4 kolo Prva liga FBIH
Moderator/ica: GracanicaAA
4 kolo Prva liga FBIH
Pred nama je 4 kolo.
Da malo ozivimo ponovo ovo.
Pisite svoje prognoze.
Subota
Čelik - Budućnost
Igman - Vitez
Radnik - Bratstvo
Travnik - Tomislav
Tuzla City - Stupčanica
Nedelja
TOŠK - Jedinstvo
GOŠK - Sloboda
Da malo ozivimo ponovo ovo.
Pisite svoje prognoze.
Subota
Čelik - Budućnost
Igman - Vitez
Radnik - Bratstvo
Travnik - Tomislav
Tuzla City - Stupčanica
Nedelja
TOŠK - Jedinstvo
GOŠK - Sloboda
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: 4 kolo Prva liga FBIH
Celik-Buducnost 1
Igman - Vitez 1
Radnik Bratstvo 1
Travnik - Tomislav X
Tuzla - Stupcanica 2
Tosk - Jedinstvo X
Gosk - Sloboda 1
Igman - Vitez 1
Radnik Bratstvo 1
Travnik - Tomislav X
Tuzla - Stupcanica 2
Tosk - Jedinstvo X
Gosk - Sloboda 1
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Subota
Čelik - Budućnost 1 (Ocekujem laganu pobjedu domacina)
Igman - Vitez 1 (Vitez lose krenuo u sezonu , Igman kvalitetniji)
Radnik - Bratstvo 1 (Bratstvo isto los start, domacini su favoriti i ocekujem njihovu pobjedu)
Travnik - Tomislav X (Tomislav moze uzeti bod i ako je Travnik favorit u ovom mecu)
Tuzla City - Stupčanica 2 ( I dalje vjerujem da je Stupcanica dosta kvalitetnija i da ce uzeti ovo)
Nedelja
TOŠK - Jedinstvo X ( Mislim da imamo sanse za bod, vrijeme je da Tosk kiksa napokon)
GOŠK - Sloboda X ( Ovdje ocekujem miroljubivih 1:1, mislim da gosti mogu bod uzeti)
Čelik - Budućnost 1 (Ocekujem laganu pobjedu domacina)
Igman - Vitez 1 (Vitez lose krenuo u sezonu , Igman kvalitetniji)
Radnik - Bratstvo 1 (Bratstvo isto los start, domacini su favoriti i ocekujem njihovu pobjedu)
Travnik - Tomislav X (Tomislav moze uzeti bod i ako je Travnik favorit u ovom mecu)
Tuzla City - Stupčanica 2 ( I dalje vjerujem da je Stupcanica dosta kvalitetnija i da ce uzeti ovo)
Nedelja
TOŠK - Jedinstvo X ( Mislim da imamo sanse za bod, vrijeme je da Tosk kiksa napokon)
GOŠK - Sloboda X ( Ovdje ocekujem miroljubivih 1:1, mislim da gosti mogu bod uzeti)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Čelik- Budućnost 1 ----- Čelik je u ovom trenutku puno bolji
Igman - Vitez 1 ----Lagano
Radnik- Bratstvo x --- zna Bratstvo igrati na rezultat
Travnik- Tomislav 1x ---Travnik se dva puta izvukao, možda ovaj put neće
Tuzla - Stupčanica 12 -- remi teško, ko prvi da gol knjiži bodove
TOŠK - Jedinstvo 2 --- dobar niz mora se prekinuti, Jedinstvo je dovoljno dobro da to i uradi
GOŠK - Sloboda 2 ---- Sloboda ima dobro ekipu koja može do pozitivnog rezultata
TOŠK - Jedinstvo 2 --- dobar niz mora se prekinuti, Jedinstvo je dovoljno dobro da to i uradi
Čelik- Budućnost 1 ----- Sve osim pobjede bilo bi iznenadjenje
Igman - Vitez 1 ---- Vitez je u ova tri kola malo pokazao i cini mi se da je glavni kandidat za ispadanje
Radnik- Bratstvo 1 --- Iako sam stavio pobjedu domacina, prije svega zbog neuvjerljive igre gostiju u prve tri utakmice, moguce je da izvuku neki X.
Travnik- Tomislav 1 --- Travnik je tradicionalno nezgodan domacin. Imaju kvalitet, koji im je donio 4 boda, iako su igrali u tri meca protiv 3 ekipe koje ce se boriti za vrh tabele.
Tuzla - Stupčanica 2 -- Ipak mislim da je Stupcanica iskusnija i kvalitetnija ekipa od TC-a u ovom momentu i da ce traziti bodove koje su izgubili u proslom kolu
