FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Spicevi su nam za plakati.
Sve su fulili. Imam jos nade i vjerujem u Mlinarica. Ovo ostalo je dobijalo i PREVISE sanse.
Sve su fulili. Imam jos nade i vjerujem u Mlinarica. Ovo ostalo je dobijalo i PREVISE sanse.
- FKS -
Top,treba ga se riješiti...Vanja8 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 20:24Oliveira je i onako out kod Husa...fks74 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 20:13Znači da je stranac, Oliveira van ovaj unutra.kogmagie46 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 20:10
Ne bi trebao biti, ima drzavljanstvo Zimbabwea i Engleske, pošto Ujedinjeno Kraljevstvo nije u EU, ne znam kako bi se to gledalo??
Nesto se prica da se sa Buticem razgovara o sporazumnom raskidu...
Samim tim da si presao sa jedne formacije (koja je specificna) na drugu, imas kamion viska igraca. Ide opet na zimu 10 in 10out. Fuj fuj. Kako su mi uspjeli sve zgaditi. Taman sam kontao idemo u nekom pravom smijeru. Nije bitan Zekic, ali tako saltati formacije, igrace, lutati pa to nema ni u jednom klubu na svijetu.
I na to sve sto si napravio (kakav takav kostur i smijer-plan igre i formaciju) dovedes Husrefa koji ce sad sve da pretumba a ja mu nikako ne vjerujem, tj u njegovo znanje, viziju, odnos s igracima, ni u sta.
Evo sto i ovaj bivski skaut rece Ljaljic se doveo u ekipu i taktiku gdje ta pozicija ne postoji. Pa vjerovatno je Mirvic insistirao (ono njegovo ko sa Penarandama, Turkesima i sl). Pleme mu ono narcisoidno.
I na to sve sto si napravio (kakav takav kostur i smijer-plan igre i formaciju) dovedes Husrefa koji ce sad sve da pretumba a ja mu nikako ne vjerujem, tj u njegovo znanje, viziju, odnos s igracima, ni u sta.
Evo sto i ovaj bivski skaut rece Ljaljic se doveo u ekipu i taktiku gdje ta pozicija ne postoji. Pa vjerovatno je Mirvic insistirao (ono njegovo ko sa Penarandama, Turkesima i sl). Pleme mu ono narcisoidno.
Greba Jattu na tribine jer nam fali stopera pa nek ta Meduza upadne.
Uz njega Keremeh i Guliasvili. Oliveira je svakako ispricana prica...
Samo polako, 'ta ce Jatta, samo udara, a i nije nesto.
Uz njega Keremeh i Guliasvili. Oliveira je svakako ispricana prica...
Samo polako, 'ta ce Jatta, samo udara, a i nije nesto.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Jel fakat istina, da je Šutkovic potpisao za kone ?
Sumnjam, Jatta je ogroman talenat i veoma nam je bitan u sredini, pogotovo kada su Elezi i Mamas povrijeđeni, a Cimirot nema snage za više od jednog poluvremena. Najlogičnije mi je da odlaze Guliashvili i Renan, a taj iz B tima upada.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ovdje se neko opasno igra FM live.
Kakvi su ovo transferi!?
Sarajevo ima igraca pod ugovorom vise nego Chelsea..
Kakvi su ovo transferi!?
Sarajevo ima igraca pod ugovorom vise nego Chelsea..
-
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Nema potrebe za tim kletvama. Dovoljno je svoju karijeru pod noge bacio time sto je njima presao. U zadnjih 10 godina je bruku nasih bivsih igraca otislo dole i svima je to veliki korak nazad u karijeri. Ovaj sto ga je Tiric guzzio s nama bio prvak, sad klupa kod njih. Resica samarali po federalki, kod nas u Evropi golove davao. Nek i Arman ide ako misli da ce se dole hljeba najest. Za 3 godine mu ne gine neki TOSK ili Iskra, i to ako bude srece imao.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Ovo je stvarno morbidno! ne moze covjek vjerovato kakvog svijeta ima..ajdohordas je napisao/la: ↑09 sep 2025, 00:43Inshallah pokidao prednje križne ligamente na prvom treningu da Bog da... amin
Njega su svakako doveli da ga salju na posudbu negdje ko sto je i sa proslim bilo..napoleon72 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 09:44Nema potrebe za tim kletvama. Dovoljno je svoju karijeru pod noge bacio time sto je njima presao. U zadnjih 10 godina je bruku nasih bivsih igraca otislo dole i svima je to veliki korak nazad u karijeri. Ovaj sto ga je Tiric guzzio s nama bio prvak, sad klupa kod njih. Resica samarali po federalki, kod nas u Evropi golove davao. Nek i Arman ide ako misli da ce se dole hljeba najest. Za 3 godine mu ne gine neki TOSK ili Iskra, i to ako bude srece imao.
Ti se izgleda nameracio na trajni ban...bosnas_ je napisao/la: ↑09 sep 2025, 09:50Ovo je stvarno morbidno! ne moze covjek vjerovato kakvog svijeta ima..ajdohordas je napisao/la: ↑09 sep 2025, 00:43Inshallah pokidao prednje križne ligamente na prvom treningu da Bog da... amin
Dobio si sedmicu i cini mi se nije ti dovoljno...
Ponovicu ti opet, navijaci drugih klubova ne mogu pisati na ovoj temi, kao sto ni navijaci FKS ne mogu pisati, recimo, na temi kluba za koga ti navijas...
-
- Kontakt:
Sto ne kazes to za nekog igraca borca ili zrinjskog?ajdohordas je napisao/la: ↑09 sep 2025, 00:43Inshallah pokidao prednje križne ligamente na prvom treningu da Bog da... amin
Zato sto vi nas vise mrzite od njih i najsretni bi bili kad bi smo se ugasilirimljanin90 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 10:38Sto ne kazes to za nekog igraca borca ili zrinjskog?ajdohordas je napisao/la: ↑09 sep 2025, 00:43Inshallah pokidao prednje križne ligamente na prvom treningu da Bog da... amin
Razguli sa teme drugDobar je napisao/la: ↑09 sep 2025, 10:59Zato sto vi nas vise mrzite od njih i najsretni bi bili kad bi smo se ugasilirimljanin90 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 10:38Sto ne kazes to za nekog igraca borca ili zrinjskog?ajdohordas je napisao/la: ↑09 sep 2025, 00:43
Inshallah pokidao prednje križne ligamente na prvom treningu da Bog da... amin
- Shategabri
- Kontakt:
Nebitno šta neki igrač uradio, pa i prešao komšijama, nije mi normalno poželjeti mu nekakve lomove, nesreće i slično.
Mogu da ne volim recimo Radovca, da mi je pao u očima s prelaskom tamo, al da mu želim da polomi noge, to nikad.
Budite ljudi prije svega.
Pa imate i vi djecu, imate nekog, pa zamislite sutra se nekom nešto desi, a ti želiš nesreću drugom.
Nemojte to ljudi ni govoriti ni misliti.
Mogu da ne volim recimo Radovca, da mi je pao u očima s prelaskom tamo, al da mu želim da polomi noge, to nikad.
Budite ljudi prije svega.
Pa imate i vi djecu, imate nekog, pa zamislite sutra se nekom nešto desi, a ti želiš nesreću drugom.
Nemojte to ljudi ni govoriti ni misliti.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 13 gostiju.