Usta moja havali te medrH je napisao/la:Vaznije je da ja imam vise u glavi od tebeRigorozni_Džo je napisao/la:Sta se desilo?Pocelo kamenovanje po nama,eto sta se desilo...jos to spominje,nije te stid![]()
Posto smo slicnih politickih opcija kako ti kazes,zato bi vi meni na tranzit,ali posto mi imamo kravu u upravi ti mozes ovdje da palamudis.
To za internet huligansmijem po pare da imam vise dinago od tebe,i vise tekmi u "nogama"
Nijedna ti recenica koji si napisao nema smisla, neke krave spominjes, kakve veze ima moje palamudenje sa vasom upravom? I nesto pricate da je istok los, bio sam na istoku, tribina kao i svaka druga, niste izgleda vi bili sirom lijepe nam zemlje, poslije onih sezona u drugoj ligi i onih "stadiona", svaki stadion u PL izgleda kao wembley!
Daljna rasprava je nepotrebna! Vidimo se u subotu

Pametni dobar si.Ja pokusao malo figurativno,ali ti ne kontas,treba se sve fino obojiti po mogucnosti vostanim.
Da ti obojim,posto su kod nas u uparavi levati,krave,muuuuu i taj stil,kontas,jeli ti jasno...ti moze doci ovdje i pricati gluposti,kako smo mi "istih politickih opicija" i ne mozemo na na tribinu nego na skelu i kako smo mi krivi za belaj na tribini iz xy godine... ne spominjes da ste prvi poceli kamenovati iz vana.Dok u svemu tome sovinisti dodju i hladno ih smjestite na tribinu.