Eurobasket 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Eurobasket 2025
Kakav igrač je Done. Ovo ne moze braniti niko ziv. 

Bukvalno talijanima je najbolje da ga krenu udvajati na centru
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Stoposto. Očekivao sam da će mu ona trica protiv Gruzije vratiti tu odlučnost i pouzdanje, ipak ništa, na žalost.DamirT je napisao/la: ↑07 sep 2025, 17:47Meni je licno najteze palo ono Lazicevo hocu, necu sutnuti i na kraju odustane. Pa opajdari je, neces sigurno pogoditi ako ne pokusas.TripleThreat je napisao/la: ↑07 sep 2025, 17:37Pa vidi, ja se i sa ovim porazom jedva mirim. Faktički, vodili smo 3 od 4 četvrtine...DamirT je napisao/la: ↑07 sep 2025, 17:32
Nisu se oni sasrali protiv nas, koliko smo mi realno odlicno igrali odbranu na njihovim glavnim igracima. Ta utakmica je trebala biti pokazatelj kako da igramo protiv Poljaka. Odlucno, bez straha. A to smo pokazali samo u prvoj polovini utakmice nazalost.
Po meni bi bilo apsolutno nezasluzeno da su tada dobili oni nas. Ali eto, na jednu utakmicu je sve moguce, pa i to da izbace Francuze.
A iskreno, i u prvoj polovini su već mnogi pokazali strah, samo što je tad još Roberson derao s tricom pa se uspjelo biti ispred. Ne znam, ne mogu svariti odakle odjednom ovoliki strah i nepouzdanje u šut/mogućnosti od Kamenjaša i Lazića. Čak je i Vrabac u dosta instanci danas očajavao da napravi brzu odluku i odma ošuta, nego uzme lošiji šut nakon nekoliko sekundi promišljanja.
Slabo šta od toga je bilo protiv Gruzije, barem od strane Vrabca. Od Lazića i Kamenjaša je bilo i tada toga, pa čak i ona trica Lazića u četvrtoj u kojoj se također premišljao.
Isto se svodi i za Kamenjaša. Teško svariti, zaista.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Lik dao 20 poena za 9 minuta utakmice
Nek vide Zabari kako je kad igracu sve ulazi, kao Fontecchiu protiv nas

Nek vide Zabari kako je kad igracu sve ulazi, kao Fontecchiu protiv nas

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Hrammm1921
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ima onaj pogled u očima kao što je imao protiv Sunsa u 7. utakmici ili kao protiv Timberwolvesa u 5. utakmici. Kada je u tom modeu, džaba bilo kakva odbrana ili udvajanja.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Hrammm1921
- Kontakt:
Ima li kakav link tekme??
-
- Kontakt:
Dobri ste vi kad možete gledati košarku već
Meni treba još neko vrijeme da prevarim gorčinu u ustima nakon našeg poraza. Uvijek mi naumpadne nikad anemičniji Edin Avdić na večernjem prenosu Francuske protiv Belgije, par sati nakon što je prenosio onaj naš heartbreaker protiv Litvanije 2013. Nikad ga tužnijeg i bezvoljnijeg nisam čuo.

"Your favorite player's favorite player" - MB
Ovaj je ispisao istoriju. Više poena on sam nego ostala devetorica na parketu u prvoj četvrtini.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Ja zavrsio s gledanjen utakmica, sto se tice ovog Eurobasketa... Jedino jos imam nijet pogledati Tursku i Poljsku, u nadi da ih Turci onakve ljigave bas rasformiraju. I eventualno ako bude zanimljivo finale, recimo Turska i Njemacka. Ostalo me nista ne privlaci ni 2%.TripleThreat je napisao/la: ↑07 sep 2025, 17:54Dobri ste vi kad možete gledati košarku većMeni treba još neko vrijeme da prevarim gorčinu u ustima nakon našeg poraza. Uvijek mi naumpadne nikad anemičniji Edin Avdić na večernjem prenosu Francuske protiv Belgije, par sati nakon što je prenosio onaj naš heartbreaker protiv Litvanije 2013. Nikad ga tužnijeg i bezvoljnijeg nisam čuo.
- Quartararo
- Kontakt:
Da Bog da Luka zabio 39 pts...Quartararo je napisao/la: ↑07 sep 2025, 18:00Kombinovao sam Poljake, Shengeliu 15+ i Luku 40+ na tisuću eura. Već se radujem dobitku, mora Luka još bar cvaju zabiti.![]()

- Quartararo
- Kontakt:
Bruda ne mašim ovo. Sve je glatko prošlo. Mislim da je sedam ili osam tisuća eura dobitak. Tražim smještaje na dalekom moru na Bookingu.Vaya je napisao/la: ↑07 sep 2025, 18:03Da Bog da Luka zabio 39 pts...Quartararo je napisao/la: ↑07 sep 2025, 18:00Kombinovao sam Poljake, Shengeliu 15+ i Luku 40+ na tisuću eura. Već se radujem dobitku, mora Luka još bar cvaju zabiti.![]()
![]()

Luka mikrovalnu iz svlačionice da baci ući će
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bruderu strucnjak si broj jedan za uzimanje kesovine.Quartararo je napisao/la: ↑07 sep 2025, 18:00Kombinovao sam Poljake, Shengeliu 15+ i Luku 40+ na tisuću eura. Već se radujem dobitku, mora Luka još bar cvaju zabiti.![]()

Jel ovo dozvoljeno ovako
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Quartararo
- Kontakt:
Častim te miljom ako prođe. Malo je falilo da trpam na naše, sreća pa sam se s tobom konsultovao.Masqareda je napisao/la: ↑07 sep 2025, 18:06Bruderu strucnjak si broj jedan za uzimanje kesovine.Quartararo je napisao/la: ↑07 sep 2025, 18:00Kombinovao sam Poljake, Shengeliu 15+ i Luku 40+ na tisuću eura. Već se radujem dobitku, mora Luka još bar cvaju zabiti.![]()
![]()

Aj majko moja. Sto je najgore, Italijani ne igraju lose i da je bilo ko drugi, Italijani bi vodili sada. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.