Eurobasket 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Eurobasket 2025
Sretno Grcka protiv sadasnjeg najveceg zla 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
ne prenosi Edin ovu sad tekmu?
Pozzeco podnio ostavku.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Izrael se ne predaje a izgledalo je da će Grčka lako dobiti
- VensanKasel
- Kontakt:
Džaba su im ti skokovi u napadu bili , kada nisu mogli ništa pogoditi ...invincible1921 je napisao/la: ↑07 sep 2025, 20:27Cista kocka..fancuzi more otvorenih promasili, vako je makedonija dobila Litvu sa mcalebomVensanKasel je napisao/la: ↑07 sep 2025, 20:23Da mi je znati koje su sile uz Gruziju , prvo Španija promaši 25 trojki , a danas Francuska čak 30 ...
Očekujem da izbace Finsku , koja će promašiti 35 trojki ...
Uostalom Gruzija dns maltene savrsena partija:
Trojke 10/18
Bacanja 20/24
Meni je fascinatnije da su francuzi imali 18 skokova u napadu i izgubili![]()
Imaju šansi protiv Finske , ovo je njihovo prvenstvo .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Grčka protiv Litve u četvrtfinalu
Neka su ispali ovi zločinci. Svakako nisu ni trebali igrati, j3bem im mater. 

Uvijek si bio realan

Mrs kuci smradovi.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne mogu reći da mi je krivo. Sad gledamo samo evropske repke na prvenstvu.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
SolidnoKaunas je napisao/la: ↑05 sep 2025, 19:55Onako na prvu,
Latvija-Litvanija 60%-40%
Litvanci ostali bez jednog od nosilaca igre Jokubaitisa, i dalje jaka ekipa ali Latvijci ipak igraju kuci i zbog te dvije stvari mala prednost Latviji. Ni jedni ni drugi nisu blistali u grupi, bit ce ovo na par lopti vjerovatno.
Giannis-Avdija 60%-40%
Grci ranjivi, imaju jednog superstara i 11 irgeta oko njega. Sloukas nije igrac od prije par godina, ostali nit smrde nir mirisu. Dorsey jos ustvari da moze da povuce. Sa druge strane Avdija i 11 pomagaca, okej ima Madar i Sorkin al od Avdije ce da zavise. Natrpao ih je Doncic u prosloj al ako ih krene sut bit ce problema za Grke. Mala prednost Hellasu.
Turska-Svedska 85%-15%
Svedjani imaju Larsona i Hakansona kao vodje ove generacije al premalo je to da se uzmu Turci. Nema se sta puno pricat.
Poljska-BiH 45%-55%
Poljaci su na atmosferu i hype pozitivno iznenadjenje grupne faze al naletili su na ekipu koja rapidno dize formu. Okej necemo sigurno imat procente trice ko protiv Gruzije, bar nije realno ocekivat al Loyd i Ponitka itekako mogu biti usporeni na neku pristojnu partiju. Odbrana nam je najjaca strana ekipe i tu vidim nasu prednost. Samo ne praviti gluposti u napadu i dobro gradit skok i nema zime.
Njemacka-Portugal 90%-10%
Ne znam sta da mislim o Njemackoj, okej proci ce ovo al inace ekipe koje od pocetka igraju sa gasom do kraja ispusu negdje prije finala. Do sad brutalno odigrano, prvi favorit prvenstva trenutno al opet kazem mogli bi se okliznut negdje kad se ne bude ocekivalo, naredne dvije nakon Portugala su pravi ispiti.
Italija-Slovenija 49%-51%
Luka dize formu, Slovenci dizu formu, Italija moze odigrat i dobro i lose, teska utakmica za prognozu. Derbi ove faze, komsijski, bit ce sigurno dobra utakmica koja zbog jedne stvari moze otici na obje strane. Mala prednost Sloveniji zbog Luke al nista previse. Mozda se Fontechio odluci pojavit na jos jednoj utakmici.
Srbija - Finska 80%-20%
Ne znam sta je sa Avramovicem i Vukcevicem, hoce li biti dostupni al Srbija ovdje ne smije podcjeniti Finsku i Markannena. Jaku odbranu igra Srbija, ne vjerujem nesto da ce se Markanen raspucat al moraju ovo ozbiljno shvatit Finci znaju zasuti tricama i za cas napravit problem protivniku. Uz pravi pristup ne bi trebala Srbija imat problema.
Francuska - Gruzija 75%-25%
I ovdje Shengelia upitan, al i ako igrao nema neke srece vidjelo se i protiv nas da nije to taj Shengelia. Gruzijcima se mora poklopit dan da im sve ulazi a da Francuzima ne ulazi nista pa da se imaju cemu nadat. To je ipak malo realno pa ce vjerovatno Francuzi ovo opusteno da rijese u svoju korist.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
utorak: 16h Turska-Poljska i 20h Litvanija-Grčka
srijeda: 16h Finska-Gruzija i 20h Njemačka-Slovenija
srijeda: 16h Finska-Gruzija i 20h Njemačka-Slovenija
- kraljttbvb
- Kontakt:
Bas je solidno, 50%, ko Nurkic kad su u pitanju slobodna bacanja

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
I to od toga 2 zicera u vidu Turske i Njemackekraljttbvb je napisao/la: ↑08 sep 2025, 00:04Bas je solidno, 50%, ko Nurkic kad su u pitanju slobodna bacanja![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da ste citali ispod tekst a ne samo procente vidjeli bi da je solidno 
Bosna samo promasena i eventualno Turska teze od ocekivanog.

Bosna samo promasena i eventualno Turska teze od ocekivanog.

15.10.2013.
- kraljttbvb
- Kontakt:
To si u pravu, a Svrbiju i Francusku si pogodio

Srbija - Finska 80%-20%
Francuska - Gruzija 75%-25%
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Osvojis EB i dobijes milion EuraPoznato koliko su Zmajevi zaradili od učešća na Eurobasketu
Košarkaška reprezentacija BiH danas je završila svoj nastup na ovogodišnjem Eurobasketu
Zmajevi su danas u Rigi rezultatom 80: 72 poraženi od selekcije Poljske u susretu osmine finala gore spomenutog takmičenja, a sada je poznato i koliko su zaradili od učešća na Eurobasketu.
S obzirom na to da je naša selekcija prošla grupu i došla do osmine finala, a kako piše specijalizovani portal Essentiallysports.com, zaradila je između 100.000 i 200.000 eura.
S druge strane, poznato je i da će ekipa, koja osvoji Eurobasket, zaraditi nešto više od milion eura, finalista između 500.000 i 800.000, a trećeplasirani između 400.000 i 600.000 eura.
Nastavak vijesti ispod promo sadržaja
Ekipe koje dođu do četvrtfinala mogu inkasirati između 100.000 i 300.000 eura, što znači da je naša selekcija plasmanom u osminu finala dobila između 100.000 i 200.000 eura.
Također, vrijedi spomenuti kako timovi koji su nastupili u grupnoj fazi Eurobasketa i nisu stigli do osmine finala su zaradili od 50.000 do 100.000 eura.

Vise para uzmes kad prodjes dva pretkola Konferencijske lige

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.