Nek ne jedu govvna, uhvatili furseta jer su Njemci pisali pa sad bi i oni da ispadnu pametni. Nek pogledaju svoj stadion u Linzu, što već neko iznad napisa.svrakino1921 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 15:32„Zahrđali stubovi reflektora, stara plastična sjedala, huliganski grafiti… Nigdje na vidiku luksuznih loža. Oko stadiona hodaju psi lutalice, a u radnjama ispod se prodaju kurioziteti poput toaleta i jeftinih tepiha…“, piše Krone Zeitung
![]()
San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Posralo nas u Rumunijibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 15:27Mislim da je vakat da nas "posere" u jednom sportu jednu utakmicu kako treba. Ako je ko zaslužio tu neku kozmičku pravdu zbog svih baksuzluka i nepravdi u sportu onda smo to mi.
Ako im smeta, nek ne dolaze. Lagano 3-0 za nas 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Austrija neće iz dvomeča Rumunija i Kipar uzeti 6 bodova. Ja bih rekao da će nama najvažnija utakmica u Larnaci. Ako dobijemo Kipar, mi ćemo u Beč ići sa šansama za prolaz. Sutra ako izvučemo bod, gotovo je nemoguće da u Beču ne bude ključna utakmica.
Moje očekivanje je da kontra Kipra i Rumunije uzmemo maksimalno bod, ali i da sutra remiziramo. Dakle, još samo 2 boda do Beča
Austrija do posljednjeg kola 8 u najboljem slučaju za njih.
Dakle, pred Beč:
1. Austrija 17
2. BiH 14
3. Rumunija 11
S pobjedom da budemo prvi, s porazom ni drugi
Moje očekivanje je da kontra Kipra i Rumunije uzmemo maksimalno bod, ali i da sutra remiziramo. Dakle, još samo 2 boda do Beča

Dakle, pred Beč:
1. Austrija 17
2. BiH 14
3. Rumunija 11
S pobjedom da budemo prvi, s porazom ni drugi

- baboedindzeko09
- Kontakt:
@Miske prodo si i nas i sebe! Vjerovali smo u tebe kao budućnost sportskog novinarstva u BiH, a ti tek tako pao bez ispaljenog metka.Coolpanda24 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 15:40Pazite Ganibega, išao charter letom u SM i nazadBff postao
sa ”ti to ozbiljno?”![]()
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Bukvalno se treba pojacati sto se tice toga.
Uvijek sam insistirao da mozemo trening gledati kad to SS dopusta, svaka cast ovoj ekipi iako je ovo prije San Marina, a sad objavljeno
Protiv Austije mislim da nece mijenjati formaciju jer se pokazala do sada dobrom, posebno protiv Rumuna koji su imali ulogu favorita kao sutra Austrija.
U formacij 352 nam zadnja linija bude jako staticna i setaju nam po kaznenom kao sto je bio slucaj u proslosti i kako smo golove primali, jer to nam nije dobro uigrano bilo izmedju tri stopera i zadnjih veznih, tako da sutra mislim da idemo u 442 kao do sada.
Vasilj
Dedic Barisic Radeljic Burnic
Gigovic Tahirovic Sunjic Memic
Dzeko Demirovic
Giga opet ide na krilo radi bolje defanzive i ulaska u sredinu te pravljenja trojice u veznom radu, povlacenje Demira na krilo i bunker u odbrani u slucaju napada Austije...a u nasem napadu da ulazi iz drugog plana sa desne strane i pomaze Dedi, te takodjer otvara Dedicu citavu stranu sa ulaskom u sredinu gdje on trenutno to moze odraditi maestralno, vidjeli smo koliko je prostora imamo Malic po desnoj strani radi toga, ali nikada nije bio toliko upotrebljiv u napada za razliku od Dede sada.
Memara lijevo, iako mislim da je puno bolji na desnoj strani, ali Gigovic ce biti blize tamo, pa bi jedino to mogao biti taj upitnik kako ce iznjeti lijevo, jer je Memara bolji kada napada stopera trkom i eksplozijom, a ne kao sto se htjelo sa Dedicem na lijevoj strani da napada sa lijeve na desnu i pravi tako visak driblingom..kao sto radi npr Kerim, ali opet mislim da nece ici u rizik s njim radi ozbiljnije defanzive koja treba, neiskustva i jako zahtjevnog protivnika.
Mislim da stoperski par nece mijenjati jer njih dvojica skupa nekako opet nadopunjuju jedan drugog, odigrali su na nulu protiv favorita Rumunije, bili tu protiv Kipra, a protiv San Marina ostali citavu vjerovatno da sto vise budu skupa na terenu i izgrade tu hemiju... i sada baciti odmah Muharemovica protiv Austrije mislim da nece uraditi, kao ni Katica koji je katastrofalan u 2 nazad i moze uci kada treba cuvati taj rezultat, kao i Tarik kad nam treba ofanzivnija igra.
Mislim da nam je Seo puno donjeo u ofanzivi protiv Kipra i igre sa Dedicem lijevo, ali sada nam to toliko i ne treba, lijevi bek nam treba ne ispadati i drzati tu liniju, bez potrebe napada, nije idealan, ali nadat se da to Burnic moze iznjeti.(meni se svidio u cuvanju Frimponga npr)
Koliko god se svi furali, Austrija nije sila, mi imamo sve bodove bla bla.. opet je X veliki i treba biti imperativ jer ce ga biti jako tesko izvuci, a to cemo se svi uvjeriti kada krenu od prve na nas go.
Uvijek sam insistirao da mozemo trening gledati kad to SS dopusta, svaka cast ovoj ekipi iako je ovo prije San Marina, a sad objavljeno

