FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Rigorozni_Džo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Rigorozni_Džo » 21 apr 2011, 22:48

drH je napisao/la:
Rigorozni_Džo je napisao/la:Sta se desilo?Pocelo kamenovanje po nama,eto sta se desilo...jos to spominje,nije te stid :oops:
Posto smo slicnih politickih opcija kako ti kazes,zato bi vi meni na tranzit,ali posto mi imamo kravu u upravi ti mozes ovdje da palamudis.
To za internet huligan :lol: smijem po pare da imam vise dinago od tebe,i vise tekmi u "nogama"
Vaznije je da ja imam vise u glavi od tebe ;) Nijedna ti recenica koji si napisao nema smisla, neke krave spominjes, kakve veze ima moje palamudenje sa vasom upravom? I nesto pricate da je istok los, bio sam na istoku, tribina kao i svaka druga, niste izgleda vi bili sirom lijepe nam zemlje, poslije onih sezona u drugoj ligi i onih "stadiona", svaki stadion u PL izgleda kao wembley!

Daljna rasprava je nepotrebna! Vidimo se u subotu :D
Usta moja havali te me :lol:
Pametni dobar si.Ja pokusao malo figurativno,ali ti ne kontas,treba se sve fino obojiti po mogucnosti vostanim.
Da ti obojim,posto su kod nas u uparavi levati,krave,muuuuu i taj stil,kontas,jeli ti jasno...ti moze doci ovdje i pricati gluposti,kako smo mi "istih politickih opicija" i ne mozemo na na tribinu nego na skelu i kako smo mi krivi za belaj na tribini iz xy godine... ne spominjes da ste prvi poceli kamenovati iz vana.Dok u svemu tome sovinisti dodju i hladno ih smjestite na tribinu.
Joint Union

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 21 apr 2011, 22:53

Momci vratimo se nogometu, a pustimo se huliganizma!!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 21 apr 2011, 23:04

zanimljivo vece u Sarajevu :D pola sata razmaka samo izmedu nase utakmice i one na kosevu :D
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 21 apr 2011, 23:06

old school je napisao/la:zanimljivo vece u Sarajevu :D pola sata razmaka samo izmedu nase utakmice i one na kosevu :D
Očekujemo dva čista keca :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 apr 2011, 23:07

old school je napisao/la:zanimljivo vece u Sarajevu :D pola sata razmaka samo izmedu nase utakmice i one na kosevu :D
e to sam i ja sada napisao na temi FK Sarajeva ,mislim da se to treba promjeniti .neznam samo ko je tako mogao da isplanira termine odigravanja :? :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 apr 2011, 23:31

Mislim da je zbog uskrsa, odlučeno strpati sve tekme u subotu? Pošto sam veležovac, očekujem u subotu pravu fudbalsku feštu, fer navijanje, što je preduslov dobre igre, i naravno da rođeni pokušaju pomrsiti račune želji...

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 22 apr 2011, 00:17

mma_hz je napisao/la:
e to sam i ja sada napisao na temi FK Sarajeva ,mislim da se to treba promjeniti .neznam samo ko je tako mogao da isplanira termine odigravanja :? :?
Zbog cega ces mijenjati zivotati!!! Pa bice vas na kosevu 1.500 u vrh glave, a nas 6.000!!! I da zbog 7.000 na obje tekme zajedno mijenjas!! Daj prijatelju, pa nije Sarajevo mjesto rodenja Rome i Lazija, pa da je tolika frka!!! Svakako jedna tekme zavrsava 30 min ranije, a vjeruj mi Grbavica bude pusta, 10 min poslije tekme!!!!!Mislim da nema potreba za promjenom termina :D :D :D

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 apr 2011, 00:27

Bit ce strasno gusto u bobu sa Borcem, do zadnjeg kola, samo da 2 kola prije kraja ne bude razlika 4 boda! I titula je nasa ;)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 22 apr 2011, 00:34

Ma buraz i ja se sve bojim da nebude razlika na kraju samo 1 bod!! Vise bih volio da je 10 bodovo razlike nego usrani 1 bod!!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 apr 2011, 00:41

Capt_Billy je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Zbog cega ces mijenjati zivotati!!! Pa bice vas na kosevu 1.500 u vrh glave, a nas 6.000!!! I da zbog 7.000 na obje tekme zajedno mijenjas!! Daj prijatelju, pa nije Sarajevo mjesto rodenja Rome i Lazija, pa da je tolika frka!!! Svakako jedna tekme zavrsava 30 min ranije, a vjeruj mi Grbavica bude pusta, 10 min poslije tekme!!!!!Mislim da nema potreba za promjenom termina :D :D :D
ma brate znas i sam da probleme stvaraju onih 70 na vasoj i 70 na nasoj strani ..ostala raja se nece ni pogledat..a i sam znas da se ti navedeni nece sresti (cudno) al hoce normala raju napast ..nadam se da nece biti tako al eto ...
FK SARAJEVO.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 apr 2011, 01:32

ma brate znas i sam da probleme stvaraju onih 70 na vasoj i 70 na nasoj strani ..ostala raja se nece ni pogledat..a i sam znas da se ti navedeni nece sresti (cudno) al hoce normala raju napast ..nadam se da nece biti tako al eto ...
Pametno zboriš!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 22 apr 2011, 02:25

