Itekako je realno...dosta je bilo ciganluka i preprodavanja karti, 100% neće bit dozvoljen ulaz ako se ne podudaraju imena. Inače ne bi davali ovako zasebnu obavijest.avenija je napisao/la: ↑08 sep 2025, 16:27Za sada nije ali ovo je prvi put da posebno obavjestenje daju samo na tu temu i to dan prije utakmice. To mi je sumnjivo ali koliko je realno da tražiš 14 000 licnih karti i to svakome...i nije realno jer bi se stvorile guzve nezapamćene.invincible1921 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 16:25Citam ovu obavijest, jel ikad iko vracen radi drugog imena na karti?
San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
-
- Kontakt:
Gazibegović je propuh u odbrani, a Burnić impotentan u napadu. Po meni je Burnić bolji izbor protiv ovakvog protivnika, jer bi na toj lijevoj strani imao fini balans između odbrane i Alajbegovića u napadu.ovisnik je napisao/la: ↑08 sep 2025, 17:05Teško da će Esmir i Kerim od početka, prvenstveno radi defanzive jer obojica nemaju defanzivnih karakteristika a ne bih rekao da cemo dominirati protiv Austrije.Memic je izglednija opcija od Esmira, Tahirovic od Bašića, pa možda i Gazibegovic na lijevom beku od Burnica.Mislim i da ce i Gigovic biti u prvom sastavu.To je ono kako razmišlja Barbarez, barem po dosadašnjim utakmicama.
Desno bi, uz Dedića, stavio Memića jer je ipak zreliji igrač od Barjaktarevića, i to bi nam bila "run & gun strana".
Kad se Memić umori, ubacit Barjaktarevića da radi nered kroz kontre zadnjih 20ak minuta. Dedića eventualno zamijeniti Gazibegovićem zadnjih 5-10 min ovisno o rezultatu.
(Bez)vezni red podredit destrukciji i prebacivanju težišta na bokove i krila, jer za igru kroz sredinu nemamo kreativnosti ni znanja.
E budes li izbaksuzirobhfanatic14 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 17:16Idemo na sp. Sutra 3-0 za nas. Svako dobro vi ste navijaci vi gledate iz te perspektive ,laici a ja iz perspektive igraca profesionalca. To je razlika. Hehe hohe heheUtdBiH21 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 17:09Cuj glupe balije pa jel vidis da ti se citav forum smije svi smo onda glupe balije samo ti pametanbhfanatic14 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 16:54Glupe balije neznaju da je on Jedini imo slike svaki dan od treninga od aerodroma od hotela...izgledalo da Jedini se trudi i radi kao profi. Al sada znamo i zasto. Drago mi je da imate mizeran zivot da imate idola da me pratite u stopu . Jadovi neispunjeni. Onaj degen pise iz amerike daleko si ti od izvora kaspercino. Al se volis puno folirat., ko te bolan prati u stopu pa citav dan pises na forumu svakome bi zapalo za oci i bas svaka objava negativna i niko ti ne valja a sta si god izjavio ispostavilo se suprotno tako da stalno govori da necemo ici na sp tako da ne brinemo jer idemo sigurno onda
![]()

- invincible1921
- Kontakt:
Burnic je zato top u odbrani..zamalo ne dobi crveni cuvajuci vodoinstalatere. On radeljic i barisic...kakva panika ko da ih prime brazil napada a ne SMsignalidunapark je napisao/la: ↑08 sep 2025, 17:24Gazibegović je propuh u odbrani, a Burnić impotentan u napadu. Po meni je Burnić bolji izbor protiv ovakvog protivnika, jer bi na toj lijevoj strani imao fini balans između odbrane i Alajbegovića u napadu.ovisnik je napisao/la: ↑08 sep 2025, 17:05Teško da će Esmir i Kerim od početka, prvenstveno radi defanzive jer obojica nemaju defanzivnih karakteristika a ne bih rekao da cemo dominirati protiv Austrije.Memic je izglednija opcija od Esmira, Tahirovic od Bašića, pa možda i Gazibegovic na lijevom beku od Burnica.Mislim i da ce i Gigovic biti u prvom sastavu.To je ono kako razmišlja Barbarez, barem po dosadašnjim utakmicama.
Desno bi, uz Dedića, stavio Memića jer je ipak zreliji igrač od Barjaktarevića, i to bi nam bila "run & gun strana".
Kad se Memić umori, ubacit Barjaktarevića da radi nered kroz kontre zadnjih 20ak minuta. Dedića eventualno zamijeniti Gazibegovićem zadnjih 5-10 min ovisno o rezultatu.