Protiv Austije mislim da nece mijenjati formaciju jer se pokazala do sada dobrom, posebno protiv Rumuna koji su imali ulogu favorita kao sutra Austrija.
U formacij 352 nam zadnja linija bude jako staticna i setaju nam po kaznenom kao sto je bio slucaj u proslosti i kako smo golove primali, jer to nam nije dobro uigrano bilo izmedju tri stopera i zadnjih veznih, tako da sutra mislim da idemo u 442 kao do sada.
Vasilj
Dedic Barisic Radeljic Burnic
Gigovic Tahirovic Sunjic Memic
Dzeko Demirovic
Giga opet ide na krilo radi bolje defanzive i ulaska u sredinu te pravljenja trojice u veznom radu, povlacenje Demira na krilo i bunker u odbrani u slucaju napada Austije...a u nasem napadu da ulazi iz drugog plana sa desne strane i pomaze Dedi, te takodjer otvara Dedicu citavu stranu sa ulaskom u sredinu gdje on trenutno to moze odraditi maestralno, vidjeli smo koliko je prostora imamo Malic po desnoj strani radi toga, ali nikada nije bio toliko upotrebljiv u napada za razliku od Dede sada.
Memara lijevo, iako mislim da je puno bolji na desnoj strani, ali Gigovic ce biti blize tamo, pa bi jedino to mogao biti taj upitnik kako ce iznjeti lijevo, jer je Memara bolji kada napada stopera trkom i eksplozijom, a ne kao sto se htjelo sa Dedicem na lijevoj strani da napada sa lijeve na desnu i pravi tako visak driblingom..kao sto radi npr Kerim, ali opet mislim da nece ici u rizik s njim radi ozbiljnije defanzive koja treba, neiskustva i jako zahtjevnog protivnika.
Mislim da stoperski par nece mijenjati jer njih dvojica skupa nekako opet nadopunjuju jedan drugog, odigrali su na nulu protiv favorita Rumunije, bili tu protiv Kipra, a protiv San Marina ostali citavu vjerovatno da sto vise budu skupa na terenu i izgrade tu hemiju... i sada baciti odmah Muharemovica protiv Austrije mislim da nece uraditi, kao ni Katica koji je katastrofalan u 2 nazad i moze uci kada treba cuvati taj rezultat, kao i Tarik kad nam treba ofanzivnija igra.
Mislim da nam je Seo puno donjeo u ofanzivi protiv Kipra i igre sa Dedicem lijevo, ali sada nam to toliko i ne treba, lijevi bek nam treba ne ispadati i drzati tu liniju, bez potrebe napada, nije idealan, ali nadat se da to Burnic moze iznjeti.(meni se svidio u cuvanju Frimponga npr)
Koliko god se svi furali, Austrija nije sila, mi imamo sve bodove bla bla.. opet je X veliki i treba biti imperativ jer ce ga biti jako tesko izvuci, a to cemo se svi uvjeriti kada krenu od prve na nas go.
BašČelik!
Al mogu mislit koliko husara crkava od muke sto stvari nisu krenule lose u reprezentaciji jer koliko od pocetka pljuje Barbareza vjerovatno jer ne zove Pirica il ko zna sto li a vjerujem da ovde par botova imaju neke veze il s njim il s nekim drugim mendzerom s obzirom da citav dan budu na forumu i pljuju Barbareza ko da im je svu familiju pobio 

