NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ja sam u više navrata govorio kako je Bilić bolji golman od Miloševića, momka treba istrpiti, jer nema u nogama dovoljan broj utakmica, ali vjerujem da će iz kola u kolo biti sve bolji i bolji. Jučer je imao svoju najbolju utakmicu u dresu Jedinstva i takve utakmice ga samo mogu osigurati.
Prvo poluvrijeme smo bili odlični, da smo imali i duplu prednost ne bi bilo nezasluženo. Drugo poluvrijeme je uništeno nepotrebnim sjeckanjem igre od strane sudije što je Vitezu išlo u korist i imali su nekoliko izglednih prilika.
Po trenutnom stanju na tabeli idemo na teško gostovanje u Tešanj, ali vjerujem da će ekipa dati sve od sebe da se u Bihać vrate neporaženi. Igramo bez Zgonjanina koji je zaradio treći žuti karton, a nadam se da će napokon riješiti papire za tamnoputog igrača od koga svi imaju velika očekivanja.
Fontemachi je naš najzahvalniji igrač, bez problema na 2-3 pozicije na terenu se odlično snalazi i ne štedi se niti jednu sekundu.
Prvo poluvrijeme smo bili odlični, da smo imali i duplu prednost ne bi bilo nezasluženo. Drugo poluvrijeme je uništeno nepotrebnim sjeckanjem igre od strane sudije što je Vitezu išlo u korist i imali su nekoliko izglednih prilika.
Po trenutnom stanju na tabeli idemo na teško gostovanje u Tešanj, ali vjerujem da će ekipa dati sve od sebe da se u Bihać vrate neporaženi. Igramo bez Zgonjanina koji je zaradio treći žuti karton, a nadam se da će napokon riješiti papire za tamnoputog igrača od koga svi imaju velika očekivanja.
Fontemachi je naš najzahvalniji igrač, bez problema na 2-3 pozicije na terenu se odlično snalazi i ne štedi se niti jednu sekundu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Mislim da je u pitanju boravišna dozvola za Campanu al trenutno najbrži igrač u ekipi, sposobno krilo.NeRi_K je napisao/la: ↑08 sep 2025, 13:15Ja sam u više navrata govorio kako je Bilić bolji golman od Miloševića, momka treba istrpiti, jer nema u nogama dovoljan broj utakmica, ali vjerujem da će iz kola u kolo biti sve bolji i bolji. Jučer je imao svoju najbolju utakmicu u dresu Jedinstva i takve utakmice ga samo mogu osigurati.
Sad mislim da je do ambasade sve jer to vjerovatno sve preko njih ide…
Da nas neće slučajno prenositi MyTv protiv Toška?
-
- Kontakt:
U **** ti profesoricu Bosanskog jezika , jedes slova kao beba sisuharden je napisao/la: ↑08 sep 2025, 01:01Sudija nije gurao ni nas ni njih, unistio je utakmicu pokusavajuci najbitniji na terenu, bez ikakvog osjecaja za nogomet i igru. Sramota Ante, sramota, a nije prvi put da **** Jedinstvo.
Rutinska pobjeda kako sam i ocekivao, drugo poluvrijeme stali i to zamjeram, mogli smo ih natrpati a zamalo smo usli u napetu zavrsnicu da su dali gol, sreca Bilic kao Neuer danas, svaka cast. Ima potencijala, ima se na cemu raditi, malo se previse preskakala igra, timska komunikacija 10 lak puta ocajna kao da su se tek sreli… Nadam se jos boljem kako sezona ide.
ti si novi a vec si skren'oSilaNebeskaHA je napisao/la: ↑09 sep 2025, 12:44U **** ti profesoricu Bosanskog jezika , jedes slova kao beba sisuharden je napisao/la: ↑08 sep 2025, 01:01Sudija nije gurao ni nas ni njih, unistio je utakmicu pokusavajuci najbitniji na terenu, bez ikakvog osjecaja za nogomet i igru. Sramota Ante, sramota, a nije prvi put da **** Jedinstvo.
Rutinska pobjeda kako sam i ocekivao, drugo poluvrijeme stali i to zamjeram, mogli smo ih natrpati a zamalo smo usli u napetu zavrsnicu da su dali gol, sreca Bilic kao Neuer danas, svaka cast. Ima potencijala, ima se na cemu raditi, malo se previse preskakala igra, timska komunikacija 10 lak puta ocajna kao da su se tek sreli… Nadam se jos boljem kako sezona ide.
uzmi naocale
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne znam zašto su stavili sutra skidanje stolica, logičnije je bilo nedjeljom kad ne radimo bilo bi više ljudi
-
- Kontakt:
Eto pozvase nas na radnu akciju, sad ide ona "ne mogu ja sutra", "što sutra?", "moze li u 10" ... itd ... Hajde ljudi trgnite se lako je po forumima, vidimo se sutra tamo pa barem da dodajemo vodu onima sto rade, a i ovi iz Kluba, mogli su dati malo vise informacija ako je radna akcija, da li i sta treba od alata ? i slicno
Kad će ti dresovi da ih pokupujemo 

- InatSilniBosanski
- Kontakt:
To vjerovatno znaci da je propao dogovor sa Givovom…
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Kako znači, ovo je gore ona objava od Juna kad su tek ugovorili, a prije 2 sedmice uprava rekla da se sve radi da ubrza dolazak opreme?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑11 sep 2025, 16:18To vjerovatno znaci da je propao dogovor sa Givovom…
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Pa cemu onda ova alsport oprema, ja sam se isto radovao toj suradnji sa GIVOVOM, ali evo cetvrto kolo na pragu nigdje te opreme.Iceplayer je napisao/la: ↑11 sep 2025, 17:14Kako znači, ovo je gore ona objava od Juna kad su tek ugovorili, a prije 2 sedmice uprava rekla da se sve radi da ubrza dolazak opreme?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑11 sep 2025, 16:18To vjerovatno znaci da je propao dogovor sa Givovom…
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ne znam, to je baš pitanje za upravu. Kad ide ona nova serija pitanja za upravuInatSilniBosanski je napisao/la: ↑11 sep 2025, 17:58Pa cemu onda ova alsport oprema, ja sam se isto radovao toj suradnji sa GIVOVOM, ali evo cetvrto kolo na pragu nigdje te opreme.Iceplayer je napisao/la: ↑11 sep 2025, 17:14Kako znači, ovo je gore ona objava od Juna kad su tek ugovorili, a prije 2 sedmice uprava rekla da se sve radi da ubrza dolazak opreme?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑11 sep 2025, 16:18To vjerovatno znaci da je propao dogovor sa Givovom…

-
- Kontakt:
Krenula je zamjena stolica
Nije sala , jedna ( 1 ) je zamijenjena
Nije sala , jedna ( 1 ) je zamijenjena

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.