NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

NeRi_K
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la NeRi_K » 08 sep 2025, 13:15

Ja sam u više navrata govorio kako je Bilić bolji golman od Miloševića, momka treba istrpiti, jer nema u nogama dovoljan broj utakmica, ali vjerujem da će iz kola u kolo biti sve bolji i bolji. Jučer je imao svoju najbolju utakmicu u dresu Jedinstva i takve utakmice ga samo mogu osigurati.

Prvo poluvrijeme smo bili odlični, da smo imali i duplu prednost ne bi bilo nezasluženo. Drugo poluvrijeme je uništeno nepotrebnim sjeckanjem igre od strane sudije što je Vitezu išlo u korist i imali su nekoliko izglednih prilika.

Po trenutnom stanju na tabeli idemo na teško gostovanje u Tešanj, ali vjerujem da će ekipa dati sve od sebe da se u Bihać vrate neporaženi. Igramo bez Zgonjanina koji je zaradio treći žuti karton, a nadam se da će napokon riješiti papire za tamnoputog igrača od koga svi imaju velika očekivanja.

Fontemachi je naš najzahvalniji igrač, bez problema na 2-3 pozicije na terenu se odlično snalazi i ne štedi se niti jednu sekundu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 08 sep 2025, 15:11

NeRi_K je napisao/la:
08 sep 2025, 13:15
Ja sam u više navrata govorio kako je Bilić bolji golman od Miloševića, momka treba istrpiti, jer nema u nogama dovoljan broj utakmica, ali vjerujem da će iz kola u kolo biti sve bolji i bolji. Jučer je imao svoju najbolju utakmicu u dresu Jedinstva i takve utakmice ga samo mogu osigurati.

Prvo poluvrijeme smo bili odlični, da smo imali i duplu prednost ne bi bilo nezasluženo. Drugo poluvrijeme je uništeno nepotrebnim sjeckanjem igre od strane sudije što je Vitezu išlo u korist i imali su nekoliko izglednih prilika.

Po trenutnom stanju na tabeli idemo na teško gostovanje u Tešanj, ali vjerujem da će ekipa dati sve od sebe da se u Bihać vrate neporaženi. Igramo bez Zgonjanina koji je zaradio treći žuti karton, a nadam se da će napokon riješiti papire za tamnoputog igrača od koga svi imaju velika očekivanja.

Fontemachi je naš najzahvalniji igrač, bez problema na 2-3 pozicije na terenu se odlično snalazi i ne štedi se niti jednu sekundu.
Mislim da je u pitanju boravišna dozvola za Campanu al trenutno najbrži igrač u ekipi, sposobno krilo.

Sad mislim da je do ambasade sve jer to vjerovatno sve preko njih ide…

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 08 sep 2025, 21:57

Da nas neće slučajno prenositi MyTv protiv Toška?

SilaNebeskaHA
Kontakt:

Post Postao/la SilaNebeskaHA » 09 sep 2025, 12:44

harden je napisao/la:
08 sep 2025, 01:01
Sudija nije gurao ni nas ni njih, unistio je utakmicu pokusavajuci najbitniji na terenu, bez ikakvog osjecaja za nogomet i igru. Sramota Ante, sramota, a nije prvi put da **** Jedinstvo.

Rutinska pobjeda kako sam i ocekivao, drugo poluvrijeme stali i to zamjeram, mogli smo ih natrpati a zamalo smo usli u napetu zavrsnicu da su dali gol, sreca Bilic kao Neuer danas, svaka cast. Ima potencijala, ima se na cemu raditi, malo se previse preskakala igra, timska komunikacija 10 lak puta ocajna kao da su se tek sreli… Nadam se jos boljem kako sezona ide.
U **** ti profesoricu Bosanskog jezika , jedes slova kao beba sisu

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 sep 2025, 22:57

SilaNebeskaHA je napisao/la:
09 sep 2025, 12:44
harden je napisao/la:
08 sep 2025, 01:01
Sudija nije gurao ni nas ni njih, unistio je utakmicu pokusavajuci najbitniji na terenu, bez ikakvog osjecaja za nogomet i igru. Sramota Ante, sramota, a nije prvi put da **** Jedinstvo.

Rutinska pobjeda kako sam i ocekivao, drugo poluvrijeme stali i to zamjeram, mogli smo ih natrpati a zamalo smo usli u napetu zavrsnicu da su dali gol, sreca Bilic kao Neuer danas, svaka cast. Ima potencijala, ima se na cemu raditi, malo se previse preskakala igra, timska komunikacija 10 lak puta ocajna kao da su se tek sreli… Nadam se jos boljem kako sezona ide.
U **** ti profesoricu Bosanskog jezika , jedes slova kao beba sisu
ti si novi a vec si skren'o

uzmi naocale
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 10 sep 2025, 10:48

Ne znam zašto su stavili sutra skidanje stolica, logičnije je bilo nedjeljom kad ne radimo bilo bi više ljudi

IstokZapad
Kontakt:

Post Postao/la IstokZapad » 10 sep 2025, 11:14

Eto pozvase nas na radnu akciju, sad ide ona "ne mogu ja sutra", "što sutra?", "moze li u 10" ... itd ... Hajde ljudi trgnite se lako je po forumima, vidimo se sutra tamo pa barem da dodajemo vodu onima sto rade, a i ovi iz Kluba, mogli su dati malo vise informacija ako je radna akcija, da li i sta treba od alata ? i slicno

Chevalier
Kontakt:

Post Postao/la Chevalier » 10 sep 2025, 13:08

slika

slika

:crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Moze li neko objasniti ove prebace?
I zasto je i ovaj “novi” Alsport dres isti kao sto je GBT bio?

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 10 sep 2025, 18:25

Kad će ti dresovi da ih pokupujemo :D

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 11 sep 2025, 16:18

To vjerovatno znaci da je propao dogovor sa Givovom…
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 11 sep 2025, 17:14

InatSilniBosanski je napisao/la:
11 sep 2025, 16:18
Kako znači, ovo je gore ona objava od Juna kad su tek ugovorili, a prije 2 sedmice uprava rekla da se sve radi da ubrza dolazak opreme?

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 11 sep 2025, 17:58

Iceplayer je napisao/la:
11 sep 2025, 17:14
Kako znači, ovo je gore ona objava od Juna kad su tek ugovorili, a prije 2 sedmice uprava rekla da se sve radi da ubrza dolazak opreme?
Pa cemu onda ova alsport oprema, ja sam se isto radovao toj suradnji sa GIVOVOM, ali evo cetvrto kolo na pragu nigdje te opreme.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 11 sep 2025, 19:28

11 sep 2025, 17:58
Iceplayer je napisao/la:
11 sep 2025, 17:14
Pa cemu onda ova alsport oprema, ja sam se isto radovao toj suradnji sa GIVOVOM, ali evo cetvrto kolo na pragu nigdje te opreme.
Ne znam, to je baš pitanje za upravu. Kad ide ona nova serija pitanja za upravu :D

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 11 sep 2025, 19:49

Krenula je zamjena stolica
Nije sala , jedna ( 1 ) je zamijenjena :)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.