Ma svaku utakmicu u kval… Ja nisam optimistican ovim sto vidim. Sad bih potpisao X. Idem u Zenicu, navijam, nadam se najboljem, cak i vjerujem u plasman na SP. Ali igre i sistema ne vidim da imamo.PeppermintSA je napisao/la: ↑08 sep 2025, 15:36Posralo nas u Rumunijibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 15:27Mislim da je vakat da nas "posere" u jednom sportu jednu utakmicu kako treba. Ako je ko zaslužio tu neku kozmičku pravdu zbog svih baksuzluka i nepravdi u sportu onda smo to mi.
Mogli bi već jednom da prestanemo o tim tzv. ‘našim baksuzlucima’. Nismo mi ništa posebni da se nama samo dešavaju gluposti, jel moguće da neko od ozbiljnijih ‘glava’ to misli? Jeste, kosmos radi protiv nas
ili mi protiv sebe?
Ako nam igrači imaju taj mentalitet kad dodju da igraju za reprezentaciju, nije ni čudo ako nam se dešavaju gluposti, a nije ni da nam se nešto dešavaju iskreno. Otresu nas ljudi pošteno, otresemo mi nekog. Mogo je biti penal za Rumune u Rumuniji - nije, hajmo dalje.
Pratio sam temu košarkaške reprezentacije zadnjih dana, neki baksuzluk se non-stop prizivao. Čekamo da nas sudije zavale, da nam se rezultati ne poklope, itd.

Ako nam igrači imaju taj mentalitet kad dodju da igraju za reprezentaciju, nije ni čudo ako nam se dešavaju gluposti, a nije ni da nam se nešto dešavaju iskreno. Otresu nas ljudi pošteno, otresemo mi nekog. Mogo je biti penal za Rumune u Rumuniji - nije, hajmo dalje.
Pratio sam temu košarkaške reprezentacije zadnjih dana, neki baksuzluk se non-stop prizivao. Čekamo da nas sudije zavale, da nam se rezultati ne poklope, itd.
Walk on
-
- Kontakt:
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 15:47@Miske prodo si i nas i sebe! Vjerovali smo u tebe kao budućnost sportskog novinarstva u BiH, a ti tek tako pao bez ispaljenog metka.Coolpanda24 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 15:40Pazite Ganibega, išao charter letom u SM i nazadBff postao

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
- Kontakt:
Joj sad kao prica krivi su drugi. Nisu. Da se hrvate i srbe pita ove repke ne bi bilo a ima je i ista ima na treningu 6 pomocnih trenera,ista ima video analizu utakmice direktno na terenu,ista ima uvijek dobre uslove,na utakmice lete i imaju dobre hotele,jednom su se cak i u Holandiji pripremali.
Nemoj mi price da srbi i hrvati sve ovo dopustaju a koce nas u tome da snimamo treninge i imamo Highlights utakmica na YouTube

