Formula 1

Moderator/ica: rio_Ferdy88

BocaJuniors1905
Kontakt:

Re: Formula 1

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 07 sep 2025, 16:38

66 pobjeda GOAT-a :kafa:

Pobjeda sa najvećom razlikom ove sezone, GOAT :kafa:

Niko ovo nije očekivao, da će RedBul ovako dominantan biti u Monci.

**** majku ustašku ovom iz Čapljine što maše ovom zločinskom zastavom u Monci
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 sep 2025, 16:40

BocaJuniors1905 je napisao/la:
07 sep 2025, 16:38
66 pobjeda GOAT-a :kafa:

Pobjeda sa najvećom razlikom ove sezone, GOAT :kafa:

Niko ovo nije očekivao, da će RedBul ovako dominantan biti u Monci.

**** majku ustašku ovom iz Čapljine što maše ovom zločinskom zastavom u Monci
:salut:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 07 sep 2025, 16:45

Što ne bi očekivao? Znalo se da je Red Bull raketa gdje mogu skresat zadnje krilo do maksimuma. Tako je bilo u Suzuki, Imoli i sada Monzi.

McLarenu svaka čast za ovu životinju od bolida što su napravili. Svi kmeče na Piastrija i Norrisa a nisu kmečali kad je Red Bull dobio gotovo svaku utrku sezone. Još podcjenjuju vozače, Piastri vozi vrhunsku sezonu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 07 sep 2025, 16:51

Bundesliga je napisao/la:
07 sep 2025, 16:45
Što ne bi očekivao? Znalo se da je Red Bull raketa gdje mogu skresat zadnje krilo do maksimuma. Tako je bilo u Suzuki, Imoli i sada Monzi.

McLarenu svaka čast za ovu životinju od bolida što su napravili. Svi kmeče na Piastrija i Norrisa a nisu kmečali kad je Red Bull dobio gotovo svaku utrku sezone. Još podcjenjuju vozače, Piastri vozi vrhunsku sezonu.
Znači ti si očekivao da će RedBul pobijediti sa 20 sekundi razlike ispred Meklarena, najveća razlika u jednoj pobjedi cijele sezone?
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Invincibles14
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles14 » 07 sep 2025, 16:55

Ma pusti lika trola ili je bas glupast

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 07 sep 2025, 17:01

Očekivao sam da ce pobijedit, kao što su i u Red Bullu očekivali. Marko je sam izjavljivao da očekuje pobjedu Verstappena, predviđali ga za pol, i tako je i bilo. Pobijedio sa 20 sekundi prednosti ili 1 sekundu isti đavo. McLaren je poznat po tome da se pati na ovakvim stazama gdje je low downforce. Kad je high downforce, ne može im niko ništa.

Puna tema paćenika koji ne mogu pohvaliti McLaren ili njihove vozače jednom već uvijek traže izgovore. Te šta bi Maks, te ne valja Piastri, ne valja Norris. Liječite se paćenici.

Quartararo
Kontakt:

Post Postao/la Quartararo » 07 sep 2025, 17:01

Ma @Bundesliga je samo zaboravio Silverstone. Tada je Piastri pitao da se zamjene pozicije jer je 10 sekundi bilo previše, nisu mu odobrili. Dupli aršini reklo bi se. A i zašto bi britanska ekipa šiljila australijancu kad može britancu. Logika. :yawn:

KennyKFCLofton
Kontakt:

Post Postao/la KennyKFCLofton » 07 sep 2025, 18:16

BocaJuniors1905 je napisao/la:
07 sep 2025, 16:51
07 sep 2025, 16:45

Znači ti si očekivao da će RedBul pobijediti sa 20 sekundi razlike ispred Meklarena, najveća razlika u jednoj pobjedi cijele sezone?
Realna Maxova prednost u ovoj utrci je bila oko 10 sekundi a to što je Mclaren vozio 45 krugova na mediumu nadajući se SC-u i tako iz kruga u krug gubio 1 sekundu je druga priča.

Simi
Kontakt:

Post Postao/la Simi » 07 sep 2025, 18:24

Ovo sto Mclaren radi ove sezone je degutantno za sport. Napravili su bukvalno najdosadniju borbu za prvaka svijeta. Porediti ovo danas i situaciju sa Madjarskom prosle sezone moze samo niskointeligentna osoba. Za 16 utrka njih 2 su se pobili za poziciju mozda 3 puta. Teski imbecili u narandzastom.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 sep 2025, 18:31

slika
:lol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 07 sep 2025, 18:53

Ti "imbecili" u narandžastom kako ih pojedini debili nazivaju su konstruktorski prvaci svijeta, i ove sezone su već obranili titulu. Njihov vozač će uzeti titulu gotovo sigurno, a bili su najgori 2023 u Bahreinu, zadnji. Sa zadnjeg do prvog u 2 sezone. I ko je tu imbecil, oni, ili ti debilčiću?