(Bez)vezni red podredit destrukciji i prebacivanju težišta na bokove i krila, jer za igru kroz sredinu nemamo kreativnosti ni znanja.
=\_1921_/=
Pa lik zvao Denija Milosevica mjesecima, kao mlad dobar igrac on ce nas unaprijediti.UtdBiH21 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 17:09Cuj glupe balije pa jel vidis da ti se citav forum smije svi smo onda glupe balije samo ti pametanbhfanatic14 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 16:54Glupe balije neznaju da je on Jedini imo slike svaki dan od treninga od aerodroma od hotela...izgledalo da Jedini se trudi i radi kao profi. Al sada znamo i zasto. Drago mi je da imate mizeran zivot da imate idola da me pratite u stopu . Jadovi neispunjeni. Onaj degen pise iz amerike daleko si ti od izvora kaspercino. Al se volis puno folirat., ko te bolan prati u stopu pa citav dan pises na forumu svakome bi zapalo za oci i bas svaka objava negativna i niko ti ne valja a sta si god izjavio ispostavilo se suprotno tako da stalno govori da necemo ici na sp da ne brinemo jer idemo sigurno onda
Deni dobije poziv i pokaze se da je tanak igrac, a glupi balija umjesto da kaze nisam bio upravu, razacarao me igrac a tupan onda poceo pisati da ga babo gura u repku, amater, mrtvac, menedzerski igrac.
Jadnik, nista drugo
Zadnja izmjena: soko, dana/u 08 sep 2025, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ma da ali opet ja lično ne bi rizikovao ako sam negdje tipa iz Krajine.invincible1921 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 16:34Pa brat bratu 30% stadiona vjeorvatno bi bilo vracenoavenija je napisao/la: ↑08 sep 2025, 16:27Za sada nije ali ovo je prvi put da posebno obavjestenje daju samo na tu temu i to dan prije utakmice. To mi je sumnjivo ali koliko je realno da tražiš 14 000 licnih karti i to svakome...i nije realno jer bi se stvorile guzve nezapamćene.invincible1921 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 16:25Citam ovu obavijest, jel ikad iko vracen radi drugog imena na karti?
Ali evo tebi jedan savjet i svim sarajlijama koji dolaze jer vi trenutno ste najbrojniji na utakmicama reprezentacije u Zenici.
Proslih godina se moglo doci oko 18-19 h u Zenicu i uci na stadion a i nije bilo euforije dugo dugo.
Ovaj put prvo ne znam gdje će sva vozila jer u srijedu počinje ZEPS najveci sajam u drzavi i već sada je sve puno pa i krov ZCC. Kamberovića polje cijelo zauzeto. Ko dolazi sve poslije 16 sati će biti jako teško naci parking i mjesto u bilo kojem ugostiteljskom objektu da se odmori malo..znam da ima mnogo raje koja čita pa tako da se ne pate. Da ne govorim o gužvama na naplatnim iz pravca Sarajeva poslije 17:00...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- invincible1921
- Kontakt:
Hvala, planirao sam svkako prije 5 bit u Zeniciavenija je napisao/la: ↑08 sep 2025, 17:29Ma da ali opet ja lično ne bi rizikovao ako sam negdje tipa iz Krajine.invincible1921 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 16:34Pa brat bratu 30% stadiona vjeorvatno bi bilo vraceno
Ali evo tebi jedan savjet i svim sarajlijama koji dolaze jer vi trenutno ste najbrojniji na utakmicama reprezentacije u Zenici.
Proslih godina se moglo doci oko 18-19 h u Zenicu i uci na stadion a i nije bilo euforije dugo dugo.
Ovaj put prvo ne znam gdje će sva vozila jer u srijedu počinje ZEPS najveci sajam u drzavi i već sada je sve puno pa i krov ZCC. Kamberovića polje cijelo zauzeto. Ko dolazi sve poslije 16 sati će biti jako teško naci parking i mjesto u bilo kojem ugostiteljskom objektu da se odmori malo..znam da ima mnogo raje koja čita pa tako da se ne pate. Da ne govorim o gužvama na naplatnim iz pravca Sarajeva poslije 17:00...

