San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Hrammm1921
- Kontakt:
Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Previse se dizu neki igraci, pa igrali su protiv San Marina? Uredu je pohvala , al brate koji qrac pretjerujete
Utorak nek pokaze ko ce biti pojacanje , SanMarino nije mjerilo!!!
- invincible1921
- Kontakt:
BARISIC BURNIC I RADELJIC...haj na stranu svako odsustvo smisla za igru ili bilo sta...ALI KAKVA PANIKA DAN TE YEBO KAD IH SAM MARINO NAPADNE KO DA JE FRANCUSKA...Burnic zamalo crveni ne fasova cuvajuci automehanicara
Basic, Tahirovic, Gazibegovic NULA...
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Ok..ali ako cemo po tvom rezonu Gazibegovic,Radeljic, Basic, Barisic i Burnic nemaju sta trazit ni na spisku a kamol u prvih 11Hrammm1921 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 23:15Previse se dizu neki igraci, pa igrali su protiv San Marina? Uredu je pohvala , al brate koji qrac pretjerujete
=\_1921_/=
- Omerbavarac
- Kontakt:
Obrisi buduće i ako Bog da uspješne reprezentacije se itekako naziru a to je večeras pokazala ova omladina čijim je ulaskom igra reprezentacije dobila na brzini, svježini i stabilnosti.
Osim tih mnogobrojnih pohvalnih epiteta, vrijedi istaći da u Alajbegovicu i Bajrakterevicu pa donekle i Memicu napokon imamo prave krilne i moderne igrače koji sa jednim potezom mogu napraviti višak a samim tim i opasnost po protivnički gol.
Zahvaljujući tim momcima smo i došli do nekoliko laganih golova.
Bez obzira sto se radi o San Marinu, valjalo je postići 6 golova koji će očekujem pojačati samopouzdanje cijeloj ekipi pred možda i najvažniji meč kvalifikacija.
Dotakao bih se Tahirovica jer vidim da je trn u oku mnogih ovdje, no momak je zaista vrijedan, mnogo se bori sto je u današnjem nogometu najvažnije. Njegova mana je sto pored sebe nema igrača tipa Pjanica jer se radi o klasičnoj šestici i razbijaču a takvi igrači su najbolji kada uz sebe imaju jakog tehničara koji će lako iznijeti loptu na drugu stranu.
Čestitke momcima na prvijencima, na asistencijama kao i budućoj zvijezdi Kospi na debiju.
Osim tih mnogobrojnih pohvalnih epiteta, vrijedi istaći da u Alajbegovicu i Bajrakterevicu pa donekle i Memicu napokon imamo prave krilne i moderne igrače koji sa jednim potezom mogu napraviti višak a samim tim i opasnost po protivnički gol.
Zahvaljujući tim momcima smo i došli do nekoliko laganih golova.
Bez obzira sto se radi o San Marinu, valjalo je postići 6 golova koji će očekujem pojačati samopouzdanje cijeloj ekipi pred možda i najvažniji meč kvalifikacija.
Dotakao bih se Tahirovica jer vidim da je trn u oku mnogih ovdje, no momak je zaista vrijedan, mnogo se bori sto je u današnjem nogometu najvažnije. Njegova mana je sto pored sebe nema igrača tipa Pjanica jer se radi o klasičnoj šestici i razbijaču a takvi igrači su najbolji kada uz sebe imaju jakog tehničara koji će lako iznijeti loptu na drugu stranu.
Čestitke momcima na prvijencima, na asistencijama kao i budućoj zvijezdi Kospi na debiju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Eh da vidimo sad, koliko poznajemo naseg vrlog selektora....Koji sastav ide na Austriju?
Ja se samo nadam da ce promijeniti stoperski par, a ostalo nek reda i kamara kako hoce.
Ja se samo nadam da ce promijeniti stoperski par, a ostalo nek reda i kamara kako hoce.
- Hrammm1921
- Kontakt:
invincible1921 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 23:17Ok..ali ako cemo po tvom rezonu Gazibegovic,Radeljic, Basic, Barisic i Burnic nemaju sta trazit ni na spisku a kamol u prvih 11Hrammm1921 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 23:15Previse se dizu neki igraci, pa igrali su protiv San Marina? Uredu je pohvala , al brate koji qrac pretjerujete
Ocito ne razumijes, nikakvo mjerilo ti nije San Marino.
Ni jedan igrac nece sa 100% odigrati protiv realno amatera, nemaju motiva kao sto ce imati protiv Austrije, nece ti u duel uci 100% kao sto ce protiv Austrije, to je cinjenica
Pojedinima se igralo, nekima je prvi nastup, normalno je da hoces se dokazati, sve 5 pohvala. Utorak imas ozbiljnu tekmu, tu se pokazi. Nepotrebno dizanje pojedinih
Kerim ako odigra lose protiv Austrije, yebat ce te mu rod i porod
Zadnja izmjena: Hrammm1921, dana/u 06 sep 2025, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kipar bio bolji. Austrija kao sto sam reko presmjesna nikad losija. Ocaj zivi, trcali 105 minuta bez stajanja i to je to. Sanse oni kuci nisu stvorili kipranima. Arnautovic igrac manje ,alaba izaso isto nije ni blizu starog igraca.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Tahirovic i Demirovic se prvi stavljaju u pocetnu kod Pokerasa, a redovno najgori na terenu.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 sep 2025, 23:21Eh da vidimo sad, koliko poznajemo naseg vrlog selektora....Koji sastav ide na Austriju?