TOŠK - Jedinstvo 2 --- Jedinstvo mi se cini jace od domacina, koje istina ima tri pobjede, ali protiv ekipa kojima predstoji borba za opstanak a protiv Stupcanice imali su igraca vise skoro cijelo poluvijeme i tako zadrzali prednost.
GOŠK - Sloboda X ---- Navijacki X, ali moguca su sva tri ishoda. GOSK ne smije vise gubiti bodove na svom terenu, ako misli biti u borbi za vrh. Sloboda je kvalitetna ekipa, jos ako dodje Krpic u toku sedmice. Njihov je problem mozda neuigranost i sto su trenutno van takmicarske forme.
Sve u svemu, jos jedno uzbudljivo kolo.
Igman - Vitez 1 ---- Vitez je u ova tri kola malo pokazao i cini mi se da je glavni kandidat za ispadanje
Radnik- Bratstvo 1 --- Iako sam stavio pobjedu domacina, prije svega zbog neuvjerljive igre gostiju u prve tri utakmice, moguce je da izvuku neki X.
Travnik- Tomislav 1 --- Travnik je tradicionalno nezgodan domacin. Imaju kvalitet, koji im je donio 4 boda, iako su igrali u tri meca protiv 3 ekipe koje ce se boriti za vrh tabele.
Tuzla - Stupčanica 2 -- Ipak mislim da je Stupcanica iskusnija i kvalitetnija ekipa od TC-a u ovom momentu i da ce traziti bodove koje su izgubili u proslom kolu
TOŠK - Jedinstvo 2 --- Jedinstvo mi se cini jace od domacina, koje istina ima tri pobjede, ali protiv ekipa kojima predstoji borba za opstanak a protiv Stupcanice imali su igraca vise skoro cijelo poluvijeme i tako zadrzali prednost.
GOŠK - Sloboda X ---- Navijacki X, ali moguca su sva tri ishoda. GOSK ne smije vise gubiti bodove na svom terenu, ako misli biti u borbi za vrh. Sloboda je kvalitetna ekipa, jos ako dodje Krpic u toku sedmice. Njihov je problem mozda neuigranost i sto su trenutno van takmicarske forme.
Sve u svemu, jos jedno uzbudljivo kolo.
- BatistutA19
- Kontakt:
Celik-Buducnost 1 i navijacki i mislim da smo kvalitetniji ali najgore su utakmice kad vec upises bodove ,treba jako i borbeno a podcijenit ni slucajno.
Igman Vitez. 1 ja ne znam kako Vitez moze da ne izgubi
Radnik-Brastvo X mislim da mogu bod izvuc
Travnik-Tomislav X Travnik jest favorit .dobit ali i Tomislav nije toliko los mogu oni mozda i bod uzet
Tuzla-Stupcanica. 2 mislim da su bolji i da ce pobijedit
Tosk-Jedinstvo X nekako mi ovo ide na nerijeseno mada mi je Tosk mozda blize pobijedi
Gosk-Sloboda. X derbi kola ,ocekujem tvrdu utakmicu pa cak i 0-0 ,dvije dobre ekipe bice opreza i respekta sa obe strane i bez nekog zalijetanja,igra zivaca ,ovdje realno sve tri znaka moguca .
Igman Vitez. 1 ja ne znam kako Vitez moze da ne izgubi
Radnik-Brastvo X mislim da mogu bod izvuc
Travnik-Tomislav X Travnik jest favorit .dobit ali i Tomislav nije toliko los mogu oni mozda i bod uzet
Tuzla-Stupcanica. 2 mislim da su bolji i da ce pobijedit
Tosk-Jedinstvo X nekako mi ovo ide na nerijeseno mada mi je Tosk mozda blize pobijedi
Gosk-Sloboda. X derbi kola ,ocekujem tvrdu utakmicu pa cak i 0-0 ,dvije dobre ekipe bice opreza i respekta sa obe strane i bez nekog zalijetanja,igra zivaca ,ovdje realno sve tri znaka moguca .
- Quartararo
- Kontakt:
Zeničani sebi temu napravili. Počeli bodove hvatat i odmah kombinacije i prognoze. A tek izašli iz rupica nakon što ih je admin šutnuo sa foruma. Mogli bi opet tamo otići ubrzo. 