=\_1921_/=
Ahhahah pa on kad bi licno dao Barbarezu sastav i kad bi Barbarez taj sastav izveo pljuvo bi Barbareza zbog sastavasoko je napisao/la: ↑08 sep 2025, 17:28Pa lik zvao Denija Milosevica mjesecima, kao mlad dobar igrac on ce nas unaprijediti.UtdBiH21 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 17:09Cuj glupe balije pa jel vidis da ti se citav forum smije svi smo onda glupe balije samo ti pametanbhfanatic14 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 16:54Glupe balije neznaju da je on Jedini imo slike svaki dan od treninga od aerodroma od hotela...izgledalo da Jedini se trudi i radi kao profi. Al sada znamo i zasto. Drago mi je da imate mizeran zivot da imate idola da me pratite u stopu . Jadovi neispunjeni. Onaj degen pise iz amerike daleko si ti od izvora kaspercino. Al se volis puno folirat., ko te bolan prati u stopu pa citav dan pises na forumu svakome bi zapalo za oci i bas svaka objava negativna i niko ti ne valja a sta si god izjavio ispostavilo se suprotno tako da stalno govori da necemo ici na sp da ne brinemo jer idemo sigurno onda
Deni dobije poziv i pokaze se da je tanak igrac, a glupi balija umjesto da kaze nisam bio upravu, razacarao me igrac a tupan onda poceo pisati da ga babo gura u repku, amater, mrtvac, menedzerski igrac.
Jadnik, nista drugo

-
- Kontakt:
Džeko
Demirović Memić
Gigović Šunjić Tahirović
Burnić Muharemović Katić Dedić
Vasilj
Mozda će neko drugi igrati umjesto Memića,mada bi ja lično volio njega.Ovi ostali mislim da ce gotovo sigurno početi jer je večina odmarala ili izašla ranije protiv San Marina.
Demirović Memić
Gigović Šunjić Tahirović
Burnić Muharemović Katić Dedić
Vasilj
Mozda će neko drugi igrati umjesto Memića,mada bi ja lično volio njega.Ovi ostali mislim da ce gotovo sigurno početi jer je večina odmarala ili izašla ranije protiv San Marina.
-
- Kontakt:
Burnić je protiv SM bio grozan, ali odličan protiv Nizozemske i Švaba u Zenici, i može bit koristan kad je na nivou, a od Jusufa još čekam partiju da mogu reć da je odigrao nešto i naprijed, ali i nazad.invincible1921 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 17:26Burnic je zato top u odbrani..zamalo ne dobi crveni cuvajuci vodoinstalatere. On radeljic i barisic...kakva panika ko da ih prime brazil napada a ne SMsignalidunapark je napisao/la: ↑08 sep 2025, 17:24Gazibegović je propuh u odbrani, a Burnić impotentan u napadu. Po meni je Burnić bolji izbor protiv ovakvog protivnika, jer bi na toj lijevoj strani imao fini balans između odbrane i Alajbegovića u napadu.ovisnik je napisao/la: ↑08 sep 2025, 17:05
Teško da će Esmir i Kerim od početka, prvenstveno radi defanzive jer obojica nemaju defanzivnih karakteristika a ne bih rekao da cemo dominirati protiv Austrije.Memic je izglednija opcija od Esmira, Tahirovic od Bašića, pa možda i Gazibegovic na lijevom beku od Burnica.Mislim i da ce i Gigovic biti u prvom sastavu.To je ono kako razmišlja Barbarez, barem po dosadašnjim utakmicama.
Ja bih ovako poceo, brzi prodorni bokovi koji znaju s loptom a pomazu sredini. Lako se transformise u napadcku 4-3-3 i defanzivnu 4-5-1
Zadnja izmjena: hz1987, dana/u 08 sep 2025, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Vasilj
Dedic RB
Muharemovic CB
Barisic CB
Burnic LB
Sunjic DM
Gigovic AM
Tahirovic CM
Memic RW
Demirovic LW
Dzeko CF
Po meni je ovo najrealniji sastav za sutra.
Dedic RB
Muharemovic CB
Barisic CB
Burnic LB
Sunjic DM
Gigovic AM
Tahirovic CM
Memic RW
Demirovic LW
Dzeko CF
Po meni je ovo najrealniji sastav za sutra.
-
- Kontakt:
Najgore je izmedju dzeke i demira. Ako demira stavis na krilo nema gola sigurno. Ako ga ne stavis nikako postoji velika sansa da ce te austrijanci nabit na 40 metara od gola jer dzeko ih nece ganjat gore. A na drugoj strani ako krenes s njim a dzeko na klupi ovaj ce sigurno masiti jednu situaciju 1:1 sa golmanom i svi ce barbi jeb..a.ti sve zivo sto ga je stavio.