Rezultat odličan, dobra kompenzacija za ono u Zenici
Alajbegović će biti strašan igrač, već sada pokazuje odlike kakve mnogi mogu zamisliti. Večeras ubjedljivo najbolji
Džeko standardno, babuka. Bilo je tu još dobrih pojedinaca, ali mislim da ovaj put se previše sere po Tahiroviću. Znam često napisati da je podbacio, ali večeras uopšte to nije katastrofalno kao što neki ovdje predstavljaju. Imao i dobrih i loših poteza, nekako prosječna partija.
Gazibegović je podbacio i pokazao svu limitiranost naprijed. Doduše u prvom poluvremenu i nije imao podršku od Hajradinovića koji se konstantno uvlačio između napadača, ali tanko je to bilo i u drugom poluvremenu. Defanzivno korektno i odgovorno, ali ipak minus za igru naprijed.
Drago mi je zbog Sameda, nadam se da je ovo konačno prekretnica i da će golovi dolaziti, ima znanje, ima talent, treba i samopouzdanje.
Igrali su sa pola gasa, na momente i nonšalantno (što se naravno ne smije dešavati). San Marino 99% vremena u duplom bloku i koliko god da su amaterska reprezentacija, nekad je jako teško doći do pravih prilika.. ali trebalo je samo da "pročepi" i da se napuni mreža, što se i dogodilo. Neće se sa ovim sastavom ići na Austriju. Šunjić, Gigović i Dedić ulaze u prvih 11 i bit' će to drugačije.
Lijepo je pogledati tabelu

Alajbegović će biti strašan igrač, već sada pokazuje odlike kakve mnogi mogu zamisliti. Večeras ubjedljivo najbolji

Džeko standardno, babuka. Bilo je tu još dobrih pojedinaca, ali mislim da ovaj put se previše sere po Tahiroviću. Znam često napisati da je podbacio, ali večeras uopšte to nije katastrofalno kao što neki ovdje predstavljaju. Imao i dobrih i loših poteza, nekako prosječna partija.
Gazibegović je podbacio i pokazao svu limitiranost naprijed. Doduše u prvom poluvremenu i nije imao podršku od Hajradinovića koji se konstantno uvlačio između napadača, ali tanko je to bilo i u drugom poluvremenu. Defanzivno korektno i odgovorno, ali ipak minus za igru naprijed.
Drago mi je zbog Sameda, nadam se da je ovo konačno prekretnica i da će golovi dolaziti, ima znanje, ima talent, treba i samopouzdanje.
Igrali su sa pola gasa, na momente i nonšalantno (što se naravno ne smije dešavati). San Marino 99% vremena u duplom bloku i koliko god da su amaterska reprezentacija, nekad je jako teško doći do pravih prilika.. ali trebalo je samo da "pročepi" i da se napuni mreža, što se i dogodilo. Neće se sa ovim sastavom ići na Austriju. Šunjić, Gigović i Dedić ulaze u prvih 11 i bit' će to drugačije.
Lijepo je pogledati tabelu