Ne volim McLaren, ali poštujem njihov rad i kako su stvari preokrenuli. Kreneš 2023 zadnji, 2024 si prvak svijeta u konstruktorima, i pojedini idioti te nazivaju imbecilima :bow:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 07 sep 2025, 19:36

Plači još, retarde.

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 07 sep 2025, 21:14

Simi je napisao/la:
07 sep 2025, 18:24
Ovo sto Mclaren radi ove sezone je degutantno za sport. Napravili su bukvalno najdosadniju borbu za prvaka svijeta. Porediti ovo danas i situaciju sa Madjarskom prosle sezone moze samo niskointeligentna osoba. Za 16 utrka njih 2 su se pobili za poziciju mozda 3 puta. Teski imbecili u narandzastom.
+1
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”

Velid Spaho

Željezničar za život cijeli!💙

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 07 sep 2025, 21:22

I jest naj fer opcija bila da vrati poziciju. Tim uzeo, tim vratio. Drugo bi bilo da se takmiče s nekim vanjskim, ali ovako interno apsolutno im se može. Na kraju dana, Piastri bio sporiji u treninzima, u kvalama i čitavu trku bio iza. Ne znam čime je zaslužio ovdje da poveća prednost?

Max klasa :salut:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 07 sep 2025, 22:51

Bravo za Piastria, pokazao je ovaj vikend da je timski igrac i bas radi toga, nadam se da ce on uzeti titulu ove sezone.
Mclaren je debilno zakoplikovao cistu situaciju, kao u Madjarakoj prosle godine, ali su jos jednom dokazali da su pravedni i doslijedni. Cim su prvo pozvali Oscara u box, mimo standardne procedure, znao sam da ce neko srranje se desiti.
Cestitke Maxu, danas je maximalno iskoristio najbolji bolid za ovu konfiguraciju staze i sa lakocom dosao do pobjede. Prva 4 kruga, trka je obecava ludnicu, ali na zalost ostatak je bio dosadnjikav.
12 od 16 i dalje je to odlicno :kafa:
Baku i Las Vegas bi jos mogli biti nezgodni po Mclaren, ali sve ostalo ne bi trebalo biti iznenadjenja.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 08 sep 2025, 00:33

A Oscar me malo razocarao. Alonso, Max, Lewis i Seb bi se pravili da nemaju radio vezu i lupali najbrzi krug za krugom.

On se nakon ove sezone, za razliku od Norrisa, nema potrebe brinut za buducnost nakon McLarena.

Kao sto rekoh, od ovih jazavaca ocekujem neku namjernu sabotazu Oscarovog bolida do kraja sezone. Cisto da u svojoj sizologici izjednace onaj Landov kvar. Ljudi pokusavaju eliminirat srecu, kao jednog od bitnih faktora svake sportske aktivnosti. :rol:

Da ne bude zabune, protiv bilo kakvih sam naredbi, osim ako se ne radi o naredbama poput Checo-Max gdje se jedan bori za titulu, a drugi smeta po stazi ili u slucaju poput Lewis-Bottas. Pusti me da probam, ako ne uspijem, dobijas poziciju nazad.
Tim je retardiranim strategijama vec kostao Oscara finih bodova ove sezone.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 08 sep 2025, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 sep 2025, 00:34

Jabroni je napisao/la:
07 sep 2025, 21:22
I jest naj fer opcija bila da vrati poziciju. Tim uzeo, tim vratio. Drugo bi bilo da se takmiče s nekim vanjskim, ali ovako interno apsolutno im se može. Na kraju dana, Piastri bio sporiji u treninzima, u kvalama i čitavu trku bio iza. Ne znam čime je zaslužio ovdje da poveća prednost?

Tačno, Norris po svemu bio bolji čitav vikend i tim ga zeznuo. Zaslužio je time što ovi paćenici ne mogu Norrisa očima.

Quartararo
Kontakt:

Post Postao/la Quartararo » 08 sep 2025, 01:05

08 sep 2025, 00:34
Jabroni je napisao/la:

Tačno, Norris po svemu bio bolji čitav vikend i tim ga zeznuo. Zaslužio je time što ovi paćenici ne mogu Norrisa očima.
Pogledaj Silverstone ponovo i prekini se brukati.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 08 sep 2025, 01:36

A bi bilo dobro da Max zakuha borbu za titulu pred kraj sezone

Jedan DNF od ove dvojice narandža to može uradit
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 08 sep 2025, 09:43

08 sep 2025, 00:34
Jabroni je napisao/la:

kako ce iko moci ocima lika koji kaze da je ono jucer bilo posteno da se uradi :rol:

svakoga ko ima mozga i nije beskicmenjak ne bi iznenadilo da se piastriju neki kvar na bolidu desi eto slucajno kao

Odgovori

Natrag na “Auto-moto”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.