Eurobasket 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Eurobasket 2025
Ova tekma samo dokaz koliko im Bogdan znaci, steta za njegovu povredu
Finci pokazuju da kad ih krene mogu dobiti svakoga na prvenstvu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ima li noćas forumskse vlahadije da nam kaže kako su za nas drugi sportovi, a da košarku ostavimo njima? Ili Fincima?
Dok oplaču ovaj poraz, ili eventualno ispadnemo i mi sutra, pa će se pojaviti.

Dok oplaču ovaj poraz, ili eventualno ispadnemo i mi sutra, pa će se pojaviti.
Guduric opet tragicar 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Janne Ahonen
Srbe spasava samo sto pola igraca kradu iz Bosne, inace bi vec odavno bili na nivou Hrvatske.
Srbe spasava samo sto pola igraca kradu iz Bosne, inace bi vec odavno bili na nivou Hrvatske.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Plače li se u eresu noćas?

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Jesu ih i finci standardno "prebili" ?
Mislim da im je ovaj poraz najgori u historiji basketa, u smislu diskrepance izmedju ocekivanja nacije i ostvarenog.
Ako nista izbjece ludog Acu na doceku...Ali je to slaba utjeha za narod pored tv ekrana, twiter i instagram fašiste...Nevidjen šok, radojevic odjavio na rubu suza.
Mislim da im je ovaj poraz najgori u historiji basketa, u smislu diskrepance izmedju ocekivanja nacije i ostvarenog.
Ako nista izbjece ludog Acu na doceku...Ali je to slaba utjeha za narod pored tv ekrana, twiter i instagram fašiste...Nevidjen šok, radojevic odjavio na rubu suza.
Jesi ziv majstore?

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Imali su dva velika peha,prva upravo povreda Bogdana,druga da im je Micic dosao potpuno rovit i nespreman.Prakticki si odmah u startu ostao bez dva glavna beka,odnosno bez drugog i treceg najboljeg igraca,ali i dalje je sramota da sa ovom ekipom ispadnu od finaca.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 23:03Ova tekma samo dokaz koliko im Bogdan znaci, steta za njegovu povredu
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma i Bogdan je sjena nekadasnjeg igraca. Ali da bi olaksao Jokicu, bi.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 23:03Ova tekma samo dokaz koliko im Bogdan znaci, steta za njegovu povredu
- Hrammm1921
- Kontakt:
ocito bez Bogdana ne mogu nista, Finci sve pogadjali i zasluzeno uzeli . Finska nikad ovakvu utakmicu nece vise ponoviti, skoro bez greske cijelu tekmu yebote, pogadjali kad su god htjeli
- Omerbavarac
- Kontakt:
Još jednom se dokazalo i pokazalo da svako može imati loše dan bez obzira na snagu i jačinu.
S druge strane, gadan mentalitet veze nas i Srbiju.
Lako ćemo nas je koštalo neuspjesima decenijama u nazad.
Večeras su Srbi od prvih favorita i već vidjene ekipe u finalu izgubili od autsajdera Finske koja je priredila jedno veliko iznenađenje.
Ono sto sam uspio vidjeti, pobijedila je psihološki stabilnija ekipa.
Adis Beciragic je u jednom itekako u pravu a to je da je sve u glavama!
Ista sudbina i nas sutra čeka ako 1% budemo odstupali od pristupa koji smo imali protiv Gruzije i Grčke.
S druge strane, gadan mentalitet veze nas i Srbiju.
Lako ćemo nas je koštalo neuspjesima decenijama u nazad.
Večeras su Srbi od prvih favorita i već vidjene ekipe u finalu izgubili od autsajdera Finske koja je priredila jedno veliko iznenađenje.
Ono sto sam uspio vidjeti, pobijedila je psihološki stabilnija ekipa.
Adis Beciragic je u jednom itekako u pravu a to je da je sve u glavama!
Ista sudbina i nas sutra čeka ako 1% budemo odstupali od pristupa koji smo imali protiv Gruzije i Grčke.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bitniji im je Bogdanovic od Jokica. Srce ekipe.
Ovdje Vucic treba preuzeti kormilo. Svakako im je predsjednik, ministar za sve, kriminalista, seizmolog, imunolog i sve ostalo.
Ovdje Vucic treba preuzeti kormilo. Svakako im je predsjednik, ministar za sve, kriminalista, seizmolog, imunolog i sve ostalo.
koga zaboli ko je falio, kad bi to gledo onda nijedno takmicenje u sportu nije reprezent bilo cega, ispo si, slabiji si i dovidjenja
- alan_kardec
- Kontakt:
Šta reći a ne zaplakati
Šta je Srbija večeras igrala, Bog te pit'o, priprema utakmice nikakva, doprinos bekova nikakav... Užas od utakmice.
Čestitke Finskoj....

Šta je Srbija večeras igrala, Bog te pit'o, priprema utakmice nikakva, doprinos bekova nikakav... Užas od utakmice.
Čestitke Finskoj....
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- invincible1921
- Kontakt:
Ludilo na fb stranici Edin Enciklopedija 

Markkanen je sigurno u top 10 najkorisnijih NBA igrača u FIBA takmičenjima, ima mnogo načina da ti zabije koš, nerealan šut i eksplozivnost, Dirk novog doba.
Kad takvog igrača okružiš sa još nekoliko pristojnih i filozofijom jasnom već 2 decenije, uspjeh mora doći. Ne bi me iznenadilo da uzmu medalju kad pogledam žrijeb. Standardna nominalni autsajder Eurobasket priča se mora desiti, Poljska prošli put i Makedonija sa Bo-om su najbolji primjeri. Nadam se da smo to ipak mi ove godine
Kad takvog igrača okružiš sa još nekoliko pristojnih i filozofijom jasnom već 2 decenije, uspjeh mora doći. Ne bi me iznenadilo da uzmu medalju kad pogledam žrijeb. Standardna nominalni autsajder Eurobasket priča se mora desiti, Poljska prošli put i Makedonija sa Bo-om su najbolji primjeri. Nadam se da smo to ipak mi ove godine

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.