Protiv holandije je masio, protiv njemacke isto. Sve situacije kao stvorene za njega dobije loptu u prostor i napada golmana jedan na jedan.
Ne znam koje od ovog svega gore da izaberes ima i prednosti i mane.
Protiv holandije je masio, protiv njemacke isto. Sve situacije kao stvorene za njega dobije loptu u prostor i napada golmana jedan na jedan.
Ne znam koje od ovog svega gore da izaberes ima i prednosti i mane.
Gigovic ce 100% startati, kao i sunjic, dedic i muharemovic.
Ja ocekujem ovako nesto:
Vasilj; Dedic, Katic, Muharemovic, Burnic; Sunjic, Tahirovic, Memic, Gigovic; Demirovic, Dzeko
442 ili 4231
Ja bi volio vidjeti gazibega na lijevom beku, poznaje austrijance i bice jako motivisan, a bolji je od burnica ako se mene pita
Ja ocekujem ovako nesto:
Vasilj; Dedic, Katic, Muharemovic, Burnic; Sunjic, Tahirovic, Memic, Gigovic; Demirovic, Dzeko
442 ili 4231
Ja bi volio vidjeti gazibega na lijevom beku, poznaje austrijance i bice jako motivisan, a bolji je od burnica ako se mene pita
Ne bi ja bio toliko siguran da Muharemović starta, iako bi volio..ElAn10 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 18:37Gigovic ce 100% startati, kao i sunjic, dedic i muharemovic.
Ja ocekujem ovako nesto:
442 ili 4231
Muharemovic nam je trenutno najbolji stoper (jer nema ahmedhodzica), radeljic je igrao protiv san marina tako da ne vjerujem da je barba toliko lud da bi pustio muharemovica opet na klupi, ako planira radeljica protiv austrije onda je barem trebao dati muharemovicu 90minuta protiv san marina... ali sve je moguce, pogotovo kod naskakarut je napisao/la: ↑08 sep 2025, 18:55Ne bi ja bio toliko siguran da Muharemović starta, iako bi volio..ElAn10 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 18:37Gigovic ce 100% startati, kao i sunjic, dedic i muharemovic.
Ja ocekujem ovako nesto:
442 ili 4231

-
- Kontakt:
Gledam slike s treninga na raznim portalima, ako je suditi po markerima: Mujakić, Katić, Muharemović, Dedić, Šunjić, Memić i Demirović. To je što sam vidio. Ne mora ništa značiti, ali…
Uzecemo okupatore presudice im ja najstariji ja najmladji reprezentativac
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Da citiram samog sebe od prije nekoliko sedmica:
Poznajući Sergeja, realnije od ovog mog je Tahirović uz Šunjića, Gigović ispred njih - što i nije posebno kriminalno ako uspijemo ne primiti gol do poluvremena. Onda će vjrv vaditi bar jednog od ove dvojice, ako ne obojicu.
Barišić nestabilan, ali Katić nije igrač za tempaške utakmice po zemlji, ostali su još lošiji.
Drago mi je da je Esmir tu, ali po mom skromnom ubjeđenju, Memić od prve minute, Esmir kad se ovaj istroši.
Poznajući Sergeja, realnije od ovog mog je Tahirović uz Šunjića, Gigović ispred njih - što i nije posebno kriminalno ako uspijemo ne primiti gol do poluvremena. Onda će vjrv vaditi bar jednog od ove dvojice, ako ne obojicu.
Barišić nestabilan, ali Katić nije igrač za tempaške utakmice po zemlji, ostali su još lošiji.
Pošteno, pa kako bude.
Vrlo moguce da ce Nihad biti lijevi bek. Ja sam zapravo poprilicno siguran u tu stvar. Realno je najbolji defanzivac od svih LB-ova (koje i nemamo svakako), a imat cemo dovoljno lucidnosti i dubine na toj strani s Kerimom, koji opet nema nekih pretjeranih defanzivnih navika, tako da je moguce da Barba planira ovom dvojcu povjeriti ovu stranu.Coolpanda24 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 19:28Gledam slike s treninga na raznim portalima, ako je suditi po markerima: Mujakić, Katić, Muharemović, Dedić, Šunjić, Memić i Demirović. To je što sam vidio. Ne mora ništa značiti, ali…
"Ne mogu da vjerujem da neko priziva Mujakića"
Znam da ćete ovako pomisliti, ali ja samo kazem da je moguce da ce Sergej ovako razmisljati, nisu ovo moje želje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.