FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prema kerovima se i treba ponasati kao ker.
A prema ljudima kao covjek.
Sasvim jasno.
A prema ljudima kao covjek.
Sasvim jasno.
- FKS -
- Varijantas8
- Kontakt:
Šta ti bi i keru poželio da mu se noge polome?
Ovo nije vise stvar rivalstva nego ljudskosti, a Bgm pojedini ovdje vezu sa ljudskosti imaju samo to sto izgledaju kao covjek.
-
- Kontakt:
Iako sam navijac sarajeva, ne svrstavaj me u isto sa ovim po kojim kompleksasima. Imaju neke sifre ocitoDobar je napisao/la: ↑09 sep 2025, 10:59Zato sto vi nas vise mrzite od njih i najsretni bi bili kad bi smo se ugasilirimljanin90 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 10:38Sto ne kazes to za nekog igraca borca ili zrinjskog?ajdohordas je napisao/la: ↑09 sep 2025, 00:43
Inshallah pokidao prednje križne ligamente na prvom treningu da Bog da... amin
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Koga briga ba sto su potpisali golmana bez nastupa ozbiljnog jeste realni, nije Donaruma. Njemu na cast kad je debil, a to sto oni kupe nase otpatke govori gdje su. Ionako svi redom koji tamo predju propadnu.
@Bosnas ce opet malo odmoriti od foruma, nekim ljudima izgleda ne vrijedi upozorenje
Igracki kadar nam je nikakav ali sa vrhunskim strucnjakom na klupi i njegovim jos boljim asistentima mislim da se mozemo nadati dobrom reziltatu protiv mostarskih zidova. Nadam se da cemo izgubiti manjom razlikom nego od borca a onda rastereceni otici u listicu i pokusati se vratiti sa minimalnim porazom. Bila bi to sasvim uspjesna ekskurzija po hercegovini.
Evo i husref ide sa tri stopera na zrinjski
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
De nemoj ziv bio, crknut ce nam jedan ovde prisutni forumas, kodnog imena Historicar...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Jbte, mi skoro cetvrtinu prvenstva odigrali, mi pojma nemamo sta igramo u kojoj formaciji i sa kojim igracima.
To ti sa husrefom dodje isto ko da vozis citav zivot automatika i onda predjes na manuelca. Izginut cemo
Iskreno dobra je odluka igrat s tri stopera u gostima na tranziciju, a na Koševu sa 2.
Prosle sezone smo u gostima dobro igrali, a na Koševu lose sa 3 nazad.
Prosle sezone smo u gostima dobro igrali, a na Koševu lose sa 3 nazad.
Mi imamo takav roster da je najpametnije Husu da pita igrače šta bi oni i kako. Isto tako da sebi kapitena izaberu. Prepišali bi Štimca garantujem vam.
Kamen spoticanja ove ekipe su one cedulje "šta se mora i ko je u izlogu", al' i to će poslije prelaznog da se smiri pa očekujem da par utakmica zube pokažemo.
Kamen spoticanja ove ekipe su one cedulje "šta se mora i ko je u izlogu", al' i to će poslije prelaznog da se smiri pa očekujem da par utakmica zube pokažemo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Čekaj sad, Hus se vraća na tri pozadi? Koji k si i mijenjao ista? Ali haj nikad nije kasno progledati.
Sad ih samo naspanuj i pusti nek igraju sta ih je ZZ naučio.
Sad ih samo naspanuj i pusti nek igraju sta ih je ZZ naučio.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sta ocekivati sutra
dokle su Mamas, Elezi, Mujkic
hocel Gulisa od prve
izbor tri stopera ce biti kljucan
dokle su Mamas, Elezi, Mujkic
hocel Gulisa od prve
izbor tri stopera ce biti kljucan
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ANamelessGhoul, boki86, bordobijeli, Djulboni, Haksss, Hare1991, Homelander, James1987, Kajkutenjoyer, macahz, meecko, misstianopenaldo, Morgen19, Riziko, SamoDaKazeem, sassari, svihsedamsamuraja, tovusa84, USB, Yanichar i 240 gostiju.