FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bilo bi belaja sigurno, tesko da cemo mi i manijaci biti na istoj tribini. To je bas veliki rizik od problema na stadionu.
Od momenta kad su zatvorili jug, znao sam da ce nama biti zabranjen dolazak.
Ovo za sjeverozapad je nemoguce izvesti, odnosno moguce je ako cemo uci 5h ranije ili da udjemo kad njihovi navijaci udju na stadion.
Od momenta kad su zatvorili jug, znao sam da ce nama biti zabranjen dolazak.
Ovo za sjeverozapad je nemoguce izvesti, odnosno moguce je ako cemo uci 5h ranije ili da udjemo kad njihovi navijaci udju na stadion.
Ako ne mogu naši, neće ni njihovi i gotova stvar.
-
- Kontakt:
Ma najbolje i ukinuti gostujuce navijace . Samo kod kuce smijes gledati , ako odes ns stranu odmmah hapsit i 3 godine zatvora
. Cuj ne moze policija osigurati utakmicu , suplja prica.

-
- Kontakt:
A šta se imaju truditi da gledaju kako divljaci čupaju stolice,pa kad uđe murija na glavu se bacaju od straha.napoleon72 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 09:05Ma da MUP hoce da se potrudi moze se ovdje organizovat turnir, da u isto vrijeme igraju Sarajevo - Partizan i Zeljo - Zvezda. Al nece, lakse reci da je utakmica visokog rizika i cao, nema gostima. Nek vide malo od kolega iz ZDK kako se organizuje utakmica. Finale kupa, Velez Zrinjski, dvije zaracene navijacke grupe, plus Robijasi. Sve proslo bez i najmanjeg incidenta.
-
- Kontakt:
Kakav je ovaj iz Celja
Vidim da je visok jel sidras ili
Nmg nigdje da nadjem da pogledam sta o njemu
Ide i Began u Partizan? Ko onda ostaje od prve postave iz prosle sezone, dva igraca? 

Igrao je i lijevo krilo i spica u 550 minuta za Celje 2 gola i 4 asistencije.johntravolta123 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 14:22Kakav je ovaj iz Celja
Luka i Senad top, ostalo

Ne vjerujem da je sidras igrao je i lijevo krilo a ima par utakmica kada su igrali sa 3 nazad bio je wing back. Po komentarima navijaca Celja nisam nesto optimista za njega ali eto da ne sudimo dok ga ne vidimo na dijelu.johntravolta123 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 14:22Kakav je ovaj iz Celja
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Kol'ko li će se Partizan za Begana isprsit ako su za Gulija nudili 200.000... 

- Varijantas8
- Kontakt:
Kamenjarima uvijek "negdje" (ili u VARu ili na terenu) sudi H komponenta. *ebo ih beus u pakaš sve kolektivno.Varijantas8 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 15:16A vidi ti kako oni nama dodjele H komponentu u VAR kombiju protiv H kluba.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ustasa u varu, zayebo nas je kad god je imo prilikuPendulum je napisao/la: ↑08 sep 2025, 15:17Kamenjarima uvijek "negdje" (ili u VARu ili na terenu) sudi H komponenta. *ebo ih beus u pakaš sve kolektivno.Varijantas8 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 15:16A vidi ti kako oni nama dodjele H komponentu u VAR kombiju protiv H kluba.
-
- Kontakt:
Normalno, smanjen je kapacitet i moraju manje dati karti, potpuno zabraniti samo vratiti istom mjerom. Ne zanima me do koga je.Tatamata1946 je napisao/la: ↑08 sep 2025, 15:35Ko god kaze da je ok da njihovi navijaci dodju na Kosevo a nasi da ne trebaju ici na Grbavicu za mene je njihov
Ne moraju nam dati 1500 karti ali mogu barem 500 i nek tampon zone budu manje
-
- Kontakt:
Nez sto vam smeta sto unfks objavljuje toliko postova za mostar , smeta vam kad se objavljuje smeta vam kad se ne objavljuje kad su slabe najave
Sto se tice derbija mogu nam dati jedan dio standardni a drugi dio prema istoku da bude tampon zona plus malo istoka tampon zona . Moze se organizovati ako hoce
Sto se tice derbija mogu nam dati jedan dio standardni a drugi dio prema istoku da bude tampon zona plus malo istoka tampon zona . Moze se organizovati ako hoce