Rigorozni_Džo je napisao/la:
drH je napisao/la:
Rigorozni_Džo je napisao/la:Sta se desilo?Pocelo kamenovanje po nama,eto sta se desilo...jos to spominje,nije te stid :oops:
Posto smo slicnih politickih opcija kako ti kazes,zato bi vi meni na tranzit,ali posto mi imamo kravu u upravi ti mozes ovdje da palamudis.
To za internet huligan :lol: smijem po pare da imam vise dinago od tebe,i vise tekmi u "nogama"
Vaznije je da ja imam vise u glavi od tebe ;) Nijedna ti recenica koji si napisao nema smisla, neke krave spominjes, kakve veze ima moje palamudenje sa vasom upravom? I nesto pricate da je istok los, bio sam na istoku, tribina kao i svaka druga, niste izgleda vi bili sirom lijepe nam zemlje, poslije onih sezona u drugoj ligi i onih "stadiona", svaki stadion u PL izgleda kao wembley!

Daljna rasprava je nepotrebna! Vidimo se u subotu :D
Usta moja havali te me :lol:
Pametni dobar si.Ja pokusao malo figurativno,ali ti ne kontas,treba se sve fino obojiti po mogucnosti vostanim.
Da ti obojim,posto su kod nas u uparavi levati,krave,muuuuu i taj stil,kontas,jeli ti jasno...ti moze doci ovdje i pricati gluposti,kako smo mi "istih politickih opicija" i ne mozemo na na tribinu nego na skelu i kako smo mi krivi za belaj na tribini iz xy godine... ne spominjes da ste prvi poceli kamenovati iz vana.Dok u svemu tome sovinisti dodju i hladno ih smjestite na tribinu.
:lol:

Momak je normalno objasnio šta se desilo. Tako je i bilo. Zadnje gostovanje hoće žohari po cenera za onu skelu, NE DAJU NA TRIBINU. Ona skela čak i nije na stadionu nego je u onoj nekakoj propaloj fabrici, firmi, šta li je već.
Mi na kraju ne pristanemo i gledamo utakmicu tako što vidimo samo prečke :mrgreen: Ja sam se popeo na onaj zidić pa sam čak vidio dio gola :mrgreen: Haj što sam mokar ko miš, haj što sam platio put, nego što hoće da nam uvale skelu i za to naplate cenera.

S druge strane ovi dobiju Sjever za 8 maraka :roll:

Stvarno nema smisla. Tačno ih na tranzit poslati.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 22 apr 2011, 09:11

mma_hz

Potpuno si u pravu.uopste nije bitno koliko ce biti gledalaca ni na Grbavici ni na Kosevu uvjek ce se naci par isfrustriranih balavaca sa obadvije strane koji popiju par piva i kada su u grupi misle da su najaci na svijetu pa onda namjerno izazivaju belaj.Nikada utakmice ne treba igrati u istom danu a kamo li u tako pribliznim terminima.Pozdrav.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 22 apr 2011, 10:36

ako zbog vas ispadne nas Velez, najebali ste ;)
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 22 apr 2011, 10:38

Tu si buraz upravo!!!!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 22 apr 2011, 10:40

bordo_Sarajevo je napisao/la:ako zbog vas ispadne nas Velez, najebali ste ;)
O cemo ti pises prijatelju?

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 22 apr 2011, 10:43

nema te vise snanse za titulu, razumijes ??

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 22 apr 2011, 10:47

bordo_Sarajevo je napisao/la:
A dobro to prijatelju. Mislim ima sanse do kada se igra, ali vise je smijesno o tome razmisljati iz vise razloga. Po meni je sada prioritet kup dici, i podici atmosferu za derbi. I sa vase, i sa nase strane. Jbg, taj derbi je jedina prava tekma u nasoj ligi, bila uvijek i ostala, mada posjednih 8 god nije cifra posjecenosti nije presla brojku od 10.000 po derbiju, sto je veoma zalosno. Samo se postaljava pitanje, hoce li biti revansa manijaka upravi Sarajeva!!!??

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 apr 2011, 10:49

Zbog cega bi se Manijaci revansirali upravi Sarajeva !!imaju komplet jug i pola zapada i priliku da u humanim uslovima bodre svoj tim..u svakom slucaju nema vise Blekica tako da nema nijednog razloga!!!
jedino sto bi se moglo desiti da dobijete 5 posto od ukupnog kapaciteta :D :D hehe zezam se ...nadam se da ni jedna strana ovaj put nece usrat derbi!!!
FK SARAJEVO.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 22 apr 2011, 10:56

A dobro to prijatelju. Mislim ima sanse do kada se igra, ali vise je smijesno o tome razmisljati iz vise razloga. Po meni je sada prioritet kup dici, i podici atmosferu za derbi. I sa vase, i sa nase strane. Jbg, taj derbi je jedina prava tekma u nasoj ligi, bila uvijek i ostala, mada posjednih 8 god nije cifra posjecenosti nije presla brojku od 10.000 po derbiju, sto je veoma zalosno. Samo se postaljava pitanje, hoce li biti revansa manijaka upravi Sarajeva!!!??[/quote]

buraz, slazem se sa svim tim oko derbija, to i je jedine dvije tekme koje vaze kroz sezonu, samo kazem da pomognete malo Rodjenim da ostanu u prvoj ligi i iduce godine.vjeruj mi, ja navijam da Zeljo uzme kup

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, drzgemboadislic, knoa, Levin, voltron30 i 32 gosta.