kojoj su Šunjić-Tahirović u paru ok opcijaHordas1990 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 13:02E lud je ako ovo izvede vcrs. Valjda lupa portal.Navijače najviše zanima u kojem sastavu će naša selekcija večeras istrčati na Bilino polje.
Ma Kerim nema još 500 minuta seniorskog fudbala,teško da bi ga iko na svijetu u ovakvoj utakmici stavio u prvih 11,kod Esmira također slična situacija. Džeku se već odavno u sličnim utakmicama izbacuje iz prvih 11,a on uvijek dokaže klasu.invincible1921 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 14:14To je to manje vise sto imamo...sad mozda dal Kerim umjesto Memica nije tolko ni bitno, ubacice ga ako trebalo ganjat rezultat.imekorisnicko je napisao/la: ↑09 sep 2025, 13:20Po meni najbolja mogući sastav. Ovo je vjerovatno jedina utakmica u kojoj su Šunjić-Tahirović u paru ok opcija
Mujakica ne volim, ali Burnic je tolko ocajan bio protiv SM da ne vidim da Mujakic moze gore..nek bilo sta uradi bolji ce bit.
Sve ostalo bi bilo cisto kockanje..tipa da stavis Bazdara umjesto dzeke radi presinga ili da ih napadnes sa Esmirom i Kerimom...ok mozda bi uspjelo, ali mislim da u ovakvoj utakmici gdje je tolilo toga na kocki niko to ne bi uradio
Prekid ili kontra. Šta god mi izveli oni će imati posjed i inicijativu.zeljovac21 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 14:27Ovo ako bude memic desno gigovic lijevo i vezni red tahirovic sunjic mi nemamo prema naprijed kreaciju nikakvu. To ce biti ako sta uvaljamo slucajno iz prekida nekog il nesto odlicno.
Vjerujem da konta da sacuvamo go prvo poluvrijeme pa kasnije da ubaci aljbegovica, bajraktarevica da ga zabijemoimekorisnicko je napisao/la: ↑09 sep 2025, 14:28Prekid ili kontra. Šta god mi izveli oni će imati posjed i inicijativu.zeljovac21 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 14:27Ovo ako bude memic desno gigovic lijevo i vezni red tahirovic sunjic mi nemamo prema naprijed kreaciju nikakvu. To ce biti ako sta uvaljamo slucajno iz prekida nekog il nesto odlicno.
Mi ako budemo igrali s četvoricom u veznom redu od kojih su dva krila, pojest će nas u sredini. Ragnick igra ili 4222 bez krila, znači da četvoricom u sredini, ili 4231 gdje su dva krila i trojica u sredini. U oba slučaja jadni Benjo i Ivan ne bi imali šanse protiv trojice/četvorice Austrijanaca dok su Gigović i Memić na vanjskim pozicijama.zeljovac21 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 14:27Ovo ako bude memic desno gigovic lijevo i vezni red tahirovic sunjic mi nemamo prema naprijed kreaciju nikakvu. To ce biti ako sta uvaljamo slucajno iz prekida nekog il nesto odlicno.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, invincible1921, No99 i 26 gostiju.