vaš bratski klub.

Ma bit ce sve ok !pastore je napisao/la:jel zna neko sta se desava sa igracima rk veleza,zavrsena je tekma rk-zrinjski-rk velez,al kako sam cuo da su napadnuti igraci rk veleza od strane ultrasa,cekaju se specijalci da ih izbave iz dvorane,zna le neko nesto vise oko ovoga?
Bas me cudi to...pastore je napisao/la:jel zna neko sta se desava sa igracima rk veleza,zavrsena je tekma rk-zrinjski-rk velez,al kako sam cuo da su napadnuti igraci rk veleza od strane ultrasa,cekaju se specijalci da ih izbave iz dvorane,zna le neko nesto vise oko ovoga?
zvao buraza igra u veleza,al poslije poziva nedostupan mob...drH je napisao/la:Bas me cudi to...pastore je napisao/la:jel zna neko sta se desava sa igracima rk veleza,zavrsena je tekma rk-zrinjski-rk velez,al kako sam cuo da su napadnuti igraci rk veleza od strane ultrasa,cekaju se specijalci da ih izbave iz dvorane,zna le neko nesto vise oko ovoga?
Od koga si cuo to????
Nemoj pisati ovakva sra.nja po ovom JAVNOM forumu.nno9 je napisao/la:ako je to istina za napad ja mislim da je krajnje vrijeme da im mi odgovorimo vise na te njihive seljakluke i foliranja,saranja po gradu itd.Pa nek onda plaču i kukaju mi smo majorizirani .
Kako je završila utakmica?pastore je napisao/la:jel zna neko sta se desava sa igracima rk veleza,zavrsena je tekma rk-zrinjski-rk velez,al kako sam cuo da su napadnuti igraci rk veleza od strane ultrasa,cekaju se specijalci da ih izbave iz dvorane,zna le neko nesto vise oko ovoga?
sto to je moje licno misljenje i aj ga glano kazem sa njima tj vecim dijelom njih nema napretka samo nazadak cast izuzetcima.drH je napisao/la:Nemoj pisati ovakva sra.nja po ovom JAVNOM forumu.nno9 je napisao/la:ako je to istina za napad ja mislim da je krajnje vrijeme da im mi odgovorimo vise na te njihive seljakluke i foliranja,saranja po gradu itd.Pa nek onda plaču i kukaju mi smo majorizirani .
Poziv na nasilje nije primjeren ovom forumu ili bilo kojem drugom forumu. Nemoj biti ko oni, ipak smo mi gradska i obrazovana raja, a oni ko zna odakle su sljegli, ni dragi Bog nezna, pa se i ponasaju u skladu sa kucnim (ne)odgojom!nno9 je napisao/la:sto to je moje licno misljenje i aj ga glano kazem sa njima tj vecim dijelom njih nema napretka samo nazadak cast izuzetcima.drH je napisao/la:Nemoj pisati ovakva sra.nja po ovom JAVNOM forumu.nno9 je napisao/la:ako je to istina za napad ja mislim da je krajnje vrijeme da im mi odgovorimo vise na te njihive seljakluke i foliranja,saranja po gradu itd.Pa nek onda plaču i kukaju mi smo majorizirani .
AlemC85 je napisao/la:E gdje si milicijo i udbo......
to red army isao .. ili 20 ultrasa bilo .. ne kontam ?VELEZDOGROBA je napisao/la:Na gradskom derby u rukometu zrinjski velez bilo 20 momaka
svaka cast momci!!!RA 1981
Doživjet ćemo to i ja i ti, polako, počele su maske padati, meni nedostaje ona država i sistem koji je funkcionisao kao švajcarski sat, sve dok "podrumaši" ne uništiše sve....papani, ničija nije do zore, a derbi u mostaru, pomalo postaje meni muka od njega, samo očekujem vijesti da li je bilo povrijeđenih ili ne....žalosnoTitova-Juga je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:E gdje si milicijo i udbo......
Kamo sreće, bit će opet, samo nažalost ja to neću doživit' . . .
Ovo danas više nije demokracija ni na papiru ni u praksi.
zajebajes se garaant hahahaMaestro^^ je napisao/la:to red army isao .. ili 20 ultrasa bilo .. ne kontam ?VELEZDOGROBA je napisao/la:Na gradskom derby u rukometu zrinjski velez bilo 20 momaka
svaka cast momci!!!RA 1981
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.