Ko koci nase novinare da odu sa ekipom i snimaju treninge za svoje YouTube kanale? Jesu li to srbi i hrvati?
Nemoj mi price da srbi i hrvati sve ovo dopustaju a koce nas u tome da snimamo treninge i imamo Highlights utakmica na YouTube
Ko koci nase novinare da odu sa ekipom i snimaju treninge za svoje YouTube kanale? Jesu li to srbi i hrvati?
Jedan je Husara!bhfanatic14 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 15:56baboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 15:47@Miske prodo si i nas i sebe! Vjerovali smo u tebe kao budućnost sportskog novinarstva u BiH, a ti tek tako pao bez ispaljenog metka.Coolpanda24 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 15:40Pazite Ganibega, išao charter letom u SM i nazadBff postao
tako ro radi kockar tako se usuti i zadnji kritican glas. Mafijaska organizacija Nsbih. E moj Ganibeze jadno li je, za gornji dio Kelme trenerke si se prodo . Lukavo su te upakovali da izgleda kao da si i ti na spisku serdza Barbarossa kao igrac,a ustvari trebo bi biti novinar. Bravo za husarica sto uvijek proziva lopove .
-
- Kontakt:
Koliko sam shvatio sa pressice sutra ce krenuti sa brzim krilima, najvjerovatnije Memic i Alajbegovic. Sigurno ce 3 vezna biti… mozda Dzeko sam u napadu. Mada mi je tesko za povjerovat da ce Demirovica na klupu jer ga puno gotivi. Valjda ga nece staviti na lijevo krilo…
- invincible1921
- Kontakt:
Citam ovu obavijest, jel ikad iko vracen radi drugog imena na karti?
=\_1921_/=
Valjda bude neki pritisak publike. U zadnje vrijeme jako tanko, malo ko ne skace Bosnu ne voli i Bosna je sampion ooo ooo i onda tisina. Treba nasto zivlje skontati.JohnCleese je napisao/la: ↑08 sep 2025, 15:26Znam da nema kreativnosti, ali smatram da bi nam ponajprije donijela prijeko potreban rezultat.
Na pritisak publike i pritisak igraca izrodit ce se po koja sansa, a smatram da bi ovakvom kompozicijom prilicno neutralisali snagu protivnika.
Znam također da bi idealno bilo igru bazirati preko strana gdje je koncentrisan nas najveci talenat i kreativnost.
Bilo bi to vjerujem u mnogome ljepse i za oko, ali da li bi to na kraju bilo potkrijepljeno na semaforu.
Ovo sve pisem polazeci od pretpostavke da mec sigurno pocinje i Dzeko i Demirovic pa su moje projekcije na osnovu tog.
Ja se nadam da ce startati sa jednim napadacem. Dedic i Memic desno, Gazibegovic i Kerim lijevo. Gazibegovic ne treba ici u napad. A Sunjic i Basic nek paze kad Dedic napada.
Gigovica samo pustiti da leta i puca po golu
Za sada nije ali ovo je prvi put da posebno obavjestenje daju samo na tu temu i to dan prije utakmice. To mi je sumnjivo ali koliko je realno da tražiš 14 000 licnih karti i to svakome...i nije realno jer bi se stvorile guzve nezapamćene.invincible1921 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 16:25Citam ovu obavijest, jel ikad iko vracen radi drugog imena na karti?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
-
- Kontakt:
Sa gigovicem se mora trenirati akcija u kojoj dzeko prima na prsa ili glavom izbacuje Demirovica ili nekog od dvojice klinaca na stranu a Armin zavrsava akciju ulazom iz drugog plana iza ledja stoperima. Nesto slicno je uradio rumunima i mislim da sa dzekom u igri cemo imati sansu da radimo bas to. Brza tranzicija od strane 3 igraca za dugom loptom na dzeku koji izbacuje ili Demirovica ili 2 djecaka.soko je napisao/la: ↑08 sep 2025, 16:26Valjda bude neki pritisak publike. U zadnje vrijeme jako tanko, malo ko ne skace Bosnu ne voli i Bosna je sampion ooo ooo i onda tisina. Treba nasto zivlje skontati.JohnCleese je napisao/la: ↑08 sep 2025, 15:26Znam da nema kreativnosti, ali smatram da bi nam ponajprije donijela prijeko potreban rezultat.
Na pritisak publike i pritisak igraca izrodit ce se po koja sansa, a smatram da bi ovakvom kompozicijom prilicno neutralisali snagu protivnika.
Znam također da bi idealno bilo igru bazirati preko strana gdje je koncentrisan nas najveci talenat i kreativnost.
Bilo bi to vjerujem u mnogome ljepse i za oko, ali da li bi to na kraju bilo potkrijepljeno na semaforu.
Ovo sve pisem polazeci od pretpostavke da mec sigurno pocinje i Dzeko i Demirovic pa su moje projekcije na osnovu tog.
Ja se nadam da ce startati sa jednim napadacem. Dedic i Memic desno, Gazibegovic i Kerim lijevo. Gazibegovic ne treba ici u napad. A Sunjic i Basic nek paze kad Dedic napada.
Gigovica samo pustiti da leta i puca po golu
Tako je selektore, ovo se traži.Barbarez: Bodom ne bih bio zadovoljan, moramo im pokazati da je Zenica naš dom gdje mi određujemo pravila