KOMPLEKSI SU ČUDO !mma_hz je napisao/la:isti sam ti !! al nisam znao da tako slabo poznajes nasu ligu...Armageddon2012 je napisao/la:Znam,ali shvati i ti mene,prevelik je ovo sok za mene! Danima na Borcevoj temi citam o najuspjesnijem,najtrofejnijem najvecem-extra-ultra-mega-giga-klubu,za kojeg navija i staro i mlado,i sad odjednom-paf,tek trece mjesto u BiH,zato sam uvjeren da je doslo do neke greske u ovim tabelama!jbg tako trenutna tabela kaze!!![]()
![]()
![]()
Sarajevo je Sarajevo hehehe institucija ...bili i ostali !!
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
TM87
-
- Kontakt:
Mada bi Sarajevo trebalo 5-to da bude ali hajde 

Koje intelektualne rasprave, covjek naprosto pozeli da se prikljuci i nauci nesto pametno. Ne dao Bog nikome....Armageddon2012 je napisao/la:Želji i Sarajevu se još po malo diže,uz pomoć viagre,ali Velež i ostali pomenuti su potpuno impotentni
Zato naš Borac poyeba sve redom
A pogotovo kad je neko tako bistar da uz avatar koji je stavio pise tako smislene postove,cestitamo...
Da ovo nam je nauk svima pogledajte tu tabelu iz YU i zaključite šta znači centralizacija. A pogledajte gdje smo danas kad sami zarađujemo i ulažemo u svoje.
Lijepo je to vidjeti da su mnogi klubovi sa te tabele otišli gdje i ta nakaradna država a naš Borac stalno napreduje i dok drugi žive od istorije u nekim prošlim vremenima, mi živimo sadašnjost. Sada smo sigurno na 4. mjestu te table po kvalitetu. Za prostor BiH smo trenutno dominantni i po organizaciji i po navijačima, i po igračkom kadru a što je najznačajnije Borac uz Zvezdu je klub kojem se smješi najljepša perspektivu i ima najviše prostora za napredak u svakom smislu.
U svakom slučaju korisno je pogledati te tabele i reći jednom za svagda više nikad ničije sluge.
Lijepo je to vidjeti da su mnogi klubovi sa te tabele otišli gdje i ta nakaradna država a naš Borac stalno napreduje i dok drugi žive od istorije u nekim prošlim vremenima, mi živimo sadašnjost. Sada smo sigurno na 4. mjestu te table po kvalitetu. Za prostor BiH smo trenutno dominantni i po organizaciji i po navijačima, i po igračkom kadru a što je najznačajnije Borac uz Zvezdu je klub kojem se smješi najljepša perspektivu i ima najviše prostora za napredak u svakom smislu.
U svakom slučaju korisno je pogledati te tabele i reći jednom za svagda više nikad ničije sluge.
a to si zakljucio iz cega? gdje su argumenti... hajde reci koliko imas igraca da su potpisali na 3-4 godine, dugovi otplaceni kako? mislim da niste ni blizu sirokom a kaskate za zeljom...Dejan, BL je napisao/la:Da ovo nam je nauk svima pogledajte tu tabelu iz YU i zaključite šta znači centralizacija. A pogledajte gdje smo danas kad sami zarađujemo i ulažemo u svoje.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Nisu sve informacije za javnost, otišli bi smo daleko ali sjetićeš se tih gore riječi za koju godinu.
ma mi smo i na prijeratnim a i poslijeratnim tabelama ispred svih u BIH hehe o cemu mi ovdje vise govorimoSamo F.K.S !! je napisao/la:Mada bi Sarajevo trebalo 5-to da bude ali hajde

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
mah, kao sto rekoh recimo zeljo je jedini sto je poslovo pozitivno prosle sezone... pola igraca vam je to po 6 mjeseci i zdravo... ne kazem da se niste popravili ali da ste ispred drugih tesko...Dejan, BL je napisao/la:Nisu sve informacije za javnost, otišli bi smo daleko ali sjetićeš se tih gore riječi za koju godinu.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Jel dolazite na rukomet? Usput ko zvanično prati RK Bosnu Hordaši ili Manijaci
Dejan, BL je napisao/la:Jel dolazite na rukomet? Usput ko zvanično prati RK Bosnu Hordaši ili Manijaci

Nekad Hordashi ,danas niko.. nazalost..Dejan, BL je napisao/la:Jel dolazite na rukomet? Usput ko zvanično prati RK Bosnu Hordaši ili Manijaci

FK SARAJEVO.
Evo konačno sam našao treba mi nešto a neka ga ovdje da obnovimo gradivo:
Borac je 274.
Da je prošle godine učestvovao u kvalifikacijama za LŠ imao bi koeficijent kao i Željezničar na ovoj tabeli a
ove godine na ovu tabelu će ući sa 2.324 koeficijentom a npr. da ulazi Široki ili Slavija ili Željezničar ušli bi sa 2.824 a npr. interesantno je da recimo Lozana ima gotovo 7.00.
Znači ove godine samim učešćem u kv. za LŠ stičemo odličnu poziciju da sljedeće godine u istom a pogotovo u kv. za LE budemo nosilac u 2. pretkolu a još ako bi izvukli bar jednu pobjedu ili pak prolaz nekog kola nosilac bi bili 100% a nemao šta izgubiti jer nam se brišu naredne 3 god. samo oni minimalni koeficijenti.
I prošlogodišnja tabela.

Borac je 274.
Da je prošle godine učestvovao u kvalifikacijama za LŠ imao bi koeficijent kao i Željezničar na ovoj tabeli a
ove godine na ovu tabelu će ući sa 2.324 koeficijentom a npr. da ulazi Široki ili Slavija ili Željezničar ušli bi sa 2.824 a npr. interesantno je da recimo Lozana ima gotovo 7.00.
Znači ove godine samim učešćem u kv. za LŠ stičemo odličnu poziciju da sljedeće godine u istom a pogotovo u kv. za LE budemo nosilac u 2. pretkolu a još ako bi izvukli bar jednu pobjedu ili pak prolaz nekog kola nosilac bi bili 100% a nemao šta izgubiti jer nam se brišu naredne 3 god. samo oni minimalni koeficijenti.
I prošlogodišnja tabela.

svim navijacima velikana iz Republike Srpske,čestitam 22.april,dan naseg grada.u to ime pozivam na sportsko gazenje jednog malog provincijskog klubčića koji dolazi sutra u naš lijepi,nikad ljepši grad...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
[youtube][/youtube]
spielführer_21 je napisao/la:To ti sam sebe pokušavaš ubijediti..

Joj @vuce sad ga glavom spucaj.

Nego momci,citam danas u Zurnalu neki kup Banja luke,ali tamo nigde nema Borca,je li igra on uopste taj kup,ili je on prepusten samo ovim "betonasima"

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Бањалучанин
- Kontakt:
- Бањалучанин
- Kontakt:
$ & $ ", % & $ " $ 3-0.
& & ? посјету јер је ? &, ? $, % је ту је....
& & ? посјету јер је ? &, ? $, % је ту је....
Let's go, Fighter!
"!
"!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:

U Banja Luci 500 ljudi gleda šampione

Begonja je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U Banja Luci 500 ljudi gleda šampione![]()
![]()
![]()
Pa imaju koga i gledati..ekipu što je ispala prije neg je i ušla u ligu....A i vjerski je praznik...ljudi su kućama sa svojom porodicim.
Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.