Gowna ogavna.kakarut je napisao/la: ↑06 sep 2025, 22:46![]()
![]()
Komentari su bili ogavni, ne znam u sta gledaju ovi dežurni kritičari prvo teren je bio natopljen klizav grbav užasan, drugo ovi amateri padaju na svaki kontakt a sudija jos veci amater jer im to svira i samim tim ubija momentum..
Na kraju su dobili sta su zasluzili i idemo s max samopouzdanjem na Austriju koja nije nista toliko specijalno koliko god neki pokusavali ih dić u nebesa.
U utorak samo hrabro i u kost, mislim da imamo velike šanse za pun plijen.
.![]()
![]()
![]()
Ali najbitnije od svega je, prvi smo, docekujemo austriju kao lider grupe, idemo se potuc

naprijed rejal
Ako dobijemo Austriju 2:0 imacemo +11 gol razliku, a oni +4 uz tekmu manje. Mogli bi nadam se i uz poraz u Becu na mundijal 

Alajbegovic je nas Yamal, svaka cast momak, brutalno krilo... 

Mene je vise strah Kipra u gostima. Izdominirali i Austrijance kod njih. Nimalo naivna ekipa.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mislim da bi i remi protiv Austrije za 3 dana bio odličan. Nisam siguran da s ovom igrom Austrija može dobiti cigane u gostima.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Protiv Austrije ce sigurno igrati:
Dedic jer ga je čuvao od kartona
Muhareovic isto
Katic
Burnic- ranije izasao da ga odmori
Tahirovic- ranije izasao da odmori
Sunjic- Cuvao ga od kartona
Gigovic- isto
Džeko
Demirović
Ostaje samo jedna pozicija upitna a to ce biti Memici ili Alajbegovic
Hajradinovic je izasao jer je bio los i nikada do sada nije igrao sa jacim protivnicima.
Muhareovic isto
Katic
Gigovic- isto
Džeko
Demirović
Hajradinovic je izasao jer je bio los i nikada do sada nije igrao sa jacim protivnicima.
Sto si izostavio Hajradinovićainvincible1921 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 23:16BARISIC BURNIC I RADELJIC...haj na stranu svako odsustvo smisla za igru ili bilo sta...ALI KAKVA PANIKA DAN TE YEBO KAD IH SAM MARINO NAPADNE KO DA JE FRANCUSKA...Burnic zamalo crveni ne fasova cuvajuci automehanicara
Da, čak je i prokomentarisao poslije utakmice za izmjene Tahirovića, Džeke i Demirovića da je to bilo "u dogovoru s igračima". Mada protiv Ragnickovog sistema bila bi greška izaći i sa Džekom i sa Demirovićem i iskreno se nadam da nećemo tako otvoriti utakmicu.myself je napisao/la: ↑06 sep 2025, 23:31Protiv Austrije ce sigurno igrati:
Muhareovic isto
Katic
Gigovic- isto
Džeko
Demirović
Bio bi dobar remi. Pod uslovom da ne fasujemo od Kipra ili da nas Rumunija kući ne uzme. Mada, više me "prpa" Kipra u gostima nego Rumuna kući.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 23:31Mislim da bi i remi protiv Austrije za 3 dana bio odličan. Nisam siguran da s ovom igrom Austrija može dobiti cigane u gostima.
Gledao sam malo utakmicu njihovu protiv Austrije, u najmanju ruku dobrim dijelom utakmice su bili ravnopravni, ako ne i bolji.
ja bih ovako:myself je napisao/la: ↑06 sep 2025, 23:31Protiv Austrije ce sigurno igrati:
Muhareovic isto
Katic
Gigovic- isto
Džeko
Demirović
----------------vasilj-----------------
dedic-muharemovic-katic-burnic
-----------------sunjic----------------
memic-tahirovic-gigovic-alajbegovic
------------------dzeko---------------
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], kakarut, Micron, Quartararo, UtdBiH21 i 32 gosta.