Jedino zamjerke Kamenom i Alibegoviću, čitavo prvenstvo, tanki. Treba im što manje minuta dati do kraja, ukopat će nas.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Nije , Adis mu je prigovorio što nije napravio ranije faul na Lojdu .
Sve vidis i sam.lumani je napisao/la: ↑07 sep 2025, 11:49Hoće li Kameni ikada ostaviti strah negdje kući i napasti ovog sporog CentraNEZALAGANJE je napisao/la: ↑07 sep 2025, 11:48Ako ne uvedemo raznolikost u 2.poluvremenu, nema nas nigdje.
Previse minuta za Robersona, slomicemo ga do kraja tekme, a trebace nam.![]()
![]()
Nakon poraza od Italije sve smo ozbiljni i sve bolje igramomarlostanf1eld je napisao/la: ↑07 sep 2025, 11:53Meni je najsmijesnije kad se ovdje pise u fazonu ,,nemamo neku igru, na silu se daju poeni , nece ovo ovako moci”, a sa druge strane u Poljskoj igra jedan lik, a ostatak poena zabili iz ofanzivnog skoka.
Babo igrice19vendetta87 je napisao/la: ↑07 sep 2025, 11:54Kod nas nema ko da skoci, kad Juka nije na parketu...
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑07 sep 2025, 11:52Sve vidis i sam.lumani je napisao/la: ↑07 sep 2025, 11:49Hoće li Kameni ikada ostaviti strah negdje kući i napasti ovog sporog CentraNEZALAGANJE je napisao/la: ↑07 sep 2025, 11:48Ako ne uvedemo raznolikost u 2.poluvremenu, nema nas nigdje.
Previse minuta za Robersona, slomicemo ga do kraja tekme, a trebace nam.![]()
![]()
2m mu ostavi lik da ga se napadne, a Kameni stoji panicnog pogleda, ne gleda ga uopste i drzi loptu ko vruc krompir u rukama dok Roberson bespotrebno trosi snagu ne b li se budali otvorio.
Roberson ce samo nestari zadnju cervrtinu, bude li mu ovolika potrosnja. Kamenog nigdje, Alibegovic spava, Gegic spava. Laziv i Vrabav optereceni licnim itd
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.