- prisonbreak
- Kontakt:
Covjek iz Bihaca napravio temuQuartararo je napisao/la: ↑09 sep 2025, 14:48Zeničani sebi temu napravili. Počeli bodove hvatat i odmah kombinacije i prognoze. A tek izašli iz rupica nakon što ih je admin šutnuo sa foruma. Mogli bi opet tamo otići ubrzo.![]()

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
- Quartararo
- Kontakt:
Svejedno, samo vi pišete. De mi samo bar ti iskreno reci jel vas nije sramota vratit se na forum nakon što ste se kleli da nećete, nakon što ste pobjegli na drugi forum te nakon što vas je admin šutnuo kao kerove i sve vam teme pobrisao?prisonbreak je napisao/la: ↑09 sep 2025, 19:03Covjek iz Bihaca napravio temuQuartararo je napisao/la: ↑09 sep 2025, 14:48Zeničani sebi temu napravili. Počeli bodove hvatat i odmah kombinacije i prognoze. A tek izašli iz rupica nakon što ih je admin šutnuo sa foruma. Mogli bi opet tamo otići ubrzo.![]()
![]()

-
- Kontakt:
Haj bolan " pusti " ljude nek tipkaju. Sta je bilo , bilo je. Sto nas je vise to boljeQuartararo je napisao/la: ↑09 sep 2025, 19:06Svejedno, samo vi pišete. De mi samo bar ti iskreno reci jel vas nije sramota vratit se na forum nakon što ste se kleli da nećete, nakon što ste pobjegli na drugi forum te nakon što vas je admin šutnuo kao kerove i sve vam teme pobrisao?prisonbreak je napisao/la: ↑09 sep 2025, 19:03Covjek iz Bihaca napravio temuQuartararo je napisao/la: ↑09 sep 2025, 14:48Zeničani sebi temu napravili. Počeli bodove hvatat i odmah kombinacije i prognoze. A tek izašli iz rupica nakon što ih je admin šutnuo sa foruma. Mogli bi opet tamo otići ubrzo.![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Celik-Buducnost 1 ali nece biti bas lako i jednostavno
Igman-Vitez 1
Radnik-Bratstvo 1 , nije nemoguce i X
Travnik-Tomislav 1
TC - Stupcanica 2
Tosk-Jedinstvo X , ako budemo pravi moguca i 2 ne podcjenjujuci odlican start Toska i
Gosk - Sloboda 2 , ako zele da se pokazu i dokazu evo im orilike u Gabeli
Celik -Buducnost Lagano ko plitak potok pred 5000 sociosa mnogo smo kvalitetniji
Igman -Vitez Filijala nam je losa sve osim keca iznenadzenje
Radnik-Bratstvo Filijala Sarajeva dobra kec ko kuca
Trqvnik -Tomislav One seljake Real nemozw gore dobit od sudija
Tosk -Jedinstvo Kec ko kuca Jedinstvo nije ni blizu kvalitete kakvu misle a Tosk igra fenomenalno
Gosk-Gorki Sve je moguce ovde Gosk je bolji ali Azmir ce posegnuti za prljave radnje p moguc je i ×
Igman -Vitez Filijala nam je losa sve osim keca iznenadzenje
Radnik-Bratstvo Filijala Sarajeva dobra kec ko kuca
Trqvnik -Tomislav One seljake Real nemozw gore dobit od sudija
Tosk -Jedinstvo Kec ko kuca Jedinstvo nije ni blizu kvalitete kakvu misle a Tosk igra fenomenalno
Gosk-Gorki Sve je moguce ovde Gosk je bolji ali Azmir ce posegnuti za prljave radnje p moguc je i ×
- LavoviGabela
- Kontakt:
Celik -Buducnost -1 - Pobjeda domacina, hvataju zalet a Budućnost je u slobodnom padu te jedan od kandidata za ispadanja
Igman -Vitez - 1- Igman mimo svih predviđanja, solidna ekipa gaze, bit će kandidati za vrh očito
Radnik-Bratstvo -1 - Bratstvo kao i Buducnost, lošina. Sarajevo 2 će to lagano riješiti
Travnik -Tomislav -X - Neodlučeno samo zato što Travnik igra doma, gdje ide u kost, inače Tomislav dosta bolja ekipa
Tosk -Jedinstvo - X- Tošk ima dobar ulazak u sezonu, ali Jedinstvo ove godine izgleda dobro i kompaktno, bolji su, al zbog gostujućeg terena lagani X , hit bi bila 2
Gosk-Sloboda - 1- Ako bude pošteno suđenje, nemaju šanse Slobodaši, samo ako Hazmir ne bude mešetario
Igman -Vitez - 1- Igman mimo svih predviđanja, solidna ekipa gaze, bit će kandidati za vrh očito
Radnik-Bratstvo -1 - Bratstvo kao i Buducnost, lošina. Sarajevo 2 će to lagano riješiti
Travnik -Tomislav -X - Neodlučeno samo zato što Travnik igra doma, gdje ide u kost, inače Tomislav dosta bolja ekipa
Tosk -Jedinstvo - X- Tošk ima dobar ulazak u sezonu, ali Jedinstvo ove godine izgleda dobro i kompaktno, bolji su, al zbog gostujućeg terena lagani X , hit bi bila 2
Gosk-Sloboda - 1- Ako bude pošteno suđenje, nemaju šanse Slobodaši, samo ako Hazmir ne bude mešetario

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
- Kontakt:
Lave , tesko vi Slobodu mozete dobiti. Trudice se oni da nadoknade bodove, nekako X je najizgledniji.
Bitno da suđenje bude pošteno.
- LavoviGabela
- Kontakt:
Ranjeni lav je najopasniji jarugaBosnianRahatluk je napisao/la: ↑11 sep 2025, 17:30Lave , tesko vi Slobodu mozete dobiti. Trudice se oni da nadoknade bodove, nekako X je najizgledniji.

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
- Kontakt:
Beledija je napisao/la: ↑09 sep 2025, 00:19Čelik- Budućnost 1 ----- Čelik je u ovom trenutku puno bolji

- Quartararo
- Kontakt:
- Quartararo
- Kontakt:
BatistutA19 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 14:30Celik-Buducnost 1 i navijacki i mislim da smo kvalitetniji ali najgore su utakmice kad vec upises bodove ,treba jako i borbeno a podcijenit ni slucajno.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.