Bukvalno nikada nisu imali aman klasicnog centra. Neka me neko popravi.DjaniTarik je napisao/la: ↑06 sep 2025, 23:48Mozda sam ja lud… al jel ovo finska igra bez klasicnog centra
Eurobasket 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Eurobasket 2025
CAGarfia je napisao/la: ↑07 sep 2025, 01:45Reci svojima da nas sačekaju s avionom do 15h. Ako izgubimo od Poljaka da se vratimo skupa kući. Ako dobijemo, sretan vam put.jedanjeborac je napisao/la: ↑31 avg 2025, 15:36Uvijek je iznova simpaticno kad najnetalentovanija evropska nacija pocne pricati o sportu i o srpskim neuspjesima...
Osakacena jedna generacija kroz sjedecu odbojku bas je dokaz talenta. Malo naopako, al ... Kao i mnogi sportasi iz BiH, a kojim se jedni i tamo drugi ponose kao samo svojim sportskim talentima. Nekakva logika da samo oni na 23% nemaju kuveta sportom se baviti. Al su zato sahat voznje u jednom ili drugom pravcu svi redom bogom dani. Il kako se ono kaze, Uber alles ...
kuzma nije nikakav komentator, neznalica koja stalno spominje sudijskiu nepravdu
da,imaju samo jednog centra u ekipi, ne znam je li sinoc uopce igraoDjaniTarik je napisao/la: ↑06 sep 2025, 23:48Mozda sam ja lud… al jel ovo finska igra bez klasicnog centra
imali su,Mottola,ali je to vec davnoDrum je napisao/la: ↑07 sep 2025, 04:13Bukvalno nikada nisu imali aman klasicnog centra. Neka me neko popravi.DjaniTarik je napisao/la: ↑06 sep 2025, 23:48Mozda sam ja lud… al jel ovo finska igra bez klasicnog centra
- ArtVandelay
- Kontakt:
Žalosti me što si i ti preuzeo taj lažni narativ o "23%".Drum je napisao/la: ↑07 sep 2025, 04:54CAGarfia je napisao/la: ↑07 sep 2025, 01:45Reci svojima da nas sačekaju s avionom do 15h. Ako izgubimo od Poljaka da se vratimo skupa kući. Ako dobijemo, sretan vam put.jedanjeborac je napisao/la: ↑31 avg 2025, 15:36Uvijek je iznova simpaticno kad najnetalentovanija evropska nacija pocne pricati o sportu i o srpskim neuspjesima...
Osakacena jedna generacija kroz sjedecu odbojku bas je dokaz talenta. Malo naopako, al ... Kao i mnogi sportasi iz BiH, a kojim se jedni i tamo drugi ponose kao samo svojim sportskim talentima. Nekakva logika da samo oni na 23% nemaju kuveta sportom se baviti. Al su zato sahat voznje u jednom ili drugom pravcu svi redom bogom dani. Il kako se ono kaze, Uber alles ...
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
- ArtVandelay
- Kontakt:
Kmejedanjeborac je napisao/la: ↑31 avg 2025, 15:36Uvijek je iznova simpaticno kad najnetalentovanija evropska nacija pocne pricati o sportu i o srpskim neuspjesima...
Jesmo bili prvi favoriti. To smo i dalje.
Bogdan je drugi najbolji srpski igrac i logicno je da su ljudi razocarani ovim sto se desilo. Tim prije jer deceniju nismo docekali nokaut fazu u najjacem sastavu.
I Svabe i Francuze smo jebbali i kad su bili s najjacim sastavima.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
Srbija je sama sebe izbacila, unaprijed se proglasila osvajačem zlata. Povrede koje je imala su odredile daljnji tok, skraćena rotacija, mnogo povrijeđenih igrača. Isto tako problem je procjenjivanje Finske koja ima dva vrhunska igrača, ostatak je solidan, ali prije svega imaju tim. To je na kraju i presudilo
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ima li vecih jadnika od ovih laznih srba iz vukoj.ebine. Vjerovatno vas boli sto vas smatraju bosancima pa kupite poene gdje god stignete glumeci cetnikejedanjeborac je napisao/la: ↑31 avg 2025, 15:36Uvijek je iznova simpaticno kad najnetalentovanija evropska nacija pocne pricati o sportu i o srpskim neuspjesima...
Jesmo bili prvi favoriti. To smo i dalje.
Bogdan je drugi najbolji srpski igrac i logicno je da su ljudi razocarani ovim sto se desilo. Tim prije jer deceniju nismo docekali nokaut fazu u najjacem sastavu.
I Svabe i Francuze smo jebbali i kad su bili s najjacim sastavima.
- VensanKasel
- Kontakt:
Jokić protiv Turske i sinoć na šutevima za 3 poena lagano metar od igrača u fazonu ma neće on ...
Portugal im je pokazao slabosti , Latvija ih je imala , Turska manje više jer su dali 18 trojki .
Nema mooda u ovoj reprezentaciji , čim Bogdan nije tu tačno se vidi .
Ipak nemojmo zaboraviti da je ova reprezentacija imala SAD na konopcima prije godinu dana , ali tada su grizli za svaku loptu . Drastična razlika u pristupu tada i cijelo ovo prvenstvo .
Portugal im je pokazao slabosti , Latvija ih je imala , Turska manje više jer su dali 18 trojki .
Nema mooda u ovoj reprezentaciji , čim Bogdan nije tu tačno se vidi .
Ipak nemojmo zaboraviti da je ova reprezentacija imala SAD na konopcima prije godinu dana , ali tada su grizli za svaku loptu . Drastična razlika u pristupu tada i cijelo ovo prvenstvo .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Shategabri
- Kontakt:
I ja bi potonuo nakon onog promašenog zakucavanja Milutinova.
Jbt lik ko da hljeba nije jeo
Jbt lik ko da hljeba nije jeo

Koševo Zapad
-
- Kontakt:
To je to,kad se likuje nad tudjim povredama.
Sto bi rekli, NEMOJ PA SE NEBOJ

Sto bi rekli, NEMOJ PA SE NEBOJ
Lako je vama, BH pravoslavnim teroristima. Zlato osvojeno, manji BH entitet uskoro država a u Srbiji minimalna plata 1000 evra. I ja bi slavio.OnlyBlackAndWhite je napisao/la: ↑07 sep 2025, 12:45To je to,kad se likuje nad tudjim povredama.
Sto bi rekli, NEMOJ PA SE NEBOJ![]()

-
- Kontakt:
Slazem se. Mnogo se likovalo na porazima od Spanije i Italije, pa Turska i Finska onda dođu glave.OnlyBlackAndWhite je napisao/la: ↑07 sep 2025, 12:45To je to,kad se likuje nad tudjim povredama.
Sto bi rekli, NEMOJ PA SE NEBOJ![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ocajna igra Srbije bez glave i repa, izgubili svaki ofanzivni skok, Finska bila bolja i dobili posteno. Mislio sam da ce sa lakocom Srbija ovo uzeti, jer su stasali u iskusnu reprezentaciju koja zna uzeti medelju, nazalost negativno nas sve iznenadili.Shategabri je napisao/la: ↑06 sep 2025, 23:19Ostala mu još Poljska![]()
Jedina pozitivna stvar pobjeda Poljske danas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.